Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Krle

Re: Uprava

Post by Krle »

:toilet:
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
andi_fkv

Post by andi_fkv »

Posle proteklih desavanja mislim da je vreme da uprava konacno ode. Treba nesto menjati i u timu, ali prvenstveno uprava treba da se promeni.
Једем лук и сланине навијач сам Војводине
Drina

Post by Drina »

Bata najverovatnije odlazi kao i ostatak upravnog odbora.
Vise informacija ce biti ako ne danas u narednim danima.
UNIT8

Post by UNIT8 »

Pocinjem da pijem ako je ovo istina :cheers:
Helm

Post by Helm »

Drina nikad nije izmislio vest, ako on kaze znaci da je istina! :deal:
Posle svega tako je i najrealnije, naravno, ako odu svi koji treba da odu (a to su skoro svi), da se ne lazemo, Bata je tu kriv najvise sto nije otpustio ostatak kad je trebalo.
Drina

Post by Drina »

Helm wrote:Drina nikad nije izmislio vest, ako on kaze znaci da je istina! :deal:
Posle svega tako je i najrealnije, naravno, ako odu svi koji treba da odu (a to su skoro svi), da se ne lazemo, Bata je tu kriv najvise sto nije otpustio ostatak kad je trebalo.
Bata JE OTISAO! Informacije ja 101% tacna..
A sada bih hteo da pitam nesto ceo forum :D
Sta je Bata uradio da ga svi ovde mrze?
Ajde lepo da pogledamo... sta je bilo pre nego sto je on dosao? Borili smo se za opstanak.
Od kada je on dosao MNOGO je bolje, dobili smo reflektore, renovirali Vujadin, nismo davali decu blizancima za nista!
Svako je mogao da dodje u klub kada god je hteo i da vidi sve informacije i svim transferima!
laki

Post by laki »

Ocekujem Kosticev povratak!! KOLEEEEE VRATI SEEEEE!!

Ne znam koji ce novi Govedarica sada da kupuje prase igracima.

Jedva cekam da vidim Vuka, Poletanovica, Abua... u blizancima!!

Jedva cekam da vidim opet dug on 3 miliona u roku od 6 meseci!

Docekali smo da i Bata ode, sad ce nam procvetati sve. Sad postajemo opet gospodski klub, sa svim gore navedenim stvarima!!!!!!
Image
masterNS

Post by masterNS »

Drina wrote: Sta je Bata uradio da ga svi ovde mrze?

prebijanje sopstvenih navijaca, optuzbe za namestanje utakmica, Vaduz, rasprodaje fudbalera (jednu smo imali ove zime)....
Ajde lepo da pogledamo... sta je bilo pre nego sto je on dosao? Borili smo se za opstanak.
Ako se ovako nastavi boricemo se opet... Nedovoljan argument...
Od kada je on dosao MNOGO je bolje, dobili smo reflektore, renovirali Vujadin, nismo davali decu blizancima za nista!
Je l' on platio reflektore iz svog dzepa? renovirali Vujadin, da bi sada to rusili pa opet renovirali? Neprodavanje blizancima je plus...

Svako je mogao da dodje u klub kada god je hteo i da vidi sve informacije i svim transferima!
Nisam nikada probao, ali u ovo neverujem...

Zasto su se fudbaleri juce vozili Dunavprevozovim autobusom, a ne Vosinim busom? Da li je iko ikada video taj autobus u pokretu?

@laki: Ja se samo bojim da mi vec sada nismo duzni toliko...
Mr Bean

Post by Mr Bean »

Mozda je glupo da ja iznosim svoje misljenje povodm situacije u vasem klubu ali oprostite, tesko je ostrati ravnodusan u ovoj situaciji.

Bata je mozda ovakav, mozda onakav, mozda je cak i --------, ----- ali i takav je mnogo uradio za Vojvodinu. Secate li se gde ste bili pre njega, igraci su vam odlazili u klubove sirom Srbije, kada je on dosao na celo Vojvodine prvo sto je uradio je sprecio odlazke Vosine "dece" u druge klubove u Srbiji. Setite se samo koliko su Zvezda i Partizan hteli Kacara, Aleksica i Tadica, da nije bilo njega oni bi sigurno zavrsili u Beogradu. To je bilo zato sto je uneo svoj novac u klub i vise nije bilo potrebe da igraci idu u BG da bi "zaradili", to su mogli i u NS.

