Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Cika_toma

Post by Cika_toma »

shecky wrote:Dobro posto vidim da sam glup..aj onda vi recite ko bi mogao da nas pojaca a da stvarno vredi kao igrac..kakav je covek to sad nije bitno..
Da ocu i ja Davida nazad slazem se , moze i Stepi posto ne igra u Portu..
znam da je Koroman cigan i da je pokvaren ali niko ne moze reci da covek ne zna da igra fudbal.
Sta je doneo zvezdi? pa tim nije jedan igrac ne?
Mada koji ce nam on kad mi imamo Purketa Lazetica oni su ionako bolji ne..? ili ovi momci Novaković (Banat), Paunović (Velež), Avrić (Novi Sad) i Stevanović (Smederevo), prava pojacanja nema sta..
bez uvrede, ali ovo ni malo ne zvuci Vojvodinaski niti je u skladu sa onim duhom o kome su vec (opravdano) ispredane legende i mitovi, odnosno sa geslom "zasto je Vojvodina drugacija"... No, to je vec prica i da li je danas jos uvek prepoznatljiva slika Voshe smek, recimo, jedne "Stare Garde" i "jedem luka i slanine", ili gomila klinaca sa fantomkama koji sacekuju i kradu telefone po Laze Kostica i skandiranje "pucace lobanje"... Cini mi se da je to ipak tematika za neko drugo mesto...
shecky

Post by shecky »

Cika_Toma wrote:bez uvrede, ali ovo ni malo ne zvuci Vojvodinaski niti je u skladu sa onim duhom o kome su vec (opravdano) ispredane legende i mitovi, odnosno sa geslom "zasto je Vojvodina drugacija"... No, to je vec prica i da li je danas jos uvek prepoznatljiva slika Voshe smek, recimo, jedne "Stare Garde" i "jedem luka i slanine", ili gomila klinaca sa fantomkama koji sacekuju i kradu telefone po Laze Kostica i skandiranje "pucace lobanje"... Cini mi se da je to ipak tematika za neko drugo mesto...

A sta to treba da znaci? Da ne treba nista da kazem? Ja sam Chileanac inace...i imam 5god.
Kakve veze imaju ti balavci samnom i sa ovom temom uopste?
Ja sam pricao o Koromanu a ne o napaljenim tatinim sinovima po ulicama NS...
budababa

Post by budababa »

Ja bih zamolio forumase da ne skrecu sa teme i da za rasprave o temama tog tipa ubuduce koriste iskljucivo pm! Ovo je forum koji se bazira na ljubavi prema Vojvodini i fudbalu, a navijackih foruma ima dovoljno za one koji traze nesto vise od toga.
Владика
Administrator

Post by Владика »

DNENVIK wrote:
Kinez u Voši

Od juče je pogon fudbalera Vojvodine bogatiji za jednog stranca. Na probu je stigao olimpijski reprezentativac Kine. Dvadesetdvogodišnji Li igra u veznom redu i pokušaće da se nametne šefu stručnog štaba LJupku Petroviću do polaska ekipe na pripreme u Tursku.
dapokalypto

Post by dapokalypto »

podbara wrote:
DNENVIK wrote:
Kinez u Voši

Od juče je pogon fudbalera Vojvodine bogatiji za jednog stranca. Na probu je stigao olimpijski reprezentativac Kine. Dvadesetdvogodišnji Li igra u veznom redu i pokušaće da se nametne šefu stručnog štaba LJupku Petroviću do polaska ekipe na pripreme u Tursku.
Kinezi.. svuda ih ima, a evo sad i u fudbalu.. Ja sam da mi promenimo ime kluba u "Vojvodina Internazionale" :P
chinaman

Post by chinaman »

Iskreno se nadam da nece zadovoljiti kriterijume naseg strucnog staba.
etxeberria

Post by etxeberria »

chinaman, ako ti ne zelis da kinez (chinaman) prodje probu onda se i ja tome pridruzujem :)
sam svoj najveci neprijatelj
max

Post by max »

chinaman wrote:Iskreno se nadam da nece zadovoljiti kriterijume naseg strucnog staba.
Da li znas da je on los igrac pa se zbog toga nadas da nece proci probu ili je neki drugi razlog u pitanju?Mozes li da pojasnis malo?
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Taj Kinez bi mogao da bude dobar marketinski potez, dobili bi dosta
novih navijaca, onaj trzni centar preko puta futoske pijace bi bio novi
sponzor... :)
Samo da se ne ispostavi da mu je menadzer Kosan
dapokalypto

Post by dapokalypto »

Marketing je cudo, a Kina je veliko trziste koje ce biti sve aktuelnije..
budababa

Post by budababa »

dapokalypto wrote:Marketing je cudo, a Kina je veliko trziste koje ce biti sve aktuelnije..
Mozda se ponovi ona histerija vec vidjena u slucaju odlaska Jao Minga u NBA, pa dobijemo par desetina miliona novih navijaca 8)
masta_ace

Post by masta_ace »

Данас у Гласу има мини интервју са Короманом, где прича да би радо прешао у Нови Сад и да нема никаквих проблема да дође уколико Воша има довољно кеша и каже да контакт стварно постоји и да се наша управа распитивала код његових менаџера.
Владика
Administrator

Post by Владика »

novosadjanin wrote:Taj Kinez bi mogao da bude dobar marketinski potez, dobili bi dosta
novih navijaca, onaj trzni centar preko puta futoske pijace bi bio novi
sponzor... :)
Samo da se ne ispostavi da mu je menadzer Kosan
:lol: :lol: :lol:
Cika_toma

Post by Cika_toma »

i drug Valter da sedne u svecanu lozu :D
021

Post by 021 »

chinaman wrote:Iskreno se nadam da nece zadovoljiti kriterijume naseg strucnog staba.
Ako ne zadovolji, odmah ga prosleđujemo stonoteniserima. :D
Post Reply