Stadion "Karađorđe"

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Stexman wrote:Jebem ti klub ako ne moze da igra na svom stadionu!
Jebem ti klub koji NEMA svoj stadion nego uvek mora da zavisi od tudje dobre volje...
Stexman

Post by Stexman »

Radoye wrote:
Stexman wrote:Jebem ti klub ako ne moze da igra na svom stadionu!
Jebem ti klub koji NEMA svoj stadion nego uvek mora da zavisi od tudje dobre volje...
E da i to ;) hvala na dopuni.
car jovan

Post by car jovan »

Јебем ти град који ништа неће да уради за свој клуб.
Milan

Post by Milan »

I ja bih se složio sa stavom da je bolje da ni ne igramo Evropu, ako to već ne možemo na našem stadionu...

A i sa stavom da jebeš grad koji ništa neće da učini za svoj FK...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Alan Ford

Post by Alan Ford »

Stexman wrote:Bolje da ne igramo nigde, nego da se ponizavamo na marakani! Valjda ce nekog onda biti sramota sto Novi Sad nema gde da ugosti klub iz Evrope. I sto nema uslove za isto.
Ovo je samo moje misljenje, iako ce nekom mozda zasmetati. Jebem ti klub
ako ne moze da igra na svom stadionu!
Slazem se sa tobom u potpunosti, stvarno je ponizenje za grad Novi Sad i FK VOJVODINU da bude domacin u bg. Ako se to i dogodi ja sigurno NE idem na utakmicu.
VELIKI POZDRAV SVIM SLANINARIMA IZ GARDINOVACA!
:seeya:
chinaman

Post by chinaman »

Cini mi se da nam je ovo prvi put u istoriji kluba da igramo trecu godinu zaredom u Evropi. Umesto da se jubilej obelezi na nasem stadionu obelezice se na stadonu kluba u raspadu. Sa druge strane, s obzirom da ce klub u raspadu verovatno biti suspendovan od strane UEFA, valjda je rukovodstvo istog shvatilo da im je ovo jedina sansa da vide Evropu :lol:
budababa

Post by budababa »

Od 400 miliona dinara, koliko je izdvojeno za organizaciju prvenstva Evrope u atletici, evidentno je da ce veci deo otici dalje od mesta koje ce biti centar zbivanja, a to je stadion "Karadjordje". Naime, iz svega ovoga ce najvise profitirati FK "Indeks", koji ce dobiti kompletno renovirano igraliste, tartan stazu i nove tribine. Radovi su tamo uveliko u toku i, mada to nije direktno tema ovog topika, evo i par slika da vizuelno dobijete predstavu koliko je u stvari malo ulozeno u dom naseg FK.

Image

Image

Image

P.S. Nemam nista protiv FK "Indeks" i ne kreiram misljenje na osnovu one "da komsiji crkne krava" (naprotiv - njima sve najbolje), ali je ovo dobar pokazatelj macehinskog odnosa gradskih vlasti prema najvecem klubu u gradu i pokrajini. Dato je puno obecanja, neka su se vec ubajatila, dok za ona sveza jos uvek polazemo nade da im nece isteci rok trajanja...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Turija

Post by Turija »

Alan Ford wrote:
Stexman wrote:Bolje da ne igramo nigde, nego da se ponizavamo na marakani! Valjda ce nekog onda biti sramota sto Novi Sad nema gde da ugosti klub iz Evrope. I sto nema uslove za isto.
Slazem se sa tobom u potpunosti, stvarno je ponizenje za grad Novi Sad i FK VOJVODINU da bude domacin u bg. Ako se to i dogodi ja sigurno NE idem na utakmicu.
Stvarno neviđena bruka, da jedan Novi Sad može da organizuje Evropsko Prvenstvo u atletici, a ne može da obezbedi uslov za svoj jedini fudbalski prvoligaški Klub u evropskom takmičenju.
Još je veća bruka da u celoj, navodno bogatoj Vojvodini od 2,5 miliona stanovnika, NEMA NIJEDAN FUDBALSKI STADION SA REFLEKTORIMA, A IMALA GA JE JOŠ PRE 40 GODINA (nisu valjda baš svi u PIVu zvezdaši :oops: ) :frown: :mrgreen:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
car jovan