Tu je i stadion koji je rekonstrusian, sportski centar i jos sto sta, to ne bi nikad zavrsili da nije bilo njega. Jbg, mislim da je on najbolje resenje za Vojvodinu, Vosa je pre njega jedno vreme bila sasvim prosecan klub (ne mislim na istoriju), ne mogu ne primeteti da ste poceli da se dizete njegovim dolaskom na celo kluba.

Ok, imao je i svoje ispade, najveci svakako je samaranje pojedinih navijaca i to nije smeo sebi dozvoliti ali sta je tu je..

Trebali bi sad da se svi zapitaju koga posle njega? Treba li vam prodavanje Vosine dece u BG klubove jer ce toga skoro siguran sam biti, Bata je svoj novac ulagao tako da nije morao da prodaje igrace Zvezdi i Partizanu, kamo srece da i njegov naslednik isto uradi.

Nadam se da cete se izvuci iz ove krize jer je Srpskom fudbalu potrebna jaka Vojvodina i to zaista mislim, bez ikakve ironije ili sarkazma.
Drina

Post by Drina »

prebijanje sopstvenih navijaca, optuzbe za namestanje utakmica, Vaduz, rasprodaje fudbalera (jednu smo imali ove zime)....
Da si malo bolje upucen u situaciju znao bi da to nisu nikakvi navijaci.
Ako se ovako nastavi boricemo se opet... Nedovoljan argument...
Sigurno se necemo boriti za opstanak zbog uprave.
Je l' on platio reflektore iz svog dzepa? renovirali Vujadin, da bi sada to rusili pa opet renovirali? Neprodavanje blizancima je plus...
Nije vec je platio parama koje smo dobili od transfera, ali druga uprava bi samo strpala pare u svoj dzep :) ne svi, ali velika vecina da su na njegovom mestu.
Nisam nikada probao, ali u ovo neverujem...
Kakav odgovor ocekujes na ovo?
Zasto su se fudbaleri juce vozili Dunavprevozovim autobusom, a ne Vosinim busom? Da li je iko ikada video taj autobus u pokretu?
Zato sto su deca iz koride razbili staklo na tom Vosinom busu.
Last edited by Drina on Thu Apr 12, 2012 6:55 pm, edited 1 time in total.
laki

Post by laki »

Au, masters, argumenti su ti jaki u pm! Hajde procitaj opet sta si napisao, razmisli kakva nam je najverovatnija buducnost, pa onda opet pisi. Jedva cekam da vidim kako cemo za pola godine da rasprodajemo sve sto vredi iz kluba, da vidim ko ce vam onda biti kriv! Bata je kriv za neke stvari i neka je otisao ako je tako moralo biti. Ali nemojte likovati samo pre nego sto saznamo da nam umesto njega dolaze Aleksandar grtadnja, Kostici, ona braca Mandici i slicani njima!

Kenjali smo za Branu, kad je otisao videli smo koliko nam fali. Nemojte se nikad unapred radovati. Ima puno starijih od mene na ovom forumu, nemojte da vas ja na to podsecam!
Image
masterNS

Post by masterNS »

A sadasnjost nam je divna? Mi smo ove zime rasprodali dobar deo onoga sto vredi u klubu, tako da ne vidim sta ce se po tom pitanju promeniti... Nisam likovao. Ako prebijanje bilo kojih ljudi na tribinama nije jak argument, onda vam zelim da vi budete sledeci cije prebijanje nece biti jak argument. Bilo ko da je dobio batine na tribini bi u normalnim zemljama bilo dovoljno da taj predsednik dobije dozivotnu zabranu vrsenja bilo koje duznosti u fudbalu.
ernesto

Post by ernesto »

A ko cew uopste da zameni sadanju upravu?
Banujte me molim vas :beg:
Helm

Post by Helm »

