Objektivno nekih velikih razloga za zadovoljstvo igrom i rezultatom nema.U prvom poluvremenu dok su snage na terenu bile jednake, pregazili su nas i možemo biti sretni što smo samo jedan gol primili.U drugom poluvremenu su stvari međutim bile drugačije, bilo je više prostora i šansi, ali puno nam je pomogao igrač više i rani gol zahvaljujući malo sreći zbog odbitka, a više majstorstvu Simona Vukčevića, pritom pohvale i Škuletiću na finoj realizaciji, da je tresnuo po lopti garant ne bi dao gol.
Ipak, sa onakvim poletom posle gola, podrškom sa tribina i činjenicom da igramo sa igračem više kao i to da su igrači Šerifa fizički pali, mi smo tako nešto jednostavno morali iskoristiti, ali eto ipak nismo.Mada, gledam nekako i sa ovih 1:1 i da je bilo 2:1 ne bi bilo puno razlike jer bi nas poraz u Moldaviji verovatno eliminisao, zato tamo moramo da krenemo od nule, pa čak ni to već kao i u Bursi da jurimo rezultat.Samo, Abua više nema i odmah je jasno da se počinjemo mučiti da damo gol.Biće teško u Moldaviji, ali eto, nadam se da će Nikolić neke stvari da promeni, Vukčević bi morao da igra od starta, jedino ne znam kakva mu je fizička sprema i da li je kadar za 90 minuta, mada ako nije, bolje je da igra prvih 45 minuta nego drugih.Isto tako Tumbasević bi svojim iskustvom mogao puno da pomogne.
Šta god ko pričao za Škuletića on je večeras dao sve od sebe, možda ne zna puno, ali se zaista svojski trudio, bio konstantna opasnost i dao gol na jedan lep način bez obzira na mat poziciju u toj prilici.Bilo je još igrača koji su pružili svoj maksimum, ali mi je žao što je bilo i onih koji su igrali poprilično nonšalantno i onih koji su pravili nedopustive, početničke greške.Đurić i Leković su odigrali ispod svake kritike, onoliko predatih lopti protivniku oko centra terena i na svojoj polovini bi koštalo i mnogo jače ekipe, a ne našu.I koliko vidim to polako počinje da se ponavlja.Kapiten Vulićević im se pridruživao lošim pokrivanjem igrača u odbrani, uostalom njemu je Isa pobegao kada je dao gol.Sreća da smo imali Traksa koji je izvadio mnoge situacije, kao i Delač, ali neće moći stalno tako.
Poletanović užas jedan, za sve nas, a i za dečka je najbolje da ne bude starter.Mijat izgoreo u želji mada je puno trčao i trudio se, on treba da prvo bude starter u prvenstvu, a ne na ovakvim utakmicama, ne razumem ovakav rezon?
Ostali kako-tako, neki prosek, s tim da je Alivodić bio baš loš u prvom poluvremenu, a dosta bolji u nastavku.Vule u napadu bolji nego u podbrani po običaju, ali koliko je imao prostora trebao je da bombarduje sa upotrebljivim centaršutevima, a ne samo tu i tamo da to prolazi i da večito daje povratne lopte.
Simon je oduševio, čovek zna sa loptom, napravio je preokret i može da bude kapitalno pojačanje, samo da bude fizički spreman.Kaluđerović je mogao sigurno bolje.
Videćemo šta će biti u Tiraspolu, ali da nas tamo čeka veoma težak zadatak i tvrda utakmica, to je sigurno, moraćemo se dobro pripremiti za taj meč.Šerif je favorit, no videćemo ko će im faliti u revanšu, nadam se da nama neće niko, ali sve je moguće, biće napeto do kraja.
Atmosfera je bila veoma dobra, ipak bolja nakon gola, možda je pre toga moglo za nijansu bolje, ali nema veze, ipak je bilo raznoraznog sveta na tribinama.Šteta što je na severu i jugoistoku bilo praznog prostora, valjda ćemo i to u grupama da popravimo.

Uglavnom, neke stvari se polako pomeraju ka onome kako bi sve to i trebalo da izgleda, ali ima tu još posla.
Na kraju moram da dodam, onaj koji ima nameru da vređa protivničke tamnopute igrače i ispušta neke krike stvarno nije normalan, potpuni je idiot i takvima treba kada ih uočite da se dele šamari da bi se konačno opametili ako je to moguće.Imali smo mi našu crnu gazelu Abua koji nas je toliko puta bio obradovao, čemu to, mislim stvarno?