To je po meni kljucno pitanje. Odredjeni imaju neke svoje interese, neki su spremni ruku da stave u vatru za klub ali se ignorisu, treci vise ni na utakmice nece da idu i primera u nedogled.
Ja vas pitam narode dokle? Moram biti iskren i reci da citajuci ovaj forum dolazim do zakljucka da je medju navijackom/simpatizerskom grupom jos veci problem nego u samoj upravi.
Prosto me glava zaboli kada vidim sta se ovde pise i kako je objektivnost misaona imenica velike vecine.
Nedo bog da se forum prelista par godina u nazad pa tek onda da se vidi sta se ovde pisalo i kako se odredjene stvari ponavljaju "po kvartalima".
Uvek ide serija nekih nazovi uspeha pa onda dizanje u nebesa, odredjeni uvek otvaraju oci ali budu ispljuvani od strane nekih. Onda dolazi surova realnost pa smiruju situaciju opet ti neki i kao bice bolje nije bas sve tako crno i tako godinama u krug.
Titule ni na vidiku, postenje takodje nam postaje strano... U principu ne desava se nista i stalno ide cuveni "deja vu" iznova i iznova. To sam mislio da moze da prodje samo obozavaocima blizanaca da im godinama prodaju maglu ali evo pali i kod nas bogami kao nikad.
Mi smo u takvom bedaku da za to ne postoji opravdanje. Ko to ne vidi ja stvarno ne znam kako da mu pomogne, mozda mu je i bolje manje se nervira...
A o kakvim tek mladim igracima nasi ljudi daju izjave ja stvarno ne znam, poznajem njih par i oni mi licno govore da na njih obracaju paznju otprilike koliko i ja na omladince OFK-e.
Sramno je jer smo dodirnuli dno a jos uvek se predstavljamo kao gospoda.