Liga Evrope - sezona 2013/14
Re: Liga Evrope Q4R: Vojvodina-Šerif, četvrtak 20:30h
Teško da možemo gore od ovoga, ja u životu nisam video da veznjaci (Radoja, Poletanović, Vranješ) toliko nesigurno počnu - kao da su se dogovorili, jbt.
Vranješa pod hitno na klupu, nećemo mi od njega vajde imati...brljavi iz meča u meč i sve je gori. Tip igrača kao Sašo Miloševski...kao zna nešto, ali ga boli ona stvar.
Leva strana? Leković, je li taj igrao danas?
Trajković - standardno odličan!
Šerif? Ništa posebno. Da smo odigrali od starta sigurnije, dobili bismo ih bez problema. Jedini koji je ostavio odličan utisak na mene je onaj kudravi zadnji vezni. Voljni momenat im je odličan. Vidi se da su ekipam koja zna da kvari igru, ali "još ćemo se mi ćerati".
Vranješa pod hitno na klupu, nećemo mi od njega vajde imati...brljavi iz meča u meč i sve je gori. Tip igrača kao Sašo Miloševski...kao zna nešto, ali ga boli ona stvar.
Leva strana? Leković, je li taj igrao danas?
Trajković - standardno odličan!
Šerif? Ništa posebno. Da smo odigrali od starta sigurnije, dobili bismo ih bez problema. Jedini koji je ostavio odličan utisak na mene je onaj kudravi zadnji vezni. Voljni momenat im je odličan. Vidi se da su ekipam koja zna da kvari igru, ali "još ćemo se mi ćerati".
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
-
Evo mojih utisaka:
Očekivana vašarska atmosfera na startu, sa sve Garavim Sokakom...
Neočekivano iritantan spiker
Koji će nam očin takve epizode nikada mi neće biti jasno?
Sever iznenađujuće dobar, nakon dužeg vremena
Najveći šok, i najprijatnije iznenađenje, transparent "Tigers" na istoku
A sad teren:
Realno govoreći, usrali smo se kao grlice na početku! U jednom trenutku sam pomislio na finale Kupa i Jagodinu. Bežali smo od lopte, bežali od duela, davali loptu njihovim igračima u noge, grešili u pasovima, horor film... Da nije bilo malog Mijata koji se celo poluvreme tukao sa njihovom četrnaesticom koji je viši za glavu i teži 25 kila od njega i tom svojom borbenošću probudio ekipu ne znam šta bi se desilo...
Gol smo dobili posle Lekovićevog izleta na njihovu polovinu i pogrešnog pasa, ne znam ko je bio zadužen da ga pokrije u takvoj situaciji i ko je pustio Kadua da dođe u poziciju da centrira ali i taj mora da ponese deo krivice.
U drugom smo krenuli na sve ili ništa, Nikolić je povukao sa terena u tom trenutku najlošijeg Poletanovića i Mijata koji verovatno nije imao više snage da se nosi sa onom mrcinom i uveo jedinu ofanzivnu opciju koju imamo u ovom trenutku (ne znam šta se dešava sa tim Denkovićem). Napali smo, dali gol, imali dosta šansi ali nije se moglo do drugog...
Ne znam koliko Simon može da digne formu ali je jasno da je on igrač kakav nam treba. Jeste alav, ali se ne boji nikog i neće da vraća loptu nazad kao npr. Poletanović.
Radoja je bio naš najlošiji igrač večeras, pretpostavljam da je strah u pitanju. Sa ovakvom igrom on jednostavno ne sme početi u revanšu.
Enver je bio daleko od onoga zbog čega smo ga zavoleli, ali mislim da su ga Moldavci snimili u pripremi meča i da su ga "uhapsili" na pravi način. Nikolić mu mora promeniti ulogu u revanšu, a Enver je svestran igrač i mislim da može odigrati sve što mu trener kaže.
Moldavci su izuzetno jaki fizički i disciplinovani u odbrani. Čekaju kontru preko igrača sa brojem 11 koji je brz kao munja i ima precizan pas ka tom Isi koji nam je dao gol i koji me jako podseća na Abua... Ona njihova 14-ca je konjina kakvu davno nisam video, a onaj half duge kose mislim da nije imao pogrešan pas u celoj utakmici.
Kad se sve sabere, rezultat je realan. Šansu za prolaz imamo, samo da budemo hrabri od prvog minuta!
I da ne zaboravim: Imali smo najbolje suđenje u evropskoj utakmici od kada ja gledam Vošu!
I da ne zaboravim još nešto: Njihov trener izgleda kao da ga je Jašar pravio
Očekivana vašarska atmosfera na startu, sa sve Garavim Sokakom...
Neočekivano iritantan spiker

