Нисмо се разумели, а говоримо исту ствар. Наравно да треба да буде неки добар маркетиншки потез због млађих генерација, само кажем да нама окорелима сама прослава (мислим на саму ту ревијалну утакмицу) не значи толико, већ значи управо тим млађим генерацијама чија љубав још треба да се учврсти.
П.С. Мада, признај да је и собна варијанта примамљива...
Mislim da bi trebalo ispoštovati obe strane i tradiciju i marketing tj. neko veliko evropsko ime..Prvo zbog nas šačice okorelih, a drugo zbog onih potencijalnih. Šajkaš, Mačva, Slavija....sa druge strane imamo Borac i West Hem iz navijačkih razloga i od vecih klubova valjalo bi dovesti nekoga s kim imamo kakve takve veze...neko reče Borusija, a mislim da bi se i Seltik fino uklopio
Znam da je pitanje glupo al me zivo interesuje da li ti je stigao bilo kakav odgovor od Vlade Srbije na tvoje pitanje o mesanju potpredsednika u fk cz?
Po toj logici gradova-pobratima, atraktivan protivnik bi nam mogao biti i Norwich. Naravno, uz klauzulu da igraju u onim urnebesnim dresovima s pocetka devedesetih
Znam da je pitanje glupo al me zivo interesuje da li ti je stigao bilo kakav odgovor od Vlade Srbije na tvoje pitanje o mesanju potpredsednika u fk cz?
Verovatno im nije zapalo za oko, u moru hvalospeva kojim ih obasipa odusevljeni publikum i navijacki korpus stuba srpstva. Tesko mi je da prevalim preko jezika/tastature, ali za onu hordu propalih lopovcina koje sada vode "nas najtrofejniji klub", upravnik naseg preduzeca je akademik.