Marketing kluba
-
Prvog dana prodaje sezonskih ulaznica , koji se poklopio sa utakmicom , moralo se prekinuti sa prodajom sezonskih do 15 casova . Razlog je organizacione prirode , inace vi sto tvrdite da ste hteli da kupite sezonsku kartu , a takodje da je ogroman broj ljudi navalio na blagajnu , dajte mi odgovor
1. Zasto danas niste kupili kartu , ako ste tako dobro informisani znate da se karte prodaju i nedeljom .
I jos jedna konstatacija , nije lepo proizvoljno pricati , a time unositi konfuziju kod navijaca da je toliko ljudi zelelo da kupi pretplatnu kartu pre utakmice .
Dodjite masovno sutra od 10 do 17 casova i pokupujte sve preostale karte .
Za vasu informaciju , do sada je prodato vise karata nego prethodne sezone .
1. Zasto danas niste kupili kartu , ako ste tako dobro informisani znate da se karte prodaju i nedeljom .
I jos jedna konstatacija , nije lepo proizvoljno pricati , a time unositi konfuziju kod navijaca da je toliko ljudi zelelo da kupi pretplatnu kartu pre utakmice .
Dodjite masovno sutra od 10 do 17 casova i pokupujte sve preostale karte .
Za vasu informaciju , do sada je prodato vise karata nego prethodne sezone .
Dnevnik od subote, citat:
Ja ne vidim nijedan nepremostivi razlog, da se u subotu od 15 časova nisu mogle prodavati godišnje karte na blagajni stadiona.Šta je tu tako komplikovano?
Trebalo zadužiti jednog radnika sa kartama i pečatom, ili reći nekom od službenika da u subotu radi 2 sata duže, pa u ponedeljak može doći na posao dva sata kasnije (ako se već ne plaća prekovreni rad službenicima)? I, mirna Bačka.
U Klubu ne bi smeli da se ljute, već bi morali da se najiskrenije izvine svim prevarenim ljudima, zbog pogrešno date informaciju, odnosno slabe interne klupske organizacije.Данашњи меч на стадиону “Карађорђе” у Новом Саду почиње у 17.30 сати, а улазнице коштају 300 (запад), 200 (исток) и 100 динара (север). На благајни испод јужне трибине током данашњег дана продаваће се и претплатне карте за које је неопходно понети фотографију димензија као за личну карту.
С. Савић
Ja ne vidim nijedan nepremostivi razlog, da se u subotu od 15 časova nisu mogle prodavati godišnje karte na blagajni stadiona.Šta je tu tako komplikovano?
Trebalo zadužiti jednog radnika sa kartama i pečatom, ili reći nekom od službenika da u subotu radi 2 sata duže, pa u ponedeljak može doći na posao dva sata kasnije (ako se već ne plaća prekovreni rad službenicima)? I, mirna Bačka.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ovo je informacija koju su procitale desetine navijaca Vose koji su zeleli da pre utakmice kupe godisnju kartu!budababa wrote:Pretplatne karte prodavace se od sutra svakog dana (i nedeljom) na salterima na juznoj tribini stadiona od 10h do 17h! Slika je obavezna, članarina od 300 dinara nije.
I ne postoji ni jedan razlog da oni ne budu ljuti na ljude iz kluba koji su ih po stoti put razocarali!
Budababa je dao tacnu informaciju, to znam jer dok sam ja kupovao godisnju kartu cuo sam dijalog izmedju sekretarice u klubu i jednog vidjenijeg navijaca sa istoka, o tome kako ce se one prodavati u subotu do 15:30!

Jedna je crvena a druga je bela....
-
Zato sto sam lepo hteo da pre utakmice kupim sezonsku(bio u 15.30h) pa da odma udjem sa njom na stadion a ne da placam jos 300din za zapad. I verovatno su ljudi mislili da ce taman pre utakmice ako dodju 45min, pola sata ranije(posto je receno da ce biti do 17h, mogli su lepo reci do 15h pa da se zna, ali ovako...) uzeti sezonsku a ne da dolaze 2 puta do stadiona.SIVA EMINENCIJA wrote:Jos jednom molim odgovor
ZASTO DANAS OD 10 do 17 NIKO OD VAS VELIKIH KRITICARA NIJE KUPIO KARTU .
Ali nema veze, nadam se da me sutra nece docekati zatvorene blagajne.
Volem Vošu!
S obzirom na ono sto je Siva eminencija izneo,nije za puno zameriti klupskoj sluzbi,ali ljudi zasto se to preciznije ne objavi,zasto se informacije iz naseg kluba uvek moraju klestima izvlaciti?Pa pogledajte cigane i grobare,iz tih njihovih klubova non-stop neke informacije i reklame izlaze.Zasto mi uvek nesto krijemo kao zmija noge?
Bato majstore vodi nas do titule 