Sever iznenađujuće dobar, nakon dužeg vremena

Najveći šok, i najprijatnije iznenađenje, transparent "Tigers" na istoku

A sad teren:
Realno govoreći, usrali smo se kao grlice na početku! U jednom trenutku sam pomislio na finale Kupa i Jagodinu. Bežali smo od lopte, bežali od duela, davali loptu njihovim igračima u noge, grešili u pasovima, horor film... Da nije bilo malog Mijata koji se celo poluvreme tukao sa njihovom četrnaesticom koji je viši za glavu i teži 25 kila od njega i tom svojom borbenošću probudio ekipu ne znam šta bi se desilo...
Gol smo dobili posle Lekovićevog izleta na njihovu polovinu i pogrešnog pasa, ne znam ko je bio zadužen da ga pokrije u takvoj situaciji i ko je pustio Kadua da dođe u poziciju da centrira ali i taj mora da ponese deo krivice.
U drugom smo krenuli na sve ili ništa, Nikolić je povukao sa terena u tom trenutku najlošijeg Poletanovića i Mijata koji verovatno nije imao više snage da se nosi sa onom mrcinom i uveo jedinu ofanzivnu opciju koju imamo u ovom trenutku (ne znam šta se dešava sa tim Denkovićem). Napali smo, dali gol, imali dosta šansi ali nije se moglo do drugog...
Ne znam koliko Simon može da digne formu ali je jasno da je on igrač kakav nam treba. Jeste alav, ali se ne boji nikog i neće da vraća loptu nazad kao npr. Poletanović.
Radoja je bio naš najlošiji igrač večeras, pretpostavljam da je strah u pitanju. Sa ovakvom igrom on jednostavno ne sme početi u revanšu.
Enver je bio daleko od onoga zbog čega smo ga zavoleli, ali mislim da su ga Moldavci snimili u pripremi meča i da su ga "uhapsili" na pravi način. Nikolić mu mora promeniti ulogu u revanšu, a Enver je svestran igrač i mislim da može odigrati sve što mu trener kaže.
Moldavci su izuzetno jaki fizički i disciplinovani u odbrani. Čekaju kontru preko igrača sa brojem 11 koji je brz kao munja i ima precizan pas ka tom Isi koji nam je dao gol i koji me jako podseća na Abua... Ona njihova 14-ca je konjina kakvu davno nisam video, a onaj half duge kose mislim da nije imao pogrešan pas u celoj utakmici.
Kad se sve sabere, rezultat je realan. Šansu za prolaz imamo, samo da budemo hrabri od prvog minuta!
I da ne zaboravim: Imali smo najbolje suđenje u evropskoj utakmici od kada ja gledam Vošu!
I da ne zaboravim još nešto: Njihov trener izgleda kao da ga je Jašar pravio

