VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Mare_Liman

Re: Ajax - VOJVODINA, četvrtak 20.30

Post by Mare_Liman »

Ова утакмица је доказ само о ономе што смо тупили цео прелазни рок... Треба нам 10-ка и шпиц!
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
VošaNS

Post by VošaNS »

Grbavica.021* wrote: Thu Jul 25, 2024 11:05 pm Утакмица другог кола ИМТ - Раднички КГ је одложена, могла би и ова наша исто бити.
Svako ima pravo na 2 odlaganja. Mislim da će biti potrebnije kad budemo imali sledeću prepreku u Evropi, nadamo se protiv Grka :mrgreen:
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Ех да је Вучко обавио позив данас, спавали би мирних глава вечерас... Алекса, Алекса...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

VošaNS wrote: Thu Jul 25, 2024 11:08 pm
Grbavica.021* wrote: Thu Jul 25, 2024 11:05 pm Утакмица другог кола ИМТ - Раднички КГ је одложена, могла би и ова наша исто бити.
Svako ima pravo na 2 odlaganja. Mislim da će biti potrebnije kad budemo imali sledeću prepreku u Evropi, nadamo se protiv Grka :mrgreen:
Пролаз против Ајакса и наставак сезоне купања у Грчкој. :mrgreen:
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Salvador wrote: Thu Jul 25, 2024 11:06 pm
Mare_Liman wrote: Thu Jul 25, 2024 10:38 pm Нисмо ни заслужили, најгори народ смо, најгори навијачи, 82. минута на Јохан Крајф Арени држимо 0-0 и то да не играмо бункер читав меч већ излазимо повремено високо и на штопере и голмана, убације Ђорђевића уместо Савићевича и хоће да одбрани последњих 10 минута??? Кога да убаци Радуловића, Боровину да се разигра??? Капа доле човеку како је наместио утакмицу, капа доле сваком играчки, доживели смо да један Ајакс слави 1-0 и чува време на Јохан Крајф Арени, па пре 3 године нас Ласк демолирао 7-1, гледали смо Новевскњ, Вукадиновиће, Симиће... У Тополи мушки и да се прође!
Pa da, sa tim luzerskim provincijskim pristupom ni nisu zaslužili ništa više od poraza.
Imaš šansu-dve za gol, vidiš da možeš komotno i da pobediš, i umesto da stisneš i uradiš nešto, ti prebaciš na bunker i naravno primiš gol.
Možda sa Mariborom skupe muda da odigraju malo hrabrije.
Jasno je da je Boža došao po x. I postavka mu je bila dobra i rezultat je imao. E sad mi možemo da pričamo da li je trebao tako a činjenica je da u nekom 40-om minutu svima misao bila da će nas u drugom sabiti u mišju rupu. Ali nisu. I opet, i tu ima do njega a ne samo da kritikujemo zadnjih 10 minuta. Igrače nemamo za šta da krivimo oni su radili ono što je bio plan. Opet se vidi da mi 10-ku nemamo, ajde centarfora nemamo nikad na to sam navikao...ali Veličković to nije, ma šta Zbilja pričao, a očigledno da ni Bandović ne misli da je on spreman za veliku scenu. I to će nam faliti i u Evropi i sa gornjim domom Superlige.
Io odio Belgrado
kulijana

Post by kulijana »

Jel mozete da mi objasnite sta treba da radi ta idealna desetka koju trazite, navedite mi igraca tog kalibra, ne mora biti ni realan za nas. Ne mogu da shvatim sta pokusavate da kazete, danas je Savicevic bio kreativan, nudio se, imao promenu strana, i ne vidim sta je tu problem, jel treba 10 na dresu da to bude to?
CRD FCV

Post by CRD FCV »

OCENE – VOJVODINA: Njegoš nije više ljuti šljaker, već diplomirani menadžer! Bandoviću aplauz uprkos porazu
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... azu/487965

Слажем се са већином изнетих оцена овде.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Бандовић и Петровић: Показали смо да можемо да играмо и желимо да победимо Ајакс пред нашим навијачима!

https://www.fkvojvodina.rs/bandovic-i-p ... SBvIzSGOMg
ultra komsa

Post by ultra komsa »

Brate Slavadore, koliko imas utamica da si odigrao na velikom terenu? Cisto onako, za nas siroke mase. Posto smo do sada lomili sve pred sobom, pucamo od mocnih igraca, pa smo se razmazili. To sto ti zoves, jeste klasa. Klasa se stice godinama, budzetom. Ti mi samo objasni sta mi imamo od toga. Dali su ono izmedju nogu i nama skromnijim je to dosta.
Turija

Post by Turija »

kulijana wrote: Thu Jul 25, 2024 11:27 pm Jel mozete da mi objasnite sta treba da radi ta idealna desetka koju trazite, navedite mi igraca tog kalibra, ne mora biti ni realan za nas. Ne mogu da shvatim sta pokusavate da kazete, danas je Savicevic bio kreativan, nudio se, imao promenu strana, i ne vidim sta je tu problem, jel treba 10 na dresu da to bude to?
Sestic.
Da predribla, da doda tacno i pravovremeno loptu saigracu, sigurno zadrzi istu u posedu, ponekad je oduzme i ume dati gol.

