Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
N13

Re: Transferi

Post by N13 »

Tako je, a zato sansu treba dati iskljucivo nasoj deci kao sto su Meleg, Pankvo, Poletanovic, Kosovic... itd.

Ajde ljudi, budimo realni... mi nikad necemo imati tim sastavljem od igraca koji svim srcem navijaju za Vojvodinu. Niti to ocekujem. Sve sto ocekujem je da, dok nose nas dres, da postuju taj dres, i da ga oznoje svaku utakmicu.

Ako taj Despotovic ima kvalitet za Vojvodinu, neka ga dovedu. Svakome treba pruziti sansu. Onog trenutka kad ga dovedu, njemu ni jedan takav ispad nije dozvoljen... ako ce se profesionalno ponasati, ima moju podrsku i kraj price. Ako napravi makar jedan slican ispad, otkad potpise ugovor sa nama, sankcije se znaju.

Kad pogledamo kroz proslost, vise su nasa deca pravila takve ispade, nego njihovi otpaci...
Djisa

Post by Djisa »

gospodinFKV wrote:
Pera Centar wrote:Uostalom u sampionskoj generaciji su ciganski "otpaci" bili Sestic, Punisic i Joksimovic, a ucinili su puno za nasu Vojvodinu.
Zaista je jako bitno razgraniciti to sta mi smatramo ''otpacima'' od coveka koji se na televiziji pojavi u majici tudje navijacke grupe.

Tako je. Nije najvaznije za koga navija, ali postovamje prema klubu dok igra je jako bitno. Zato treba odvojiti jednog Lazetica, Pankova, Despotovica I ko zna jos koga od ostalih (cak I Abu, Vulicevic, Poletanovic, Meleg, Ozegovic) kod nas su bili vrhunski profesionalci, a sad, dalje svako bira svoj put.
Kup je nas!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Stvar je u tome sto se popisaju po nama, cim zvezda ili partizan pokazu interes, sjebu atmosferu i prodju nekaznjeno za nepostovanje kluba.Cak se popisavaju i ako nema interesovanja (npr pankov i onaj dileja sto nam je dao autogol protiv ruzemberoka). Meni taj despotovic deluje kao neko ko ocas posla moze da sjebe atmosferu. Daj bre malog Gajica nek odigra 10-15 utakmica ove sezone da vidimo mozel tu neki evro da se uzme, a ne ove sto ce da potpisu na godinu dana i da zbrisu cim se ukaze prilika,i to bez obestecenja!
Cane

Post by Cane »

U ovakvim stvarima uvek srce kaže jedno a razum drugo. Zato ne zameram nikome i imam razumevanje za sve iznete stavove.
A lično, ako bi se opredeljivao u ovom slučaju ipak bi teška srca ovom dao šansu, s tim da od početka shvati da mu te stvari nisu zaboravljene i da će mu se meriti svaka reč i svaki korak. Ako želi reafirmaciju kroz Vojvodinu neka bude svestan toga i da će biti posmatran i tretiran drugačije od ostalih. I svaki promil pozitivnog stava i poštovanja moraće zaslužiti teže od drugih. Ako je spreman da to prihvati i da se tako ponaša onda je ok, a ako ima bilo kakve dileme u tom pogledu onda nema potrebe da se kod nas pojavljuje i jednog jedinog sekunda.
Sećam se skorašnjeg primera Ožegovića. Svi smo ga dočekali pljuvački i na nož, ali je za mene bio pozitivno iznenađenje njegov odnos prema FKV za sve vreme dok je bio ovde, pa čak i posle.
Turija

Post by Turija »

churguzijanac wrote:Stvar je u tome sto se popisaju po nama, cim zvezda ili partizan pokazu interes, sjebu atmosferu i prodju nekaznjeno za nepostovanje kluba.Cak se popisavaju i ako nema interesovanja (npr pankov i onaj dileja sto nam je dao autogol protiv ruzemberoka). Meni taj despotovic deluje kao neko ko ocas posla moze da sjebe atmosferu. Daj bre malog Gajica nek odigra 10-15 utakmica ove sezone da vidimo mozel tu neki evro da se uzme, a ne ove sto ce da potpisu na godinu dana i da zbrisu cim se ukaze prilika,i to bez obestecenja!
Slazem se.
Meni taj despotovic izgleda problematican lik, koji pravi sr...a, gde god ode i ne zadrzi se dugo.
Od Despotovica, jedino Ranko.
Dajte priliku Gajicu i mladjem Zlicicu, mante se igraca koji unose losu atmosferu u tim i na tribinu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

