Stadion "Karađorđe"

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ДушанСП

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by ДушанСП »

churguzijanac wrote:
tulip wrote:
laki wrote:Samo neka se zavrse te neophodne prostorije vec jednom, boli me uvo i za komunalnu zgradu i za stolice na tribini i za sve ostalo! Ako prodjemo Madzare necu Turke da gledam u BG!!!
Gledao sam sinoć reportažu Nebojše Petrovića na SOS kanalu. U jednom momentu je preneo izjavu Raše Rabrenovića da je dogovoreno sa UEFA-a da utakmicu protiv Burse, kao i narednu utakmicu kvalifikacija za LE sigurno igramo na "Karađorđu" :!:
Jeste, ali je rekao ako predjemo u grupnu fazu, a stadion ne bude gotov da se selimo. To je blagi uzas ako se desi. Pri tome mi uopste nije jasno zasto nema radnika i zasto se sve toliko kilavi.

Vreeme je za novi pritisak na grad i gradonacelnika. Drugacije ne moze.
Ко да граде кинески зид,а не трећину најмање трибине на стадиону.Онда боље да источну трибину и не дирају,ако су уопште и мислили да је реновирају,јер оваквим темпом била би готова негде 2024.
laki

Post by laki »

Kakva crna istocna tribina?!?! Pod jedan kad bismo je srusili vise nikad ne bi bila zavrsena, a pod dva: KAD BUDEMO NAPUNILI OVO STO SAD IMAMO KAPACICETA ONDA MOZE I ISTOK DA SE ZIDA, U SUPROTNOM KOJI CE NAM K?! Sta kao da bi bilo lepsi stadion?! Pa mi i kad bi igrali neku grupnu fazu LE gaantujem da bismo jedva napunili i postojeci kapacitet!!
Image
N13

Post by N13 »

laki wrote:Kakva crna istocna tribina?!?! Pod jedan kad bismo je srusili vise nikad ne bi bila zavrsena, a pod dva: KAD BUDEMO NAPUNILI OVO STO SAD IMAMO KAPACICETA ONDA MOZE I ISTOK DA SE ZIDA, U SUPROTNOM KOJI CE NAM K?! Sta kao da bi bilo lepsi stadion?! Pa mi i kad bi igrali neku grupnu fazu LE gaantujem da bismo jedva napunili i postojeci kapacitet!!
Nece se rusiti, vec nadograditi u visini severa, da bi se jednog dana mogao staviti krov preko sve 4 tribine. Kpacitet bi bio 22.000 sedecih mesta. I to su rekli da spada u drugi deo rekonstrukcije, koji bi se trebao odvijati tamo negde na jesen, zimu, pa do kraja sezone.

Po meni je to ok ideja, stadion bi izgledao mnogo modernije, zavidan kapacitet. Malo mi glupo izgleda da tamo neka Jagodina i Nis imaju vece stadione od naseg, a mnogo su manji klubovi. Samo je pitanje na sta bi izgledala ta rekonstrukcija, tj nadogradnja :D
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Уопште није у питању наша бројност,ни величина стадиона,већ чињеница да УЕФА неће још дуго трпети стадионе са трибинама као што је наш исток.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ne zanosite se, kakva druga faza rekonstrukcije? U ovom izbornom ciklusu, jug je jedino što će se raditi. Neće se gradska vlada ponovo vraćati na nas minimum naredne dve godine sigurno. Tako to kod nas funkcioniše. Samo nek završe jug.
Io odio Belgrado
Mackycool

Post by Mackycool »

NOVI JUG JE SKORO GOTOV!!!
Koliko ja vidim, ostale su jos samo stolice, i ostala sminka, glavno je tu!
:cheers:

Image
Sostengono gli eroi: "Se il gioco si fa duro, è da giocare"
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

U ovom momentu bitnije je ono unutra, tj. ispod tribine. Da srede svlacionice i sve ostale sluzbene prostorije. Za stolice cemo lako.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Helm

Post by Helm »

Tacno. Nadam se da rade na tome, to jest, da su mislili o tome na vreme.
Plavim Dunavom

Post by Plavim Dunavom »

Red Marquis wrote:Ne zanosite se, kakva druga faza rekonstrukcije? U ovom izbornom ciklusu, jug je jedino što će se raditi. Neće se gradska vlada ponovo vraćati na nas minimum naredne dve godine sigurno. Tako to kod nas funkcioniše. Samo nek završe jug.

