Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
njaks

Re: Marketing kluba

Post by njaks »

Ulaz na sever je besplatan.
Stexman

Post by Stexman »

Neko rece posle danasnjeg rezultata da one anti stres loptice i nisu lose resenje!
Evo imam i ja jedno sjajno resenje koje nam je preko potrebno!

Image
21114

Post by 21114 »

http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 1341_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Sjajna ideja.
Legnem pijan, ustanem pijan, pa koji sam kuratz i spavao onda!
Go west

Post by Go west »

Samo što bi sa varijantom našeg stadiona dete moglo da se preturi na levu stranu ukoliko mu je glava na severu.
vosa do groba

Post by vosa do groba »

Pala mi je jedna ideja na pamet pa me zanima sta vi mislite o tome. Mislim da bi bilo lepo kada bi se organizovalo druzenje igraca i navijaca, za pocetak npr jednom mesecno. U prostorijama Karadjordja, na Vujadinu svejedno, ali mislim da bi time dobili jednu koheziju izmedju igraca i navijaca. Mislim da bi oni tek tada bili svesni koliko jako moraju da grizu na svakoj utakmici, a i mi sa druge strane ne bi ih odma pljuvali kada ne ide, vec bi o tome mogli popricati npr na narednom zajednickom druzenju, ukazati im na neke stvari koje nam se ne svidjaju kod njih, a isto tako bi oni to mogli i nama reci. Eto, meni se ne cini kao losa ideja... :cheers:
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

Go west wrote:
Samo što bi sa varijantom našeg stadiona dete moglo da se preturi na levu stranu ukoliko mu je glava na severu.
A sta bi tek moglo da se desi detetu da mu je glava na jugu...Dobra bi bila ideja nekog akupunkturnog kreveta,tu bi bili bez premca :cheers:
21114

Post by 21114 »

vosa do groba wrote:Pala mi je jedna ideja na pamet pa me zanima sta vi mislite o tome. Mislim da bi bilo lepo kada bi se organizovalo druzenje igraca i navijaca, za pocetak npr jednom mesecno. U prostorijama Karadjordja, na Vujadinu svejedno, ali mislim da bi time dobili jednu koheziju izmedju igraca i navijaca. Mislim da bi oni tek tada bili svesni koliko jako moraju da grizu na svakoj utakmici, a i mi sa druge strane ne bi ih odma pljuvali kada ne ide, vec bi o tome mogli popricati npr na narednom zajednickom druzenju, ukazati im na neke stvari koje nam se ne svidjaju kod njih, a isto tako bi oni to mogli i nama reci. Eto, meni se ne cini kao losa ideja... :cheers:
Takvu ideju sam i ja imao dok je direktor marketinga bio Nikolić. Hteo sam da se pravi druženje u kuglani kod Jugodnta, da se tu svi skupimo, malo kuglanje, malo zajebancija sa sve igračima i navijačima, ali od toga ništa nije bilo.
Legnem pijan, ustanem pijan, pa koji sam kuratz i spavao onda!
Brick Liman

Post by Brick Liman »

21114 wrote:
vosa do groba wrote:Pala mi je jedna ideja na pamet pa me zanima sta vi mislite o tome. Mislim da bi bilo lepo kada bi se organizovalo druzenje igraca i navijaca, za pocetak npr jednom mesecno. U prostorijama Karadjordja, na Vujadinu svejedno, ali mislim da bi time dobili jednu koheziju izmedju igraca i navijaca. Mislim da bi oni tek tada bili svesni koliko jako moraju da grizu na svakoj utakmici, a i mi sa druge strane ne bi ih odma pljuvali kada ne ide, vec bi o tome mogli popricati npr na narednom zajednickom druzenju, ukazati im na neke stvari koje nam se ne svidjaju kod njih, a isto tako bi oni to mogli i nama reci. Eto, meni se ne cini kao losa ideja... :cheers:
Takvu ideju sam i ja imao dok je direktor marketinga bio Nikolić. Hteo sam da se pravi druženje u kuglani kod Jugodnta, da se tu svi skupimo, malo kuglanje, malo zajebancija sa sve igračima i navijačima, ali od toga ništa nije bilo.
Mi ne možemo da organizujemo više ni međusobno druženje, tj. druženje navijača, a ne druženje navijača sa fudbalerima.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
borrissey

Post by borrissey »

Brick Liman wrote:Mi ne možemo da organizujemo više ni međusobno druženje, tj. druženje navijača, a ne druženje navijača sa fudbalerima.
Pa hajde da oragnizujemo, to je dobra ideja. Mnoge stvari možemo da protresemo na druženjima...
vosa do groba

Post by vosa do groba »

borrissey wrote:
Brick Liman wrote:Mi ne možemo da organizujemo više ni međusobno druženje, tj. druženje navijača, a ne druženje navijača sa fudbalerima.
Pa hajde da oragnizujemo, to je dobra ideja. Mnoge stvari možemo da protresemo na druženjima...
Ja sam uvek za to. Ali o tome je ovde vec bilo reci vise puta pa se nista konkretno nije preduzelo koliko znam...
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
mihailov

Post by mihailov »

U ponedeljak je Bata gost na total sokeru od 21h...
Napred Voso!
lexa

Post by lexa »

borrissey wrote:
I za kraj da se pojedini forumasi fizicki obracunaju zbog nekih nerasciscenih racuna sa foruma :mrgreen:
Telep

Post by Telep »

Dobar marketing radi Sloboda..
У организацији ФК Слобода данас од 17 часова гости вртића Бамби биће Љубиша Стаменковић Пискавац и Тијаго Галвао.Малишани ће уз помоћ васпитача и родитеља цртати заставу "БАМБИ НАВИЈА ЗА СЛОБОДУ" коју ће понети у недељу на утакмицу која се игра између Слободе и Јавора у 16:00.Слободаши позвани сте да присуствујете овом догађају.
ЧИСТА ЉУБАВ - БАМБИ НАВИЈА ЗА СЛОБОДУ !
Sremac, Sremac Špricer Boys!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Да ли неко знаде ко су ови младићи?
http://instagram.com/p/YfEH0IzGSe/
http://instagram.com/p/Yj_lYHzGTr/
njaks

Post by njaks »