Transferi
Re: Transferi
Butasport piše da je ponuđen Ukrajinac iz Partizana, Vakulko.
Po Dnevniku ovo nam je novi štoper. Sada imamo pet stranaca.
https://www.transfermarkt.de/daniel-gra ... ler/131728" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.transfermarkt.de/daniel-gra ... ler/131728" onclick="window.open(this.href);return false;
- gospodinFKV
Eze, Fofana, Zlomislic, Graovac, Grk.
Cenim da ce Veselinovic dosta rotirati tu, pogotovo na relaciji Grk-Graovac-Djordjevic.
Cenim da ce Veselinovic dosta rotirati tu, pogotovo na relaciji Grk-Graovac-Djordjevic.
Možda i Fofana sredi državljanstvo. Tu je već 5 godina. Nesretnik 

Neka , treba nam stopera 2 , nadam se da su izabrali pravog
Nadam se da neće. Eze je jedan od ključnih igrača. Nadam se da će Fofana rešiti državljanstvo. Cigani i Grobari rešavaju svojim stranim sportistima državljanstvo nakon samo nekoliko meseci ili godinu dana provedenih u Srbiji.
Inače Afum prešao u Spartak.
-
Koliko znam moze 4 stranca na terenu, a jos njih na klupi...Karlsson wrote:Nadam se da neće. Eze je jedan od ključnih igrača. Nadam se da će Fofana rešiti državljanstvo. Cigani i Grobari rešavaju svojim stranim sportistima državljanstvo nakon samo nekoliko meseci ili godinu dana provedenih u Srbiji.
4 ukupno, uključujući klupuFkpCascais wrote:Koliko znam moze 4 stranca na terenu, a jos njih na klupi...Karlsson wrote:Nadam se da neće. Eze je jedan od ključnih igrača. Nadam se da će Fofana rešiti državljanstvo. Cigani i Grobari rešavaju svojim stranim sportistima državljanstvo nakon samo nekoliko meseci ili godinu dana provedenih u Srbiji.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
-
Ma zar nije bilo ono nesto u SuperLigi 4+2 a PLS 2+1?Rabba wrote:4 ukupno, uključujući klupuFkpCascais wrote:Koliko znam moze 4 stranca na terenu, a jos njih na klupi...Karlsson wrote:Nadam se da neće. Eze je jedan od ključnih igrača. Nadam se da će Fofana rešiti državljanstvo. Cigani i Grobari rešavaju svojim stranim sportistima državljanstvo nakon samo nekoliko meseci ili godinu dana provedenih u Srbiji.
Svake sezone to nešto menjaju. Poslednje što znam je da mogu 4 u celom protokolu da budu, za PLS mislim da je isto čistih 2 u protokolu.FkpCascais wrote:Ma zar nije bilo ono nesto u SuperLigi 4+2 a PLS 2+1?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Komentari navijača Željezničara na dolazak Graovca u Vojvodinu:
- Yebala ga vojvodina, zbog par stotina maraka vise ode tamo, placenik ko i svi
- Ne znam šta će mu to u životu, realno mogao je ostati u Želji koji je bolji klub od Vojvodine, ali eto...
- Ja sam konto da je raspad sistema u Vojvodini, bezveze izbor po meni.
- Nek ti je vjecni rahmet Djilda nas.
Dobri mu ti menadzeri. Ne do Bog nikom. Mogu li su naci klub koji se vise raspada.
- Ne znam šta će mu to u životu, realno mogao je ostati u Želji koji je bolji klub od Vojvodine, ali eto...
- Nek ti je vjecni rahmet Djilda nas.

Dobri mu ti menadzeri. Ne do Bog nikom. Mogu li su naci klub koji se vise raspada.
-
E sad im lepo dokazite da pregrizu jezik ti koji omalozavaju Vojvodinu!Karlsson wrote:Komentari navijača Željezničara na dolazak Graovca u Vojvodinu:
- Nek ti je vjecni rahmet Djilda nas.![]()
- naseljekolumbija
Комплекси опасно дрмају комшилук. Тамо ништа друго ни не можеш да видиш сем мржње и зависти. Тако да нема сврхе посећивати сајтове дотичних
Diamantis Huhumis i Daniel Graovac biće promovisani u petak u 12.
Grk je već stigao.

Grk je već stigao.