VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Wild Srem

Re: Ajax - VOJVODINA 1:0 (0:0)

Post by Wild Srem »

Informacije za karte, jedino sto kaze iznad upis gde i odakle gledaju sezonske za Sever i jel treba da se preuzme karta ne pise nista?

https://www.fkvojvodina.rs/od-ponedeljk ... a-ajaksom/
Saki

Post by Saki »

Ako su cene ovakve, nadam se da nece biti drugih navijaca sem pravih slaninara
Nevernik II

Post by Nevernik II »

Saki wrote: Sat Jul 27, 2024 3:21 pm Ako su cene ovakve, nadam se da nece biti drugih navijaca sem pravih slaninara
Sa ovakvim cenama neće biti nikoga :D
Stexman

Post by Stexman »

Wild Srem wrote: Sat Jul 27, 2024 3:07 pm ... i jel treba da se preuzme karta ne pise nista?
Pise:
Важно је обавештење за власнике сезонских улазница за које важи посебна процедура:

– сезонску улазницу могу да замене за само једну карту у просторијама на стадиону „Карађорђе“, улаз број 2 (поред Шопа навијача Војводине) у понедељак и уторак од 10 до 18 часова.

– власници сезонских улазница истовремено на истом месту, након што замене карту, пријављују се и за организован превоз такође у понедељак и уторак од 10 до 18 часова.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Таман долазим у уторак ујутру са мора, контам да су ставили до уторка преузимање да виде број пријављених ради бусева, тако да ће бити превоз за све...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

ГОЛГЕТЕР ВОЈВОДИНЕ МИХАИЛО ИВАНОВИЋ УБЕЂЕН У ПРОЛАЗ, УПРКОС АЈАКСОВОЈ ПРЕДНОСТИ: Вошин минус не значи пораз

https://www.dnevnik.rs/index.php/sport/ ... osti-vosin
fcvisart

Post by fcvisart »

Grbavica.021* wrote: Sat Jul 27, 2024 5:33 pm ГОЛГЕТЕР ВОЈВОДИНЕ МИХАИЛО ИВАНОВИЋ УБЕЂЕН У ПРОЛАЗ, УПРКОС АЈАКСОВОЈ ПРЕДНОСТИ: Вошин минус не значи пораз

Nikada mi neće biti jasne ovakve izjave. Pa kome mi pretimo alo bre. Tako ste i pred finale kupa pucali sa izjavama pa smo prošli kako smo prošli. Ćutite i radite pa nam na terenu pokažite to što pričaš.
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodina!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Sezonsku ne uzimam, nikad ni nisam. Volim da uzmem kartu i da je sačuvam za uspomenu. U Amsterdamu sam bio u sopstvenoj režiji. Bilo bi lepo da budem u prilici da KUPIM kartu za revanš.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

fcvisart wrote: Sat Jul 27, 2024 6:49 pm
Grbavica.021* wrote: Sat Jul 27, 2024 5:33 pm ГОЛГЕТЕР ВОЈВОДИНЕ МИХАИЛО ИВАНОВИЋ УБЕЂЕН У ПРОЛАЗ, УПРКОС АЈАКСОВОЈ ПРЕДНОСТИ: Вошин минус не значи пораз

Nikada mi neće biti jasne ovakve izjave. Pa kome mi pretimo alo bre. Tako ste i pred finale kupa pucali sa izjavama pa smo prošli kako smo prošli. Ćutite i radite pa nam na terenu pokažite to što pričaš.
Nikako da se nauče razlici verovanja u sebe i potcenjivanja vrednosti protivnika. Kao i ova izjava da je golman sasvim slučajno odbranio njegov šut koji je by the way, išao posred gola. Razumem da te nakon meča puca adrenalin, ali do sad si valjda video snimak.
Io odio Belgrado
ssnigd

Post by ssnigd »

Sa ovim cenama vrv izbegavamo guzvu u Gigstixu :greenbutt:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
hvylarn

Post by hvylarn »

Neprijatno iznenađen cenom karata.

Trebaće mi dodatne karte pa se svakako mora kupiti pa ima li neko info da li Silver karte spadaju po Zapad?
N13

Post by N13 »

hvylarn wrote: Sat Jul 27, 2024 7:33 pm Neprijatno iznenađen cenom karata.

Trebaće mi dodatne karte pa se svakako mora kupiti pa ima li neko info da li Silver karte spadaju po Zapad?
Zapadna tribina je cela VIP tribina.
VIP bronze su sektori tribine prema severu, silver 3 i 4 prema jugu, a silver 1 i 2 blize sredini zapadne tribine. VIP gold je sama sredina zapadne tribine.
Na svim VIP tribinama imas hranu i pice ukljuceno.
Bio sam na VIP bronze kada smo mi igrali protiv njih poslednje kolo prosle godine, kada im je trebao bod da obezbede kvalifikacije za Ligu Sampiona. Nisam stigao na vreme uzeti ulaznicu za istok, pa sam uzeo VIP bronze. Komfor je vrhunski.

Image
hvylarn

Post by hvylarn »

N13 wrote: Sat Jul 27, 2024 7:50 pm
hvylarn wrote: Sat Jul 27, 2024 7:33 pm Neprijatno iznenađen cenom karata.

Zapadna tribina je cela VIP tribina.
VIP bronze su sektori tribine prema severu, silver 3 i 4 prema jugu, a silver 1 i 2 blize sredini zapadne tribine. VIP gold je sama sredina zapadne tribine.
Na svim VIP tribinama imas hranu i pice ukljuceno.
Bio sam na VIP bronze kada smo mi igrali protiv njih poslednje kolo prosle godine, kada im je trebao bod da obezbede kvalifikacije za Ligu Sampiona. Nisam stigao na vreme uzeti ulaznicu za istok, pa sam uzeo VIP bronze. Komfor je vrhunski.

Image
Zahvaljujem se.
fare

Post by fare »

Svako ima pravo na svoje mišljenje pa tako i ja ne slažem se sa kritikama na naše pojedine fudbalere naprotiv mislim da imamo brutalan tim svako mesto ima svoju adekvatnu zamenu od golmana do levog krila osim desnog beka gde imamo jedino Rumuna i naravno 10 koja nam treba kao hleb nasušni ej da nam je Zuka ostao . Ne volim to takozvano zatvaranje utakmice drugim rečima bunker zadnjih 10 minuta ako si odigrao 80 minuta kuražno onda tako i završi jel retko kada se uspe sačuvati rezultat naročito protiv favorita redovno neka frljoka uđe,ja mislim da je Banda pogrešio trebao je početi sa Veličkovićem zbog mladosti brzine a ako ne ide ubaciti kasnije Vukana ,isto kao što mu je počeo mladi neiskusni Ivanović a ne stari prekaljeni Vukanović a videli ste koliko snage ima Ivanović . Sada gledam OFK doveo Paločevića jel nismo mogli mi probati pre njih on bi bio ta dugo očekivana 10 samo zavisi u kakvoj je formi .
P.S. Vidim Zuka je već počeo da daje i namešta golove :thankyou:
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Njemu bI bilo bolje da prekine da sere po medijima i da poradi na sebi ne sećam se kad je poslednji put gol dao ?
Post Reply