Tribina - nekad i sad

Locked
FCVNS

Re: Tribina - nekad i sad

Post by FCVNS »

Kako moze nekolicina da razjebe tribinu???Sta je na ostalima da sede i komentarisu,koja je uloga ostalih na tribini...
vosa do groba

Post by vosa do groba »

FCVNS wrote:Kako moze nekolicina da razjebe tribinu???Sta je na ostalima da sede i komentarisu,koja je uloga ostalih na tribini...
Svojim bahatim ponasanjem kako na tribini, tako i van nje. Mislim da vecina zna o cemu pricam.
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
FCVNS

Post by FCVNS »

Ja nemam pojma o cemu se radi...kad su otisli,gde su otisli i kako su sjebali sve ljude da ne dolaze...kao da pricamo o drzavnom preduzecu,ocigledno je da niko grupu nije doziveo kao svoju...sta mene bole kako se oni ponasaju van tribine,oni zive sa tim,bole me bas sto ostatak maloumnika nas gleda kroz nekih par bahatih likova,to samo govori koliko su ograniceni i ti koji nas ocenjuju...juce sam stao sa svojom ekipom,navijao,uzivao,posle tekme popio jednu da malo procirkulise krv...a za bahate me boleo bas,i bas tim bahatim najmanje odgovara da ojacamo,jer ce onda postati debela manjina i lagano ce nestati sa tribine...
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

@FCVNS
Ajde barem do 9.maja malo odmori sa kritikama. Nije da se ne slažem sa izrečenim, ali ovi dani treba da nam prođu u iščekivanju i buđenju svih pospanih slaninara za pohod na armijski pašnjak.
Io odio Belgrado
FCVNS

Post by FCVNS »

Posle 9 maja necu imati vremena da piskaram :( ...ovih dana imam vremena pa cu biti raspolozen za prepisku sa onima koji je postignu,a da im to ne ometa budjenje zaspalih Slaninara,a ne za kritikovanje kojecega,jer sam sve kritike izneo tamo gde im je mesto,a sta ce biti uradjeno po tom pitanju nije samo na meni...
laki

Post by laki »

FCVNS, koliko je ljudi bilo potrebno na grobarskoj tribini da je dovedu do uzasa u kojem se sad nalazi? To sam rekao kao argument da se ne slazem sa onim sto si rekao da nekolicina ne moze da unisti rad cele tribine.

A kao drugo, slazem se da je dosta ljudi koji su presli na istok i zapad uvek nekako potajno zelela da jednog dana ode na te tribine. Ja sam npr uvek bio vise u fazonu druzenja na tribini uz konstantno pracenje tekme i volim da zapevam onda kad mi se peva. Nisam u fazonu da pevam celu tekmu. Neka misli ko sta hoce, ali jednostavno to nije moj fazon. Vise volim da nesmetano pratim desavanja na terenu iako ih cesto tamo slabo ima. :cheers:
Image
FCVNS

Post by FCVNS »

Koliko je ljudi radilo kad je nekolicina mogla da rasturi sve???Koliko ljudi odavde je ucestvovalo u radu tribine???

Nismo se dovoljno posvetili tribini i ona je dozivela pad,najgore mi je sto trazimo izgovore i krivce,niko ovde nije nista bolji od tog istetoviranog klinca...naravno da mislim kao navijac,a ne kao covek...isto staza cete na kraju imati na Severu,a mozda vas cak neki i nadmase...e sad da li ce oni posle ludovati na bocnim tribinama ne bih znao...vreme je da Sever krene iz pocetka,i da prestanemo da izmisljamo podele na osnovu stajlinga i muzike koju slusamo,brkova koje nosimo,daleko da su 2007 na tribini dominirali pankeri i kojekavi urbani likovi a stvari su funkcionisale odlicno,samo iz razloga sto smo svi bili spremni da se zrtvujemo za dobro nase tribine,a sad ta spremnost vise ne postoji...nadam se da ce novi klinci biti spremni da traju vise od dve tri sezone pre nego sto se istope...
ragazzi di Neoplanta

Post by ragazzi di Neoplanta »

Nije bitno koliko je ljudi bilo potrebno na toj grobarskoj tribini da bi sjebalo grupu, već koliko ljudi je sposobno da to sjebavanje gleda kao da nije njihov problem.
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
laki

Post by laki »

Au, jbt, pa tako mozes izvrtati argumente kad ti odgovara do mile volje.

