Jelen Super Liga - sezona 2013/14

Locked
Helm

Re: Jelen Super Liga - sezona 2013/14

Post by Helm »

To sam i rekao. Za 2011. A ako bas svi ostali podrzavaju ovakvo stanje onda jedino sto preostaje jeste insistiranje na regionalnoj ligi.
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Та џаба им политичара,савеза,председника осталих клубова,вучића,дачића,кад се појави Лудогорец и отресе их два пута.Даће бог и петокрака да изгуби,а они само нек мисле о својој величини,тако ме засмејавају кад играју утакмице у европи да то није нормално :cheers:
shecky

Post by shecky »

Kako god bilo krivi smo mi .. oni samo rade ono sto im narod dozvoljava da urade ,tako da to sto je luda suma pokenjala jna meni uopste nije satisfakcija jer sam ja i znao da ce tako biti.
Cim nema Tole SUper Klubova da se sklanjaju govnarima ,oni nemaju 3 cuke sta da rade na terenu.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Jagodina pregorava sa Javorom oko Onjila.
Baltazar

Post by Baltazar »

Od utakmice sa CZ u BG u zadnjem kolu jesenjeg dela prvenstva kada smo pobedili 3:0 počela je renesansa Voše. Do tada smo se mučili. Igrači su trčali, želeli ali nije išlo. Od te utakmice su dobili samopouzdanje. Počeli smo da igramo ofanzivnije i da dajemo više golova. Kup je izgubljen jer su se igrači oduzeli i nisu izdržali pritisak. Sad se to promenijo nabolje dolaskom Nikolića. Igramo ofanzivnije ( Poletanović umesto Ađurua). Puno se trči tako da smo i tu sad u prednosti. Nikolić je očito dobar pedagog i psiholog kada je uspeo da ekipa onako hrabro bez panike odigra u Bursi. Nisam mogao da verujem. Bez panike. Kao da smo mi iskusniji tim a ne oni. Naš vezni red je objektivno premlad za Evropu . Radoja 20,5 a Marko 20 godina. I u tim godinama su nosioci ekipe. Nastić sa 19 kuca na vrata prvog tima. Ivanić je tu sa 21-nom a golobradi Mijat i Kića sa 18,5 još nisu kapacitet da vuku ekipu. Ali biće za godinu-dve. Neverovatno je kako smo pogodili sa pojačanjima. Enver i Vranješ od zimus. Delač, Leković, Kaluđerović, Škuletić letos. Molim boga da Vule ostane. Nekako je najvažniji u ekipi. Taj Vule je neverovatan. Jedino sam u Voši gledao Govedaricu koji je konstantno svake godine igrao sve bolje i bolje. I sad Vule. Čini se da su nam se kocke složile i da smo realno najbolji u ligi. A da li ćemo biti prvi?....... Pa to pitajte Toleta!
Ako se plasiramo u ligu Evrope ostaje obaveza grada NS da sredi stadion da ne bi igrali utakmice negde drugde ( ako bi već morali, ja bih voleo da ih igramo u Novom Pazaru kod Enverovih navijača). Ali za Vošu nikog (od nadležnih ) nije briga jer izgleda nije stub srpstva. Svaki će se stub srušiti ako nije napravljen na dobrim temeljima. A ona dva stuba u BG su se dobro izvila i stoje kao kula u Pizi.
Napred Voša. Očekujem borbu za tituli. Kad je don Kihot mogao da se bori možemo i mi. Živeli.
Vojvodina, jedna jedina!
budababa

Post by budababa »

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

budababa wrote:Kren'o već cirkus...

http://www.mozzartsport.com/vesti/novi- ... a-partizan
Pa umorili su se Pazarci od ubistvenog tempa i zgusnutog kalendara takmicenja, red je da odmore prvotimce. Sad, da li ce to da pravdaju ovako ili onako, nema veze. Ionako protiv takve velicine kao sto su giganti sa topciderskog brda ne bi pomoglo ni da Mesi i Ronaldo istrce na teren... :greenbutt:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Stexman

Post by Stexman »

Ha ha ha, ma cemu mi bre da se nadamo u ovom prvenstvu...
Jedino liga evrope moze da nam da satisfakciju. Ne znam dal bi se i obradovao tituli ovde.
Ej Srbijo....
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Barsa u Srbije ne moze do titule protiv filijala. Jedino merilo vrednosti je Evropa i to bih me jedino iskreno cinilo srecnim. Da Stari klub pratim u Rimu, Firenci, Londonu...

Musavi su preuzeli Nis, Vozdovac, Cuku od ranije njihovi Jagodina, OFK se daje i jednim i drugim, a o nkp-u se vec sve zna.

EDIT:
Pazarci u Humskoj samo sa 11 igrača, bez izmena i trenera!?
Helm

Post by Helm »

Ako postoji karma onda je Srbija osudjena na propast udarom meteora u Topcider.
lazarr

Post by lazarr »

Gleda li neko glodare?
Posle 1:2 na poluvremenu protiv ekipe koja nema ni trenera ni rezervnih igrača sviran nepostojeći penal i crveni karton.
Pa dokle više????? :argue: :frown:
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Kakav je smesan penal sviran za partizan pa ono je smesno ...
1892

Post by 1892 »

lazarr wrote:Gleda li neko glodare?
Posle 1:2 na poluvremenu protiv ekipe koja nema ni trenera ni rezervnih igrača sviran nepostojeći penal i crveni karton.
Pa dokle više????? :argue: :frown:
Nesto cudno... :mrgreen: sad ce im uvaljati jos 3-4 kom. Sramota.... :oops:
Come on you Reds!
kowalski

Post by kowalski »

Pozdrav svima. Inace sam navijac partizana, ali od sveg srca zelim da cestitam nasoj SRPSKOJ Vosi plasman u plej-of lige Evrope. Ja sam jedan od onih koji je inace ogorcen raznim namestaljkama i kradjama... ... ..... cek, op penal i crveni, zasluzeno, ledja su sastavni deo ruke, DOMINIRAJ, titula stota po redu!!!! Jebite se kompleksasi i provincijalci!
Image
slanina

Post by slanina »

Tužno i tragično,i posle se čude kako Voša gubi male tekme a kad će nama tako svirati penal kad gubimo i da izbaciš igrača timu koji nema rezerve :argue: :shit:
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
Locked