Milan wrote:podbara wrote:GRADJANSKI wrote:
Na probi je, objašnjava Riđošić, i Gruzijac Mihail Kutišvili iz Olimpika iz Bakua, a Ljupko Petrović je juče čekao da mu se javi i Nigerijac koji je igrao za Azerbejdžance, Usim Ndoko.
- Na njima je, takođe, da se nametnu našem stručnom štabu. Dakle, nije reč o fudbalerima s kojima smo potpisali ugovore. Isto vredi i za Kineza Li Čuna, veznog igrača - dodaje Riđošić.
Ovo mi se uopste ne dopada. Pa mi bi i Mesija prvo mesec dana proveravali pre potpisivanja ugovora...
U vezi Kucišvilija ovo sam napisao, pre neki dan:
Posted: Sat Jan 10, 2009 9:14 am Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
Grbo, mislim da bi se Kutišvili snašao sjajno i kao polušpic - i usput nadavao golova.Samo još da potpiše taj ugovor.To je najveći problem, pošto kvalitetan igrač košta pristojnu sumu novaca. A Voša je danas, prema pisanju štampe, jako štedljiv klub.
Danas mislim da smo u ozbiljnom cajtnotu i da će Kucišviliju pre ,,pući film" i otići iz Novog Sada, nego što će bitno sniziti svoju cenu.Čovek jednostavno nema vremena za čekanje, a ima gde da ode.
Mislim da se Ndoko ponaša vrlo promućurno. Što da dolazi, jer ako ni Kucišvili ne prolazi ,,probu" Vojvodine, kako će tek on?
Međutim, najkonkretniji i najpametniji je ipak Koroman, bez obzira što mnogi u to ne veruju, tj najprostije rečeno (njemu svojstveno) jasno je poručio: ,,dajte novce: evo me, ne date: mene zaboravte".Početak i kraj priče u samo jednoj (prosto)složenoj rečenici.
Bojim se i za prgavog Kineza, kako ga je Ljupko okarakterisao, da neće još dugo čekati.
Ono što rukovodstvo Vojvodine mora brzo da prelomi je vrlo jednostavno pitanje:
Jel hoće il neće? - titulu ovog proleća.
SREĆNA NOVA GODINA