VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
hvylarn

Re: VOJVODINA - Ajax, četvrtak 20.00 (0:1 prvi meč)

Post by hvylarn »

U saopštenju je napisano da je UEFA okarakterisala ovu utakmicu visokog rizika pa će biti ograničen kapacitet prodaja karata. Jel to znači da neće biti pun u prodaji? Samo razmišljam naglas, jer mi nije jasan taj detalj.
1892

Post by 1892 »

Minja wrote: Mon Jul 29, 2024 2:11 pm
ssnigd wrote: Mon Jul 29, 2024 11:41 am
budababa wrote: Mon Jul 29, 2024 11:22 am Pitanje je da li vlasnici sezonskih imaju zagarantovanu kartu ako se pojave u ponedeljak ili utorak? Tj. da li je odvojen tačan broj koliko je prodato i godišnjih, ili manje? Da ne dođe neko sutra npr. u 16h i izvisi za kartu.
Iskreno, ne ocekujem da se to desi. Ali to bi bila prava Vosa :mrgreen:
Права Војводина би другачије функционисала. Давно сам прочитао навијачку књигу (аутора не могу да се сетим...) где је на самом крају констатовао... Пропутовали са Милволом свако село, сваки град, прошли смо и кишу и блато, познавали смо се у душу на трибини, а онда је дошло финале купа, дошао сам на Вембли а око мене су били све неки мени непознати људи које никада нисам видео на трибини. И сви су имали дресове Милвола и носили су шалове и глуматали наше навијаче.

Све је ово срање да ја вама лепо кажем. Пропустићемо Ајакс, а Војводину ћемо и даље гледати у Лучанима и Новом Пазару и Јагодини када буде играла. И даље ћемо према свима вама осећати чист презир.
Ne znam da li je do mene ali nisam siguran da kapiram šta je cilj tvog upisa ? Zbog čega si besan ?
Jel je na Ajax (po tebi) očekivano da dodje samo onih 800-1000 ljudi koji budu u Novembru na kiši/snegu protiv Lučana na Karađorđu ?
Sa boljim rezultatima dolazi i veće interesovanje ljudi, to je realnost. Paradoks je da ljudi žele dobre rezultate, dobru igru, kvalitetne igrače, golove a smeta im ako kartu kupi slučajno neko koga ne znaju imenom i prezimenom kad sretnu na zapadu

Nije svako ko uzme kartu (a nije redovan na stadionu) cigan ili grobar. U svom okruženju, recimo, imam dosta ljudi koji su slaninari od malih nogu, a iz različitih razloga godinama ne idu na utakmice, dosta njih već ima decu koja se interesuju za fudbal i Vošu, da li ti ljudi ne zaslužuju da odu pogledaju Vošu, nije mi jasno....
Come on you Reds!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

hvylarn wrote: Mon Jul 29, 2024 2:12 pm U saopštenju je napisano da je UEFA okarakterisala ovu utakmicu visokog rizika pa će biti ograničen kapacitet prodaja karata. Jel to znači da neće biti pun u prodaji? Samo razmišljam naglas, jer mi nije jasan taj detalj.
Znači da će biti tampon zone na tribini gde će biti Ajaksovi F-Side.
Io odio Belgrado
Salvador

Post by Salvador »

1892 wrote: Mon Jul 29, 2024 2:53 pm
Minja wrote: Mon Jul 29, 2024 2:11 pm
ssnigd wrote: Mon Jul 29, 2024 11:41 am
Iskreno, ne ocekujem da se to desi. Ali to bi bila prava Vosa :mrgreen:
Права Војводина би другачије функционисала. Давно сам прочитао навијачку књигу (аутора не могу да се сетим...) где је на самом крају констатовао... Пропутовали са Милволом свако село, сваки град, прошли смо и кишу и блато, познавали смо се у душу на трибини, а онда је дошло финале купа, дошао сам на Вембли а око мене су били све неки мени непознати људи које никада нисам видео на трибини. И сви су имали дресове Милвола и носили су шалове и глуматали наше навијаче.