dobio je levandor crveni i ne igra sledecu utakmicu..kadu je dobio zuti i to mu je treci u uefinim takmicenjima ove godine...pitam ko se razume da li je sad suspendovan za sledecu utakmicu..jer ako jeste njima je vezni red unisten...
Boske, uglavnom, složio bih se sa analizom.Jedino mislim da nisi uzeo u obzir, kada govoriš o našem boljem izdanju u gostima, da sada više nemamo Abua u napadu.Izgledalo je (u Bursi) da smo formirali novi sistem igre i da ćemo njegov izostanak time kompenzovati. Međutim, za sada smo daleko, jako daleko od te tačke.Naš vezni red, kao i gotovo svi igrači, osim Delača, Vulićevića, Trajkovića, pa i Škuletića, bili su ispod objektivnog očekivanja.Jako se kuburiloi petljalo sa loptom.Da li što nema Abua, da odvuče pažnju i oslobodi prostor ili zbog nedostatka individualne tehnike, odnosno sportske odvažnosti?I dalje nam je šut na gol (sa svih pozicija i odstojanja) katastrofalan.To je jako velik problem.
No, ništa još nije izgubljeno.Rezultat je otvoren, međutim, biće teško.Biće jako teško.Teže nego u Bursi.
Nadajmo se da ćemo imati snage, hrabrosti i sportske sreće da 29 avgusta, leta sadašnjeg, pobedimo moldavski tim.
No, ništa još nije izgubljeno.Rezultat je otvoren, međutim, biće teško.Biće jako teško.Teže nego u Bursi.
Nadajmo se da ćemo imati snage, hrabrosti i sportske sreće da 29 avgusta, leta sadašnjeg, pobedimo moldavski tim.
Last edited by Turija on Thu Aug 22, 2013 11:48 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- PanonskiFantom
Teška utakmica, nema šta. U fudbal se ne razumem previše pa ću o onom što malo bolje poznajem:
Niste svesni koliko smo imali sreće... U trenutku kad je jedan od igrača Sherifa ( crnac) dugo izvodio aut, krenuli mentoli( koji predpostavljam da nisu slaninari) da oponašaju majmuna ( u u u u ). Sva sreća pa masa nije prihvatila taj način prozivke jer bi smo bili u gadnom sosu. To je jako velika mana ovakvih utakmica što svakakva stoka dolazi od koje ne znaš šta da očekuješ.
Drugi utisak mi je, ne znam da li je neko primetio, da se trener gostiju nije pozdravio sa Nikolićem. Ispalio ga ladno. Ker neotesani...
edit :
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=745470
Toliko o prenosu iz Moldavije...
Niste svesni koliko smo imali sreće... U trenutku kad je jedan od igrača Sherifa ( crnac) dugo izvodio aut, krenuli mentoli( koji predpostavljam da nisu slaninari) da oponašaju majmuna ( u u u u ). Sva sreća pa masa nije prihvatila taj način prozivke jer bi smo bili u gadnom sosu. To je jako velika mana ovakvih utakmica što svakakva stoka dolazi od koje ne znaš šta da očekuješ.
Drugi utisak mi je, ne znam da li je neko primetio, da se trener gostiju nije pozdravio sa Nikolićem. Ispalio ga ladno. Ker neotesani...
edit :
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=745470
Toliko o prenosu iz Moldavije...
Vise nista nije isto!
Mene glava zabolela... izgleda sam previse ocekivao od ovog meca. I dalje ne mogu da verujem da 20 godina Vojvodina ne moze da zgazi protivnika u prvih 15 minuta meca,da mu pokaze gde je dosao i sta moze ocekivati. Mislim da smo tu i izgubili utakmicu. Izgubili smo je jer ovih 1:1 sa ekipom koju je sudija osakatio,sa ekipom koja nije htela ni da napada je ravno porazu. Ravno porazu su i ona dva komentatora koja mi pokvarise ovu fudbalsku vece. I kakav crni Skuletic??? Pa milion centarsuteva je prodefilovalo kaznenim prostorom,a njega nigde.... Abu bi (jer je takav) verovatno promasio sansu iz koje je Skuletic dao gol,ali bi imao minimum dva ona njegova trzaja glavom na onoliko centarsuteva i zbog toga mi je zao sto vise nije nas clan. Ako ima pravo da igra Evropu za nas jos,platite Beverenu milion eura i vratite coveka za revans,i svima ce biti dobro. Odbrana koliko god vi hvalili Trajceta mi je ulivala toliko nesigurnosti da sam zmurio kada lopta dodje na nasu polovinu. Nikada do sad nisam bio toliko plasljiv kada su stoperi (bilo koji) Vose u pitanju. Kao sto je Enver nacinio Vulicevica igracem,tako je Abu cinio Lekovica. Kako je samo bilo tuzno gledati taj prazan deo terena na levoj strani,gde je trebao biti Abu... i razumem Lekovica sto nije smeo da se zalece,pogotovo primljen gol mu je ulio dodatnu dozu straha. Gol koji primismo,totalno amaterski.Pogledajte samo odakle im strelac trci i niko nista.I dalje mislim da je Tumbasevic potreban ovoj ekipi,ako nista drugo bar zbog fudbalske drcnosti. Prelaznu jedino mogu dati Enveru i Kapitenu. Steta!!!

