UEFA Europa League - sezona 2009/10

Locked
ogi
Administrator

Post by ogi »

Za nas pacenike iz inostranstva, http://www.balkaniyum.tv je sajt gde mozete gledati uzivo nase kanale. RTS2 prenosi tekmu ali kako stoji na njihovom sajtu, oni sada samo pustaju uzivo njihov satelitski program i tamo nece biti prenosa. Znaci, gore naveden sajt je jedina meni poznata opcija za video prenos. Pretplata je 4.20 evra mesecno a kvalitet slike/zvuka je odlican.
Last edited by ogi on Wed Jul 29, 2009 9:40 pm, edited 1 time in total.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
ssnigd

Post by ssnigd »

Ako vec ovi PACENICI iz gradske uprave nisu mogli da obezbede navijacima Vojvodine da kao domacini utakmice u Evropi gledamo na Karadjrdju, ocekujem da ce nasi igraci zato dati 200% svojih mogucnosti i omoguciti svima nama da bar jednu evropsku utakmicu ove godine odgledamo na nasem stadionu i u nasem gradu :!:

Pocepajmo grla sutra za nasu Vosu :!: :!: :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
budababa

Post by budababa »

Buca wrote:
Buca wrote:Da li se sa godisnjom kartom za zapad moze putovati busevima koje je Firma ogranizovala? Ili se svakako mora doplatiti prevoz, tj. kupiti karta za jug?
Ako neko zna odgovor,bi bih puno zahvalan 8)
Moze. Svi koji nameravaju da iskoriste ovu povoljnost, molim da mi se jave na pm, kako bi znali barem priblizan broj (da bi se znalo koliki broj autobusa treba rezervisati).
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Koral

Post by Koral »

Ima prenos i na RTS 2 i na televiziji Austrije. Ovde ima sve o meču http://www.mojsport.net/blog/liga-evrop ... /2156.html

Sviđa mi se i umerena izjava Hucišvilija. http://www.mojsport.net/blog/hucisvili- ... /2173.html

Da li je moguće da nas ima u istom broju kao na finalu Kupa?
DUB

Post by DUB »

Управо погледах најаву утакмице на СОСку и јако ми се свидело како Степи говори. Још само (или "само") да играчи то пренесу на терен и мислим да немамо шта да бринемо.
Видимо се сутра у бг!
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
budababa

Post by budababa »

Negde se pojavila dezinformacija da karata vise nema. Ima ih, i bice prodavane i sutra od 14h do polaska na utakmicu. Brojka je vec sad sasvim solidna, pa... bice nas 8)
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
kuzma liman

Post by kuzma liman »

budababa wrote:Negde se pojavila dezinformacija da karata vise nema. Ima ih, i bice prodavane i sutra od 14h do polaska na utakmicu. Brojka je vec sad sasvim solidna, pa... bice nas 8)
jel ima karata i u bg-u da se kupe ili samo u ns ? ujutru krecemo tako da mi 14h ne odgovara :?
Владика
Administrator

Post by Владика »

У спорту, као и животу, новци често пуно значе. Мало сам копкао и дошао до невероватног податка да годишњи буџет нашег супарника износи невероватних 14 милиона евра( 7,9 милиона добијају од града Беча).
Све у свему долази нам клуб са којим реално можемо да одмеримо нашу снагу на европској сцени.
Turija

Post by Turija »

Voleo bih da Vojvodina igra kao Hapoel (Nikozija) večeras!
Pravi čas modernog fudbala, gde je htenje, zalaganje, trčanje i efikasnost, pobedilo umišljenu tehniku i umetnost ,,evropskih Brazilaca" .
Treba da se okanemo bajki (decenijskih zabluda) iz prošlog veka i da svih 11 igrača igraju, onako kako, danas u Voši, igra samo par pojedinaca (preciznije rečeno četvorica, od kojih dvojica možda sutra i neće igrati :cry: ).
Last edited by Turija on Wed Jul 29, 2009 11:29 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
vlada90

Post by vlada90 »

kuzma liman wrote:jel ima karata i u bg-u da se kupe ili samo u ns ? ujutru krecemo tako da mi 14h ne odgovara :?
Ултра сланина wrote:Сутра од 10 часова ће моћи да се купе карте на маракани.
:D
ssnigd

Post by ssnigd »

