Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

masta_ace wrote:Данас у Гласу има мини интервју са Короманом, где прича да би радо прешао у Нови Сад и да нема никаквих проблема да дође уколико Воша има довољно кеша и каже да контакт стварно постоји и да се наша управа распитивала код његових менаџера.
A mi nemamo para tako da od Koromana nista! :D
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Turija

Post by Turija »

Gde ima dima, možda bude i vatre :?:
Ja ne bih bio baš puno alergičan na dolazak Koromana, bez obzira na objektivne nefudbalske razloge vezane uz njegovo ime.Koroman zaista zna da prođe i šutne loptu u gol.Da se ja slučajno pitam, odmah bih prodao Tadića Ajaksu i doveo Koromana na 6-12 meseci, pa da najozbiljnije konkurišemo za tu treću titulu.A onda, na jesen, sa istinskim optimizmom zakoračimo u Evropu.
Dolazak Koromana u Vojvodinu bio bi pravi fudbalski šok za blizance, njihove navijače, štampu i sportsku javnost.Tek posle takvog događaja bi nas ozbiljno shvatili kao najvećeg kandidata za Prvaka.Dotle, sve je prazna priča u koju malo ko ozbiljan može da poveruje.
Buač, Aleksić, Kucišvili, Pantelić (Kinez ili Brazilac) i Koroman u napadu, a Brkić, Ndoko, Djurić, Dmitrović, Kizito, Popović, Trivunović u odbrani, bio bi, po mome mišljenju, tim koji bi mogao izneti teret lako izrečenih obećanja najužeg rukovodstva Kluba.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
masta_ace

Post by masta_ace »

Turija wrote:Gde ima dima, možda bude i vatre :?:
Ja ne bih bio baš puno alergičan na dolazak Koromana, bez obzira na objektivne nefudbalske razloge vezane uz njegovo ime.Koroman zaista zna da prođe i šutne loptu u gol.Da se ja slučajno pitam, odmah bih prodao Tadića Ajaksu i doveo Koromana na 6-12 meseci, pa da najozbiljnije konkurišemo za tu treću titulu.A onda, na jesen, sa istinskim optimizmom zakoračimo u Evropu.
Dolazak Koromana u Vojvodinu bio bi pravi fudbalski šok za blizance, njihove navijače, štampu i sportsku javnost.Tek posle takvog događaja bi nas ozbiljno shvatili kao najvećeg kandidata za Prvaka.Dotle, sve je prazna priča u koju malo ko ozbiljan može da poveruje.
Buač, Aleksić, Kucišvili, Pantelić (Kinez ili Brazilac) i Koroman u napadu, a Brkić, Ndoko, Djurić, Dmitrović, Kizito, Popović, Trivunović u odbrani, bio bi, po mome mišljenju, tim koji bi mogao izneti teret lako izrečenih obećanja najužeg rukovodstva Kluba.
ја се исто апсолутно слажем са тобом, такође сам о овом болдованом размишљао, само тако ћемо и да добијемо паре и да се појачамо. што се тиче клуба и маркетинга ово би свуда одјекнуло као бомба.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Тотално ме не интересује Короманово понашање у приватном животу ако испуњава своје професионалне обавезе на терену. Што се мене тиче може да има и љубавну аферу са носорогом.
п.с. Реално тешко је и помислити да ће већи примитивац од Уроша Предића икада обући црвено-бели дрес.
Владика
Administrator

Post by Владика »

GRADJANSKI wrote:ТPo prvi put otvoreno i bez ustezanja: direktor Vojvodine Cvetko Riđošić rekao je juče za GL da su novosadski crveno-beli zainteresovani da dovedu Ognjena Koromana u svoje redove.

- Naravno da bismo voleli da uzmemo Koromana, za koga verujemo da bi mogao da nam unapredi igru. Uostalom, nismo jedino u Srbiji koji tako mislimo. Nema kluba koji ne bi želeo ovog proverenog fudbalera.

Tu Riđošić najpre stavlja tačku, pa onda donekle proširuje priču i progovara još o nečemu, o čemu se sluša po fudbalskim kuloarima:

- Vojvopdina je, kao što sam rekao, voljna da pregovara o uslovima pod kojima bi mogla da uzme Koromana, ali među njima nije predviđena trampa, kao što se ponegde može čuti. Niti smo spremni da na Marakanu pošaljemo Danijela Aleksića, niti bilo kog drugog fudbalera, na kome naš klub gradi svoju budućnost. Jednako kao i Dušan Tadić, tako će i Aleksić i dalje nositi naš dres. Cilj nam je da u borbu sa Partizanom i Crvenom zvezdom uđemo barem jednako onoliko jaki kao jesenas, s tim što bismo hteli da budemo jači i ulažemo dosta napora da tako i bude. Na probi imamo velik broj mladih igrača, koji su bili na pozajmici u toku jeseni i u susretu sa Veternikom, u subotu, kao i sa Kečkemetom, 21. januara, videće se da li su spremni da udovolje zahtevim našeg kluba.

