Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
masterNS

Re: Marketing kluba

Post by masterNS »

Firmin mali wrote:
Marcello wrote:Ova tema treba da se zaključa do daljnjeg!

Pazite, onaj **** je na pripremama, eeeej???
Vredjas ljude,a zbo čega ? Prvo Čapelja nije direktor marketinga,da,radi u marketing službi,i to ne sam,ali nije direktor,i ne znam koji je problem što je on na pripremama,da on nije tamo ti možda ne bi znao rezultate utakmica,dešavanja,itd. ... Bespotreban post stvarno.
Pravo pitanje bi bilo sta on radi i na kojem je nivou to sto on radi. @Marcello nije trebao da vredja, ali to sto on radi je na amaterskom nivou i licno mislim da bi on to trebao da radi bolje ili da to radi neko drugi. Medjutim, ako uzmemo u obzir da mi i nemamo marketing, sem na platnom spisku, onda i ne treba ocekivati nista.
Firmin mali

Post by Firmin mali »

Bilbordi za predstojecu utakmicu po gradu (dole na slici na keju,i kod stadiona) :

Image

Image

:cheers:
Milan

Post by Milan »

KDA wrote:Ladno u onoj suvenirnici na keju prodaju šajkače sa zvezdinim grbom :roll: Eto čisto da obavestim marketing stručnjake iz našeg kluba. :lol:
Juce sam prolazio kejom i setio se ovog posta. Nisam mogao da verujem svojim ocima. Usao sam unutra i priupitao radnicu kakva je veza sajkace sa zvezdinim grbom i Novog Sada. Naravno da me je u cudu gledala, mada, sigurno nije jadnica kriva sto imamo nekog idiota u gradskim strukturama koji odlucuje o ovakvim stvarima. Dokle god se ovakve pojave budu desavale u nasem gradu, znacu da smo jos uvek jaaaako daleko od stanja kakvo svi prizeljkujemo. Do tada, ostaje nam da trosimo svoje zdravlje u nastojanju da se pomerimo sa mrtve tacke...
POŠTO OBRAZ ???!!!
WeAreTheFirm

Post by WeAreTheFirm »

Ujedno, prodaja karata će biti oganizovana i na mobilnim punktovima koji će biti postavljeni u pešačkoj zoni, u Zmaj Jovinoj ulici i to :

Utorak, 31. Jul od 17-22 časa
Sreda, 01. Avgust od 17-22 časa

Na pomenutim prodajnim punktovima navijači će biti u prilici da kupe suvenire specijalno urađene za ovu priliku : navijačke šalove, majice, kačkete, dresove …
Za utorak je (u vremenu od 19,30 – 20 časova) predviđeno da kompletna ekipa i stručni štab Vojvodine dođu u centar grada gde će navijači imati priliku da se fotografišu, uzmu autograme i porazgovaraju sa svojim ljubimcima.
Naredne večeri, u sredu, sa Novosađanima će se na istom mestu družiti veterani Vojvodine : Ilija Pantelić, Vasa Pušibrk, Dobrivoj Trivić, Saša Drakulić, Ljubiša Dunđerski…
Konačno nešto za pohvalu :)
Bilo da pomisliš da sve oko tebe je tama...
severozapad

Post by severozapad »

Uz malu sugestiju da bi bilo odlicno da klub vec sad izadje sa nekom strategijom za gostovanje i nekom informacijom u vezi toga na samim pultovima. Ukoliko je to nemoguce spremiti za dva dana, u sta sumnjam, makar informacija za ljude koji nisu redovni po ovim forumima i sajtovima gde kasnije mogu dobiti informaciju i kada da je otprilike ocekuju.

Ako se ni jedno od ovog ne uradi, tesko da se moze reci da je klub ista uradio po pitanju mozda jednog od najblizih gostovanja koje imamo ovih godina.

Kad su se ljudi klackali do Beograda 5 sati, mozda bi mogli i po evropi malo :)
johnny

Post by johnny »

@ admin

Mozda ne znam pravila Foruma al sam ne malo iznenadjen to sto
ste registrovali i mog imenjaka (jedno slovo nas razlikuje-isto se cita)???
Nisam sujetan i Bogom dan al opet mislim da nije u redu...
nboya
Administrator

Post by nboya »

Sam se registrovao :)

Cimni ga preko pm-a ako mislis da je problem sto su vam nickovi slicni, pa izvestite o dogovoru ;)
UPRAVA NAPOLJE!!!
SmallBlacksmithTown

Post by SmallBlacksmithTown »

Firmin mali wrote:Bilbordi za predstojecu utakmicu po gradu (dole na slici na keju,i kod stadiona) :