Turija wrote:Voleo bih da Vojvodina igra kao Hapoel (Nikozija) večeras!
Pravi čas modernog fudbala, gde je htenje, zalaganje, trčanje i efikasnost, pobedilo umišljenu tehniku i umetnost ,,evropskih Brazilaca" .
Treba da se okanemo bajki (decenijskih zabluda) iz prošlog veka i da svih 11 igrača igraju, onako kako, danas u Voši, igra samo par pojedinaca (preciznije rečeno četvorica, od kojih dvojica možda sutra i neće igrati :cry: ).
Bas tako Turija, potpisujem svaku rec :!:
Plus sto sam odgledao veceras i mec Salcburg - dinamo, gde je dinamo blago receno bio bolji tim i trebao je da pobedi, a ovako je bilo 1:1. A recimo da je odnos nas i Beclija i ova dva iznad tima podjednak, mi bi ovaj duel trebali da prodjemo bez problema samo ako svako na terenu bude dao svoj maksimum.

Svim srcem uz Vosu na marakani sutra :!:
ps. ima sada izvestaj na SOS-u sa naseg treninga
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Turija wrote:Voleo bih da Vojvodina igra kao Hapoel (Nikozija) večeras!
Турија, ти пратриѕани не би били то што јесу да немају фул третман од свих структура ФСС, посебно судија, па сетимо се само прошле крађе на Карађорђу. Колико сам приметио неки су их фалили и дивили су им се после победе над аматерима :? :pegla: Оно болдовано смо имали прилику да видимо од стране Војводине у поменутој утакмици са партизаном, кад смо покрадени. Ако је један Џими Марић успео натерати и мотивисати тим са Лазетићем и Поповићем да одиграју модерно, мислим да ће то за Степановића бити мачији кашаљ... Будемо ли тако ушли у меч, онако да пршти по боковима, онда матора и спора одбрана Аустрије нема шта да тражи. Одгледао сам последња два меча Аустрије и могу рећи, што се њихове офанзиве тиче, да се једино мало бојим Окотиеа и потеза талентованог Јунизовића. Препун сам оптимизма и не могу да спавам од узбуђења 8) ХОЋЕМО ПОБЕДУ :!:
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
lalinac

Post by lalinac »

Aćimović za Sportal.rs: Zet Deki me upozorio na Vojvodinu

http://sportal.rs/news.php?id=7010

Đurovski za SPORTAL.RS: Pokazaćemo koliko možemo na "Marakani"!

http://sportal.rs/news.php?id=7019

Poceli su da se medjusobno podbadaju izjavama :) Videcemo sutra od 19:15h koliko se stvarno ko uplasio i ko se uplasio od koga. Realnost je da Austrija ne drhti pred Voshom, ali nismo mi dzabe dosli do ovde ;)
ice

Post by ice »

Ocekujem pobedu!
Bilo bi dosta i 1:0,ali pobediti moramo jer je ogromna razlika izmedju 0:0 i 1:0.Kod 0:0 mozes u revansu da dobro igras,ali primis kiks gol i posle primis jos 2 komada jer ti se igra raspadne jer nisi kadar da juris rezultat u gostima.A ako imas 1:0,primis gol,nije strasno,tek je egal,pa opet zapnes,das gol i protivnik je onda demoralisan jer mu za prolaz trebaju iznenada cak 2 gola.
Dakle,gol moramo dati,a bilo bi lepo,sem u slucaju da bas ne napunimo mrezu protivnika,da ga i ne primimo.
Kljuc utakmice ce biti u igri veznog reda i bocnih igraca,a pored ubacivanja eventualno Maksimovica i Smiljanica,dosta ocekujem i od Stjepanovica.Na odbrambene igrace ne sme da padne teret,oni moraju da obavljaju iskljucivo svoje zadatke,a mora im pomagati i ostali deo ekipe.Napad ne sme biti odsecen.Ako se Austrijanci previse povuku,onda moramo jos vise da ih stisnemo,ne smemo biti previse oprezni i ne trebamo se lisiti ni mogucnosti da u odredjenom periodu igramo i viktorije pred golom Austrije.
Srecno nam bilo.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Brane

Post by Brane »

Moja prognoza 4:1 :D

Mislim da smo mnogo vise motivisani za ovu utakmicu od njih. Pa oni su do juce planirali da nas razvale pa su onda kao culi da smo se pojacali. Deluje mi da o nama pojma nemaju dok je Stepi proucio njihove dve prvoligaske utakmice u zadnje dve nedelje. Postavka igre bice na nasoj strani. Acimovic nece pipnuti loptu od Djure i to je to sa njihove strane. Mrdja bode 2, Tadic i jos neko iz prekida po jedan. Sve mi se javilo :lol:
Locked