"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
Meni se Stankovic tj njegove igre nisu dopadale nikada,niti u bilo kom klubu.Nemam nista protiv njega,niti ga volim,niti ga mrzim,ali fudbalski on za mene kao da nikada nije ni postojao. Jednostavno nisam ljubitelj takvih igraca i to je to. Da li se zalagao ili ne,nemam pojma,jer jednostavno nikada ga nisam ni primecivao na terenu,nijedan jedini razlog nisam imao u toku utakmice da paznju usmerim ka njemu.Ne znam zasto,ali jednostavno je tako 

Posto vidim da ima svakakvih komentara povodom Stankovica ,reko aj i ja da se ukljucim.
Odmah da razjasnimo , na tekmi nisam bio , jer jednostavno me reprezentacija u tom ludom smislu ne zanima ..
I to nije od juce nego od onda kad sam poceo svojom glavom da mislim ,tj od kad sam sto se kaze odrsasto.
Nesto slicno vazi i za jake evropske lige,gledao sam ranije redovno prenose pogotovo italijanske lige medjutim u zadnjih 10tak godina me prosto NIJEDNA strana liga ne zanima i gledam iskljucivo Vojvodinu,rado bih gledao i ostale klubove kada bi jebena arenasport prenosila nekog sem vecito smrdljivih .. i to je to.
Ranije sam se nervirao plakao kao klinac ,ali godine cine svoje i onda shvatis na koji nacin funkcionise reprezentacija ,i onda te zabole za istu.
Za mene ce UVEK FKV biti pre reprezentacije ,UVEK!
A sto se samog Stankovica tice ,manje vise, pre bih rekao da je bio ok lik u smislu da je pravio razliku ali ne igrama nego kao covek ,nije glup,sto je retkost jel tako.. , nikad koliko se ja secam nije kenjao nesto i slicno ,tako da zaista nemam nista lose za njega da kazem.
A to sto se ovde oprastao a ne na cmarakani ,to nas zaista ne zanima ,nit smo se mi pitali ,ocigledno ni on ,dakle ja tu ne vidim nikakvu temu.
Odmah da razjasnimo , na tekmi nisam bio , jer jednostavno me reprezentacija u tom ludom smislu ne zanima ..
I to nije od juce nego od onda kad sam poceo svojom glavom da mislim ,tj od kad sam sto se kaze odrsasto.
Nesto slicno vazi i za jake evropske lige,gledao sam ranije redovno prenose pogotovo italijanske lige medjutim u zadnjih 10tak godina me prosto NIJEDNA strana liga ne zanima i gledam iskljucivo Vojvodinu,rado bih gledao i ostale klubove kada bi jebena arenasport prenosila nekog sem vecito smrdljivih .. i to je to.
Ranije sam se nervirao plakao kao klinac ,ali godine cine svoje i onda shvatis na koji nacin funkcionise reprezentacija ,i onda te zabole za istu.
Za mene ce UVEK FKV biti pre reprezentacije ,UVEK!
A sto se samog Stankovica tice ,manje vise, pre bih rekao da je bio ok lik u smislu da je pravio razliku ali ne igrama nego kao covek ,nije glup,sto je retkost jel tako.. , nikad koliko se ja secam nije kenjao nesto i slicno ,tako da zaista nemam nista lose za njega da kazem.
A to sto se ovde oprastao a ne na cmarakani ,to nas zaista ne zanima ,nit smo se mi pitali ,ocigledno ni on ,dakle ja tu ne vidim nikakvu temu.
I Trajkovic i Mojsov na klupi.
- Schteph_F89
Igra Trajkovski, zamalo...MiSmoFKV! wrote:I Trajkovic i Mojsov na klupi.

A evo ga i nas

p.s. nemam opciju edit ili delete na gornjem postu pa neka ga obrise ko hoce

Čestitke Trajčetu na debiju.
Inače izuzetno mi se sviđa kako smo igrali poslednjih nekoliko utakmica. Tadić vrlo dobar!