Moze biti i Modric - vremenski blizi mladjima gledaocima.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Stexman

Post by Stexman »

Sabicevic najslabiji danas bio. Usporavao nas maksimalno. Ja ne vidim njegovu ulogu u timu. Sto se mene tice ja bih ga prodao ili poklonio. Sve ne bih ovo da kazem ali ako ne nadjemo desetku probao bih Poletanovica na tom mestu. Sudaraju se on i Njegos na terenu a opet Njegos nije bas nesto kreativan da bi organizovao nasu igru. Ne znam.
kulijana wrote: Thu Jul 25, 2024 11:27 pm Jel mozete da mi objasnite sta treba da radi ta idealna desetka koju trazite, navedite mi igraca tog kalibra, ne mora biti ni realan za nas.
Modrić, Tadić, neko ko ce da iz drugog plana da izbaci igraca u gol sansu, bilo pasom bilo centarsutem.
milancl

Post by milancl »

Rekao sam na poluvremenu da smo realno imali i dosta sreće.

Šteta za stativu, za Ivanovićev šut... Šteta za primljen gol, iz naizgled bezopasne situacije.

Momci su se muški borili protiv jednog velikog Ajaksa, kakav god da ima tim u datom momentu i kakvu god da sezonu ima iza sebe. Ajaks je uvek Ajaks.

Ne znam o kakvom luzerskom mentalitetu pričate i kakvoj Bandovićevoj grešci što je stavio 5 nazad u zadnjih 8 minuta. Pa nismo mi Real ljudi, dajte malo realnosti. Budite ponosni na ove momke i dajte im podršku :lala: :cheers:
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Wild Srem

Post by Wild Srem »

Momcima svaka cast danas na borbi i svemu,nemam zamerki igrali smo sa Ajaxom jebiga na njihovom stadionu, mislim da nismo ni svesni sta ce ovom timu znaciti utakmica ovakvog inteziteta na strani pred 55 000 ljudi za ovu nasu sarlatansku ligu, idemo dalje, u Topoli od 1. minuta na noz pa kako bude. :cheers:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Poraze da slavimo - ne treba; s druge strane, reci jednu losu rec za momke veceras mi je maltene za ban. Saberite se malo, bili smo 52:48 otprilike protiv AJAKSA U GOSTIMA. Bravo za svaku kap znoja prolivenu! Nek se tresu holandske gace pred revans! Videlo se u prvih 15ak min drugog poluvremena kakvu su nervozu imali.

Vukanovic je sve skolski odradio, zaustavila ga je stativa. Kudio bih ga da mu je golman odbranio.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Teško mi je da priznam, ali realan rezultat nakon svega. Mada ostaje neopisiva žal što smo ga primili, pogotovo tako kasno. Johan Krojf Arena bi se srušila da ga je Aleksa ugurao... Atmosfera malo razočaravajuća za klub nivoa Ajaksa, ali kad su ga dali, ceo stadion je počeo da skače toliko da su se tribine tresle dobrih 30 sekundi... Mada treba istaći da nije igla mogla da padne, osim možda u loži, vidi se da se klub voli. Nebitno im je da li preko puta neki evropski velikan ili naša stara dama iz Novog Sada. Momcima našim mogu samo kapu da skinem, generalni utisak je da od utakmice sa Sampdorijom nisam gledao Vošu sa više muda. Ne treba se zaletati u revanšu, treba biti realan i reći da su apsolutni favoriti i dalje za prolazak, ali takođe treba reći da ako ponovimo ovo od večeras, itekako imamo čemu da se nadamo. Pojedinačno, nemam šta da kažem, cela tekma mi je bila jedan veliki rolerkoster emocija, nemam ja pojma šta je tu ko uradio, osim Carevića, kojem skidam kapu. Posle dosta vremena se nadam da ću doći do karte za Topolu, a do tada, moram da govorim tiho i nosim psa sa sobom, jer jedva pričam posle 90 minuta pevanja...

Kad stisnuh dugme za slanje, setio sam se situacije koju dugo nisam video, posle nekog kornera ili prekida, Ivanović se vratio u kazneni, izbio glavom loptu sa peterca i onda zamalo stigao prvi do te iste lopte na pola terena. Nestvarno.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Post Reply