6. kolo: Vojvodina-Crvena zvezda 0:1

ice

Post by ice »

Pa ko je tu lud,a ko blesav?
Na osnovu svega vidjenog,a i odredjenih Batinih izjava koji navodno takodje ne zna sta se sve tacno desava,ostaje mi da zakljucim da jos neko itekako ima uticaja na desavanja u klubu,a NAROCITO na trenera Stepanovica,ko je to,da li su to i dalje Gajic i Dubroja ili neko treci,zaista ne znam.Znam samo da nam je klub u haosu i da polako koracamo ka borbi za opstanak koja bi posla eventualnog poraza od Borce bila realnost.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
budababa

Post by budababa »

Stvari se ne stisavaju, naprotiv...

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... -7604.html
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Nevernik

Post by Nevernik »

Mrdja se zalio na malu minutazu :wink:

Izgleda da je Stepi odsvirao svoje.
ice

Post by ice »

Ruku na srce Stepi je sam kriv za to sto ce mu se desiti,Panta je rekao samo ono sto je tacno.
Mada,kada malo bolje razmislim,zaista ne mogu da shvatim ovakvo Stepijevo ponasanje,nisam ni sanjao da ce biti bar priblizno tako.Sve mi se cini da je Stepi pokusao da ucari malo para sa strane i da je nasao lose savetodavce(ili nalogodavce).
Onoliko tvrdoglavo forsiranje Maksimovica,Stjepanovica i Tumbasevica sve govori samo za sebe,vidite da je Tadica ipak stavio na klupu,a Mrdju iskritikovao,ali ne,ova trojica su uvek najbolji,nedodirljivi,a jos je tu i cuveni Risto Lakic. :roll:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

ice wrote:Mada,kada malo bolje razmislim,zaista ne mogu da shvatim ovakvo Stepijevo ponasanje,nisam ni sanjao da ce biti bar priblizno tako
Majstore,pogledaj moj post od 31.Jula... vec tad sam na osnovu samo jedne utakmice dosta toga nagovestio i vec tad stidljivo napravio paralelu Stepija sa Vujadinom Boskovim :lol:
Ostao mi taj post urezan u secanjima,pa sam ga vrlo lako pronasao :wink:
Voja wrote:Jos samo da nam Mrdja pocne sutirati lopte u zid posle meceva i da Stepi napravi Okochu od njega :lol:

Nego,dosta sam ja zbunjen posle ovog prvog meca sa Austrijom.Zbunjen sam cudnim izjavama naseg trenera,zbunjen sam i cudnim postovima nasih dragih forumasa,jer kako napisase Vosa je igrala bolje nego ikada :shock:
Mislim da su na sve te izjave dosta uticale i utakmice ostalih nasih ekipa u evro kupovima,jer kad bi gledali iz tog ugla,zaista smo igrali impresivno,ali....

Ajd da pogledamo malo sve to i iz mog ugla.Razumem izjave tipa: "neuigrani smo.... imamo dosta novih igraca...",ima smisla,ali... kakve veze ima broj novih igraca sa kondicionim pripremama recimo!?
Pa mi smo toliko kilavo usli u mec da je to prava sramota.Licili smo na onog Ciru,stari vozic,koji se jedva kretao po sinama,hvatao zalet i onda kad se taman zahuktao nestade (drugo poluvreme) mu uglja i to u sred uzbrdice.
Sta se radilo na pripremama!? Razumem da je Stoika nepripremljen,ali sta je sa ostalih igraca
(gde su te nase "plave ptice" (Tadic,Maksimovic,Mrdja) u ciju brzinu se Stepi kleo pre meca)!?
Gledajuci kako se ti igraci smeskaju po terenu,na koji nacin proslavljaju gol.... tempo s kojim su usli u mec.... pitam se za koga oni to igraju!? Nije njima stalo ni do Vose ni do navijaca.
A i sam Stepi mi se cudno ponasa... ne bi me uopste iznenadilo da posle utakmice u Becu na konferenciji pocne da prica da je:"Stadion Austrije jedan zeleni pravougaonik,ogradjen sa sve cetiri strane zidinama,koje se zovu tribine.... znate..." :lol:

Jedino dobro iz ovog meca je to,sto smo jos uvek u igri za sva tri trofeja 8)
Image
ice

Post by ice »

Vojo,priznajem da si potpuno bio u pravu. :wink:
Mada,ja sam i dalje misljenja da su Stepi u ono vreme i ovaj Stepi sada ipak "razlicite osobe" to jest da je onaj Stepi bio nesto praznijih,a ovaj sadasnji nesto punijih dzepova.
Turija

Post by Turija »