Inače izuzetno mi se sviđa kako smo igrali poslednjih nekoliko utakmica. Tadić vrlo dobar!
0.0625
Mene boli uvo kako smo igrali poslednjih nekoliko utakmica jer tad vise rezultatski nije bilo bitno nista. Mene zanima nasa igra kad treba da se stisnu muda i kad je najteze i kad je vazno a ne na kraju kvalifikacija kad naduvamo Makedonce sa 5 1. Za ovaj rezultat veceras me bili patka
Jedino sto je vazno i vredno pomena je Trajcetov debi na kojem mu cestitam od sveg srca i zelim mu da u buduce iz startne postave izbaci i one najstandardnije prvotimce!

Jedino sto je vazno i vredno pomena je Trajcetov debi na kojem mu cestitam od sveg srca i zelim mu da u buduce iz startne postave izbaci i one najstandardnije prvotimce!

Ne bih bas toliko daleko otisao, ali bi pozeleo Traksu da bude pozvan u reprezentaciju i igra onoliko koliko pokazanim na terenu zasluzi.laki wrote:Jedino sto je vazno i vredno pomena je Trajcetov debi na kojem mu cestitam od sveg srca i zelim mu da u buduce iz startne postave izbaci i one najstandardnije prvotimce!
Da nam se vec jednom reprezentacija sastavlja po fudbalskom kriterijumu, a ne po menadzerskim instrukcijama, kljucu partizan-zvezda, ko kako peva himnu i slicnim budalastinama.
Pa neka igra najbolji. Ako je to Traks - odlicno!

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
I mene isto, nisam neki hejter ali mi ide na onu stvar oduševljavanje ljudi ovakvim pirovim pobedama. Hiljadu puta viđena situacija u Srbiji, nisu bitne okolnosti, hajde da slavimo svaku pobedu koliko god ona nevažna bila. U suprotnom si "hejter" (mrzim tu reč), namćor, zlopamtilo i sl. Isto tako sad i Đoković "briljira" kada je ispušio na najvažnijim turnirima sezone i izgubio prvo mesto, fudbaleri demoliraju potomke Aleksandra Makedonskog a veliki trenerski mag mihajlović pokazuje ispravnost svoje vizijelaki wrote:Mene boli uvo kako smo igrali poslednjih nekoliko utakmica jer tad vise rezultatski nije bilo bitno nista. Mene zanima nasa igra kad treba da se stisnu muda i kad je najteze i kad je vazno a ne na kraju kvalifikacija kad naduvamo Makedonce sa 5 1. Za ovaj rezultat veceras me bili patka

Uopšte nisam gledao utakmicu ali eto drago mi je da se konačno smilovao i dao Trajkoviću šansu.
Gledao sam Bosnu i nisam se pokajao, to je bila "prava" utakmica, momci su pokazali kako se igra pod neviđenim pritiskom, napadački ali i pametno. Mali Pjanić plače na kraju utakmice od sreće

