VOJVODINA u Evropi
Re: VOJVODINA - Ajax, četvrtak 20.00 (0:1 prvi meč)
Jos sedam dana do revansa da je ostalo, povadili bismo jedni drugima oci ovde na forumu.
Fala Bogu, dodje dan da vidimo od cega smo satkani. U nedelji kada se srpski fudbal obrukao, kao da ne moze gore od ovoga, imamo tu cast da eliminacijom Ajaksa pokazemo velicinu kluba i da uprkos ovim brljama u UO osetimo taj ponos sto navijamo za ovaj bolesni klub.
Fala Bogu, dodje dan da vidimo od cega smo satkani. U nedelji kada se srpski fudbal obrukao, kao da ne moze gore od ovoga, imamo tu cast da eliminacijom Ajaksa pokazemo velicinu kluba i da uprkos ovim brljama u UO osetimo taj ponos sto navijamo za ovaj bolesni klub.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- slanobarac
Maki zar nije gospodski poštovati druge? Mi smo stručnjaci da sve što možemo ne poštujemo. Sedite tamogde vam je mesto jer će vas podići redari to je 100%.Ako neko želi da zameni mesto(kao u avionu) to je ok ali zahtevati više od toga je neprihvatljivo.Maki wrote: ↑Thu Aug 01, 2024 9:38 am U Loznici smo sedeli na svojim mestima, zar ne? Ako je neko kupio kartu u dobrom sektoru, ili recimo ide porodično, sada treba neko da ga pomera? Je l' treba da pravimo haos, ili smo gospoda?
Evo, ja sam u kavezu, gledaću utakmicu iz ćoška i kroz mrežu, a možda će biti i zastava i banera na ogradi, pa se ne bunim.![]()
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- churguzijanac
Vrlo verovatno ces imati stream na livetv. Evo našao sam utakmicu: https://m.livetv684.me/en/ tako da će verovatno biti ovde.Red Marquis wrote: ↑Thu Aug 01, 2024 12:05 pm Kad god pale vatromet pred hotelom, mi izduvamo.
Za nas u inostransrvu, jel prenos opet na Areni samo?
-
ti ruski linkovi pucaju posle pola sata i mozes se jebati da pokrenes ponovo...churguzijanac wrote: ↑Thu Aug 01, 2024 12:45 pmVrlo verovatno ces imati stream na livetv. Evo našao sam utakmicu: https://m.livetv684.me/en/ tako da će verovatno biti ovde.Red Marquis wrote: ↑Thu Aug 01, 2024 12:05 pm Kad god pale vatromet pred hotelom, mi izduvamo.
Cak sam hteo i da platim toj jebenoj areni prosli put ali ti traze broj telefona sa +381 koga nemam da bi se registrovao...
To sam i ja napisao, sedneš na svoje mesto i ne praviš haos. Sa ekipom možeš da se družiš pre i posle u autu ili u busu, gde sedišta sigurno neće biti numerisana.slanobarac wrote: ↑Thu Aug 01, 2024 12:45 pm Maki zar nije gospodski poštovati druge? Mi smo stručnjaci da sve što možemo ne poštujemo. Sedite tamogde vam je mesto jer će vas podići redari to je 100%.Ako neko želi da zameni mesto(kao u avionu) to je ok ali zahtevati više od toga je neprihvatljivo.

https://soccer1.sportshub.stream/event/ ... 216303917/kuzma liman wrote: ↑Thu Aug 01, 2024 1:00 pmti ruski linkovi pucaju posle pola sata i mozes se jebati da pokrenes ponovo...churguzijanac wrote: ↑Thu Aug 01, 2024 12:45 pmVrlo verovatno ces imati stream na livetv. Evo našao sam utakmicu: https://m.livetv684.me/en/ tako da će verovatno biti ovde.Red Marquis wrote: ↑Thu Aug 01, 2024 12:05 pm Kad god pale vatromet pred hotelom, mi izduvamo.
Cak sam hteo i da platim toj jebenoj areni prosli put ali ti traze broj telefona sa +381 koga nemam da bi se registrovao...
Čekiraj ovde pre početak.
Ja danas ni preko strima necu moci da pratim utakmicu tako da sledi jedan dan prepun stresa i nerviranja za mene. Nadam se da ce se to kompenzovati povoljnim rezultatom na kraju. Verujem u ove momke i coveka koji ih vodi sa klupe. Hajde samo junacki, muski pa kako nam Bog da. Pazi Vosa gazi!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Ajmo Vošo!
p.s. Živo me zanima kako će to izgledati na tribinama. Hoćemo li svi biti naši ili su poturice došle do karata…
p.s. Živo me zanima kako će to izgledati na tribinama. Hoćemo li svi biti naši ili su poturice došle do karata…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Da delimično odgovorim sam sebi:

Neko se malo preračunao izgleda…

Neko se malo preračunao izgleda…
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Mare_Liman
Које расуло од клуба...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Uvek sa tobom
Која срамота, поготово због чињенице да су истоку дали север, а сад се деле запад!
То им је ваљда за наук за следеће коло!
Ајмо данас Вошо, само борбено !!!!
То им је ваљда за наук за следеће коло!
Ајмо данас Вошо, само борбено !!!!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Deep Purple
Ovo iznad govori nešto i o nama…
Тај сајт користим редовно и качим га за скоро сваку утакмицу на форуму.kuzma liman wrote: ↑Thu Aug 01, 2024 1:00 pmti ruski linkovi pucaju posle pola sata i mozes se jebati da pokrenes ponovo...churguzijanac wrote: ↑Thu Aug 01, 2024 12:45 pmVrlo verovatno ces imati stream na livetv. Evo našao sam utakmicu: https://m.livetv684.me/en/ tako da će verovatno biti ovde.Red Marquis wrote: ↑Thu Aug 01, 2024 12:05 pm Kad god pale vatromet pred hotelom, mi izduvamo.
Кад ти пукне, а нажалост дешава се, затвориш тај прозор и отвориш га опет. Ако неће, пробај неке од других опција испод прозорчића тог. Углавном буде понуђених 6 опција.
- Deep Purple
I kod mene je bio isti problem sa Arenom kada sam hteo da platim.kuzma liman wrote: ↑Thu Aug 01, 2024 1:00 pmti ruski linkovi pucaju posle pola sata i mozes se jebati da pokrenes ponovo...churguzijanac wrote: ↑Thu Aug 01, 2024 12:45 pmVrlo verovatno ces imati stream na livetv. Evo našao sam utakmicu: https://m.livetv684.me/en/ tako da će verovatno biti ovde.Red Marquis wrote: ↑Thu Aug 01, 2024 12:05 pm Kad god pale vatromet pred hotelom, mi izduvamo.
Ja sam sebi uplatio ovo i prezadovoljan sam.
https://adriatelekom.com/#paketi
Imaš ovde razne pakete, imaš sve arene naše i Hrvatske, Sport klubove i ostale razne sportske kanale.
- Mare_Liman
Имате ArenuCloud, њихову апликацију, можете у исто време гледати и на Тву и на телефону два различита преноса, имате све канале што спадају у мтс, идеално је, а 1000 динара месечно...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."