Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Forza Voša

Re: Transferi

Post by Forza Voša »

fare wrote:
Turija wrote:Treba da dovodimo brze i eksplozivne igrace, koji mogu da istrce 3/4 utakmice u visokom ritmu, pa makar tehnicki bili slabiji.Od 5 napada, jedan ce biti dobar.
Za odbranu selektirati visoke momke.
Dopada mi se ovo sto su doveli golmana od 199cm. Odmah se rado setim Zilica, kako je resavao centarsuteve u nasih 16.
Kakvog golmana?
Filip Starić
„Hasta la Victoria Siempre!“
Karlsson

Post by Karlsson »

Виторија Гимараеш жели Радовановића из Војводине

Након што Новосађани нису прихватили прву понуду у износу од 400.000 евра, Португалци су повисили откупну цену за Радовановића на 500.000 евра.

http://zurnal.rs/fudbal/vojvodina/65486 ... -vojvodine" onclick="window.open(this.href);return false;
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Ako pricamo o stabilizaciji i pravljenju ekipe za povratak u vrh naseg fudbala prodaja Radovanovica bi bila promasaj,vracanje staroj praksi koja nas je dovela do ovde.Pogotovo ne za smesne pare,da je preko 2 miliona pa da pricamo.
Danilo

Post by Danilo »

MiSmoFKV! wrote:Sve su to Danilo klasicni trkaci, nista posebno. Za Miletica je cak isla prica da apsolutno nista ne zna sa loptom, cak ni da je pimpuje. Jedini igrac kog je Lalat doveo(mada nisam siguran da li je on), a koji je vredeo je Malbasic.
Nije on doveo ni Melega ni Malbasica, cak je bio protiv, nit su mu se uklapali nit ih je zeleo zbog velikih pauza u karijeri.Napolju nisu igrali.Video si kad su dosli koliko su viska imali.
Turija

Post by Turija »

E Portugalci, pa sa takvim ponudama se trguje u Srbiji.
Bez milionskih nema prodaje Radovanovica.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Sada ostanak Saničanina dobija novi smisao... Teško da ukoliko ponude postoje možemo da zadržimo Radovanovića.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
fare

Post by fare »

Izgleda da ćemo se pomučiti da "nađemo pravog špica" pošto ovaj što je na probi izgleda nije zadovoljio Veselinovića, pa brate mili neka dovedu nekog ko je u trenažnom procesu a ne sve dovode neke sa dugačkim pauzama sezona dve tri lepo neka vrate Ožega ako je istina ono što je pisala butasport i gotovo.
Danilo

Post by Danilo »

Jel otisao Mihajlovic?
FkpCascais

Post by FkpCascais »

Ko me zna zna da je meni glavna klupska boja ta od SuperLige. A kao takvog smatram da Vosa ima i te kako vaznu ulogu u kvalitetu iste. Evo citam da ovaj nigerijac spic nije zadovoljio. Je li mogu nesto da pedlozim. Ljudi u SRBIJI MANITE se BRAZILACA, NIGERIJACA, GANACA, KAMRUNACA, to sto mozemo da dovedemo su sve istrseni igraci jer dolaze iz zemalja gde na stotine odlicnih igraca igraju top lige i bore se za mesto u reprezentaciji. Slucaji poput Omarua ili Tavambe koje ubodemo i postau reprezentativci su retki. Mi u Srbiji treba da se okrenemo srednje slabijim reperzentacijama i dovodimo njihove zvezde. Oi su relativo jeftini a igraju redovno. Sto puta je bolje dovesti zvezdu Bolivije, Venecuele, Nikaragve, Nigera, Benina, Togoa, itd. nego neke leve SH klase igace iz Brazila, Nigerije itd.
Forza Voša

Post by Forza Voša »

Evo nam nekih 700 hiljada evra od Tadica.

http://www.mozzartsport.com/fudbal/vest ... ala/298572" onclick="window.open(this.href);return false;
„Hasta la Victoria Siempre!“
Baltazar

Post by Baltazar »

Ovde se vidi koliko znači dobar rad u omladinskoj školi. Kada kažem dobar, mislim na stručan i pošten što je i kod nas odavno problem. Dušane sve najbolje!!!
Vojvodina, jedna jedina!
severozapad

Post by severozapad »

Pre neki dan sam cuo da jedan nas bivsi igrac nije presao u zvezdu vise jer konta da nece dobiti kintu tamo kako treba nego sto ima neki nas stav/navijacki da ne treba tamo da ide.
Ne trazite da kazem ko je u pitanju jer ne zelim da mu pravim problem u tom smislu.
Ovo sam rekao cisto da ljudi ne gaje iluzije vise po pitanju romantike u fudbalu. Ima mozda igraca par koji to tako gledaju ali je to bas bas manjina u ovim vremenima i zasluzuju svako postovanje.
Smanjite ocekivanja od igraca jer oni to rade kao posao i svima ce biti bolje.
Ovom pisem kao neko ko nije dugo mogao da poveruje da je to normalno kod njih u glavama ali sada vise nemam nikakve iluzije po tom pitanju.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

To sam i ja čuo, ali ta priča je isprva krenula od cigana po raznim forumima...

Imao sam veliku želju da Ćomi izdrži i ne ode u BG. Posle toga mi je postalo svejedno za bilo koje ime. Od aktivnih fudbalera jedino bi mi eventualni prelazak Kačara malo uzburkao stomak...
Io odio Belgrado
severozapad

Post by severozapad »

Auh, ja cak nisam cuo za njega i nije prica koja je sa foruma nego je od njegovih drugara i isto nije bas prijatna za cuti.
Mozda cu navuci sad gnev sto ne govorim o kome je rec ali cisto sam hteo da ljudi smanje malo prag nerviranja oko ovih stvari. Imamo svoj klub, imamo par retkih lepih primera i to je to.
Karlsson

Post by Karlsson »

Forza Voša wrote:Evo nam nekih 700 hiljada evra od Tadica.

http://www.mozzartsport.com/fudbal/vest ... ala/298572" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisam siguran da Vojvodina dobija bilo šta za Tadića.

Negde sam pročitao da to pravilo o transfer solidarnosti za bivše klubove važi samo dok igrač ne preće 23-u godinu.

Tako da ako se Sergej ne proda ovog leta ni od njega nećemo videti ni dinara.
Post Reply