Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Drina

Re: Uprava

Post by Drina »

....................
Last edited by Drina on Thu Apr 12, 2012 9:40 pm, edited 1 time in total.
Helm

Post by Helm »

Istina, napisao je mogućnost. ;)
E, a jel ima još ta mogućnost? :D
Nevernik

Post by Nevernik »

Drina wrote: TVRDIO DA CE RAJEVCA BITI NOVI TRENER?!?!
Ajde mi sad kvotuj sta sam tacno napisao, molim te!
Rekao sam lepo da postoji mogucnost da Rajevac bude nas novi trener.
Ma zezam se. Vidis da sam stavio odgovarajuci smajli da ublazim recenicu.
Nemoj odmah da se ljutis. I da ukljucujes caps lock :)
budababa

Post by budababa »

Kako, bre, koga za predsednika? Samo dva imena dolaze u obzir, sve ostalo je presipanje iz šupljeg u prazno.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
masterNS

Post by masterNS »

budabada: moze li imena ta dva kandidata? nisam upucen u moguce naslednike...
Drina

Post by Drina »

Helm wrote:Istina, napisao je mogućnost. ;)
E, a jel ima još ta mogućnost? :D
Bicete prvi obavesteni, kao i uvek :)

@Nevernik
Izvini, situacija je naduvana pa sam shvatio preozbiljno :) :cheers:
masterNS

Post by masterNS »

In @Drina we trust!!!
budababa

Post by budababa »

masterNS wrote:budabada: moze li imena ta dva kandidata? nisam upucen u moguce naslednike...
Borovica i Morača :mrgreen: Sprdnju na stranu, prvi je Milan Mandarić, iako ta opcija deluje dosta nerealno, uzevši u obzir njegove izjave u poslednje vreme. Druga opcija je Vujke, kao počasni predsednik kluba, pri čemu bi finansiranje kluba pomagao grad Novi Sad (nešto slično kao što je urađeno sada sa stadionom, da svaka strana snosi deo troškova rekonstrukcije). Pokušao sam u moru prepoštenih biznis-njuški da nađem još nekog ko bi ispunjavao uslove da voli Novi Sad i nosi FKV u srcu, a da u imeniku mobilnog telefona ima manje od 30% ljudi iz kriminalnog miljea, ali videh da je to nemoguća misija.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Tony Starks

Post by Tony Starks »

БУТОРОВИЋ: Ово је више од катастрофе

http://www.dnevnik.rs/sport/butorovic-o ... katastrofe" onclick="window.open(this.href);return false;
Mare

Post by Mare »

Butorović: ''Sve sam ih razmazio, to je moja greška!''

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 75128.html" onclick="window.open(this.href);return false;

...
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

1. Zatisje posle oluje. Trener otisao. Bata namerava da ode. Opet ce od sebe napraviti mucenika, pa ce da se 'premislja'...
2. Tu na scenu stupaju oni 'koje placa 20e' da vicu: ''Bato, ostani, ti si nas!''. Slede slogani ''Bato, majstore, vodi nas do titule!''.
3. Bata dozivljava otkrovenje. Bog mu je u snovima poslao novu snagu da, uprkos svim nedacama, ostane pri ovom klubu i njegovim navijacima.

Drama u tri cina! :mrgreen:
Box

Post by Box »

Ljudi, ja stvarno nemam pojma ko bi zamenio ovu upravu jer se Vojvodina finansira sama, a ovi sadasnji "drze" pola NS-a, pa im pare i nisu problem jel? Secam se onog momenta kada je bata seo u stolicu ,Vosa je bila u rasulu, i posle toga se vratila u zivot (CIRI BU-CIRI BA)...Ne znam , jos mi glava vruca od polufinala, mozda lupam , mozda ne ...
Minja
Administrator

Post by Minja »

gospodinFKV wrote:2. Tu na scenu stupaju oni 'koje placa 20e' da vicu: ''Bato, ostani, ti si nas!''. Slede slogani ''Bato, majstore, vodi nas do titule!''.
Imas dokaze da je neko dobijao novac da vice to sto si napisao?
nssale

Post by nssale »

A zbog čega oni koji VOLE VOŠU ne bi iz svog džepa pomogli voljenom klubu?
20 evra mesečno x 12 meseci = 240 evra godišnja članarina.
Za uzvrat dobiješ godišnju propusnicu za bilo koju tribinu za sve utakmice i pravo glasa prilikom odlučivanja oko važnih pitanja.
Da li može da se skupi makar 5000 ljudi koji VOLE VOŠU. Prema pisanjima na forumima trebalo bi da ih bude i više.
5000 ljudi x 240 evra = 1,200,000.00 evra, pa valjda je to dovoljno za neko MINIMALNO bitisanje za početak.
Među tih 5000 ljudi, verovatno ima i onih koji su učeni, neko je možda završio pravni fakultet, neko ekonomski, neko je novinar, informatičar itd. Samim tim neko radi pri sudu, neko u poreskoj upravi, neko u nekoj medijskoj kući itd. Takve ljude od tih 5000, iz svih branši probrati i izabrati za Skupštinu. Njihov zadatak je da izaberu čoveka ili više njih koji bi mogli da stanu na čelo Vojvodine, neka obrazlože zašto prvi, drugi, treći, 5000 ljudi sa godišnjom kartom glasa i kaže taj.

Onaj ko se odrekne cigara, nekog pića ili ko zna čega u vrednosti 20 evra mesečno zbog VOŠE taj je zaista i VOLI. A onaj koji pored početnog uloga uđe i u Skupštinu taj za džabe treba da izdvoji i svog slobodnog vremena da bi u okviru svoje struke pomogao Vojvodini. Znači ulazak u Skupštinu neće biti privilegija i korist, već debela muka za onog ko se u njoj nađe. Skupština treba da bude kontrolor Prvog čoveka kluba, a ne njegova glasačka mašina. Svake godine oni koji kupe godišnju, biraju novu Skupštinu, pa ako neko pokaže korupcijski mentalitet, neće biti izabran u nju. Skupština bi svake godine raspolagala sa preko 1,000,000,00 evra osnovnog uloga za opstanak i osnovne potrebe kluba, a u zavisnosti od sposobnosti izabranog Prvog čoveka, na to bi trebalo da se nadogradi neki sponzor, prodaja nekog igrača itd.
21114

Post by 21114 »

Ja bi voleo da nam Svabo dodje na celo kluba. Bar bi se znao red! :mrgreen: Nagadjati da ce neko od lokalaca ili od dijaspore da preuzme Vosu je malo nerealno. Cela dijaspora sa kintom navija za neka od ona dva kluba nazalost. Neki baja tatrane bi bilo idealno resenje za nas jer bi covek za svoj ulozen novac ocekaivao i rezultat, a mislim da ne bi imao sluha za sitne ili krupne kompromise sa kriminalnom organizacijom fss i upravam ona dva kluba.
Legnem pijan, ustanem pijan, pa koji sam kuratz i spavao onda!
Post Reply