Не морамо пљувати све што није наше...johnny wrote: Parada kica i neukusa oko lazne legende je, ocekivano, bila odvratna...

Не морамо пљувати све што није наше...johnny wrote: Parada kica i neukusa oko lazne legende je, ocekivano, bila odvratna...
Ja ne znam da li si ti uopste gledao 'brata dekija' kako je igrao u reprezentaciji tokom svoje karijere. Dok je pruzao najbolje partije u Interu, u reprezentaciji je igrao potpuno ziheraski sa glavnim i jedinim ciljem da sacuva noge od povrede - u svakom slucaju daleko od onoga sto je radio u Interu. Mislim da je to jasno svakom ko je gledao reprezentaciju svih tih godina, ali razumem da ovde ima i mladjih koji se verovatno ne secaju.Firmson89 wrote:Не морамо пљувати све што није наше...johnny wrote: Parada kica i neukusa oko lazne legende je, ocekivano, bila odvratna...Декију стварно желим све најбоље и ценићу га као играча репрезентације, без обзира на клупске боје, јер је за доприносе у репрезентацији и испраћен.
Управо о томе причам, неки једноставно не могу да гледају ван клупских боја... Али добро, видим да сам у мањини свакако, али стојим при томе, неко га поштује, неко не, мишљења се разликују и нећу га ја сад овде бранити као да ми је идол, јер је далеко од тога, већ једноставно сматрам да је заслужио аплауз и испраћај и крај приче.johnny wrote:Opa, tepamo cigancinama, Deki, Miki, Maco...
Hahaha...Pa ako je iko zarađivao namerne kartone da ne igra na "nevažnim" mečevima, to je on.Liman 1 wrote:Uvek je bio primer saigracima kao kapiten i uvek se odazivao na pozive selektora bez pogovora.
hahahaha da, prosto je neverovatno kako je dobijao kartone bas pred put u Azerbejdzan, Kazakhstan, Estoniju,... Jedino Farska Ostrva nije izbegao, jer je bilo prvo kolo kvalifikacijaRed Marquis wrote:Hahaha...Pa ako je iko zarađivao namerne kartone da ne igra na "nevažnim" mečevima, to je on.Liman 1 wrote:Uvek je bio primer saigracima kao kapiten i uvek se odazivao na pozive selektora bez pogovora.