Trener(i) FK Vojvodina
- lala sa Istoka
Zaista ne verujem sta se desava sa clanovima foruma!!! Jos malo pa cete pljuvati svakog bivseg Vosinog clana,koji je zarad utiska,obukao crnu svilenu kosulju.... jer ne voli Vojvodinu,a navija za Partizan ili u najmanju ruku za Juventus.Sramota!!!!
Nisam gledao emisiju,ali je ocigledno Djumi pricao o srpskom fudbalu,na osnovu te vase recenice koju ste izvukli iz konteksta... pretpostavljam!!!
Ako me sta u zivotu moze izbaciti iz takta,onda su to gluposti i glupi potezi.Zbog takvih stvari sam se na neki nacin "odrekao" Vojvodine,pa mi tako nece biti problem ni forum da "zamrznem" negde tamo u svom srcu,jer ovo zaista polako sve vise lici na druzenje sa Brankom Kockicom,nego na ozbiljan i sistematski pristup.
Nisam gledao emisiju,ali je ocigledno Djumi pricao o srpskom fudbalu,na osnovu te vase recenice koju ste izvukli iz konteksta... pretpostavljam!!!
Ako me sta u zivotu moze izbaciti iz takta,onda su to gluposti i glupi potezi.Zbog takvih stvari sam se na neki nacin "odrekao" Vojvodine,pa mi tako nece biti problem ni forum da "zamrznem" negde tamo u svom srcu,jer ovo zaista polako sve vise lici na druzenje sa Brankom Kockicom,nego na ozbiljan i sistematski pristup.

Vojo, ja bih te molio da malo smiriš strasti.
Ja ZNAM da je gdin Đumi pričao o srpskom fudbalu, ali tako nešto izjaviti - za mene je neprihvatljivo i amin! Mora da bira reči.
Dok se ciganima i grobarima takav kiks nikad neće dogoditi i zato nemilosrdno gaze sve nas ostale, mi vazda razmišljamo o "opštoj stvari", umesto da se okrenemo samo sebi.
Meni ništa ne znači plasman komunista u LŠ, jedino što mi znači je FKV.
Pa, ciganima i grobarima (koji su, jelte, najveće patriote!) ni reprezentacija nije sveta! Zar treba MI, sami, da stvaramo kult reprezentacije?! Ta, nemojte kasti...
Samo u se i u svoje kljuse...Uspeh partizana nije moj uspeh i želim im sve najgore. Zauvek!

Ja ZNAM da je gdin Đumi pričao o srpskom fudbalu, ali tako nešto izjaviti - za mene je neprihvatljivo i amin! Mora da bira reči.
Dok se ciganima i grobarima takav kiks nikad neće dogoditi i zato nemilosrdno gaze sve nas ostale, mi vazda razmišljamo o "opštoj stvari", umesto da se okrenemo samo sebi.
Pa, ciganima i grobarima (koji su, jelte, najveće patriote!) ni reprezentacija nije sveta! Zar treba MI, sami, da stvaramo kult reprezentacije?! Ta, nemojte kasti...
Samo u se i u svoje kljuse...Uspeh partizana nije moj uspeh i želim im sve najgore. Zauvek!

grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Marcello wrote:Vojo, ja bih te molio da malo smiriš strasti.

Где год да играш, прати те твоја Фирма!
- AntonioKasano
-
Mozes slobodno da vices posto on stil igre nece menjati. To je ipak Bata Djorina skola fudbala.Somborac wrote:Kiza Milinkovic igra defanzivan i kukavicki fudbal! Odbrana ostaje, a u napadu invidualno ko sta uradi....Sramota je sa kakvim timom on postavlja sistem igre, bunarenje! Ako uskoro ne promeni stil, prvi cu vikati Kizo odlazi
Da nije mozda bolje da posle 10 kola zaostajemo 10 bodova za turcima i da cekamo poslednje kolo da pobedimo nekog sa 7-0 pa da budemo srecni?! Ima Milinkovic svoje mane,ali ima i neki svoj pecat.Ja barem znam da me zvijezda nece razbusiti 3 puta u sezoni i to potpuno zasluzeno,vec da cemo u tim utakmicama imati i cemu da se nadamo!
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Aposolutno podrzavam!Buca wrote:Da nije mozda bolje da posle 10 kola zaostajemo 10 bodova za turcima i da cekamo poslednje kolo da pobedimo nekog sa 7-0 pa da budemo srecni?! Ima Milinkovic svoje mane,ali ima i neki svoj pecat.Ja barem znam da me zvijezda nece razbusiti 3 puta u sezoni i to potpuno zasluzeno,vec da cemo u tim utakmicama imati i cemu da se nadamo!
Nek ostave oni njega 2-3 sezone i da vidis rezultate,naravno pod uslovom da ne rasprodaju tim.
To su isti oni koji su pljuvali Rajevca koji je isto tako forsirao pa ga sad velicaju u nebesa. Ja nemam zamerku na formaciju(mada bi mogli da probamo 4-4-2) ali zato imam primedbe oko prvih 11( nedavanja sanse svima da se pokazu kako ne bi doslo do pada morala i onima koji igraju i onima koji ne igraju)
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....