Stadion "Karađorđe"

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Krle

Post by Krle »

Pitanje je. Iza istoka bushe neke bunare.
car jovan

Post by car jovan »

Е овај стадион ће на крају да се користи за титову штафету,уколико врате дан младости.Ово је горе пројектовани стадион од максимира.
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Stadion ''Karađorđe'' u budućnosti natkriven

nedelja, 03 maj 2009 14:30

Stadion ''Karađorđe'' biće u narednom periodu natkriven, najavio je direktor Zavoda za izgradnju grada Borislav Novaković.

Po njegovim rečima, to je prvi uslov za izgradnju osvetljenja na ovom objektu. ''Tek pošto uradimo tribine, stvaramo pretpostavku da natkrijemo stadion. Ideja nije da postoje ogromni reflektori, nego da imamo tribinsko osvetljenje'', dodao je Novaković. Na stadionu je u toku izgradnja Jugoistočne tribine, koja bi trebalo da se završi do 15. maja.

Potom sledi i rekonstrukcija Zapadne tribine, izgradnja atletskih borilišta i privremene staze za zagrevanje. Najavljeno je da će objekat biti u potpunosti spreman za Evropsko juniorsko prvenstvo u atletici koje se u Novom Sadu održava od 23. do 26. jula.

Za rekonstrukciju stadiona ''Karađorđe'' i Đačkog igrališta Grad je izdvojio 400 miliona dinara.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Milan

Post by Milan »

Za rekonstrukciju stadiona ''Karađorđe'' i Đačkog igrališta Grad je izdvojio 400 miliona dinara.
Još kada bi mi neko objasnio šta tu košta 400 MILIONA DINARA...

:rage:
POŠTO OBRAZ ???!!!
car jovan

Post by car jovan »

Milan wrote:

Е стварно ни мени није јасно.Једино има смисла да се реконструише и источна трибина и подигне на ниво севера и запада,и постави осветљење.Овако 400 милиона динара за пола трибине на југу је смешно.
Turija

Post by Turija »

car jovan wrote:
Milan wrote:

Е стварно ни мени није јасно.Једино има смисла да се реконструише и источна трибина и подигне на ниво севера и запада,и постави осветљење.Овако 400 милиона динара за пола трибине на југу је смешно.
Ima se, može se :oops: :shock: :frown:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Brane

Post by Brane »

Ja bi na ovom stadionu jos samo skinuo krov sa zapada i promenio drenazu terena. Nema smisla da je pad od sredine prema krajevima, treba da bude od sever prema jugu pa da se one kugle i diskovi mogu lepo skotrljati kad se bace na zemlju. Sve ostalo je dobro.
Friend

Post by Friend »

Milan wrote:

Moraju pare da se operu,sve cisto kao suza.Ovaj atletski spektakl je na nivou univerzijade u beogradu,ima da bude publike taman da svi sa ucesnicima stanu na tu famoznu stazu za zaletanje.Treba napraviti transparent primerne sadrzine kada se bude odrzavao doticni skup i okaciti na istocnu tribinu.Mislim da time ima da napravimo barem kakav takav skandal,pa makar bilo i lose po nas,cisto da znaju da nas ima,i da nas u ovom gradu interesuje nesto vise od atletike.
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

FRIEND wrote:
Milan wrote:

Moraju pare da se operu,sve cisto kao suza.Ovaj atletski spektakl je na nivou univerzijade u beogradu,ima da bude publike taman da svi sa ucesnicima stanu na tu famoznu stazu za zaletanje.Treba napraviti transparent primerne sadrzine kada se bude odrzavao doticni skup i okaciti na istocnu tribinu.Mislim da time ima da napravimo barem kakav takav skandal,pa makar bilo i lose po nas,cisto da znaju da nas ima,i da nas u ovom gradu interesuje nesto vise od atletike.
Ne brini se, vidi se da "gamad" zna da nas interesuje nesto vise od atletike... Uradjen je projekat za izgradnju SC za bicikliste, strelce i pretpostavljam da ce tu moci i bocanje da se trenira :D :D :D
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
galaxtico

Post by galaxtico »

budababa

Post by budababa »

Radovi na zapadnoj tribini, 9.maj 2009.

Image

Image
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
car jovan

Post by car jovan »

Е сад,дали смо ОФК-и шест комада и обезбедили треће место,а вероватно ћемо сачувати и ово друго,што значи изборили смо куп УЕФА.А где ћемо играти то још остаје питање,јер од рефлектора нема ништа,а не верујем да ће нам ове стазе за бициклове које се праве на стадиону пуно помоћи.Вероватно опет прва утакмица на плус 40,а после ко зна...ако прођемо крећемо пут бг-а :roll:
Alexandar

Post by Alexandar »

Na marakani ćemo igrati kup uefa, sve utakmice.
SAMO NAPRED VOJVODINA!!!
masta_ace

Post by masta_ace »

на маракани а?
мало ми безвезе то, пошто ми њих нисмо пустили на Карађорђе. ал опет не знам где би другде и играли, боље ово него ЈНА
Stexman

Post by Stexman »

Bolje da ne igramo nigde, nego da se ponizavamo na marakani! Valjda ce nekog onda biti sramota sto Novi Sad nema gde da ugosti klub iz Evrope. I sto nema uslove za isto.
Ovo je samo moje misljenje, iako ce nekom mozda zasmetati. Jebem ti klub ako ne moze da igra na svom stadionu!
Post Reply