Na probi je, objašnjava Riđošić, i Gruzijac Mihail Kutišvili iz Olimpika iz Bakua, a Ljupko Petrović je juče čekao da mu se javi i Nigerijac koji je igrao za Azerbejdžance, Usim Ndoko.

- Na njima je, takođe, da se nametnu našem stručnom štabu. Dakle, nije reč o fudbalerima s kojima smo potpisali ugovore. Isto vredi i za Kineza Li Čuna, veznog igrača - dodaje Riđošić.
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

http://en.wikipedia.org/wiki/Shenyang_Jinde

Malo sam tako gledao i našao sam tim iz kog nam dolazi Kinez. Iz te ekipe mi je isto za oko zapao Aboubakar Oumarou, inače kamerunac 87 godište.

P.s. Pogledaj stadion na kom je igrao Kinez! :shock: :shock: :shock:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Taj Umaru Kamerunac, je povezivan sa zvezdom ako se ne varam, i mislim da je trenutno na probi u beogradu
Milan

Post by Milan »

podbara wrote:
GRADJANSKI wrote:
Na probi je, objašnjava Riđošić, i Gruzijac Mihail Kutišvili iz Olimpika iz Bakua, a Ljupko Petrović je juče čekao da mu se javi i Nigerijac koji je igrao za Azerbejdžance, Usim Ndoko.

- Na njima je, takođe, da se nametnu našem stručnom štabu. Dakle, nije reč o fudbalerima s kojima smo potpisali ugovore. Isto vredi i za Kineza Li Čuna, veznog igrača - dodaje Riđošić.
Ovo mi se uopste ne dopada. Pa mi bi i Mesija prvo mesec dana proveravali pre potpisivanja ugovora...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Jel' brojao neko, koliko je stranaca vec bilo kod nas na probi a koliko njih je zaigralo na nekoj zvanicnoj utakmici za prvi tim?
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Da vi samo znate kakvi su sve likovi bili na probi, pa to je smejurija, mislim da bi na ulici bolje igrace nasli, tako da ih apsolutno razumem sto se toga tice!!!
Turija

Post by Turija »

Milan wrote:
podbara wrote:
GRADJANSKI wrote:

Ovo mi se uopste ne dopada. Pa mi bi i Mesija prvo mesec dana proveravali pre potpisivanja ugovora...
U vezi Kucišvilija ovo sam napisao, pre neki dan:
Posted: Sat Jan 10, 2009 9:14 am Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

Grbo, mislim da bi se Kutišvili snašao sjajno i kao polušpic - i usput nadavao golova.Samo još da potpiše taj ugovor.To je najveći problem, pošto kvalitetan igrač košta pristojnu sumu novaca. A Voša je danas, prema pisanju štampe, jako štedljiv klub.
Danas mislim da smo u ozbiljnom cajtnotu i da će Kucišviliju pre ,,pući film" i otići iz Novog Sada, nego što će bitno sniziti svoju cenu.Čovek jednostavno nema vremena za čekanje, a ima gde da ode.
Mislim da se Ndoko ponaša vrlo promućurno. Što da dolazi, jer ako ni Kucišvili ne prolazi ,,probu" Vojvodine, kako će tek on?
Međutim, najkonkretniji i najpametniji je ipak Koroman, bez obzira što mnogi u to ne veruju, tj najprostije rečeno (njemu svojstveno) jasno je poručio: ,,dajte novce: evo me, ne date: mene zaboravte".Početak i kraj priče u samo jednoj (prosto)složenoj rečenici.
Bojim se i za prgavog Kineza, kako ga je Ljupko okarakterisao, da neće još dugo čekati.
Ono što rukovodstvo Vojvodine mora brzo da prelomi je vrlo jednostavno pitanje:
Jel hoće il neće? - titulu ovog proleća.
SREĆNA NOVA GODINA :!:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Somborac

Post by Somborac »

podbara wrote:Тотално ме не интересује Короманово понашање у приватном животу ако испуњава своје професионалне обавезе на терену. Што се мене тиче може да има и љубавну аферу са носорогом.
п.с. Реално тешко је и помислити да ће већи примитивац од Уроша Предића икада обући црвено-бели дрес.
"Ne ide mi se! Srce kaže da treba da ostanem. Volim Zvezdu, Beograd i Srbiju, ali ako me neko ne želi u klubu, šta da radim?", kaže Koroman za "Mozzart Sport" i dodaje

najbolji igrač Crvene zvezde ima i najskuplji ugovor, a i u tefteru sportskog direktora Ivića upisan je kao - najglasniji.

