"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
Inat je ono "e sad necu ni kako ja hocu" iz onog vica o Lali - kada ubedjuje sve kako treba nesto uraditi, a oni ga svi tretiraju kao budalu, pa kad njihov nacin propadne zovu ga da im pokaze kako treba da se radi, a Lala se besan sto ga niko pre toga nije slusao zainati i odbije da im pomogne izgovorivsi gorecitiranu recenicu. To je ono kada si u stanju i sebi da naskodis ali samo da i neko drugi ima stete od toga jer si se naljutio na njega. Ili kada ti svi kazu da nesto ne moze da se uradi a ti u silu Boga odlucio da im dokazes da moze, pa makar se ubio pokusavajuci. Skroz iracionalno ponasanje kao kod male dece.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Jel moguce da mu nece igrati Tadic??? 

Тадић наравно на клупи.Овакво говно од селектора нисмо имали никад.
reprezentacija je postala zabava za ekipu iz suma raznih koju nisu jos obavestili da je rat gotov.

Koliko je Matić jak igrač, pa to je neverovatno.
On je pola tima. Šteta što je pored sebe imao Fejsu, Đuričića i Tošića koji su igrali ispod svakog nivoa.
On je pola tima. Šteta što je pored sebe imao Fejsu, Đuričića i Tošića koji su igrali ispod svakog nivoa.
-
Na kraju naši i nisu tako loše igrali, ovi Hrvati su raspad i vremenom će imati sve goru igru i rezultate, trenutno su dosta iskusniji i bolje igraju na rezultat.Naša reprezentacija obećava, mlad je to tim, samo da odu Karadžić i Mihajlović i u budućnosti bi tu moglo lepih vesti da bude.Treba tu pridodati još par mlađih igrača, ali već i ova ekipa što je sinoć igrala nije bila loša.Podbacili su Đuričić i Tošić, za prvog ima vremena da to ispravi, mlad je i ima potencijala, imao je ranije dobrih partija, dok je Tošić sve gori i gori i mislim da bi ga se trebalo rešiti.Jeste da su bivši igrači groblja, ali Mitrović i Marković će biti pakleni igrači, upravo ono što reprezentaciji i treba.
Samo da dođu više te promene, jeste da se neće suštinski puno toga promeniti, ali barem nacionalni tim da možemo čestito pratiti.
Samo da dođu više te promene, jeste da se neće suštinski puno toga promeniti, ali barem nacionalni tim da možemo čestito pratiti.
За Марковића сам то рекао још 2011 када нам је 2 гола метнуо на Карађорђу, једноставно нема трему и самоуверен је, што му је било пресудно да би се пробио...А данас сам слично констатовао за Митровића, обојица су одлични и такве младе треба доводити јер заиста дају освежење и енергију репрезентацији. Уз Банета, Коларова и још по којег искусног играча који се нађе, одлично могу напредовати и допринети резултатима. Мада, док је персона нон грата тај који доноси одлуке, уз остатак индијанаца из нашег савеза, не гајим наде за репку!Plavim Dunavom wrote:Jeste da su bivši igrači groblja, ali Mitrović i Marković će biti pakleni igrači, upravo ono što reprezentaciji i treba.
Mozda jednog dana (i) budemo imali tim sposoban za neka ozbiljna dela, ali kult reprezentacije necemo nikada, NIKADA!!! Dovoljno je prelistati ovaj topic, ne samo oko (ove) utakmice sa kroasanima, vec i unazad, kad je Antic (npr.) bio selektor. Vecito su tu neka nezadovoljstva (zvezda, partizan), nezaintersovanost, nikad nikom i nista ne odgovara, svi traze neki razlog za bojkot... Ne ide to tako!
-
Nema razloga da se to polako ne menja, eto i mi sa svoje strane možemo da damo doprinos.Ja verujem u bolje dane, otići će ova dvojica sa klupe i iz fotelje, neće naravno svanuti, ali koliko zemalja ima takođe loše saveze, pa imaju dobre reprezentacija sa uspešnim rezultatima.A mi još imamo i dosta dobrih mladih igrača koji dolaze, jednostavno moram da budem optimista.
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... iju-Srbije" onclick="window.open(this.href);return false;
Steta velika, odlican igrac... ali opet mislim da je on jedan od onih sto za klub igraju svim srcem, dok u reprezentaciji igraju sa 50% svog kvaliteta. Mislim da je ovo odlicna sansa za Trajkovica, jer ne vidim ko bi drugi mogao da popuni tu rupu koja ce nastati odlaskom Subotica.
Steta velika, odlican igrac... ali opet mislim da je on jedan od onih sto za klub igraju svim srcem, dok u reprezentaciji igraju sa 50% svog kvaliteta. Mislim da je ovo odlicna sansa za Trajkovica, jer ne vidim ko bi drugi mogao da popuni tu rupu koja ce nastati odlaskom Subotica.
- Red Marquis
- Moderator
Pa Miha ne ide još, a on neće zvati Trajka u ta dva meča. Tu je MaksimovićN13 wrote:http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... iju-Srbije

Io odio Belgrado
-
Igraće Biševac kao što je igrao i ranije dok je Subotić iz nekih razloga grejao klupu.Karte će nadam se odlazeći selektor promešati tek krajem godine na oproštajnom prijateljskom meču, onda će verovatno igrati Maksimović.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=751423" onclick="window.open(this.href);return false;

Pils Lajt stvarno najbolje!"Ponudićemo Mihi novi ugovor"
Predsednik FSS Tomislav Karadžić rekao je u intervjuu za "Sport“ da će selektoru Siniši Mihajloviću najverovatnije biti ponuđen nastavak saradnje.

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Kako igramo,milina gledati... prosto predemo... MIho ostani!!!! Ekipa u kojoj je jedan Dusan Tadic ubedljivo najslabiji igrac zasluzuje da se 2018.godine domogne titule svetskog prvaka!!!! over

- Red Marquis
- Moderator
A kad dođu rezultatski važni mečevi, onda će opet ćorak.Voja wrote:Kako igramo,milina gledati... prosto predemo... MIho ostani!!!! Ekipa u kojoj je jedan Dusan Tadic ubedljivo najslabiji igrac zasluzuje da se 2018.godine domogne titule svetskog prvaka!!!! over
Io odio Belgrado