SIVA, očigledno se ne razumemo.Suština priče u vezi prodaje godišnjih karata nije da se izađe u susret forumašima, oni su ih do subote, uglavnom, već kupili (a da treba otišli bi po njih i u Beograd, a ne do Veternika).Radi se o potencijalnim kupcima koji se dvoume hoće li, ili neće, uzeti godišnju.Ali, da smo im ponudili u pravom trenutku, dosta njih bi ,,prelomilo" na našu stranu.
Pravi trenutak je bio subota. Jer, tada je nama na noge došlo 3 hiljade relativno zaisteresovanih ljudi za Vošu (odnosno fudbal).E, tu je trebao Marketing da odradi svoj posao.
Može se sada raditi neprekidno i 24 sata na blagajni stadiona, kad ljudi ne znaju ni da ima nekog iza šaltera.
Da je ona (i još neko s njom, po sistematizaciji posla), tada bila ispred šaltera Stadiona, a ne ispred mikrofona na Stadionu, prišla tim ljudima koji su se nalazili u redu za ulaznicu, i uputila ih na susedni šalter, mi bi sigurno prodali nekoliko stotina godišnjih (i mogli da platimo redare, struju, čistačice... ).
Ovako, sada možemo naći i stotinu opravdanja, kontra argumenata, ali od toga vajde nema.Samo obostrne štete, od jalove rasprave.
Prošo voz, a mi ostali na peronu da se raspravljamo ko je više kriv
.
Sad je najbolje da sve to što pre zaboravimo i vratimo se na početni položaj.Nipošto da se ukopavamo u nove rovove, uz napomenu da našem marketingu treba još mnogo pasulja (dok starom spikeru, kako DUB reče, samo malo rakije
)
Pozdrav!
Pravi trenutak je bio subota. Jer, tada je nama na noge došlo 3 hiljade relativno zaisteresovanih ljudi za Vošu (odnosno fudbal).E, tu je trebao Marketing da odradi svoj posao.
Može se sada raditi neprekidno i 24 sata na blagajni stadiona, kad ljudi ne znaju ni da ima nekog iza šaltera.
Da je ona (i još neko s njom, po sistematizaciji posla), tada bila ispred šaltera Stadiona, a ne ispred mikrofona na Stadionu, prišla tim ljudima koji su se nalazili u redu za ulaznicu, i uputila ih na susedni šalter, mi bi sigurno prodali nekoliko stotina godišnjih (i mogli da platimo redare, struju, čistačice... ).
Ovako, sada možemo naći i stotinu opravdanja, kontra argumenata, ali od toga vajde nema.Samo obostrne štete, od jalove rasprave.
Prošo voz, a mi ostali na peronu da se raspravljamo ko je više kriv

Sad je najbolje da sve to što pre zaboravimo i vratimo se na početni položaj.Nipošto da se ukopavamo u nove rovove, uz napomenu da našem marketingu treba još mnogo pasulja (dok starom spikeru, kako DUB reče, samo malo rakije

Pozdrav!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ајде да спустимо мало лопту. Најприродније је било, када је већ најављено, да људи купе карте на дан утакмице. Проста логика говори да ако нешто није радило у суботу неће сигурно радити ни у недељу. Зар је био проблем да се то лепо објавио преко разгласа(мада и разглас се јако слабо чује). Тоталан пропуст(не у доброј вољи) већ у комуникацији. Клуб треба да објасни због чега је дошло до пропуста или да се извини.SIVA EMINENCIJA wrote:Jos jednom molim odgovor
Маркетинг је наука а клуб коначно прави прве кораке на том пољу што ми навијачи здушно поздрављамо. Идемо даље....
Ko se jednom opeče... Da se ne bi ponavljali, evo ispod razloga još jedared...SIVA EMINENCIJA wrote:Jos jednom molim odgovor
p.s. Jedno izvini od strane predstavnika kluba bi bilo mnogo lepše od prozivki...