"Uopšte me ne zanima prošlost, samo budućnost. Imamo minus sedam u odnosu na Partizan i treba nam još jedno čuveno Zvezdino šampionsko proleće ako hoćemo da se borimo za trofeje. Uvek sam pričao bez dlake na jeziku. Ako se to nekome ne sviđa, neka mi kaže. Moj problem je što mnogo dobro 'pričam' i na terenu, pa imam pokriće za sve što kažem. Ipak, ne znam za podatak da je trebalo da ostanem u Beogradu. Inače, prihvatam svaku odluku kluba. Ako nisam potreban mojoj Zvezdi, ima valjda onih kojima jesam", kaže Koroman.

Vidim koliko ima postovanja prema Vosi, kada "juri" partizan, ima najskuplji ugovor u zvezdi, kako bi se osecali naprimer; reprezentativac Djuric, Buac (koji sa toliko zara, srce i zelje igra za svoju Vosu), mladi as Aleksic itd. Koliko bi to sve pokvarili atmosveru, jos dodati njegovu ne disciplinu. slobodnije receno drskost i prostatluk!

Scena, Vosa pobedjuje cigane i koroman pozdravlja posle utakmice ccergare? Po meni je sve ovo mnogo gore od afere sa nosorogom

Mnogo negativnih stvari bi doneo
Naravno da ocekujemo znatna pojacanja i ona moraju stici odmah, kako bi prosli pripreme! Mutavdzic je na meti Grashopersa, ako vec njega ne uspemo da dovedemo ne bi bilo lose Ajurua iz Javora ili Vranjesa iz Borca BL, on je zaista paklen igrac!
Cika_toma

Post by Cika_toma »

Grba_NS wrote:Da vi samo znate kakvi su sve likovi bili na probi, pa to je smejurija, mislim da bi na ulici bolje igrace nasli, tako da ih apsolutno razumem sto se toga tice!!!
razumes ih? Pa, da je i tako kako ti pricas, premda sam uvek bio oprezan prema "insider" informacijama (bez uvrede),, nisu ti likovi pali sa neba, nego su ih ti koje razumes, dovukli i predstavili medijima kao bombasticna, super kvalitetna pojacanja iz inostranstva!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Sto se koromana tice,evo i ja da kazem neku...

100% sam ZA takav transfer,ako bi se ikada mogao ostvariti.
Bio bi to pravi pomak u istoriji Vojvodine... dosta nam je vise skupljanja otpada po kantama za smece (Lazetic,Mrdja,Purke....),dajte nesto kvalitetno,bombasticno.... taj transfer bi bio ravan Pantinom transferu u Zvezdu.Ej,uzimamo im najboljeg igraca... ja bih pristao i pod uslovom,da u ugovoru stoji da ne sme igrati protiv cigana... samo neka dodje.... pa makar na kraju zavrsio bas kao Panta,na klupi....

Eh,kad bar jednom konkretno nesto moglo odraditi po pitanju prelaznog roka... ovako,bolje da ja kao i uvek... cutim i posmatram...
Image
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Ljudi ma nista od Koromana, PROVERENA informacija! Lepo bi bilo da udarimo ciguse sa ovakvim transferom, ali od toga nema nista PROVERENO! Hm, pa jos ga i Turci traze... Cisto zamazivanje nasih buljavih ociju,i zastrasivanje protivnika, jer poznate su takve packe sirom sveta (kad se samo prisetim koliko puta je Toti bio igrac Intera, ili Kacar igrac zvjezde, STREPELI SMO, ZAR NE?).

Kakav Koroman kakvi bakraci, pa da uprava ima iole ozbiljne namere u ovom prelaznom roku kupila bi Pavlovica iz Napredka, a ne matorog Koromana.

Ja sam za Adjurua, fenomenalan borac na sredini, narocito defanziva u veznom redu (kao sto je Brka govorio) ce onda biti sigurna.

ALI NAJVECI PROBLEM U SVEMU JE DA KLUB NEMA PARA :!: TO JE SASVIM JASNO RECENO.

Kao sto Voja kaze:
Eh,kad bar jednom konkretno nesto moglo odraditi po pitanju prelaznog roka... ovako,bolje da ja kao i uvek... cutim i posmatram...
i ne gubim svoje zivce...
Post Reply