Mlada reprezentacija Srbije

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Mare

Post by Mare »

SRAMOTA!!!
SPORTSKE.NET
Vođeni željom za fanatičnom podrškom, "orlići" će Hrvate dočekati u Kragujevcu. Stadion jedan od najmodernijih u zemlji, 20 000 ljudi zagarantovano.

Mlada reprezentacija će duel u kvalifikacijama za EP protiv Hrvatske igrati u Kragujevcu.

Podsetimo „orlići“ su bili u Beogradu, pa su se vratili u Novi Sad, a sada vođeni podrškom navijača, žele u Kragujevac.

Izbor je lako objasniti. Stadion je jedan od najlepših u Srbiji, biće ispunjen do poslednjeg mesta (oko 20 000 ljudi), a u takvoj atmosferi je lakše i lepše igrati.

„Očekivali smo veću podršku u Novom Sadu, publika je takva, kada pobeđujete podržavaju vas, kada gubite zvižde“, rekao je selektor Dujković.
mihailov

Post by mihailov »

Pa i nije neka sramota,nismo dolazili u velikom broju na reprezentaciju,a juzna Srbija je zeljna ovakvih utakmica i uveren sam da orlicima podrska nece izostati.Da su ih vratili u Beograd onda bi svakako bila sramota... Kragujevac je grad koji je znao da puni stadion kad je Radnicki igrao prvu ligu i koji dise za fudbal.Hteli mi priznati ili ne,na Cika Daci ce se okupiti visestruko vise ljudi nego na Karadjordju :wink:
E sad,zasto je to tako treba sami da se zapitamo,ali treba imati u vidu i cinjenicu da su Kragujevcani gladni fudbala,za razliku od nas razmazenih Novosadjana koji gledamo prvoligaski fudbal svaki drugi vikend
Napred Voso!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Mislim kao i mihailov!
Novosadska publika je dosta razmazena i broj navijaca koji se okupio na poslednjim utakmicama mlade reprezentacije je stvarno smesan, skoro kao i u Beogradu, a da ne govorim o pasivnosti te publike tokom utakmice, nema uzdaha jednog u toku utakmice, a ne navijanja! Kragujevcani su za prijateljsku utakmicu protiv Rumunije prepunili stadion, mislim da je bilo i vise gledalaca nego sto moze da primi stadion Cika Daca! Takvi gradovi svakako zasluzuju da ugoste mladu reprezentaciju!
Last edited by Grba_NS on Tue May 25, 2010 9:08 pm, edited 1 time in total.
the Gari

Post by the Gari »

Grba_NS wrote:Mislim kao i mihailov!
Novosadska publika je dosta razmazena i broj navijaca koji se okupio na poslednjim utakmicama mlade reprezentacije je stvarno smesan, skoro kao i u Beogradu, a da ne govorim o pasivnosti te publike tokom utakmice, nema uzdaha jednog u toku utakmice, a ne navijanja! Kragujevcani su za prijateljsku utakmicu protiv Rumunije prepunili stadion, mislim da je bilo i vise gledalaca nego sto moze da primi stadion Cika Daca! Takvi gradovi svakako zasluzuju da ugoste mladu reprezentaciju!
Potpuno se slažem. Ako smo svi protiv toga da Beograd ima tapiju na reprezentaciju i da bude pretplaćen za velike utakmice, ne bi trebalo ni da Novi Sad dolazi u takvu situaciju (mada je naravno situacija daleko od toga).
Jedino što meni ne odgovara je ciničan komentar Dujkovića. Mislim da jedan selektor ne sme sebe da dovodi u situaciju da ocenjuje i komentariše publiku. On odgovara za igru, rezultate i ponašanje fudbalera, a gledalac koji dođe na utakmicu i plati kartu može da tapše ili zviždi u zavisnosti od ličnog utiska. Koliko sam ja gledao U21 reprezentaciju od njegovog dolaska na klupu, nije baš bilo mnogo razloga za tapšanje :?
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Slažem se sa svim gore navedenim. Samo sam se nadao da ćemo se iskupiti protiv Hrvata, ali eto, taj meč bi čak i u Novom Sadu bio napet i bučan, no iskreno, nismo ga ni zaslužili...Ja sam bio na svakom meču, i to na severu. Dve srpske zastave, jedan čiča sa onom trubom i još 10+ ljudi na njemu...tužno.
Na Karaburmi je bilo još gore, ali da smo se pokazali, i nismo.

p.s. A Dujkovićeva izjava je vrlo ružna. Bolje da malo povede računa o smanjenju izdanaka Teleoptika u mladoj reprezentaciji nego da kritikuje gledaoce. Ko je gledao A reprezentaciju pre ovih kvalifikacija, zna da se zviždalo i njima non stop kad ne ide...takav smo narod izgleda...
Io odio Belgrado
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Juče je za Omladinsku reprezentaciju, Aleksić postigao dva (oba) gola protiv Turske, ali smo poraženi 3:2 (1:2).
Igra se turnir u Bodrumu, učestvuje još i Rusija. Ovaj trijagonal je uvod u kvalifikacioni turnir, za odlazak na EP, koji ćemo igrati u Austriji.
ssnigd