N13 wrote:Ajde ljudi, budimo realni... mi nikad necemo imati tim sastavljem od igraca koji svim srcem navijaju za Vojvodinu.
Nema ovo mnogo veze sa srcem, ali definitivno ima veze s pamecu i profesionalizmom. Vojvodini i Veselinovicu sada trebaju vojnici poput Radovanovica. Decko je za primer bio proslu polusezonu. Dosao, dao svoj maksimum svake sekunde provedene na terenu, pa nek ga u rodnom mestu svi zovu Aca grobar, kako sam cuo, al je on tom partizanu dao gol i ljubio nas grb. Treba neko ko nece biti otrovan za ekipu. Zamislite kako ce se odraziti na celu ekipu svaki zvizduk i psovka s tribina koju ce taj lik da dobije. Sam krcis svoj put, a decko je tim potezom sebi prilicno zatvorio neka vrata, jer ga retko ko pamti po golovima, a svi ga pamte po tom ispadu. Kaludjerovic je epitom profesionalizma za ovog lika.
Danilo

Post by Danilo »

Činjenica je da nam spic treba.Sa Despotovicem je ista prica kao i sa Ozegovicem.Ak9 ce biti profesionalac i igrati na nivou na kom moze , dobrodosao.
Sta se desava sa Mihajlovicem gde je zavrsio
1892

Post by 1892 »

Turija wrote:
churguzijanac wrote:Stvar je u tome sto se popisaju po nama, cim zvezda ili partizan pokazu interes, sjebu atmosferu i prodju nekaznjeno za nepostovanje kluba.Cak se popisavaju i ako nema interesovanja (npr pankov i onaj dileja sto nam je dao autogol protiv ruzemberoka). Meni taj despotovic deluje kao neko ko ocas posla moze da sjebe atmosferu. Daj bre malog Gajica nek odigra 10-15 utakmica ove sezone da vidimo mozel tu neki evro da se uzme, a ne ove sto ce da potpisu na godinu dana i da zbrisu cim se ukaze prilika,i to bez obestecenja!
i mladjem Zlicicu.
Nije nam dovoljan jedan Zličić da nam kida živce, već i drugog da guramo....a kažu da je ovaj još i manje talentovan, ukoliko je to uopšte moguće....
Come on you Reds!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ne znam, svima su naši dobri osim nama samima. Nismo ni isprobali kako valja opcije koje imamo, a želimo da dovodimo neke poluimbecilne likove. Neću uopšte da se pretvaram da sam oduševljen ni Gajićem ni mlađim Zličićem, ali videli ih nismo. Stariji Zličić je odigrao bezmalo 50 utakmica u superligi, niko nema pojma da li dečko valja ili ne... Ono što je u celoj priči loše je da potencijalna pojačanja i dalje puno koštaju, u najavi će potpisivati(a mnogi su već i potpisali) kratkoročne ugovore(Jer ugovor od dve godine nikako ne može biti profitabilan za klub), a naše uprave se utrkuju koja će više potrošiti. E tu je problem. Nemamo više ni šta da uložimo, a da ne rizikujemo previše. Pa svaki Ranko Veselinović, koji izađe iz naše škole je stostruko bolji po klub od bilo kog gola koji je Ožegović dao. Dajte naše. Šta klubu donose Simić i Starič? Ilić je reprezentativni golman. Pilipović, iako osporavan, je i dalje prvi golman omladinaca iz prošle sezone. Toroman je već u mlađim kategorijama pokazao da može(Turnir prijateljstva, itd.), Puškić takođe. Gde je smisao imanja 5-6 golmana, od kojeg barem jednog nećemo ni videti u timu(Starič, zbog broja stranaca)? O tome se najviše radi dragi prijatelji. Što više vreme odmiče, sve mi manje deluje da se u odnosu na prethodnu upravu bilo šta promenilo. Samo je došao Kalif umesto Kalifa. Ovde Iznogud iznova i iznova pobeđuje...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Meni se situacija sa Zlicicem sve vise cini kao onomad sa Tadicem. Vidi se da decko ima 'slifa' ali konstantno nedorecen na terenu, povremeno bljesne, potez-dva tu i tamo, ostalo sve mlitavo ko busan kurton. Ja sam prvi bio koji je na Tadica galamio zbog bezmude i beskrvne igre. I onda ode napolje, pocne da gazi sve redom i postane oslonac reprezentacije.