prijatelj fudbala wrote:Neočekivano iritantan spikerKoji će nam očin takve epizode nikada mi neće biti jasno?

...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
Ne bih se bas slozio u potpunosti. Atmosfera jeste bilo dobra ali ne i predobra. Severozapad stajao celu utakmicu napokon, bez sedenja, ukljucivao se u navijanje kada je potrebno i sve to... ali moglo je to jos bolje, od istoka sam vise ocekivao i od ostatka zapada. Na severu 50-60% ljudi peva, ostalo padobranci.podbara wrote:Прво ваља похвалити феноменалну атмосферу и навијање(ниједна бакља,ниједан топовски удар, без погрдних повика и навијање са три трибине)!
Bakljade i topovske udare niko ni ne ocekuje na evropskim utakmicama jer se to jako tesko kaznjava. Pogrdnih povika je bilo i te kako. Na zagrevanju severozapad pocinje prozivanje Kadua "Pi*ko ciganska" on se okrece prema publici i podize tri prsta. Neki tu prekinu za prozivanjem, aali jedan deo ga i dalje vredja. U toku utakmice isto par puta bilo prozivanja Kadua. Ok, to razumem, i ja sam cak bio medju njima, ali kad je pravljena izmena, Kadu aplaudira publici (ne ironicno, vec zbog napravljene dobre atmosfere!), A tad ceo severozapad pocinje iz sve glasa "pi*ko ciganska"... sto je po meni bilo malo preterano. Ipak je on samo jedan stranac koji je prosao kroz srpski fudbal.
Pored toga sto me je malo iritiralo, kad je onaj crnac njihov odugovlacio sa izvodjenjem auta pa dobio zuti karton, 10-ak ljudi na severozapadu pocinje da imitira majmunske krike!!! Pa alo ljudi, gde zivimo? Molim Boga da delegat to nije cuo.
Sto se utakmice tice, kao da smo se u pocetku uplasili, mnogo mlakih i sporih pasova, mnogo su nam lopti presekli, dosta nesigurno u veznom redu bilo. Alivodic i Vranjes se pogubili skroz u prvom poluvremenu. Djuric kao da mu je u mozgu jos uvek ostao kiks protiv Vozdovca pa sve nesto bojazljivo, Kaludjerovic neprimetan, Poletanovic mlak ali dosta trci. Ostali ok. Vule pretrcao makar 15 km, Vukcevic sjajno pojacanje, vidi se da ume da igra fudbal, posprdao se sa onim kosatim likom, sjajna asistencija u Ronaldinjovom stilu, gleda u igraca desno od sebe, asistira igracu koji je levo od njega. Skuletic iznad svog proseka... u prvom poluvremenu ga onaj mali 4 puta nadskocio, u drugom poluvremenu dosta bolje... gol majstorski, ali i sam se iznenadio kad je video da je uslo

Zadovoljan sam donekle... rezultat aktivan, a istovremeno stavio do znanja da rec "lako cemo" ne postoji u Evropi, u revansu da bude pristup kao u Bursi, pa se nadam povoljnom ishodu. Falio nam Abu, i falice nam u revansu. Realno da je on bio tu danas, mi bismo dali najmanje 3 komada. Ovako tesko dolazimo do gola.

