Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Karlsson

Re: Transferi

Post by Karlsson »

Buta kaže predstavljanje u petak, a zvaničan sajt predstavljanje u utorak.

Kome verovati?
ŠoneVoša

Post by ŠoneVoša »

Karlsson wrote:Buta kaže predstavljanje u petak, a zvaničan sajt predstavljanje u utorak.

Kome verovati?
Iako je najavljeno da će promocija novih igrača FK Vojvodina biti u petak, ipak je došlo do promene termina.

„Usled određenih novonastalih okolnosti, iz tehničko-organizacionih razloga, promocija novih igrača FK Vojvodina, koja je bila zakazana za petak, 13. jul, ipak će biti održana u utorak, 17. jula, sa početkom u 12 časova, u bašti pored terena broj 1 u FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku (Novosadski put 114). Molimo vas da uvažite naše duboko izvinjenje zbog ove promene, te da ćete svojim prisustvom dati na značaju ovom događaju. U nadi da ćete prihvatiti naš poziv, srdačno vas pozdravljamo.“, stoji u saopštenju Novosađana dostavljeno medijima.

U utorak 17. jula očekuje se da budu promovisani štoper Daniel Graovac i levi bek Diamantis Huhumis. Postoji mogućnost da se njima pridruži i napadač Ognjen Đuričin sa kojim su Novosađani u završnim pregovorima.

Izvor: BUTASPORT
Forza Voša

Post by Forza Voša »

http://www.fkvojvodina.rs/2018/07/danie ... vojvodine/" onclick="window.open(this.href);return false;

Zavrsen je i Graovac, pise i da je Staric potpisao na 4 godine.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Karlsson

Post by Karlsson »

Ne znam šta će nam taj golman za kojeg ni Gugl nije čuo. Jel to, ne daj Bože, zamena za Rockova?

I baš bih voleo da vidim kako će sada rešiti problem stranaca. Hoće li neko uzeti naše državljanstvo ili će prodati Ezea?
fare

Post by fare »

Buta piše da su intenzivirali pregovori sa Đuričinom, Glavčićem i Petrovićem iz Rada.
Sasa1969

Post by Sasa1969 »

Drugar iz Sarajeva koji navija za Zelju i ide na svaku utakmicu mi kaze da smo dobili pravo pojacanje u Graovcu.Decko je odlican stoper.
Image
Karlsson

Post by Karlsson »

Buta je, ako me sećanje dobro služi, već dva puta pisala da je Đuričin gotova stvar, a sada su odjednom pregovori postali intenzivni.

Glavčić i Petrović, iako bih lično voleo da obojica dođu, jer su već sada za našu ligu odlični igrači, a veoma su mladi i talentovani, mislim da od toga nema ništa, jer je već došao Zlomislić.
Ljudi u Klubu nisu želeli da rizikuju sa dva mlada zadnja vezna, pa su doveli jednog iskusnijeg i starijeg.

Uz to Petrović je zlatna koka Rada. Ne verujem da ga mi možemo priuštiti.
Ako ga ipak dovedemo svaka čast!
Beonic

Post by Beonic »

Ognjen Đuričin je ušao na poluvremenu i od prve sekunde su se sa tribine mogla čuti vređanja na njegov račun. Među uvredama moglo se čuti i "Mrš sada u Vojvodinu", "Izađi sam sramoto i ostani ovde"... Dečku nije bilo svejedno, nisu bili blagi. Što se partije koju je pružio tiče, bio je užasan. Do sada sam ga par puta gledao i bio je neverovatan, ovo danas bez želje.
ŠoneVoša

Post by ŠoneVoša »

Turska Bursa pregovara sa Vošom oko Zličića.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

ŠoneVoša wrote:Turska Bursa pregovara sa Vošom oko Zličića.
Ja mislim da butasport otvori virtual bubanj u browseru, u jedan stave sve igrace Vose, u drugi bubanj klubove, i onda se igraju ''sta danas saznajemo''. :mrgreen:
fare

Post by fare »

Evo nije samo Buta http://fudbal.hotsport.rs/2018/07/13/bo ... -u-tursku/" onclick="window.open(this.href);return false;
churguzijanac

Post by churguzijanac »

fare wrote:Evo nije samo Buta http://fudbal.hotsport.rs/2018/07/13/bo ... -u-tursku/" onclick="window.open(this.href);return false;
Treba ga prodati jos dok vazi za talenta.Cim prebaci 21 godinu moz’ lako da se pretvori u propali talenat.Licno ne verujem da ce zablistati kod nas naredne sezone i treba ga udomiti zarad njega,nas a i Turaka ponajvise :D
Karlsson

Post by Karlsson »

Slažem se da ga treba prodati. Iduće godine mu ističe ugovor, a očigledno ni kod Veselinovića nije u prvom planu.

Iskreno mislio sam da će otići kao slobodan igrač posle isteka ugovora.

Ovo je super.
Karlsson

Post by Karlsson »

Sportske.net pišu da želimo Vakulka iz Partizana.

https://www.sportske.net/vest/domaci-fu ... 45730.html" onclick="window.open(this.href);return false;
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Za razliku od butasporta, koji prosto lupa gluposti nekad, hotsport je ono tipicno pomodarsko smece sa tabloidnim naslovima a la informer i slicne stvari za potpalu. ''Ni zvezda, ni partizan''....a kad je postojala mogucnost da on ode tamo? Kakve oni veze imaju s njegovim transferom? Najodvratniji smecarski fazoni za povecanje broja klikova na vest...
Post Reply