Mada sam ja u stvari kriv sto sam nastavio raspravu kad je na dosta stranica u nazad vec i onako sve bilo u potpunosti receno i objasnjeno. Ovde bi mozda jedino dobro dosao neki konstruktivan predlog kako da se stanje na severu popravi, ali kako je doslo do ovoga sto imamo na severu znaju svi, ne treba da mlatimo praznu slamu. Sve je vec receno. :cheers:
Image
FCVNS

Post by FCVNS »

Nije receno ono glavno,a to je da za sadasnje stanje nisu krivi tamo neki nedovoljno urbani klinci,vec bas stariji koji su se zaigrali navijaca pa im dosadilo i sad se pise o odlicnoj grupi koja osim vizuelno nije ni postojala,original stil je izmisljen marketinski potez u koji su se ljudi previse uziveli...

Grupu cine ljudi a ne muzika i original stil,ocigledno je da mi ljude nismo imali vec samo prolaznike kroz tribinu,da smo imali prave ljude oni bi bili tamo i danas bez obzira na sve...podseticu vas da je na marakanu posle Dejine smrti otislo nesto vise od 100 ljudi da mu oda pocast,jos tad je bilo jasno da je za vecinu ovo decija bolest...

Nema vise izgovora vreme je da prica krene iz pocetka...i to moraju mladji jer smo se mi stariji zaglavili u proslosti...
Casual

Post by Casual »

Pored svega sto je receno do sad i svih navedenim razloga sa kojim se vecinom slazem, dodao bi samo jos nesto.
Misljenja sam da nekim ljudima vise odgovara ovaj, da kazem, engleski stil na zapadu gde ces vise paznju usmeriti na igru i desavanja na terenu i u skladu sa tim pevati, psovati, dobacivati, negodovati. Nekako i to ima svoju draz, i neki su se tu pronasli (e, da nema altetske staze i da su tribine blize terenu...). I tu se nisu nasli samo stariji vec i dosta mladjih izmedju 20-30god, koji su se iz ovih ili onih razloga preselili na zapad. Realno, sa severa retko ko moze da u potpunosti prati desavanja na terenu, a to je nesto sto meni smeta recimo.
Takodje, kod kuce je bitno i da imamo 2 "jake" tribine. I nije problem severa zapad i ljudi koji su presli tamo, vec samo krenuti iz pocetka i postaviti pricu na prave i zdrave osnove i principe i probuditi uspavane navijacke krajeve i ljude kojih ima podosta.
Volem Vošu!
FCVNS

Post by FCVNS »

Mi kod kuce treba da imamo tri jake tribine,ne dve...

Ajde ljude od 30+ jos i da razumem kad odu sa Severa u potrazi za sedeljkom,jer ako su krenuli sa 15-tak godina na tekme odradili su za nase uslove solidan navijacki staz i zameram im samo to sto pisu o nekoj urbanoj proslosti...pa dajte ljudi da pokacimo svoje fotke sa 16-17 godina da vidimo koliko smo bili urbani,u ekipi koja je bila u vrhu tribine pre par godina nisu bila dva urbana lika(pankera ili sta vec mislite pod tom avangardom),pa smo bili za nase uslove solidna grupa...starijima najvise zameram sto ukazivanjem na pogresne stvari jos vise zbunjuju omladinu koja je na Severu...samo pomislite kako bi nama bilo da nas je neko od starijih u tim godinama bacakao pitanjima,sto ste nosili kukuljice na marakani?Sto imate lika sa cetnickom zastavom?Sto vam sharpovci kace zastavu?Sto imate front na skinheads zastavi?Svi bi mi dosli samo da niste takvi....Pa imamo primer sa udarima sa ove utakmice,svi se zabrinuli za stolice,ko ih j..e stavicemo cetiri nove stolice,niko nije pitao sto nema krova vec onih 200 navijaca na Severu rizikuje upalu pluca,vec vam stalo do malo plastike i betona...pa vi ste njihovim godinama bas razmisljali o bilo cemu osim o zajebanciji,ili mozda ocekujete da nas 30 starijih ide od klinca do klinca i edukuje ga dok vi gledate utakmicu???

Ekipa 20+ mi je nejasna jer nije ostavila nikakav trag na tribini,seli na zapad i slepaju se uz navijace sa stazom i super im je...alo momci vi niste uradili svoje na Severu ne zasluzujeta da sedite sa tim ljudima na zapadu i istoku,naravno navijacki gledano,ostali ste duzni svom klubu...e zbog vaseg neodradjenog posla su klinci sad na muci!!!
Samo borbeno !

Post by Samo borbeno ! »

FCVNS wrote:Ekipa 20+ mi je nejasna jer nije ostavila nikakav trag na tribini,seli na zapad i slepaju se uz navijace sa stazom i super im je...alo momci vi niste uradili svoje na Severu ne zasluzujeta da sedite sa tim ljudima na zapadu i istoku,naravno navijacki gledano,ostali ste duzni svom klubu...e zbog vaseg neodradjenog posla su klinci sad na muci!!!
Ovo je kljucno mozda ! Ovo do sada nije niko napisao,a ovo je sustina problema.
Samo kod nas ima to da momci od 25+ godina odu sa severa tj u neku navijacku penziju da se tako izrazim. Kakve su to gluposti jbt?! Svaka cast mladjima koji guraju i trude se,sta im drugo preostaje?
Oni jesu Firma,oni jesu FKV ! A opet ih neko napada ,kako su to klinci istetovirani ,napucani i kako je Firma spala na to da oni kace zastave i budu "prva" ekipa. Pa ako oni nece,nema nikog,nema Firme!
Sve je spalo na njih i nije im lako. Recimo United Force pa njima je prosek godina na tribini 25 godina ako ne i jace,verujte mi znam provereno, i ne zelim da zamisljam da recimo takvih 40 momaka uleti na nas sever protiv recimo Javora na Karadjordju,ne zelim da zamisljam sta bi bilo.
Treba stariji da se vrate na sever,da dodju na sastanak Firme i da kazu sta misle,da se nadje zajednicki jezik,inace tonemo sve dublje...
Drina

Post by Drina »

Samo borbeno ! wrote:Ekipa 20+ mi je nejasna jer nije ostavila nikakav trag na tribini,seli na zapad i slepaju se uz navijace sa stazom i super im je...alo momci vi niste uradili svoje na Severu ne zasluzujeta da sedite sa tim ljudima na zapadu i istoku,naravno navijacki gledano,ostali ste duzni svom klubu...e zbog vaseg neodradjenog posla su klinci sad na muci!!!
Ovo je kljucno mozda ! Ovo do sada nije niko napisao,a ovo je sustina problema.
Samo kod nas ima to da momci od 25+ godina odu sa severa tj u neku navijacku penziju da se tako izrazim. Kakve su to gluposti jbt?! Svaka cast mladjima koji guraju i trude se,sta im drugo preostaje?
Oni jesu Firma,oni jesu FKV ! A opet ih neko napada ,kako su to klinci istetovirani ,napucani i kako je Firma spala na to da oni kace zastave i budu "prva" ekipa. Pa ako oni nece,nema nikog,nema Firme!
Sve je spalo na njih i nije im lako. Recimo United Force pa njima je prosek godina na tribini 25 godina ako ne i jace,verujte mi znam provereno, i ne zelim da zamisljam da recimo takvih 40 momaka uleti na nas sever protiv recimo Javora na Karadjordju,ne zelim da zamisljam sta bi bilo.
Treba stariji da se vrate na sever,da dodju na sastanak Firme i da kazu sta misle,da se nadje zajednicki jezik,inace tonemo sve dublje...
Ovde ocigledno ima dosta ljudi koji imaju koliko-toliko dobre ideje o resavanju ovih problema... Ali, ja smatram da je problem to sto vecina clanova ovog foruma nikad nije ni bila ukljucena u rad grupe i verovatno niko ko se nesto pita na tribini ne cita ovaj forum. Ako ipak ima takvih onda citava ova rasprava i mozda vodi ka resenju problema.
divizija

Post by divizija »

ima ideja koje su vrlo dobre i izvodljive koje bi resile ove probleme koji nam se desavaju,jer je ocigledno da na tom severozapadu ima ljudi koji su spremni da vatreno daju podrsku klubu,ali opet nesto ih sprecava da dodju na sever i budu deo te tribine,sto je velika steta. neki ce navoditi mnoge razloge za nedolazak,politika,gubitak navijackog duha koji je krasio sever,i da ne nabrajam dalje,ali jedno je sigurno da kada bi slozno nastupili,svaka bi domaca utakmica bila spektakl. zamislite vi sad atmosferu,koja je bila na sve tri tribine sad protiv rada,na jednoj tribini... firma belezi jako slaba izdanja,ali ima tu jos kvalitetnih ljudi i kvalitetne price koja moze uz podrsku drugih koji su otisli sa severa,da zazivi i to vrlo dobro.. nece firma sama od sebe da se podigne na noge,potrebno je da tu bude navijaca pravih,koji mogu da pomognu tribini,da svojim ponasanjem,stavovima,i svakim mogucim nacinom uticu na to da tribina bude kao pre !
Locked