Kakav debilizam, "koga sam mogao da pozovem"? Jebote, šta je problem, što igra dečko u Vojvodini je l to problem? Strašno, pa Trajko i taj ne mogu da se porede. E Miho, Miho...Boske87 wrote:A za Trajkovića nema mestahttp://www.mozzartsport.com/vesti/dilema-maksimovic
"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
http://www.zurnal.rs/2013/09/02/golubov ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Poletanovic se povredio.
Poletanovic se povredio.
Ama... jedine vesti za reprezentaciju,ispratih u ovom topicu.Savrseno me zabole koga je Miha pozvao,kako ce igrati i kako prociMare wrote:Kakav debilizam, "koga sam mogao da pozovem"? Jebote, šta je problem, što igra dečko u Vojvodini je l to problem? Strašno, pa Trajko i taj ne mogu da se porede. E Miho, Miho...Boske87 wrote:A za Trajkovića nema mestahttp://www.mozzartsport.com/vesti/dilema-maksimovic

- Red Marquis
- Moderator
I bolje što ga ne zove. Već bi se prodao da je igrao.Voja wrote:Ama... jedine vesti za reprezentaciju,ispratih u ovom topicu.Savrseno me zabole koga je Miha pozvao,kako ce igrati i kako prociMare wrote:Kakav debilizam, "koga sam mogao da pozovem"? Jebote, šta je problem, što igra dečko u Vojvodini je l to problem? Strašno, pa Trajko i taj ne mogu da se porede. E Miho, Miho...Boske87 wrote:A za Trajkovića nema mestahttp://www.mozzartsport.com/vesti/dilema-maksimovic
Unakazio je reprezentaciju
Io odio Belgrado
A nekada si Vojo mislio da ce Miha da promeni reprezentacijuVoja wrote:Ama... jedine vesti za reprezentaciju,ispratih u ovom topicu.Savrseno me zabole koga je Miha pozvao,kako ce igrati i kako prociMare wrote:Kakav debilizam, "koga sam mogao da pozovem"? Jebote, šta je problem, što igra dečko u Vojvodini je l to problem? Strašno, pa Trajko i taj ne mogu da se porede. E Miho, Miho...Boske87 wrote:A za Trajkovića nema mestahttp://www.mozzartsport.com/vesti/dilema-maksimovic
Unakazio je reprezentaciju

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
To samo Bog otac moze da promeni, ako pozove k sebi odredjene likove koji vec 20-tak godina vedre i oblace nasim fudbalom...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Na sta tacno mislis?ssnigd wrote:A nekada si Vojo mislio da ce Miha da promeni reprezentaciju

Nekako sam ubedjen da si jednom rekao da bi voleo da vidis Mihu kao selektora zbog njegovog autoriteta, nacina igre, tada je valjda bio u Fiorentini, nemesanja u posao,...Voja wrote:Na sta tacno mislis?ssnigd wrote:A nekada si Vojo mislio da ce Miha da promeni reprezentaciju
Ako sam pogresio izvinjavam ti se, a neka admini obrisu komentar.

Gojko Kacar wrote:
Moguce da sam svasta pisao
ali se ne secam nesto da sam komentarisao njegovu STRUCNOST. Nadao sam se da ce napokon doci neko ko ima m*da,ali.... ova su previse celicna 

021.rs wrote:Mihajlović uspeo da se posvađa i sa Trajkovićem
Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović izjavio je kako je štoper Vojvodine Branislav Trajković "završio sa reprezentacijom", dok god je on selektor.
Defanzivac "crveno-belih" za 021 kaže da poštuje Mihajlovićevu odluku da ga ne pozove u reprezentaciju, ali se nada da će dobiti šansu kod nekog drugog šefa stručnog štaba "orlova".
"Poštujem Mihajlovića kao bivšeg igrača, i kao trenera, koji je ponikao u Vojvodini. Međutim, šta god on da priča o meni, njegova je stvar. Ja svoj posao odrađujem najbolje kako znam, i mislim da su to ljudi primetili. Za sebe se ne bojim, ako Mihajlović ne želi da me zove u reprezentaciju, pozvaće me neki drugi selektor", kaže Trajković za Novosadski informativni portal.
Na pitanje kakav problem je nastao između njega i Mihajlovića, koji je rezultirao oštrim izjavama selektora, Trajković navodi da sukob ne postoji, barem sa njegove strane. "Verovatno me ne vidi u ekipi, zaista ne znam šta je po sredi. Možda on ima neki problem sa mnom, ali ja sa njim nemam nikakav", kaže komandant odbrane "stare dame".
Sportska javnost kritikovala je odluku Mihajlovića da za mečeve sa Hrvatskom i Velsom pozove mladog defanzivca Torina Nikolu Maksimovića, smatrajući da su poziv od njega više zaslužili Trajković i Slobodan Rajković.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Koga god sam sreo u zadnja dva dana i slucajno se dotakao i price o reprezentaciji bio je ubedjen u pobedu Srbije. Neverovatno!!!! Na osnovu cega toliki optimizam???