Све је ово срање да ја вама лепо кажем. Пропустићемо Ајакс, а Војводину ћемо и даље гледати у Лучанима и Новом Пазару и Јагодини када буде играла. И даље ћемо према свима вама осећати чист презир.
Ne znam da li je do mene ali nisam siguran da kapiram šta je cilj tvog upisa ? Zbog čega si besan ?
Jel je na Ajax (po tebi) očekivano da dodje samo onih 800-1000 ljudi koji budu u Novembru na kiši/snegu protiv Lučana na Karađorđu ?
Sa boljim rezultatima dolazi i veće interesovanje ljudi, to je realnost. Paradoks je da ljudi žele dobre rezultate, dobru igru, kvalitetne igrače, golove a smeta im ako kartu kupi slučajno neko koga ne znaju imenom i prezimenom kad sretnu na zapadu

Nije svako ko uzme kartu (a nije redovan na stadionu) cigan ili grobar. U svom okruženju, recimo, imam dosta ljudi koji su slaninari od malih nogu, a iz različitih razloga godinama ne idu na utakmice, dosta njih već ima decu koja se interesuju za fudbal i Vošu, da li ti ljudi ne zaslužuju da odu pogledaju Vošu, nije mi jasno....
Upravo tako.

Ovde ima ljudi koji izgleda imaju problema da se klub, poseta i rezultati podignu na viši nivo, jedni jer ne mogu da podnesu stres utakmica sa jačim protivnicima, drugi jer ne žele da stoje pored nepoznatih ljudi koji nisu sa njima posećivali gostovanja u Kruševcu.
Manite se tih dečijih bolesti ili ih bar zadržite za sebe, sada je fokus da se pruži najbolje izdanje u četvrtak i prodje Ajax.
Veteran 66

Post by Veteran 66 »

Prodajem 2 karte za sever po redovnoj ceni (2.500) ili menjam za istok uz doplatu od 1.000 dinara po karti.
Turija

Post by Turija »

Veteran 66 wrote: Mon Jul 29, 2024 4:49 pm Prodajem 2 karte za sever po redovnoj ceni (2.500) ili menjam za istok uz doplatu od 1.000 dinara po karti.
Sto cekas 7 godina na prvi upis :D?
Dobro dosao na forum :!:
:cheers:
Last edited by Turija on Mon Jul 29, 2024 5:01 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Salvador wrote: Mon Jul 29, 2024 4:47 pm Ovde ima ljudi koji izgleda imaju problema da se klub, poseta i rezultati podignu na viši nivo
U poslednje vreme se ovde na forumu provlače vrlo perfidne zamene teza i to od forumaša koje nisam doživljavao na taj način. Bojim se da ili nisi pročitao šta je čovek napisao a još više se bojim da namerno interpretiraš stvari u naprednom maniru.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Salvador

Post by Salvador »

