Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Karlsson

Re: Transferi

Post by Karlsson »

Dnevnik piše da postoji mogućnost da i levi bek uskoro potpiše, ali niko ne želi da otkrije njegovo ime.

Znači Đorđević je došao kao štoper, a Antić onda sigurno odlazi.
Danilo

Post by Danilo »

ŠoneVoša wrote:
Danilo wrote:Sta je stoperima, imamo li neke insajderske informacije, tu smo najtanji, spicevima se mora prikljuciti Djuricin.
Jel dolazi Hajdin?

Eno u Radnickom i Petra Grbica prave lepu ekipu
Ne dolazi Hajdin, ostaje u Zvezdi.
Jesi li siguran za Hajdina? Ja nisam
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Turija wrote:Kakav je problem sa mladjim Zlicicem? Obecavao je mnogo.
Hvala na odgovoru, ako neko zna.
Opet je postigao gol, a na ovo pitanje odgovora nema.
Turija

Post by Turija »

Samo da ne naprave skupu glupost i sa Zlicicem mladjim i sa Gajicem.
Problem je, izgleda, sto daju golove :mrgreen:
Citamo da je trener Veselinovic zadovoljan igrom. I prethodnik je bio zadovoljan posedom, a rezultat nije bitan.
Morali smo pobediti.
Cestitka Djumiju i puno srece u radu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
FkpCascais

Post by FkpCascais »

Karlsson wrote:Pa nije valjda da je vojvodina mancester da mu ponudi toliko bolje uvjete.[/i].
Evo zasto stalno govorim da ne smemo da nasedamo na pravljenje onih lista igraca drugih nacionalnosti u negativnom smislu, nego naprotiv, to je pozitivno. Ovakve pojave i komentari trebaju da budu konstantni a ne izuzetci. Klubovi nase SuperLige treba da imaju duznost da nastave tradiciju iz vremena stare Juge da skupljaju najbolje igrace iz regiona. Biti patriotski klub nije klub u kojem svi igraci imaju SRB zastavicu vec je patiriotski da imamo klubove sa najboljim igracima iz zone uticaja koja treba da nam bude sto veca.

Evo u praksi, kad strani skaut zeli da vidi sta ima na ovim postorima, treba da zna da mu je dovoljno da vidi nasu SuperLigu i da zna da su u njoj najbolji igraci i talenti od Dinare do Gevgelije, i da ostale lige ne mora ni da gleda. To istvemeno dize rejting i samim nasim igracima koji imaju malo manje mesta, ali se zato biraju najbolji. Da smo pametni i da se kanimo tvrdoglavog nacionalizma i da ponovo "beremo" najbolje talente sa Kosova, bili bi na konju. A ne mi ih prepustamo Albanskoj i HNL ligama... Ukratko, SuperLiga treba da bude skup klubova sa najboljim igracima iz regiona, a PLS je ta koja treba da stvara doomace igrace.

Kao sto vidite to je moc u ocima ljudi. Ciji klubovi kolike zone uticaja imaju. Nasi vodeci ljudi iz saveza imaju obrnutu viziju i svedese nas na stiktno nase sada skoro najmanje istorijske grance koje cak ni srpski narod ne predstavljaju i ostavljaju vani skoro pola srba. FSS je kao da je po naredbi nasih neprjatelja smanjio prirodni prostor skautinga nasih klubova sa prostora od oko 20m ljudi na 7. I to je normalno znatno smanjilo kompettivnost, sansu nalazeja bisera, i naravno, celokupan kvalitet. Ta politika ogranicenja stranaca, a da pod stance smatra i iz regiona, je ucimila da Srbija od regioalne sile pokusaju da nas spuste na nivo najnizih lokalnih liga. Pa evo Albanski klubovi cesljaju Makedonske klubove efikasnije od nas! Hrvatski bosanske pa sad vec i cak i nase i RS! Za sve to je kriv savez i ljudi poput Karasija sa tim vidnjenjima da klubovi treba da imaju samo lokalnu decicu, to nam spade fudbal sa evrpskog vrha na amaterizam.

Da ne gnjavim, u zivotu ti se desava ono sto zelis i ono cemu tezis i cemu se boris. Ako samo kukas nista ti se nece nikad desiti, a ako sanjas i barem pokusavas da radis na tome da se osilis, to se desi. Mi smo bili i treba da budemo Mancester u regionu!
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Danilo wrote:
ŠoneVoša wrote:
Danilo wrote:Sta je stoperima, imamo li neke insajderske informacije, tu smo najtanji, spicevima se mora prikljuciti Djuricin.
Jel dolazi Hajdin?

Eno u Radnickom i Petra Grbica prave lepu ekipu
Ne dolazi Hajdin, ostaje u Zvezdi.
Jesi li siguran za Hajdina? Ja nisam
Nisu ga registrovali za kvalifikacije za lš. Možda tu ima nečega.
borkovic

Post by borkovic »

Hajdin!!!
Душан

Post by Душан »

borkovic wrote:Hajdin!!!
Шта Хајдин :D
fare

Post by fare »

borkovic wrote:Hajdin!!!
sta jel potpisao ? :D .
Karlsson

Post by Karlsson »

Dao je gol danas protiv Grafičara, pa možda Borković slavi :mrgreen:
fare

Post by fare »

Butasport kaže da je gotovo da je već potpisao znači Antara odlazi.
ŠoneVoša

Post by ŠoneVoša »

Stefan Hajdin za BUTASPORT.RS: Nisam potpisao za Vojvodinu, odbio sam ih!

http://www.butasport.rs/fudbal/stefan-h ... io-sam-ih/" onclick="window.open(this.href);return false;
newnowapv

Post by newnowapv »

Prvo ide butina objava:
Kao sto je butasport jos u maju! objavio, Hajdin je potpisao za Vojvodinu.
Posle sat vremena:
Stefan Hajdin za butasport.rs: Nisam potpisao za Vojvodinu, odbio sam ih!

:shit: :shit: :shit:
fare

Post by fare »

newnowapv wrote:Prvo ide butina objava:
Kao sto je butasport jos u maju! objavio, Hajdin je potpisao za Vojvodinu.
Posle sat vremena:
Stefan Hajdin za butasport.rs: Nisam potpisao za Vojvodinu, odbio sam ih!

:shit: :shit: :shit:
Pa neka trune na klupi ako misli da mu je bolje nego da igra u prvih 11.
Karlsson

Post by Karlsson »

A ciganija danas objavila spisak za Evropu i stavili su kao drugog levog beka nekog svog klinca koji nije ni debitovao, dok Hajdina nisu.
I zaslužili smo da nas šutne Zvezdin otpadak kada za njima balavimo. Valjda neki standard mora postojati. Nismo mi baš bilo ko da se tako ponižavamo.

Da smo ga zvali prošle sezone sve bi peške došao na naša vrata, a sada je osetio ''čari Marakane'' i ''igranje za najveći klub na Balkanu'', pa mu je ispod časti da dođe kod nas,

Ako prodamo Antića onda nek ponudimo tih standardnih 100 000 Vučića. Zemun ionako nije ostvario nikakav transfer, pa verujem da bi im neki keš dobro došao.

Ili Đorđevića poslati levo i tražiti opet dva štopera.
Post Reply