VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
churguzijanac

Re: VOJVODINA - Ajax, četvrtak 20.00 (0:1 prvi meč)

Post by churguzijanac »

Deep Purple wrote: Fri Aug 02, 2024 12:26 pm
churguzijanac wrote: Fri Aug 02, 2024 10:54 am
Deep Purple wrote: Fri Aug 02, 2024 10:44 am Loše vodio utakmicu Bandović a Farioli razmenio broj telefona.
I ja na trbini razmenio broj telefon sa Zolikom iz Topole da popijemo pivo kad dodje u NS.
Čovek je napravio vrhunsku pripremu ekipe za ovaj dvomeč i odlično vodio ekipu.
Obe smo izgubili.
slanobarac

Post by slanobarac »

@gospodinFKV
Ako je Korać zbog taktike ili neke klauzule igrača na pozajmici bio van tima protiv Ajaksa, zašto nije bio starter protiv Tekstilca?
Videćemo u nedelju da li je Korać naš ili mu se sprema transfer?
Nečega ima na relaciji trener, igrač nema sumnje. Sama izjava Bandovića dovoljno govori da stvari između njih ne stoje dobro. Nadam se da grešim jer nam trebaju obojica. Ako je neko višak u klubu to je kompletna uprava. Nećete kopati!
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Milan

Post by Milan »

Složio bih se preovlađujućim stavom da je prema Koraću učinjena teška nepravda. Koliko sam načuo posle utakmice u Amsterdamu, ni on sam nije znao razloge ostavljanja na klupi. Morao je igrati, definitivno!

Napisao sam i nakon prošle utakmice da mi se Njegošev nonšalantniji stav na terenu nije dopao, a bo'me ni juče nije puno toga doprineo. Ne znam o čemu se radi.

Uvek sa tobom wrote: Fri Aug 02, 2024 8:37 am
Е сад што се тиче Лазара Николића, јуче ми је деловао офанзивно врхунски, ал је дефанзивно био лош колко сам могао видети са севера, али то не чуди пошто је он колко сам чуо од људи који су га више пратили у ствари крило, а не бек. Надам се да ће то поправити и хвала му за бар ово мало радости.

Bio sam na istoku i rekao bih da je i odbranu odigrao odlično. Iako je prerano da sudim, meni deluje kao pojačanje.

Bravo za Rio Tinto i nadam se da će se sever sledeći put pridružiti!
POŠTO OBRAZ ???!!!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

@Turija
Pa nije Bandovic lik sa ulice koji se pukom srecom nasao ovde. Imali smo svi rezervacije u vezi sa njim, ja prvi, ali najbolje sad da sve zasluge idu ka igracima, a nista ka njemu. Ne treba preterivati. Covek je svojim radom, uz malo srece, sebi sacuvao klupu i dosao do niza u kojem smo se vratili u Evropu. Posle svega izrecenog, vidim da se Bandovic ovde jako potcenjuje. Neretko prelaskom granica pristojnog.

Edit: A otkud znamo da bi Korac spasao sve ono sto se spaslo u prvoj utakmici? Mozemo do prekosutra da se dobacujemo hipotetickim situacijama. Cinjenice ne lazu: Stoperski par nije podbacio. Da li ja volim sto je moj ljubimac ostao na klupi? Ne volim. Da li je Bandovic pogresio sto je to uradio za ovaj dvomec? Nije. Sa strane terena, zaista nije. Korac, takodje, ne deluje kao neko ko ce praviti sra*a po svlacionici ako ne igra, tako da verujem da ni atmosfera nije narusena, ako je ovo cisto trenerska odluka. Ako nije, znacemo uskoro svakako. Kao sto rece Slanobarac - mozda mu pripremaju prodaju, jer Zbiljic jeste rekao ''Ivanovic i jos jedan igrac''. Ko zna, ali ako se za sada drzimo striktno terena, onda treba biti fer i reci da su Crnomarkovic i Sicenje odradili prilicno dobar posao.
slanobarac wrote: Fri Aug 02, 2024 1:41 pm Ako je Korać zbog taktike ili neke klauzule igrača na pozajmici bio van tima protiv Ajaksa, zašto nije bio starter protiv Tekstilca?
Korac je bio starter protiv Tekstilca, u paru sa Drobnjakom. Ne razumem. Ili je u pitanju lapsus, ili si se zeznuo, jer Korac jeste igrao protiv Tekstilca, svih 90 minuta.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Није Сеид Кораћ обезбедио Европу већ Урош Николић голом из слободног ударца против Лучана. Ваљда вас памћење толико служи.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Sičenje je oduševio sportski sektor Ajaxa i veliki broj skauta.

