I drugim klubovima su umirali predsednici pa niko nije pravio ovakav cirkus od toga. Sto lepo ne drmnu spomenik na sred centra terena pa da se ne zezamo vise?
Mislim, da je covek znao sta cete da radita sa njim nakon njegove smrti, sve bi vas razjurio govnjivom motkom.
EDIT: Proslo je par sati od soka, pa mogu trezvenije da posmatran grafit. Ovo je crni humor dostojan Duska Kovacevica. Kao da citam neku epizodu Alana Forda. Jebo te mis...
Jako je pogodna tema za zezanje ali je covek mrtav pa necu da se sprdam. Slazem se sa nekim ko je napisao da kad bi Bata za zivota znao da ce se ovo dogoditi, zadavio bi nekoga verovatno. On jeste voleo kic i tako to, ali sto je mnogo - mnogo je!
sama pomisao da cu imati dobar pogled na taj grafit sa tribine paralelne jugu u meni izaziva neverovatno veliku mucninu...
ja mislim da je ovo onaj osecaj da kad pomislis da smo dotakli samo dno,a oni te uvere da uvek moze biti jos gore!
Dok sam čitao sve o ovom grafitu, htedoh da verujem da se on odnosi na Vojvodinu, ali znajući da bi bilo proglašeno za jeres (iako nema racionalnog razloga) napisati ,,Vojvodino, živećeš večno", pa sam mislio da bi se, recimo, moglo dopuniti sa ,,Stara damo, živećeš večno".
Međutim, kada sam kasnije pročitao, šta se htelo reći, ne mogu da verujem.Mislim, svaka čast Bati, što je održao Klub u životu, ali treba imati meru.Verujem, kao i Minja, da je čovek živ, prvi bi se usprotivio.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ocajno, blago receno. Na Firminom turniru sam bio prvi put na V.Boskov posle smrti Bate i mogu reci da ogroman baner iza gola izgleda poprilicno morbidno. Napravise cirkus od smrti coveka...
Na kraju krajeva, sve i da ovo predstavlja nesto sa cim bi se slozili, sta ako jug bude sluzio za goste?! Na sta ce da lici to kad dodje prva gostujuca grupa udrogiranih retarda tipa (sm)radovaca, pazaraca ili blue union, koja ne haje ni za zive, ni za mrtve, ni za postovanje?! Unistavanje slike bice meta svim koja se dovuku na stadion. Na sta ce da lici to kada mu lik prekrecimo posle 2-3 meseca, jer je isflekan, spaljen, izgreban,...
Znam da gosti svakako nece biti smesteni na taj deo juga, ali najlakse je uzeti nesto sto ce ostaviti trag i baciti ga 15ak metara...
Немам речи, ако полазимо од тога да славимо стогодишњицу клуба, овај портрет би можда био прихватљив ако би се ту нашли и ликови оних људи који су градили овај клуб у прошлим деценијама. Чисто сумњам да је ово била Батина жеља?