Vojo, nemoj da i mi, ostali forumaši, počnemo vaditi postove iz jula, pa ćeš opet biti zbunjen sa ,,čudnim postovima naših dragih forumaša", jer nisi bio usamljen. Čak je (već tada) bilo i žešćih kritičara, na ovom mestu, od Tebe :wink: .Samo se to malo zaboravlja.Bilo je disonantnih tonova, ali smo tada imali kao neke rezultate, i bio sam početak priprema, pa je trebalo dati ,,Vladi 100 dana" (i takav recimo moj post možeš naći ovde, pa da sam rekao da neću glasati u Tvojoj rubrici ,,Igrač sezone" sve dok ne prođe 5 kolo. itd,itd a mogu Ti navesti još imena koji su, već onda, počeli loše ocenjivati rad trener i prelazni rok. Npr 021 i još podosta forumaških imena ovde, a da ne spominjem 777, Stoika, MIleta, Stexmana....).
Nemoj biti u zabludi da si bio jedini.Ja sam čak primao i velike kritike zbog svog mišljnje o svim letosnjim događanjima.Imao sam ovde ,,žešću" raspravu sa ljudima iz struke, poput npr GrbeNS, ali sve to smatram OK, samo što neko ima više ili manje urođenog da brže prepozna dobro i loše.
Pozdrav!
(a sad će i Brx na gol, pa ćemo nas dvojica imati još reči :wink: )
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija,ja sam post zapamtio samo zbog Stepijevog ponasanja,jer sam vec tad uocio velike slicnosti sa Boskovim :lol: A sto se kritike tice,pa ona je konstantna od samog pocetka rada ovog foruma :wink:
Image
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Turija wrote:Vojo, nemoj da i mi, ostali forumaši, počnemo vaditi postove iz jula, pa ćeš opet biti zbunjen sa ,,čudnim postovima naših dragih forumaša", jer nisi bio usamljen. Čak je (već tada) bilo i žešćih kritičara, na ovom mestu, od Tebe :wink: .Samo se to malo zaboravlja.Bilo je disonantnih tonova, ali smo tada imali kao neke rezultate, i bio sam početak priprema, pa je trebalo dati ,,Vladi 100 dana" (i takav recimo moj post možeš naći ovde, pa da sam rekao da neću glasati u Tvojoj rubrici ,,Igrač sezone" sve dok ne prođe 5 kolo. itd,itd a mogu Ti navesti još imena koji su, već onda, počeli loše ocenjivati rad trener i prelazni rok. Npr 021 i još podosta forumaških imena ovde, a da ne spominjem 777, Stoika, MIleta, Stexmana....).
Nemoj biti u zabludi da si bio jedini.Ja sam čak primao i velike kritike zbog svog mišljnje o svim letosnjim događanjima.Imao sam ovde ,,žešću" raspravu sa ljudima iz struke, poput npr GrbeNS, ali sve to smatram OK, samo što neko ima više ili manje urođenog da brže prepozna dobro i loše.
Pozdrav!
(a sad će i Brx na gol, pa ćemo nas dvojica imati još reči :wink: )
Od mene si primio kritiku zato sto si pricao sa nevericom ili bolje receno u ironiji o rezultatima jednog testa, a rezultat tog testa se ne dobija necijom SLOBODNOM PROCENOM, vec jednom veoma preciznom metodom :wink:
Milan

Post by Milan »

Rekao sam sebi da posle ove utakmice neću čitati komentare na sajtu B92. Ali naravno, mazohistički (vrlo česta odlika kod navijača Vojvodine) sam svoju reč pogazio i krenuo sa čitanjem. Kod 15. komentara mi je ponovo skočio pritisak (mada mi se još nije ni vratio u normalu od nedelje) i prestao sam sa čitanjem. Komentari su se odnosili na pižonovu kritiku upućenu Tanjgi. Bio sam na stadionu, tako da prenos nisam gledao, ali šta god Tanjga i Bakmaz izjavljivali, nikada se to ne može meriti sa "njihovim" komentatorima u poslednjih x godina. Pa koliko ljudi mogu biti licemerni???

Jooooj, pritisak...
POŠTO OBRAZ ???!!!
ice

Post by ice »

Ne nerviraj se,nego napisi nesto kao protivkomentar.Naravno,postoji velika verovatnoca da ti nece objaviti komentar,ali ti ga sacuvaj i non-stop salji,bombarduj ih.
Sto se mojih komentara tice,tamo me cas vole,a cas ne vole,za cudo u poslednje vreme su dosta toga objavili i vidim da je to navijace blizanaca dosta pogodilo.Izgleda da su se stvari preokrenule kada sam im kao komentar poslao pesmu koju su grobari za nas pevali na JNA.
Milan

Post by Milan »

U prethodnih par meseci, niti jedan moj komentar nije objavljen, a poslao sam ih bar 10-ak. Nijedan nije sadržao vulgarnosti, tako da to nije mogao biti razlog. Najverovatnije iz razloga što se nepodobno potpisujem, ali iz inata to sigurno neću promeniti...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

ice wrote:Ne nerviraj se,nego napisi nesto kao protivkomentar.Naravno,postoji velika verovatnoca da ti nece objaviti komentar,ali ti ga sacuvaj i non-stop salji,bombarduj ih.
Sto se mojih komentara tice,tamo me cas vole,a cas ne vole,za cudo u poslednje vreme su dosta toga objavili i vidim da je to navijace blizanaca dosta pogodilo.Izgleda da su se stvari preokrenule kada sam im kao komentar poslao pesmu koju su grobari za nas pevali na JNA.
Meni su objavili(potpisah se ko i ovde) i iznenadjujuce ima vise pozitivnih od negativnih komentara. Ali to mi je prvi istorijski komentar u kom sam kritikovao bg medije a da mi objave...a barem 100 sam u proslosti takvih napisao...Mozda ima nade i za njihove moderatore? :wink:
Treba pisati i tamo, ne zbog nasih, ne ni zbog navijaca blizanaca toliko, vec citaju to i navijaci svih ostalih klubova, oni mogu da shvate nasu pricu...
Io odio Belgrado
etxeberria

Post by etxeberria »

Sto se tice b92 moderatori na sportskom sajtu su vrlo neprofesionalni. Zivo me zanima kriterijum po kom oni odobravaju komentare.
sam svoj najveci neprijatelj
Locked