Post by ssnigd »

Jel zna neko da li su igrali Meda i Duca u Makedoniji :?: :?
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Turija

Post by Turija »

Izgubismo i od Makedonije.
A ovako sam pisao jesenas (Posted: Sat Sep 05, 2009 8:24 pm Post subject) na Vojin post
:
Voja wrote:
buraz wrote:Pokusavam da shvatim taktiku naseg trenera ali.......... :(
Mislim da je vec prosli (prijateljski) mec bilo jasno sta mozemo da ocekujemo. Mislim da kontinuitet nase <21 polako ali sigurno opada.
Turija wrote:I jel još uvek Dujković bolje rešenje od Bekija :?: :lol: za kojeg sam ja i i na ovom Forumu ,,izgubio bitku".
Sa Bekijem ne bi pobedili, bila bi ista antipropaganda fudbala, ali ne bi izgubili :wink:
Ono što je bitno igrali bi u dosta drugačijem sastavu.

E sad, prava istina je ono što je Voja primetio.
U21 nam ide dole, zato što u njoj igraju igrači iz domaće lige u kojoj se utakmice ,,zatvaraju" a ne igraju, u kojoj menadžeri guraju svoje....itd, itd...
Ali, sad već i u ostalim evropskim ligama igraju mladi igrači, dok ranije nisu u toj meri bili zastupljeni, tako da su naši Orlići tada imali veliku početnu prednost u tim kategorijma. Jer, naša deca su silom prilika (zbog odlazaka starijih u inostranstvo), igrali u seniorskoj konkurenciji.Sad se to dešava i u ostlim zemljama, pa to iskustvo seniorskog takmičenja više ,,ne pali" .A, radimo lošije od ostalih i u perspektivi padaćemo sve niže, doklegod se ne dozovemo pameti i posvetimo radu.Tek tada možemo nešto očekivati od našeg fudbala.
Međutim, i 6 meseci kasnije, isto se radi:
SAMO SE DAJU REKLAMERSKE IZJAVE U NOVINAMA I POJEDINCI HVALE BEZ POKRIĆA :cry: , jer svi se pokrivaju rezultatima A Reprezentacije i radom Radomira Antića.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Dejan Karan se našao na spisku selektora Dujkovića, za prijateljski meč koji će U-21 reprezentacije Srbije odigrati u sredu (16:30h) u Smederevu, protiv Superligaša iz ovog grada.

Bravo, Dejane!
Last edited by Grof Žekula on Tue Apr 27, 2010 1:43 pm, edited 1 time in total.
Krle

Post by Krle »

grof zekula wrote:Dejan Karan se našao na spisku selektora Dujkovića, za prijateljski meč koji će U-21 reprezentacije Srbije odigrati u sredu (16:30h) u Smederevu, protiv Superligaša iz ovog grada.

Bravo, Dejane!
Dujkovic me izuzetno nervira. Igramo ocajno, a to sto ne zove Medu, to mu necu oprostiti. Naravno, cestitke Dejanu.
tulip

Post by tulip »

Ako je Perović iz zvezde, mladi reprezentativac Srbije, onda je Mudrinski Ognjen - galaktikos.
A Boba Novaković, Vuk Mitošević i Meda su izmislili fudbal za sve Dujkovićeve "gance".
DAJ GOL!!!
Buca

Post by Buca »

u prijateljskom mecu koji je nasa selekcija odigrala u Smederevu pobedili smo golovima Ubiparipa i Karana 8)
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Vidim da niko nije prokomentarisao, pa ću staviti ovde:

fss.rs:
Омладинци се окупили пред турнир "Стеван Вилотић – Ћеле"

Наша селекција до 19 година отпутовала за Суботицу, где ће им ривали од 5. до 8. септембра бити Израел, Украјина и Мађарска.

У одсуству селектора Томислава Сивића, који ће привремено преузети вођење младе репрезентације, наше омладинце са клупе ће предводити тренер Дејан Говедарица, уз асистенцију Ненада Сакића и Бранислава Николића, док ће за рад са голманима бити задужен Александар Сарић.
Juče smo nokautirali Mađare (4:1), danas igramo sa Izraelom, a u sredu sa Ukrajinom.
Casual

Post by Casual »

Србија - Хрватска 2:2 (1:2)
КРАГУЈЕВАЦ: Стадион „Чика Дача“, гледалаца: 2500
Toliko o tome...bez obzira sto nismo mogli dalje.
Volem Vošu!
Andreyos

Post by Andreyos »

Možda bi za mladu reprezentaciju najbolje rešenje bilo da se primeni recept kao sa seniorskom odbojkaškom,da odigraju po tekmu svaki put u drugom gradu.Recimo NS,Bg,Kg,Smederevo...Da se niko ne bi osećao zapostavljenim.Kontam da bi i publika u tom slučaju uvek dolazila u većem broju
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
Post Reply