Pitajte Đumija

Pitajte igrače i trenere FK Vojvodina
Locked
Djumi

Post by Djumi »

[b]INSAJDER[/b] wrote:Djumi dali je tacno da odlazis iz Vojvodine.Cujem da je uprava razgovarala sa Ivancevicem iz Rada :!:
Mene smenjuju od kada sam u Vosi(skoro 6 meseci).Dali cu ostati u Vosi zavisi od Direktora Ridjosica i Upravnog odbora.Time vise nisam opterecen i naredni period ce pokazati dali cu ostati u Vosi :!: Jednu istinu znam a to je:Jednom za Vosu,uvek za Vosu :!:
p.s.Vosa je krenula napred i to je sigurno sve ostalo je nebitno :!:
Image
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
dukes1998

Post by dukes1998 »

DJUMI JE NAS TRENER,SAMO NEKA SE USUDE DA GA MENJAJU :!: OLOSI IZ ISTANBULA NEKA TRENIRAJU TRABZON ILI NEKE SLICNE KLUBOVE. :P
Guest

Post by Guest »

Hocete li zvati na proveru igrace sa pozajmice,da vidite da li su mozda napredovali,stagnirali,da vidite da li mozete da racunate na njih u narednoj sezoni?i ko su vam najozbiljniji kandidati da ih vratite u prvi tim(mislim na pozajmljene igrace) unapred hvala.....
budababa

Post by budababa »

Djumi, videli smo listu igraca koje bi navijaci zeleli da vide u nasim redovima sledece sezone. Mozes li nam dati tvoju listu zelja, recimo 5 igraca koje bi doveo u predstojecem prelaznom roku?
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
KoKanidja

Post by KoKanidja »

treneru....

sta mislis o Stevanu Niciforovicu iz Novog Sada ?

jel bi mogao da bude od pomoci? iskreno, treba videti za njega jer realno, ne moze biti skup....
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

KoKanidja :!: Niciforovic je mnogo talentovan i voleo bih da ga vidim u Vosi ali on sada nebi bio pojacanje jer je mnogo mlad a i jos nije standardni igrac u N.Sadu.Danas sam ga gledao protiv Proletera i mogu ti reci da je odlicno odigrao kad je usao :!:
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Anonymous wrote:Hocete li zvati na proveru igrace sa pozajmice,da vidite da li su mozda napredovali,stagnirali,da vidite da li mozete da racunate na njih u narednoj sezoni?i ko su vam najozbiljniji kandidati da ih vratite u prvi tim(mislim na pozajmljene igrace) unapred hvala.....
Sve igrace na pozajmici sam pratio tokom ove polusezone i najblizi povratku su Jovic i Magoc iz CSK-a.Ostali su igrali vrlo slabo :!:
Djumi

Post by Djumi »

budababa wrote:Djumi, videli smo listu igraca koje bi navijaci zeleli da vide u nasim redovima sledece sezone. Mozes li nam dati tvoju listu zelja, recimo 5 igraca koje bi doveo u predstojecem prelaznom roku?
Lazarevski (N.Sad),Lazarevski,Novakovic,Stosic(Napredak),Kostic,Vukajlovic(Borac Cacak),Nikezic(Sutjeska),Milenkovic(Radnicki Nis),Popovic(Cukaricki).
Ima jos igraca koje bih voleo u Vojvodini ali njih je nemoguce dovesti.Ovo su igraci koje mozemo dovesti(bar mislim da mozemo) :!:
KoKanidja

Re: Milan Djuricic

Post by KoKanidja »

Djumi wrote:KoKanidja :!: Niciforovic je mnogo talentovan i voleo bih da ga vidim u Vosi ali on sada nebi bio pojacanje jer je mnogo mlad a i jos nije standardni igrac u N.Sadu.Danas sam ga gledao protiv Proletera i mogu ti reci da je odlicno odigrao kad je usao :!:
on u novom sadu ne dobija toliko sansu zbog raznoraznih razloga, mislim da bi bilo dosta dobro da ga dovedemo bas zato sto je mlad ('84 godiste), i da probamo, tj. da probas da od njega napravimo, tj. napravis pravog i dobrog c-fora, jer se najverovatnije moze uzeti povoljno, a od njega se moze napraviti dosta dobar i verujem i skup igrac
kao sto si i video, dao je danas 2 gola Proleteru za 20 minuta
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Videcemo u narednom periodu koliko je to ostvarljivo :!:
Dejan

Post by Dejan »

Da li iskreno imamo sansi da dovedemo Medjedovica,o njemu netreba trositi reci hvale...
Da li se zna ili bar naslucuje ko bi mogao da ode iz kluba?
Unapred hvala!
Dejan

Post by Dejan »

Djumi wrote:
budababa wrote:Djumi, videli smo listu igraca koje bi navijaci zeleli da vide u nasim redovima sledece sezone. Mozes li nam dati tvoju listu zelja, recimo 5 igraca koje bi doveo u predstojecem prelaznom roku?
Lazarevski (N.Sad),Lazarevski,Novakovic,Stosic(Napredak),Kostic,Vukajlovic(Borac Cacak),Nikezic(Sutjeska),Milenkovic(Radnicki Nis),Popovic(Cukaricki).
Ima jos igraca koje bih voleo u Vojvodini ali njih je nemoguce dovesti.Ovo su igraci koje mozemo dovesti(bar mislim da mozemo) :!:
Na kog Milenkovica ste mislili posto za Nis igraju braca Milenkovic Vladimir 82 god i Ivan 83god!Po meni Ivan je bolji izuzetno je brz i dobar u realizaciji...

Evo igraca na koje treba obratiti paznju u prelaznom roku!

Marko Mugosa redjen 1984 godine u Podgorici.Buducnost mu je maticni klub igra na poziciji ofanzivnog veznog,mada se veoma dobro snalazi i na levoj i na desnoj strani u vezi...Zaista veliki talenat...

Jos jednom ponavljam da bi jako velika steta bila da ne dovedemo Drazena Medjedovica!!!Rec je o igracu rodjenom 1982 godine u Niksicu!Za sutjesku je odigrao preko 100 zvanicnih utakmica igra na poziciji oganzivnog veznog,mada je univerzalac,ima veoma dobar sut i dribling,proigravanja borben je...Timski igrac i mislim da bi on mogao da se nazove "pravim" pojacanjem!
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Nezna se jos nista oko odlazaka igraca ali ko god dobije dobru ponudu iz inostranstva mocice da ide.
Mislio sam na Ivana Milenkovica(napadac).
Medjedovic bi dobro dosao Vosi ako ode Franciskovic :!:
Image
Pedja-Francuz

Post by Pedja-Francuz »

Djumi, dali pratite igrace iz Rumunije, bugarske, Makedonije,... ? Ja licno mislim da bi se tamo moglo naci jedan dobar igrac za Vosu. Situacija, i fudbal u tim zemljama je slican kao u Srbiji, pa ni njihovi igraci nisu skuplji.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Postovani treneru, ja imam cetiri pitanja
1.Da li ima sansi da se napravi (po prvi put )u nasem klubu javna transfer lista(po sistemu taj igrac toliko i toliko kosta)?
2. Da li ima kvaliteta u drugoj ligi koji bi pomogli nasem voljenom klubu da se bori za vrh?
3.Bora Filipovic, c-for Novog Sada, da li ima kvaliteta za crveno-bele boje?
4. Ko je u klubu glavni za transfere, direktor ili vi(nije provokacija vec kako je to uradjeno u sistematizaciji poslova)?
Locked