Rabba wrote: Mon Jul 29, 2024 4:58 pm
Salvador wrote: Mon Jul 29, 2024 4:47 pm Ovde ima ljudi koji izgleda imaju problema da se klub, poseta i rezultati podignu na viši nivo
U poslednje vreme se ovde na forumu provlače vrlo perfidne zamene teza i to od forumaša koje nisam doživljavao na taj način. Bojim se da ili nisi pročitao šta je čovek napisao a još više se bojim da namerno interpretiraš stvari u naprednom maniru.
Pisali ste i ti i on da ste jedva preživeli utakmicu protiv Ajaxa, a on posle da je Ajax prolazan i manje bitan i da će pravo merilo biti Maribor (što jasno implicira da ispadamo) i još više utakmice sa Lučanima (što znači ispadamo i od Maribora).
Gde je tačno pogrešna interpretacija?
Znam da smo navikli na poraze, ispadanja, razna neprijatna iznenađenja, da smo već na granici mazohizma navijajući za ovaj klub, pa to pokušavam malo da ispravim ovim porukama.
A to da interpretiram stvari u naprednom maniru neću komentarisati, teško si mogao naći nekog ko ih više prezire od mene.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Salvador wrote: Mon Jul 29, 2024 5:29 pm Pisali ste i ti i on da ste jedva preživeli utakmicu protiv Ajaxa, a on posle da je Ajax prolazan i manje bitan i da će pravo merilo biti Maribor (što jasno implicira da ispadamo) i još više utakmice sa Lučanima (što znači ispadamo i od Maribora).
Znam da smo navikli na poraze, ispadanja, razna neprijatna iznenađenja, da smo već na granici mazohizma navijajući za ovaj klub, pa to pokušavam malo da ispravim ovim porukama.
A to da interpretiram stvari u naprednom maniru neću komentarisati, teško si mogao naći nekog ko ih više prezire od mene.
Imaš moje iskreno izvinjenje za ovo u tom slučaju.
Problem je što nikakav iskorak nije napravljen. Ovo su sve još uvek instant rezultati koji nisu postignuti kontinualnim i zdravim radom, nego upucavanjem novca iz sumnjivih izvora. Zbog toga se ovo nikako ne može zvati dizanjem kluba na viši nivo. Kad se pokaže(a neće, jebiga) da je ovo postignuto iole zdravim rastom kluba, i razumnim poslovanjem, u redu. Zbog toga me trigeruju takvi upisi. Dodatno, mi se ponašamo kao da nam dolazi Jedinstvo iz Rumenke, a ne Ajaks. Što se navijača tiče, rast se neće desiti boljim rezultatima, već identitetom kluba, koji je debelo narušen šurovanjem sa vlašću i ciganima. Nama tribine nisu prazne zbog toga što smo izgubili od Radnika iz Surdulice, već što smo se ciganima i grobarima sklonili kad god je trebalo. I zato što ljudi ne žele da gledaju nekog puvanjka beogradskog da nam izigrava zvezdu samo zato što je igrao u zvezdi. E, do tada će se karta više tražiti za instagram utakmice, a na Radnički Niš će po susnežici i -1 napolju dolaziti 250 budala. Koje će izvisiti za Ajaks, zbog toga što je neki rendom bio u mogućnosti da preko rođaka/nekog iz kluba/pičke mamine dođe do karte da bi 90 minuta proveo fotkajući se.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Salvador wrote: Mon Jul 29, 2024 5:29 pm
Rabba wrote: Mon Jul 29, 2024 4:58 pm
Pisali ste i ti i on da ste jedva preživeli utakmicu protiv Ajaxa, a on posle da je Ajax prolazan i manje bitan i da će pravo merilo biti Maribor (što jasno implicira da ispadamo) i još više utakmice sa Lučanima (što znači ispadamo i od Maribora).
Ovakvi mečevi i nisu pokazatelj naše sezone, jer nećemo ih igrati 10 puta godišnje, neće zalaganje i želja ni pritisak (ili manjak istog) biti isti, ma ni slični. Ne znači da ćemo ispasti, već da to neće ličiti na naše mečeve sa manje atraktivnim protvnicima, na manjim stadionima, sa manje zvučnim tmovima, bilo u Evropi bilo u Srbiji. Bukvalno nijedan tim u ovim našim kvalifikacijama nema taj pedigre kao Ajaks.
Io odio Belgrado
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Ako si ti u stanju sa Ajax-om ma u kom god delu sezone pogotovo u takmičarskom meču u gostima koliko god da ispariraš ti ćeš moći sa svima na lokalnom nivou da odigraš.

Ljudi bio sam na stadionu, znate kakav je tempo utakmice bio? Kao da sam gledao Nemačku Bundesligu, mi smo uspeli njima fizički da odgovorimo naravno tu je bila i mnogo veća motivacija nego u “normalnim” mečevima ali to znači da ovi igrači imaju kapacitet dovoljan za to i da ako uđu kako treba u meč mogu sa svima makar na lokalnom nivou da odigraju.

Taj meč nije reper sezone ali je reper da se poseduje neki kvalitet oko kog se mogu izroditi pozitivne stvari i stvoriti kontinuitet odnosno kostur tima koji može da liči na nešto.

Barros i Sichenje gotovo bez minuta dobijaju priliku da odigraju u Amsterdamu od prvog minuta.

Ovaj tim će tek i u toku sezone rasti.
slanobarac

Post by slanobarac »

Turija wrote: Mon Jul 29, 2024 4:56 pm
Veteran 66 wrote: Mon Jul 29, 2024 4:49 pm Prodajem 2 karte za sever po redovnoj ceni (2.500) ili menjam za istok uz doplatu od 1.000 dinara po karti.
Sto cekas 7 godina na prvi upis :D?
Dobro dosao na forum :!:
:cheers:
Jbg. novci su u pitanju.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Javio mi je @milancl pre oko satak možda malo jače oko karata da ih je ostalo 150 za numerisana mesta, znači ostalo još 150 ako sam ga dobro razumeo za to oko numerisanih sedišta, rekao mi je da podelim to ovde jer on ne stiže, vozi.

Pa eto da požurite ako neko do sad nije uzeo.

Verovatno na tribini sa Firmom još ima ulaznica.
N13

Post by N13 »

Jbt ja sam jos u Amsterdamu. Sutra sam nazad, nadam se da necu izvisiti.

Edit: gde se tacno menjaju karte za vlasnike sezonskih? Na sajtu pise kod sopa, a ne u sopu?
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

@Deep

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Post Reply