A i inace u nasem prvenstvu ima super golova,da se ne postidimo
Mondo wrote:JSL (8. kolo): Tri prenosa narednog vikenda
Pred dvonedeljnu pauzu zbog termina rezervisanog za reprezentacije odigraće se još jedno kolo Jelen Superlige.
Većina utakmica igraće se u subotu, dok je za nedelju zakazan samo jedan meč: gostovanje partizana u Lučanima, koje se igra dan kasnije zbog učešća crno-belih u Ligi Evrope (u četvrtak u Grčkoj protiv Asterasa).
Sa tri stadiona biće obezbeđeni TV prenosi, dva na Areni Sport i jedan na Prvoj.
Subota:
Radnički Niš - Čukarički (15.00)
Radnički 1923 - Rad (15.00)
OFK Beograd - Donji Srem (15.00)
Jagodina - Borac (15.00)
Spartak - Napredak (15.00)
crvena zvezda - Voždovac (18.00, Prva)
Vojvodina - Novi Pazar (19.00, Arena Sport 1)
Nedelja:
Mladost Lučani - partizan (15.00, Arena Sport 1)
TABELA: crvena zvezda 19, partizan (-1) 18, Vojvodina 18, Spartak 13, Čukarički 12, OFK Beograd (-1) 11, Donji Srem 11, Novi Pazar 10, Mladost 10, Borac 8, Rad 7, Jagodina 5, Radnički 1923 4, Napredak 3, Radnički Niš 3, Voždovac 3.
I dalje stojim pri stavi da je lazni stogodisnjak najjadnija ekipa u ligi i da odavno zasluzuju drugu ligu. Ne toliko po igrama ove sezone, ali definitivno zbog prosle sezone. I oni i Rad su trebali u drugu ligu. E sad sto Terzic i kompanija to lako srede, to je druga stvar. I kad smo vec kod Terzica, kako on moze biti predsednik 2 kluba... u istom rangu? Sukob interesa? Ko je on da na suspenziju saveza odgovara "ne dotice me" i sutradan se pojavi na poslu... i to ne u jednom, nego u 2 kluba? Sta je on, neki novi Arkan?fare wrote:Ljudi moji mi smo jedini do sada pobedili(zgazili) lažnog 100 godišnjaka od tada više nemaju poraz ako se ne varam a mi ih po igri već preselili u 2 ligu znači stvarno smo jaki ove godine .
Pogledati od 55.minuta pa narednih 10-ak minutaДушанСП wrote:Лажни стогодишњак
"Priznajem samo sud svoje partije."N13 wrote:Ko je on da na suspenziju saveza odgovara "ne dotice me" i sutradan se pojavi na poslu... i to ne u jednom, nego u 2 kluba?
Anđus je cigojner, a ovo ''mi OFKovci'' mu je izgleda neka nova faza u koju je juče ušao, baš da vidimo koliko će da ga to drži, što je najjače on se ozbiljno uživeo u to kao da je zagriženi navijač OFK od pamtiveka.Turija wrote:Andjus je započeo temu sa Vojvodinom i OFK (gde kao navijač OFKe priznaje da klub nije stogodišnjak)