Drina wrote:Bata JE OTISAO! Informacije ja 101% tacna..
A sada bih hteo da pitam nesto ceo forum :D
Sta je Bata uradio da ga svi ovde mrze?
Evo da ti ja odgovorim, i prihvatam rizik da me pljuje ceo forum posle ovoga. :D
Ni najmanje ne mrzim Batu! Cak stavise, zahvalan sam za sve sto je uradio za klub koji je bio u dugogodisnjem raspadanju pre njegovog dolaska. Postali smo stabilan klub, ali, vise godina tapkamo u mestu, i zbog toga smatram da bi trebalo pokusati sa nekim drugim. Ja licno ne znam ko bi mogao doci i sta bi mogao napraviti, ali taj neko bi morao naci nacin da dovede ozbiljne sponzore jer je to jedina mogucnost da odemo korak dalje. Bata je od onoga cime je raspolagao postigao maksimum, ali blizance bez novca zaradjenog mimo prodaje igraca necemo obici.
Ovo sto je masterNS naveo kao zamerke zaista ne bih komentarisao, u pitanju su spekulacije i price, u to svako ima pravo da veruje ili ne veruje, ali ja sagledam samo cinjenice, ono sto je crno na belo. S te strane, mogu reci da je uradio puno kvalitetnih stvari, naravno da je imao i gresaka, ziv covek pogresi, a jedinu pravu zamerku koju imam na rad jeste sto su neki ljudi koji nisu dovoljno strucni i kvalitetni bili zadrzani na visokim funkcijama. Necu ni njih da komentarisem, verujem da su se i oni trudili da ucine najbolje, ali prosto nisu mogli - to je kao kad igrac preore teren, ali dzabe kad ne zna.
Ono sto verujem da ce mi prvo biti prebaceno sto nisam napomenuo, sad cu da razjasnim. Oko fizickog sukoba sa navijacem nisam nikada zauzeo stav i stoga necu ni da komentarisem. Zasto nisam zauzeo stav? Iz prostog razloga sto sam od bliskih ljudi sa istoka dobio dve razlicite price, koje imaju priblizno isti sled dogadjaja, ali pozivaju se na razlicite uzroke. I posto ne znam u sta da verujem, ne zelim ni da zauzimam stav kako se ne bih poneo pogresno prema ostecenoj strani. Znam i da ovo objasnjenje nece biti dovoljno da se izbegne pljuvacina od pojedinaca, ali sta da se radi. :)
Uvek ce biti cinjenica da je pre njega Govedarica kupovao prase, a sad na Blic sportu pored stranica blizanaca stoji i nasa stranica, ipak smo se znacajno pomakli. Sta bi bilo kad bi ostali ne znam, ali cinjenica da je podneo ostavku govori i to da Bata izmedju ostalog sebe vidi odgovornim za ovo stanje, tako da, master, to gde bismo bili da ostane necemo saznati jer ocito da nece ostati. ;)
Poslednjih par recenica sam malo vrteo pricu u prazno, bojim se da ne zagusim vec dovoljno ugusen post ako nastavim pa cu ovde stati i sumirati.

Nemam nista protiv Bate, svaka cast za sve sto je uradio, spasao je klub, ali ne pokazujemo da mozemo bolje vec par godina, i zbog toga, uz duzno postovanje, mislim da treba da proba neko drugi.
Drina

Post by Drina »

masterNS wrote:A sadasnjost nam je divna? Mi smo ove zime rasprodali dobar deo onoga sto vredi u klubu, tako da ne vidim sta ce se po tom pitanju promeniti... Nisam likovao. Ako prebijanje bilo kojih ljudi na tribinama nije jak argument, onda vam zelim da vi budete sledeci cije prebijanje nece biti jak argument. Bilo ko da je dobio batine na tribini bi u normalnim zemljama bilo dovoljno da taj predsednik dobije dozivotnu zabranu vrsenja bilo koje duznosti u fudbalu.
Ko je uopste rekao da nam je sadasnjost idealna? Nije tu bilo povika samo "uprava napolje" vec su coveku vredjali majku i sta su vec stigli.
Pa koji klub u Srbiji nece rasprodati sve za sta se ponudi pristojna suma? Situacija je jednostavno takva i to je surova realnost! blizanci
koji imaju podrsku drzave ne mogu bez prodaje igraca.
Post Reply