@Nevernik II Na osnovu toga što je jako veliki potencijal, bez problema bi dao deset plus golova u ovoj sezoni i svi zainteresovani klubovi su svesni toga, nije zainteresovan jedan klub pa da cena ide dole, ima ih više a ti koji ga žele nije im problem da ga plate i gurnu u prvu ili drugu filijalu pa da čekaju ako eksplodira pa ga gurnu u svoj prvi tim.
Mi smo izbacili dva napadača sa velikim potencijalom u vidu Miloševića i Ivanovića. Šteta što Milošević nije ostao toliko dugo kao Ivanović ali okolnosti su bile takve.
Što se tiče bonusa daćemo Sičenjeu pasoš i teraj dalje
Mislim da se AIK hvata već za glavu zbog klauzule
Kakva dva potencijala imamo u odbrani u vidu Koraća i Sičenje-a samo jako je nezgodno upariti ih u ovakvoj utakmici jer i jednog i drugog ume da ponese dešavanje na terenu ali mislim da će biti dobar tandem uz podršku Crnomarkovića plus Drobnjak koji uz neki kontinuitet igara može biti na njihovom nivou, jako širok roster imamo u defanzivi.
Sičenje je bio samo zbog brzine ispred Koraća i realno bolje može da odgovori ovakvoj utakmici od njega makar samo zbog toga.
Akpom dao trideset golova u Čempionšipu prošle ili pretprošle sezone, Sičenje ga pojeo.
Lazar Nikolić je pokazao da nije operisan toliko za fudbalom kao što su neki pisali.
Sada u klubu ima ljudi koji se pitaju za pojačanja neće više biti Zbiljićevih izleta po Vukića i sl.
Doduše hteo je Preletanovića ali su se trener i skauti složili sa tim.