What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Pravo zboriš Boske, persona non grata treba da gleda utakmice BIH i uči od Sušića svoj posao.
Svaka čast za Bosance, definitivno imaju neki pozitivan duh u timu koji još odavno fali našoj raspaloj tole-reprezentaciji.
Svaka čast za Bosance, definitivno imaju neki pozitivan duh u timu koji još odavno fali našoj raspaloj tole-reprezentaciji.
- Schteph_F89
Ja sam gledao reprezentaciju juce. Stav prema istoj cu zadrzati za sebe, ali tim koji je nastupio je do sada, da se tako izrazim, najpostenije izabran, ne racunajuci par bisera (tipa Petrovic, i par balvana). Igra je bila solidna. Uz sve to treba uzeti u obzir da mec nije imao nikakvu vaznost i da je rezultat od 5:1 takav zaslugom nasih igraca a bogami i njihovih. Uz pravog strucnjaka sa malo izmena ovaj tim bi mogao biti jako dobar. Juce se pokazao potencijal reprezentacije. Da li ce se napredak desiti zavisi upravo od tih izmena koje ce se (ako ce se uopste) dogoditi.
Da, to je tacno, ova reprezentacija ima potencijala, to je i najveca tragedija. A ova utakmica ce biti upotrebljena za spinovanje u medijima kako Miha i pre svih Tole rade odlican posao, samo etonismo imali srece, sudije su bile protiv nas, trava je bila visoka a sunce se usudilo da svane na istocnoj strani.Schteph_F89 wrote:Juce se pokazao potencijal reprezentacije.
Dok ustvari su bas Miha i Tole glavni krivci sto ova reprezentacija sa potencijalom koji ima i eventualno doselektovana sa jos par igraca umesto nekoliko menadzerskih primadona nece igrati na svetskom prvenstvu.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Sve u svemu,lep je prizor videti našeg Baneta u dresu reprezentacije,i daj Bože da se to nastavi i ubuduće,i da vidimo i možda još nekog našeg tu.Uz nekog normalnog selektora,naravno...
Da li je potrebno da raskantamo Makedonce u rezultatsko nebitnoj utakmici da bismo uvideli da nam reprezentacija ima potencijal?! Nije li dovoljno da samo navedemo imena iz odbrane: Ivanovic, Kolarov, Nastasic, Subotic! Jel nije dovoljno da vidimo da nam u veznom redu igraju Tadic i Matic?! To su vec sest igraca EKSTRA klase, a pored njih imamo jos minimum 5,6 veoma solidnih igraca, a verovatno i vise od toga, poput Sulejmanija itd.
Problem je jedino u "Pils Lajtu"! Sa reprezentacijom kakvu mi imamo, samo kreten od trenera moze da postigne da se 4 (ili koliko vec) utakmice pre kraja kvalifikacija zna da necemo izboriti ni baraz 99%!!!!!!!!!!!!!
Nemojte vise o potencijalu reprezentacije da pricamo jer mi nemamo potencijal, mi vec imamo vise nego dovoljno iskusnih i svetski poznatih i priznatih igraca i samo neko treba da ih uklopi u jednu stabilnu celinu. Garantujem da sa igracima koje imamo uz dobrog trenera mozemo da budemo lagano prvi ili drugi u bilo kojoj kvalifikacionoj grupi!!
Problem je jedino u "Pils Lajtu"! Sa reprezentacijom kakvu mi imamo, samo kreten od trenera moze da postigne da se 4 (ili koliko vec) utakmice pre kraja kvalifikacija zna da necemo izboriti ni baraz 99%!!!!!!!!!!!!!
Nemojte vise o potencijalu reprezentacije da pricamo jer mi nemamo potencijal, mi vec imamo vise nego dovoljno iskusnih i svetski poznatih i priznatih igraca i samo neko treba da ih uklopi u jednu stabilnu celinu. Garantujem da sa igracima koje imamo uz dobrog trenera mozemo da budemo lagano prvi ili drugi u bilo kojoj kvalifikacionoj grupi!!

Videlo se juce koliko je Matic falio tokom celog ciklusa, kao i Tadic (retko pocinjao utakmice). Ne smemo dozvoliti da nam sada zamazu oci ovom pobedom nad realno ocajnom Makedonijom (mada su i oni uspeli da nas pobede) i da tako tole isprica pricu o svom i mihinom odlicnom radu. Njih dvojica jednostavno moraju biti oterani, makar to uradio Vucic, Dacic ili neka treca "sila". Treba sastaviti savez od proverenih licnosti, dovesti iskusnog selektora (Antic, Rajevac moze cak i Djukic) i sa ovim timom odlazak na euro ne bi trebao da bude veliki problem.
Док гледам тебе у оку моме види се сјај!
Posto na sledecem evropskom prvenstvu ucestvuju 24 reprezentacije i sa Jasarom kao selektorom odlazak ne bi trebao da bude veliki problem.Liman 1 wrote: i sa ovim timom odlazak na euro ne bi trebao da bude veliki problem.