p.s.2 Ne vidim ni zašto se sumnja u podatak o 50 interesenata za sezonsku kartu u subotu. Pa meni je i to mala cifra, uzimajući u obzir solidnu posetu na Karađorđu tog dana. To nije ni 2%, mada je i to napredak u odnosu na skoriju prošlost.
Bruka & sramota, ispadosmo mi budale (i lazovi) sto smo preneli informaciju iz kluba. Ne treba njima publika, dovoljni su sami sebi Embarassed
U Klubu ne bi smeli da se ljute, već bi morali da se najiskrenije izvine svim prevarenim ljudima, zbog pogrešno date informaciju, odnosno slabe interne klupske organizacije.
Ovo je informacija koju su procitale desetine navijaca Vose koji su zeleli da pre utakmice kupe godisnju kartu!
I ne postoji ni jedan razlog da oni ne budu ljuti na ljude iz kluba koji su ih po stoti put razocarali!
Budababa je dao tacnu informaciju, to znam jer dok sam ja kupovao godisnju kartu cuo sam dijalog izmedju sekretarice u klubu i jednog vidjenijeg navijaca sa istoka, o tome kako ce se one prodavati u subotu do 15:30! Embarassed
Zato sto sam lepo hteo da pre utakmice kupim sezonsku(bio u 15.30h) pa da odma udjem sa njom na stadion a ne da placam jos 300din za zapad. I verovatno su ljudi mislili da ce taman pre utakmice ako dodju 45min, pola sata ranije(posto je receno da ce biti do 17h, mogli su lepo reci do 15h pa da se zna, ali ovako...) uzeti sezonsku a ne da dolaze 2 puta do stadiona.
Ali nema veze, nadam se da me sutra nece docekati zatvorene blagajne.
SIVA, očigledno se ne razumemo.Suština priče u vezi prodaje godišnjih karata nije da se izađe u susret forumašima, oni su ih do subote, uglavnom, već kupili (a da treba otišli bi po njih i u Beograd, a ne do Veternika).Radi se o potencijalnim kupcima koji se dvoume hoće li, ili neće, uzeti godišnju.Ali, da smo im ponudili u pravom trenutku, dosta njih bi ,,prelomilo" na našu stranu.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Danas sam obavio posao na blagajni Kradjordja sto se tice pretplatinih karata, sve u najboljem redu, tako da ovi koji to jos nisu uradili imaju i dalje sanse da na stadionu kupe pretplatne karte. Jos samo kad bi bila neka reklama ispred(plakat neki) da se zna da se tu mogu kupiti karte sigurno bi islo bolje jer ovako ko ne zna(a dosta ljudi prodje tuda) mozda bi neke i zainteresovalo.
Ali u svakom slucaju pohvale i za ovaj vid organizacije!
Ali u svakom slucaju pohvale i za ovaj vid organizacije!
Volem Vošu!
O cemu pricas? Bez zeze, nije provokacija, kakva najava je bila u pitanju? Da li je moguce da je osvanuo neki plakat ili sta slicno???vlada90 wrote:Da ne budu stalno kritike na racun marketinga kluba, hteo bih da pohvalim reklamu, tj. poziv, na utakmicu protiv Metalca. Drago mi je sto marketing kluba konacno ide na neki visi nivo, polako doduse, al vazno je da ide.

grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Malo je samo Dnevnik.
Mora biti na lokalnim NS televizijama i radijima, Internet sajtovima, a naročito plakati i flajeri po celom gradu.Nama je prvi korak i PRIORITET da navijački osvojimo Novi Sad (tu sve pohvale našim navijačkim grupama za grafite).
Dakle, obavezno plakati i flajeri, pred svaku utakmicu u Novom Sadu, na kojima će pisati i cena godišnje karte, kao i šta se sve može gledati sa njenim posedovanjem.
Mora biti na lokalnim NS televizijama i radijima, Internet sajtovima, a naročito plakati i flajeri po celom gradu.Nama je prvi korak i PRIORITET da navijački osvojimo Novi Sad (tu sve pohvale našim navijačkim grupama za grafite).
Dakle, obavezno plakati i flajeri, pred svaku utakmicu u Novom Sadu, na kojima će pisati i cena godišnje karte, kao i šta se sve može gledati sa njenim posedovanjem.