Post by car jovan »

Па нису баш сви.Неки навијају за динамо и хајдук.Колико ја знам Бата је тражио да сам реконструише стадион,али му градска власт није дала,као стадион је власништво државе.Е па господо мало сте се зајебали.Стадион ,,Карађорђе''је власништво ФК Војводине,али су нам га комунисти узели 1945.Наравно прво су га одузели немци 1941 и дали му име,какво су му дали.Ако је држава Србија почела процес рехабилитације ђенерала Драже Михаиловића,Слободана Јовановића и осталих,и ако је неким породицама у Ужицу враћено оно што је њиховим дедовима одузето,зашто и ФК Војводина не би свој стадион добила назад.Наравно у нашој управи седе људи који немају појма ни ко је основао Војводину ни кад,а вероватно незнају ни за овај случај.А вероватно би се и идиоти на власти запањили.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Turija wrote:
Alan Ford wrote:
Stvarno neviđena bruka, da jedan Novi Sad može da organizuje Evropsko Prvenstvo u atletici, a ne može da obezbedi uslov za svoj jedini fudbalski prvoligaški Klub u evropskom takmičenju.
Još je veća bruka da u celoj, navodno bogatoj Vojvodini od 2,5 miliona stanovnika, NEMA NIJEDAN FUDBALSKI STADION SA REFLEKTORIMA, A IMALA GA JE JOŠ PRE 40 GODINA (nisu valjda baš svi u PIVu zvezdaši :oops: ) :frown: :mrgreen:
Стиже осветљење али за салу у Скупштини Војводине. 180 милиона динара за реконструкцију сале.....

Pripreme za samit EU i šefova država jugoistočne Evrope uveliko traju i na gradskom i na pokrajinskom nivou vlasti. Tako je najnovija dekorativna rasveta sa štedljivim "Filipsovim" sijalicama nedavno osvetlila zgrade Izvršnog veća i Skupštine Vojvodine. Ceo sistem dekorativne rasvete priključen je na zgradu, a redukcija je programirana za posleponoćno vreme. U međuvremenu je počela i rekonstrukcija sale Skupštine Vojvodine, o čemu je u proteklim nedeljama bilo dosta reči. Jer, kako opozicioni lideri tvrde, rekonstrukcija je "najveća investicija u ovoj godini" u pokrajini.
fruskogorac

Iskreno ...

Post by fruskogorac »

SAVET: Procitajte clanak u danasnjem "Sportskom zurnalu". Kanda se nazire neko privremeno resenje za "sunce na Karadjordju". Cika Cvele spominje neku pozajmicu - ponudu.
Turija

Re: Iskreno ...

Post by Turija »

fruskogorac wrote:SAVET: Procitajte clanak u danasnjem "Sportskom zurnalu". Kanda se nazire neko privremeno resenje za "sunce na Karadjordju". Cika Cvele spominje neku pozajmicu - ponudu.
Fruškogorac, dugo Te nema, ali oprošteno Ti je :wink: , jer kad se pojaviš donosiš dobre i pouzdane vesti 8)
Pozdrav, (i brdovitom Sremu) :!:(ko na brdu, bar i malo stoji, bolje vidi, no onaj pod brdom :wink: )
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
budababa

Post by budababa »

Mali "Jug" - spoljasnji izgled (16. maj 2009.)

Image

Image
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
šumar

Post by šumar »

NEĆU u Bg. da gledam Vošu i kraj/mislim na Kup UEFA/.
Ne treba niko da ide, već da napravimo u vreme igranja utakmice protest u centru grada.
dapokalypto

Post by dapokalypto »

šumar wrote:NEĆU u Bg. da gledam Vošu i kraj/mislim na Kup UEFA/.
Ne treba niko da ide, već da napravimo u vreme igranja utakmice protest u centru grada.
..potpisujem :!:
Post Reply