Nažalost ta faza je neophodna jer kada UEFA konačno počne da strogo primenjuje nove propise i ne gleda nikome kroz prste, naša istočna tribina neće imati upotrebnu dozvolu, odnosno neće moći da se koristi na evropskim utakmicama.Pravila UEFE oko broja ulaza na svakoj tribini, rastojanju i položaju u odnosu na broj sedišta apsolutno su jasna.Ova starinska tribina sa dva ulaza sa strane ako ćemo iskreno zaista je nebezbedna ako se ne daj Bože nešto loše desi.Da ne spominjem i WC prostorije i još ponešto, mnogo šta tu nije po propisima
madda fakka

Post by madda fakka »

Kuda ce ulaziti "bg" zgadija? nece valjda pored svlacionica? Ili jos gore sa jugo-zapada? Samo neka oni zavrse svlacionice to je najbitnije... Mnogi klubovi su igrali LS a videle se dizalice, bageri itd...
I Bog je Slaninar...
shecky

Post by shecky »

Svaka cast na slici ,pa mogu reci da ovo i ne deluje toliko ruzno .. msm daleko da je fantasticno ali ipak nije toliko katastroficno..
Mada to vrlo lako moze da se zasere ako budu stavili neke drugacije stolice nego sto su na novom jugu.

I naravno .. sto se UEFAe tice najvaznije je ono sta je i kako je ispod te tribine a ne sama tribina.
Ona spolja moze ostati i ovakva kakva je bez dozvole za upotrebu al bitno je da ispod prostorije budu sredjene uredjene.
A koliko vidim donji deo starog juga ce zadnje biti radjeno e sad me jedino zanima dal ce sa elementima raditi to ili ce opet biti
nasip varijanta.

Sve u svemu onog veka kada se ceo stadion bude pokrio ,nece se toliko ni primetiti ova frankestajn-jedinstvena tribina na svetu.
laki

Post by laki »

Kuda ce ulaziti navijaci blizanaca? Pa kuda su i do sada, garantujem sve vise i vise da ce i dalje biti smestani na istoku!
Image
Baltazar

Post by Baltazar »

Treba napraviti akciju da svi navijači Voše koji idu na Karađorđe dođu obučeni u klupske boje. Ne mora biti crveno-belo, ali može crvena ili bela majica ili košulja sve jedno. Drugačije bi izgledali. Napred severozapad. Napred Voša. Živeli!
Vojvodina, jedna jedina!
Plavim Dunavom

Post by Plavim Dunavom »

laki wrote:Kuda ce ulaziti navijaci blizanaca? Pa kuda su i do sada, garantujem sve vise i vise da ce i dalje biti smestani na istoku!
I ja mislim da je to najrealnije.Nekako ih ne vidim na jugu jer je tribina iz tri dela, verovatno to ni policiji nije po volji za kontrolisanje, zatim jugoistok je bez ograde, tu je i semafor, tamo baš teško da će biti, a ove dve trećine juga u izgradnji teško da su dovoljne da ih sve smeste tamo.
Ono što mene zanima u tom slučaju je pitanje da li će neko drugi ko je kupio kartu moći da ulazi na jug, jako loše bi bilo da cela tribina zvrji prazna iz ko zna kojih razloga, navijači blizanaca na istoku, a na zapadu isto u poslednje vreme već viđen scenario.I znajući u kakvoj zemlji živimo, sve to me uopšte ne bi iznenadilo.
the Gari

Post by the Gari »

Red Marquis wrote:U ovom izbornom ciklusu...
Najgore je to što je ova varijabla postala apsolutno nezamenjiva u mozganju oko stadiona (i još mnogih stvari) i posle izvesnog vremena uopšte ne deluje kao da joj tu nije mesto.
:frown:
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply