"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Firmson89

Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Post by Firmson89 »

johnny wrote: Parada kica i neukusa oko lazne legende je, ocekivano, bila odvratna...
Не морамо пљувати све што није наше... :frown: Декију стварно желим све најбоље и ценићу га као играча репрезентације, без обзира на клупске боје, јер је за доприносе у репрезентацији и испраћен.
johnny

Post by johnny »

Opa, tepamo cigancinama, Deki, Miki, Maco...

Realno rasudjivanje (za koje ocigledno nisi sposoban) nazivas pljuvanjem, a cinjenice govore da na tri svetska prvenstva u dresu reprezentacije nije pokazao APSOLUTNO NISTA.

Malo manje veruj sljam-medijima, otvori oci i mozak....
Salvador

Post by Salvador »

Firmson89 wrote:
johnny wrote: Parada kica i neukusa oko lazne legende je, ocekivano, bila odvratna...
Не морамо пљувати све што није наше... :frown: Декију стварно желим све најбоље и ценићу га као играча репрезентације, без обзира на клупске боје, јер је за доприносе у репрезентацији и испраћен.
Ja ne znam da li si ti uopste gledao 'brata dekija' kako je igrao u reprezentaciji tokom svoje karijere. Dok je pruzao najbolje partije u Interu, u reprezentaciji je igrao potpuno ziheraski sa glavnim i jedinim ciljem da sacuva noge od povrede - u svakom slucaju daleko od onoga sto je radio u Interu. Mislim da je to jasno svakom ko je gledao reprezentaciju svih tih godina, ali razumem da ovde ima i mladjih koji se verovatno ne secaju.
Daleko im lepa kuca, tj. njihova marakana.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

"Deki" je trebalo da se penzionise iz reprezentacije otprilike negde kad i Otac Mateja, ostao je da igra samo zbog sujete jer je hteo da nadmasi Savu Majmuna po broju nastupa, a reprezentacija je ispastala zbog toga. Ima tome par godina kad sam ovde na forumu napisao da taj nece otici u penziju dok ne obali rekord po broju nastupa, i evo tacno je tako i bilo. I nije bilo tesko pogoditi, jer Bogu dragom hvala pa nam se reprezentacija oduvek sastavljala po cisto fudbalskim kriterijumima... :deal:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Iskreno,ja sam pomalo razocaran posetom na utakmici. Imali smo na stadionu Stojketa,Toleta,Mihu,reprezentaciju koja ni u nasom prvenstvu ne bi osvojila titulu,oprostaj Stankovica,mec bez znacaja,cene ulaznica ako se ne varam skuplje nego u nasim Evro mecevima... i dodje vise od pola stadiona... :roll: Sem Honde,apsolutno nisam video nijedan jedini razlog,koji bi me privukao da odem na utakmicu.

inace kad vec spomenuste Savu... moram reci da je on bar po mom misljenju bio sasvim ok igrac i covek na mestu.Iako znam da ga mnogi nisu voleli,uvek sam respektovao tog decka
Image
Milan

Post by Milan »

Ja sam tokom Dekijeve ( :pegla: ) karijere posebno cenio njegove "slucajne" crvene kartone u reprezentaciji pred putovanja u neke vukojebine...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Firmson89

Post by Firmson89 »

johnny wrote:Opa, tepamo cigancinama, Deki, Miki, Maco...
Управо о томе причам, неки једноставно не могу да гледају ван клупских боја... Али добро, видим да сам у мањини свакако, али стојим при томе, неко га поштује, неко не, мишљења се разликују и нећу га ја сад овде бранити као да ми је идол, јер је далеко од тога, већ једноставно сматрам да је заслужио аплауз и испраћај и крај приче.
ssnigd

Post by ssnigd »

Posle Mihe jos jedan cigan se oprasta na Karadjordju.FUJ BRE
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Dva najgora lika u reprezentaciji od mog rođenja su se oprostila na Karađorđu. Dobro je da Ivica Iliev ne igra za reprezentaciju, garant bi i on se ovde opraštao.
Io odio Belgrado
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Bio na oprostaju Stankovica, jer je legenda fudbala i covek.
Liman 1

Post by Liman 1 »

Vojvodina mi je jedna od primarnih stvari u zivotu ali je u istom rangu sa reprezentacijom rodne zemlje. Dejan Stankovic kao rekorder sa odigrane 103 utakmice sigurno zasluzuje bolji ispracaj od onog koji je imao u petak sve i da je igrao na jednoj nozi. Uvek je bio primer saigracima kao kapiten i uvek se odazivao na pozive selektora bez pogovora. Kao sto kada dodjem na Karadjordje ne pravim razliku medju ljudima iz kog su dela grada, za koju stranku glasaju i slicno, tako i kada gledam reprezentaciju ne gledam iz kog kluba dolazi igrac. Svaki igrac koji da 100% mogucnosti u dres sa 4s od mene ce imati respekt makar igrao jedan vikend za crnog a sledeci za crvenog blizanca!
Zivela Srbija, zivela FKV!
Док гледам тебе у оку моме види се сјај!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Liman 1 wrote:Uvek je bio primer saigracima kao kapiten i uvek se odazivao na pozive selektora bez pogovora.
Hahaha...Pa ako je iko zarađivao namerne kartone da ne igra na "nevažnim" mečevima, to je on.
Io odio Belgrado
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Red Marquis wrote:
Liman 1 wrote:Uvek je bio primer saigracima kao kapiten i uvek se odazivao na pozive selektora bez pogovora.
Hahaha...Pa ako je iko zarađivao namerne kartone da ne igra na "nevažnim" mečevima, to je on.
hahahaha da, prosto je neverovatno kako je dobijao kartone bas pred put u Azerbejdzan, Kazakhstan, Estoniju,... Jedino Farska Ostrva nije izbegao, jer je bilo prvo kolo kvalifikacija :mrgreen:

Legenda italijanskog fudbala. Toliko.

Sta vise, pre bih Marka Pantelica ispratio na nasem stadionu, nego Stankovica, ako cemo vec da gledamo trud i znoj proliven za reprezentaciju. Ciganstura na kub, ali covek je goreo na svakoj utakmici, i iskreno mi je bilo zao sto se nije bar 10ak puta upisao u strelce u kvalifikacijama za J. Afriku, jer je zasluzio koliko je bio koristan, sto se za Stankovica ne moze reci.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Nema to veze da li je cigan ili grobar, "Deki" za reprezentaciju ako je odigrao sveukupno 10 utakmica posteno, da se nije sklanjao i bezao od lopte. Upravo on je primer toga sto ne valja u nasoj reprezentaciji, a ovo njegovo insistiranje da nadmasi Savu (koji je za njega pristupom reprezentaciji Bog otac licno) je samo vrhunac njegovog licemerja i sujete.

Evo recimo Piksi je isto cigan pa o njemu nikad ruznu rec nisam rekao (i necu), covek je uz Seleta najbolji fudbaler koga sam ikada uzivo imao prilike da gledam a imao sam prilike da gledam i neke od najizvikanijih fudbalskih zvezda, i uvek je u reprezentaciji davao sve od sebe. Takvog igraca cu uvek ceniti.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Posto i sam pratim reprezentaciju, moram priznati da nisam gledao te utakmice na kojima se Stankovic nije zalgao, stavise, uvek je prednjacio po tome. To sto se od njega ocekivalo da izdribla cetvoricu, namesti 3 i da 2, to je vec nesto drugo. Ko zna, mozda bi se i to deslilo da je imao saigrace kao sto ih je imao u klubovima u kojima je igrao. I uopste ne treba da se poredi sa Stojkovicem i Sesticem jer je skroz drugaciji tip igraca - Stankovic se uklapa u kolektiv i tu iskace, a Stojkovic i Sestic su individualci koji su sposobni i bez ekipe da naprave neki vanserijski potez.
Post Reply