Image
Ovaj bilbord bi morao da bude rezervisan samo za Vošu(i možda još koji).
Da na njemu budu najavljivane sve utakmice koje se igraju na Karađorđu.
Kada se odigra prvenstvena utakmica subotom uveče, nedelja zorom da osvane sa najavom sledeće utakmice za 2 nedelje,
mora Vojvodina Novosađanima da bude stalno pred nosem, mora se raditi svaki dan samo da se neutrališe propaganda
"stubova srpstva" koji iskaču iz svih novina, na svim kanalima i forumima.
madda fakka

Post by madda fakka »

SmallBlacksmithTown wrote:
Firmin mali wrote:Bilbordi za predstojecu utakmicu po gradu (dole na slici na keju,i kod stadiona) :

Image
Ovaj bilbord bi morao da bude rezervisan samo za Vošu(i možda još koji).
Da na njemu budu najavljivane sve utakmice koje se igraju na Karađorđu.
Kada se odigra prvenstvena utakmica subotom uveče, nedelja zorom da osvane sa najavom sledeće utakmice za 2 nedelje,
mora Vojvodina Novosađanima da bude stalno pred nosem
Ovo sam i ja pomislio pre godinu-dve a ideju mi dalo to sto u SAD i Engleskoj ispred svakog bioskopa/pozorista velikim slovima na svetlecoj reklami stoji koji se film prikazuje/predstava odigrava... Trebalo bio i onaj bilbord prekoputa (na kojem je reklama za elektrovojvodinu gde majstor gleda u dekolte plavuse :D ) da bude rezervisan za FK Vojvodina. Koliko tu ljudi prodje dnevno pa neka i 1% ljudi koji vide bilbord dodje na utakmicu...
I Bog je Slaninar...
True Love FCV

Post by True Love FCV »

Izvinite ako sam pogresio mesto,ali stvarno nisam znao gde da pitam.
Da li neko zna gde imaju da se uzmi one majice za ispod dresa,koje nose igraci,bilo da su dugacki ili kratki rukavi :cheers:
Stvarno hitno treba,ako ne jomini,onda bilo koji od takvog materijala
Љубав и страст јачају с годинама.
Casual

Post by Casual »

True Love FCV wrote:Izvinite ako sam pogresio mesto,ali stvarno nisam znao gde da pitam.
Da li neko zna gde imaju da se uzmi one majice za ispod dresa,koje nose igraci,bilo da su dugacki ili kratki rukavi :cheers:
Stvarno hitno treba,ako ne jomini,onda bilo koji od takvog materijala
Merkator, Intersport.
Volem Vošu!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Zvaničan sajt wrote:PRODAJA SEZONSKIH ULAZNICA

PRODAJA PRETPLATNIH ČLANSKIH KARATA ZA UTAKMICE FUDBALSKOG KLUBA VOJVODINA

Poštujući veliku želju navijača Vojvodine, fudbalski klub je odlušio da im izadje u susret i da i ove godine omogući svim zainteresovanim licima da kupe pretplatne članske karte za sezonu 2012/2013.

Karte se mogu nabaviti preko agencije GIGSTIX – Novi Sad, Pariski magazin, suteren, Kralja Aleksandra 12
Telefon 021 4724816
Radno vreme radnim danom od 10 – 18 časova , subotom od 10 – 15 časova
http://www.gigstix.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Cene pretplatnih članskih karata za sezonu 2012/2013 su:
Zapad 2.900 dinara (u cenu je uračunato 200 dinara članarine)
Zapad (penzionerska) 1.800 dinara (u cenu je uračunato 100 dinara članarine)
Istok 2.400 dinara (u cenu je uračunato 200 dinara članarine)

Prodaja pretplatnih članskih karata počinje od petka, 17. Avgusta 2012. Godine.
"Poštujući veliku želju navijača Vojvodine, fudbalski klub je odluŠio da im izadje u susret i da i ove godine omogući svim zainteresovanim licima da kupe pretplatne članske karte"
Klub nam izlazi u susret (tj to je odluŠio) i omogućava nam da kupimo karte?!?!?!?
UNIT8

Post by UNIT8 »

Sta znaci biti clan kluba ?
budababa

Post by budababa »

UNIT8 wrote:Sta znaci biti clan kluba ?
Imaš tu privilegiju da ubaciš 200 kinti u "klupsku" kasu :deal:
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Milan

Post by Milan »

Da ih nema, ove mahere bi trebalo izmisliti! Hvala vam sto postujete glas navijaca i sto nam izlazite u susret sa prodajom sezonskih karata koje cemo moci iskoristiti od treceg kola tekuceg prvenstva!

Koja smo mi komedija od kluba... :juggle:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Post Reply