Sto se tice dovodjenja bivsih igraca blizanaca - moze, ako ce na utakmicama protiv "svojih" da budu najbolji na terenu i daju glavni doprinos nasoj pobedi. No najcesce vidjamo ili da igraju sa pola snage (dok protiv drugog blizanca grizu ko pitbulovi) ili otvoreno sabotiraju i igraju za protivnika (Nikola Lazeticu, tebe gledam!). Sto nam u ovoj situaciji i nije toliko bitno, jer kanda su nam se i ambicije smanjile pa samo gledamo da se kako-tako dokopamo mesta za kvalifikacije za Evropu, ali u sezonama kada smo se (kao) ozbiljnije borili za najvislji plasman takvi ispadi su nas kostali svake sanse (uz sav ostali fudbalski folklor u Srbiji, sudije i tako to).

A ovo sa stetnosti kratkorocnih ugovora, Rabba je apsolutno u pravu. To je finansijska smrt za klub i zato smo tu gde smo.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Milan

Post by Milan »

N13 wrote:Ako napravi makar jedan slican ispad, otkad potpise ugovor sa nama, sankcije se znaju.
Cane wrote:s tim da od početka shvati da mu te stvari nisu zaboravljene i da će mu se meriti svaka reč i svaki korak.

Klub je vec bezbroj puta pokazao da tolerise svaku vrstu pisanja po sebi, a ni mi na tribinama nismo ispadali nista odlucniji, tako da moze da dodje ko god hoce, radi sta hoce i ne mora da brine...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Maki

Post by Maki »

Radoye wrote: Rabba je apsolutno u pravu. To je finansijska smrt za klub i zato smo tu gde smo.
Bravo! Rabba i inače ovde piše najkvalitetnije postove.

Ovo je strašno šta pišu pojedini forumaši ovde... Stvarno, hajde da dovedemo što više nekih budala i da ugasimo klub.

Ja pomislio dovodimo Ranka Despotovića, baš sam se sad skenjao...
newnowapv

Post by newnowapv »

Ranko vec 2-3 godine ne igra fudbal, i ima 35 godina, covek je u penziji...
postman

Post by postman »

Čitam kako se prepirete koga treba dovesti da igra, čitam kako kažete da Vojvodina uvek treba da ima velike ambicije, kako je ona " Stara dama" našeg fudbala...
Ljudi,hajde budite malo realni ! Koga dovesti, kad para nema, kad ne postoji skauting služba. Kakve ambicije može imati klub koji ima nezainteresovanu upravu, koji je stalno na ivici blokade jer se ne zna ni koliko je , ni kome je dužna. Najveći uspeh u novijoj istoriji je to što se klub nije ugasio. A nije se ugasio samo zato što je NEKO odlučio da se ne ugasi, pa je poslao Bajatovića u klub, da svojim (lažnim) autoritetom i vezama donese kakve "mrvice" u klub. Trenutno, Voša ne stoji na zdravim nogama, osnova je previše trula. Kvalitet igrača je upitan i već nam je nekoliko klubova po tom osnovu pobeglo (Čukarički, Radnički), a nekoliko nas je sustiglo (Spartak, Voždovac) . Ne očekujem ništa od ove sezone, uspeh će biti da budemo u grupi za plej -of i ništa više. Blizanci ni ne moraju da nameštaju, pobediće nas bez po muke samo na kvalitet. Opet, to mnogi potenciraju i to mi je dovoljno ( bar za sada) - Neka fudbaleri pošteno oznoje svoje dresove, igraju prema svojim mogućnostima i "Mirna Bačka". Ne znam da li uopšte mogu reći da očekujem neke bolje godine za nas, moralo bi mnogo toga da se poklopi, a pošto je ova država u dubokom glibu ni ne vidim način da se Voša izdigne iz svih problema. Bez obzira na sve, volim je i voleću je do smrti...
Karlsson

Post by Karlsson »

Na stranu Despotovićevo navijačko opredeljenje i šta je radio kao klinac, u ovom trenutku za našu ligu, pa i za nas kao klub je Džejmi Vardi lično.

Često stičem utisak čitajući komentare nekih od nas ovde da želimo u isto vreme što više naših klinaca u prvih 11 i velika rezultatska dostignuća. Pa ako nešto od ta dva zafali kritkovaćemo ili politiku kluba ili trenera.
Ispravite me ako grešim, pa zar nisu naši klinci gurani u prvi tim upravo za vreme Vukovića i Mijića? Rockov, Veselinović, Mesarović, Živković, pa i Mićin... I od početka nismo ih želeli u Klubu i jedva smo čekali reuzltatske kikseve kako bi ih oterali odavde. I došli su Ružomberok i Spartak.

Uvek će među nama biti nezadovoljnih i kivnih na upravu i trenera zbog ovog ili onog razloga. Takvi smo ljudi i živimo u takvoj državi, pa smo navikli da uvek budemo nezadovoljni i da tražimo mane.
Post Reply