Edit:
@Voja - bez uvrede, ali ja u zivotu nisam video veceg negativca od tebe...
Niko ne komentarise, danasnju bezgresnu partiju Trajkovica. Covek je odigrao doktorski. Ako niste to mozda primetili na stadionu, obratite paznju na snimku. Ubedljivo najbolji veceras.
Kup je nas!
N13 wrote: Edit:
@Voja - bez uvrede, ali ja u zivotu nisam video veceg negativca od tebe...

Pa napisao si maltene sve isto kao i ja,al ok,ako se tebi dopala utakmica (igra Vojvodine),meni nije

Gledam snimak i nemogu da da verujem kakve su komentatore stavili,jednog znam lično i provereno navuija za zvezdu a ovaj drugi na svakih 15-20 minuta spominje partizanovu školu i neke derbije u kojima je Kadu igrao sa patlidžanom nije li providno,a gde je Laza
?

Biće mnogo, mnogo teže nego u Bursi... Jbt, koliko je Abu značio ovom timu.Turija wrote:Biće jako teško.Teže nego u Bursi.
Војо,не бих се с тобом сложио око Шкулетића.Тукао се са њиховим штоперима,једну шансу је наместио главом,а једном је убацио у петерац,али никог није било на другој страни,дао је гол из једине праве акције,борио се мораш признати.Није он тип играча који ће да узме лопту,пређе пет играча и да гол,он њега за вечерас довољно.Оно што већ почиње да иритира је то што нико не сме да шутне у гол са 20 метара.Није ми јасно шта петљају толико.Прво полувреме катастрофа,друго много боље,али са играчем више,мада као што сам и раније рекао ови нису ништа посебно.Наши су се усрали као грлице на почетку утакмице,добили смо јефтин гол,али шта је ту је,можемо их проћи.Лева страна је горући проблем,Ланета наговорити да потпише под хитно.И доста више прича о Абуу,није више члан Војводине и крај,нек покажу и остали да вреде.
- Red Marquis
- Moderator
Ako ti je glavna osovina tima tandem Vule-Enver, onda tim mora da ima napadača koji dominira u skoku. Škule i Kaluđer to nisu.
Vukčević prvi igrač od Merebe u timu da ume da dribla. Nerviraće me ove godine sumnje nema sa carinjenjem lopte, ali pokazao je već danas da timu fali jedan takav igrač. Može Nikolić da bude zadovoljan Poletanovićem koliko hoće, ja nisam. Tumba zaslužuje prvu postavu. Zaista je šteta što nismo učačkali još jedan, jer mi se čini da je Šerif najopasniji kad igra povučeno jer ima izuzetno brze igrače i transformacija iz odbrane u napad im je najjače oružje.
Što se tiče atmosfere, prijatno sam iznenađen. Nije bilo zvižduka na 0-1, dobro navijanje na svim tribinama, indijanci nisu toliko upadali u oči.
p.s. Čapelja vrati se, ima i gorih.
Vukčević prvi igrač od Merebe u timu da ume da dribla. Nerviraće me ove godine sumnje nema sa carinjenjem lopte, ali pokazao je već danas da timu fali jedan takav igrač. Može Nikolić da bude zadovoljan Poletanovićem koliko hoće, ja nisam. Tumba zaslužuje prvu postavu. Zaista je šteta što nismo učačkali još jedan, jer mi se čini da je Šerif najopasniji kad igra povučeno jer ima izuzetno brze igrače i transformacija iz odbrane u napad im je najjače oružje.
Što se tiče atmosfere, prijatno sam iznenađen. Nije bilo zvižduka na 0-1, dobro navijanje na svim tribinama, indijanci nisu toliko upadali u oči.
p.s. Čapelja vrati se, ima i gorih.
Io odio Belgrado
Dobro je bilo, moglo je mnogo bolje.