- Red Marquis
- Moderator
Zato što se igra sa Hrvatima pa misle da ona monstruozna sintagma "srpski inat" ispravlja krive Drine.Voja wrote:Koga god sam sreo u zadnja dva dana i slucajno se dotakao i price o reprezentaciji bio je ubedjen u pobedu Srbije. Neverovatno!!!! Na osnovu cega toliki optimizam???
Io odio Belgrado
Ja inace ne znam od kada i od kuda potice ta besmislica okarakterisana kao "srpski inat", i mislim da je to jedna jako iditska stvar i mislim da postoji jedino u praznim pricama i lupetanjima ogromnog broja ljudi. Ako neko zna odakle i od kuda ta besmislica potice neka mi objasni, posto sam dosta puta pitao ljude da mi objasne kad god bi neko spomenuo taj termin i nikad niko nije znao da mi objasni, samo sam cuo lupetanje gluposti na tu temu.

Ogradjujem se od bilo kakvog stava po tom pitanju, samo prenosim podatak koji sam procitao pre par godina u jednom internacionalnom istorijskom casopisu posvecenom osmanlijama.
Dakle po njima, osvajanjem Srbije od strane Osmanlija i sistemom koji je uspostavljen, doslo je do razvijanja tog inata. Objasnjavaju da je oko pola milienijuma ta osobina razvijana, sa najvecim pikom oko 200 godina nakon Kosovske bitke. Smatra se i da Milos Obilic kao takav nije bio stvarni istorijski lik vec da je njegov lik i delo kao takvo vremenom (oko 100 godina nakon bitke) izmisljeno kako bi narodu davalo podstrek za borbu. Upravo ta legenda se uzima kao osnova za razvoj te osobine jer su se ljudi ugledali na taj cin kojim je on iz inata ubio turskog sultana. Vodjeni takvom legendom i teskim uslovima pod kojima su ziveli inat se usadjivao u srpski narod kao jedna od glavnih karakternih osobina. Takodje, "srpski inat" smatraju jednim od bitnijih uzroka vecine sukoba koji su se vodili na Balkanu tokom 19. i 20. veka.
Izvinjavam se za
ali eto, da odgovorim na postavljeno pitanje tekstom iz medjunarodno priznatog istorijskog casopisa.
Dakle po njima, osvajanjem Srbije od strane Osmanlija i sistemom koji je uspostavljen, doslo je do razvijanja tog inata. Objasnjavaju da je oko pola milienijuma ta osobina razvijana, sa najvecim pikom oko 200 godina nakon Kosovske bitke. Smatra se i da Milos Obilic kao takav nije bio stvarni istorijski lik vec da je njegov lik i delo kao takvo vremenom (oko 100 godina nakon bitke) izmisljeno kako bi narodu davalo podstrek za borbu. Upravo ta legenda se uzima kao osnova za razvoj te osobine jer su se ljudi ugledali na taj cin kojim je on iz inata ubio turskog sultana. Vodjeni takvom legendom i teskim uslovima pod kojima su ziveli inat se usadjivao u srpski narod kao jedna od glavnih karakternih osobina. Takodje, "srpski inat" smatraju jednim od bitnijih uzroka vecine sukoba koji su se vodili na Balkanu tokom 19. i 20. veka.
Izvinjavam se za

Izvini, Helm, mozda sam ja pogresnih shvatanja, ali ako neko ide u bitku slabiji od protivnika, to ne znaci da ide iz inata, vec da ide iz patriotskih razloga. Inat je kad ti neko kaze da nesto ne moze tako iz ociglednih razloga a ti se inatisi govoris da moze. Ne vidim sta znaci to u slucaju ove utakmice?!
Ne raspravljam se s tobom, znam da si samo preneo ono sto si citao pa si podelio informaciju i hvala ti na tome, ali ioak mislim da nas ne karakterise kao naciju nikakav inat. Mozda kolektivna glupoca s vremena na vreme, ali inat mi se tu nikako ne uklapa. Ne bih da sirim temu, ali samo da se nadovezem na ono tvoje o bitkama sto si pricao: Pa sta su onda i Grci inadzije jer je Aleksandar sa 5x manje brojnom vojskom pobedjivao u mnogim bitkama?
Pricanje o sebi i sopstvenom narodu kako posedujemo nekakav inat je nesto najgluplje, po meni, sto neko moze da radi, jer je inat u sustini jedna losa osobina koja se po meni vezuje za primitivne i ogranicene ljude.
Izvinjavam se sto sam ovoliko pisao o ovome, ali eto mozda i ima nekakve veze sa utakmicom jer cesto sam nase sportiste cuo da ovu primitivnu stvar spominju pred kamerama.
Ne raspravljam se s tobom, znam da si samo preneo ono sto si citao pa si podelio informaciju i hvala ti na tome, ali ioak mislim da nas ne karakterise kao naciju nikakav inat. Mozda kolektivna glupoca s vremena na vreme, ali inat mi se tu nikako ne uklapa. Ne bih da sirim temu, ali samo da se nadovezem na ono tvoje o bitkama sto si pricao: Pa sta su onda i Grci inadzije jer je Aleksandar sa 5x manje brojnom vojskom pobedjivao u mnogim bitkama?
Pricanje o sebi i sopstvenom narodu kako posedujemo nekakav inat je nesto najgluplje, po meni, sto neko moze da radi, jer je inat u sustini jedna losa osobina koja se po meni vezuje za primitivne i ogranicene ljude.
Izvinjavam se sto sam ovoliko pisao o ovome, ali eto mozda i ima nekakve veze sa utakmicom jer cesto sam nase sportiste cuo da ovu primitivnu stvar spominju pred kamerama.