Mislim da imamo jako kompatibilan tim na svim pozicijama.

A mi ne igramo sa desetkom tako da bi mogli da prestanemo da tražimo desetku kada to Bandović ne praktikuje na terenu, igramo sa zadnjim i dva centralna, neko ima malo više slobode i tjt.

A i desetka je pozicija koja je gotovo izumrla.
Last edited by Deep Purple on Fri Aug 02, 2024 3:36 pm, edited 3 times in total.
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

U danasnjem Dnevniku (stampano izdanje) ni reci o utakmici, kao da se nije igrala...
Uprava napolje!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

churguzijanac wrote: Fri Aug 02, 2024 1:40 pm

I ja na trbini razmenio broj telefon sa Zolikom iz Topole da popijemo pivo kad dodje u NS.
Obe smo izgubili.
Pa šta?

Da to nije bilo realno da pobedimo?

Čovek nas je tako spremio da odigramo skoro dve egal utakmice sa Ajax-om.

Ja mislim da smo i prošli da bi se ovde nalazile “loše” stvari, naravno da nije sve idealno bilo ali je pripremio obe utakmice majstorski, pa nije on čovek amater bio je
recimo zamenik Ernesta Valverde-a
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

MiSmoFKV! wrote: Fri Aug 02, 2024 10:08 am
slanobarac wrote: Fri Aug 02, 2024 9:15 am Mene čudi mlak odgovor foruma na neigranje Koraća. Juče pukovnik a danas pokojnik. Još u Palanci sam se štrecnuo kad sam video izostanak i odmah sam posumnjao na neki sukob. Ove Bandovićeve reči o njemu me nisu razuverile. :(
Šta je rekao?
I ja se slažem da je Korać morao da igra. Možda bi konačno mogli i sa 3 štopera da zaigramo.

Kad se igra u Mariboru?
Прва утакмица је следећи четвртак од 20:15 а реванш седам дана касније од 20 часова.
Квоте на прву утакмицу:
1-2.30 Х-3.10 2-3.00
Salvador

Post by Salvador »

Obe smo izgubili.
Baš tako, bilo je dosta toga dobrog, ali bilo je i velikih očiglednih grešaka koje su nas koštale poraza, mnoge smo već spomenuli, a evo još nekih:
- zašto Vukanović počinje ako očigledno nije imao snage ni za šta juče, takve stvari trener mora da vidi.
- kako je tim sa zamenama jaci od početnog?
- zašto se nije vršio pritisak na Ajaxove igrače u odbrani i puštaju se da odugovlače, kada mi treba da vijamo pobedu.
- zašto se na 1:1 insistiralo sa napadima po levoj strani preko Serija, ako je bilo očigledno da su L. Nikolić i Radulović mnogo raspoloženiji i da su njihovi na toj strani slabiji? I to su stvari koje trener mora da usmeri.
- već je rečeno o nepotrebnom povlačenju 10 min pre kraja u Amsterdamu.
Itd itd
slanobarac

