Transferi
Re: Transferi
Buta kaže predstavljanje u petak, a zvaničan sajt predstavljanje u utorak.
Kome verovati?
Kome verovati?
Iako je najavljeno da će promocija novih igrača FK Vojvodina biti u petak, ipak je došlo do promene termina.Karlsson wrote:Buta kaže predstavljanje u petak, a zvaničan sajt predstavljanje u utorak.
Kome verovati?
„Usled određenih novonastalih okolnosti, iz tehničko-organizacionih razloga, promocija novih igrača FK Vojvodina, koja je bila zakazana za petak, 13. jul, ipak će biti održana u utorak, 17. jula, sa početkom u 12 časova, u bašti pored terena broj 1 u FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku (Novosadski put 114). Molimo vas da uvažite naše duboko izvinjenje zbog ove promene, te da ćete svojim prisustvom dati na značaju ovom događaju. U nadi da ćete prihvatiti naš poziv, srdačno vas pozdravljamo.“, stoji u saopštenju Novosađana dostavljeno medijima.
U utorak 17. jula očekuje se da budu promovisani štoper Daniel Graovac i levi bek Diamantis Huhumis. Postoji mogućnost da se njima pridruži i napadač Ognjen Đuričin sa kojim su Novosađani u završnim pregovorima.
Izvor: BUTASPORT
- Forza Voša
http://www.fkvojvodina.rs/2018/07/danie ... vojvodine/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zavrsen je i Graovac, pise i da je Staric potpisao na 4 godine.
Zavrsen je i Graovac, pise i da je Staric potpisao na 4 godine.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Ne znam šta će nam taj golman za kojeg ni Gugl nije čuo. Jel to, ne daj Bože, zamena za Rockova?
I baš bih voleo da vidim kako će sada rešiti problem stranaca. Hoće li neko uzeti naše državljanstvo ili će prodati Ezea?
I baš bih voleo da vidim kako će sada rešiti problem stranaca. Hoće li neko uzeti naše državljanstvo ili će prodati Ezea?
Buta piše da su intenzivirali pregovori sa Đuričinom, Glavčićem i Petrovićem iz Rada.
Drugar iz Sarajeva koji navija za Zelju i ide na svaku utakmicu mi kaze da smo dobili pravo pojacanje u Graovcu.Decko je odlican stoper.

Buta je, ako me sećanje dobro služi, već dva puta pisala da je Đuričin gotova stvar, a sada su odjednom pregovori postali intenzivni.
Glavčić i Petrović, iako bih lično voleo da obojica dođu, jer su već sada za našu ligu odlični igrači, a veoma su mladi i talentovani, mislim da od toga nema ništa, jer je već došao Zlomislić.
Ljudi u Klubu nisu želeli da rizikuju sa dva mlada zadnja vezna, pa su doveli jednog iskusnijeg i starijeg.
Uz to Petrović je zlatna koka Rada. Ne verujem da ga mi možemo priuštiti.
Ako ga ipak dovedemo svaka čast!
Glavčić i Petrović, iako bih lično voleo da obojica dođu, jer su već sada za našu ligu odlični igrači, a veoma su mladi i talentovani, mislim da od toga nema ništa, jer je već došao Zlomislić.
Ljudi u Klubu nisu želeli da rizikuju sa dva mlada zadnja vezna, pa su doveli jednog iskusnijeg i starijeg.
Uz to Petrović je zlatna koka Rada. Ne verujem da ga mi možemo priuštiti.
Ako ga ipak dovedemo svaka čast!
Ognjen Đuričin je ušao na poluvremenu i od prve sekunde su se sa tribine mogla čuti vređanja na njegov račun. Među uvredama moglo se čuti i "Mrš sada u Vojvodinu", "Izađi sam sramoto i ostani ovde"... Dečku nije bilo svejedno, nisu bili blagi. Što se partije koju je pružio tiče, bio je užasan. Do sada sam ga par puta gledao i bio je neverovatan, ovo danas bez želje.
Turska Bursa pregovara sa Vošom oko Zličića.
- gospodinFKV
Ja mislim da butasport otvori virtual bubanj u browseru, u jedan stave sve igrace Vose, u drugi bubanj klubove, i onda se igraju ''sta danas saznajemo''.ŠoneVoša wrote:Turska Bursa pregovara sa Vošom oko Zličića.

Evo nije samo Buta http://fudbal.hotsport.rs/2018/07/13/bo ... -u-tursku/" onclick="window.open(this.href);return false;
- churguzijanac
Treba ga prodati jos dok vazi za talenta.Cim prebaci 21 godinu moz’ lako da se pretvori u propali talenat.Licno ne verujem da ce zablistati kod nas naredne sezone i treba ga udomiti zarad njega,nas a i Turaka ponajvisefare wrote:Evo nije samo Buta http://fudbal.hotsport.rs/2018/07/13/bo ... -u-tursku/" onclick="window.open(this.href);return false;

Slažem se da ga treba prodati. Iduće godine mu ističe ugovor, a očigledno ni kod Veselinovića nije u prvom planu.
Iskreno mislio sam da će otići kao slobodan igrač posle isteka ugovora.
Ovo je super.
Iskreno mislio sam da će otići kao slobodan igrač posle isteka ugovora.
Ovo je super.
Sportske.net pišu da želimo Vakulka iz Partizana.
https://www.sportske.net/vest/domaci-fu ... 45730.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.sportske.net/vest/domaci-fu ... 45730.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- gospodinFKV
Za razliku od butasporta, koji prosto lupa gluposti nekad, hotsport je ono tipicno pomodarsko smece sa tabloidnim naslovima a la informer i slicne stvari za potpalu. ''Ni zvezda, ni partizan''....a kad je postojala mogucnost da on ode tamo? Kakve oni veze imaju s njegovim transferom? Najodvratniji smecarski fazoni za povecanje broja klikova na vest...