Post by slanobarac »

gospodinFKV wrote: Fri Aug 02, 2024 1:59 pm
slanobarac wrote: Fri Aug 02, 2024 1:41 pm Ako je Korać zbog taktike ili neke klauzule igrača na pozajmici bio van tima protiv Ajaksa, zašto nije bio starter protiv Tekstilca?
Korac je bio starter protiv Tekstilca, u paru sa Drobnjakom. Ne razumem. Ili je u pitanju lapsus, ili si se zeznuo, jer Korac jeste igrao protiv Tekstilca, svih 90 minuta.
U pravu si, ja sam pogrešio. A bio u Palanci. :mrgreen:
Naime, zapanjio sam se kada sam video da ga nema na startu u Amsterdamu a igra mladi debitant. Sičenje je bio dobar ne sporim ali ipak je Korać bio startni igrač sa gotovo zacementiranim mestom. Potpuno zasluženo. Uostalom videćemo uskoro šta se dešava sa Koraćem.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

slanobarac wrote: Fri Aug 02, 2024 5:17 pm
gospodinFKV wrote: Fri Aug 02, 2024 1:59 pm
U pravu si, ja sam pogrešio. A bio u Palanci. :mrgreen:
Naime, zapanjio sam se kada sam video da ga nema na startu u Amsterdamu a igra mladi debitant. Sičenje je bio dobar ne sporim ali ipak je Korać bio startni igrač sa gotovo zacementiranim mestom. Potpuno zasluženo. Uostalom videćemo uskoro šta se dešava sa Koraćem.
Дискутабилно је то све... Види му се по фаци да је незадовољан, оно што су се загревали на полувремену и испред севера види се та нека повређеност и незадовољство, нема те клаичне енергије код његе, додуше оправдано нема шта... Ал ко што каже неко горе чини ми се господинфкв, имамо 3 сјајна штопера, ко кад да изостане на клупи греота је, не сумњам да ће Кораћ одиграти свих 90 на брду...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Maki

Post by Maki »

Mare_Liman wrote: Fri Aug 02, 2024 5:40 pmне сумњам да ће Кораћ одиграти свих 90 на брду...
Ako Dunster najavi Koraća, Ivanovića i Medu od starta, onda idem na Brdo, u suprotnom ću ostati kod kuće. j**e mi se za njegovu Zvezdu i legiju stranaca gde ama baš niko ne navija za Vojvodinu. Ovo je užas!
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Boža je fudbalski položio u ove dve utakmice.
Detalje, koji se tiču minuta utakmice, postave, izmena bih ostavio Klopp-u i Pepu, čisto da ja ne gubim vreme ovde :mrgreen:

Pokazalo se ono što je većina govorila, kostur ekipe je ostao i Vojvodina ima tim koji može da konkuriše za velike ciljeve.

Bilo je uživanje gledati ovaj dvomeč.

Ostaje tema koja nije samo do Bože, odnosno najmanje je do njega, a to je identitet našeg kluba, a koji se menja u skladu sa trenutnim ekonomsko-političkim stanjem koje očigledno pratimo. Da li je dobro, vreme će pokazati.

Stadion nije bio pun, verovatni delom zbog utakmice visokog rizika, a dobrim delom i zbog nas. Da li su rezultati jedino merilo zašto se navija za neki klub. Ako je tako onda je put verovatno ispravan. Budžet, bolji igrači i idemo… dok neko ne kaže suprotno.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Deep Purple wrote: Fri Aug 02, 2024 3:50 pm

Obe smo izgubili.
Pa šta?

Da to nije bilo realno da pobedimo?

Čovek nas je tako spremio da odigramo skoro dve egal utakmice sa Ajax-om.

Ja mislim da smo i prošli da bi se ovde nalazile “loše” stvari, naravno da nije sve idealno bilo ali je pripremio obe utakmice majstorski, pa nije on čovek amater bio je
recimo zamenik Ernesta Valverde-a
Nije realno bilo ni Sampdoriju da izbacimo pa se desilo.Ne mogu da prihvatim tolke hvalospeve a obe utakmice izgubljene.Pun mi je k***c tog naprednjačkog kićenja.Gledao sam utakmicu i po meni moglo je bolje.
Post Reply