UEFA Europa League - sezona 2009/10

Locked
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Pali smo fizicki, imamo snage za 80 minuta i to je to.
ogi
Administrator

Post by ogi »

Tacno. Vuku se ko babe!!
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
ogi
Administrator

Post by ogi »

Grozdanoski konju jedan bre, svi ste ko invalidi bre!! Nemate vi pojma... pohvale Adjuru, Vulicevicu, Lovricu i Brkicu (iako nije imao mnogo posla)..svi ostali...NULA!!! Niste zasluzili da nosite dres stare dame!!! A Djurovski? Pa da postigne 10 onakvih golova, nema ni na klupi sta da trazi!!! Toliko.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Jebiga, moglo je i bolje a moglo je i gore. Slaven se strasno napromasivao, da je makar jedna od tih sansi usla... Mada imali su i oni stativu, pa ono kad je Okoti bio sam ispred Brke...

Meni se dopada nasa igra, igramo aktivno, valjda ce to sve doci na svoje mesto kada se jos malo uigra i kad podignemo formu. Jos uvek imamo sanse za prolazak, nisu ovi nista bolji od nas samo su iskusniji. Valjda ce Kiza biti spreman za revans, a tu ce biti i Dani, trebalo bi sa njima da budemo jaci nego danas...
Brane

Post by Brane »

Sve u svemu dobra utakmica!
Ja sam sticajem okolnosti gledao i zvezdu tako da mogu kako tako da uporedim ove dve utakmice. Mnogo vise trcanja, zestok ritam, akcije koje lice na nesto. Zaista mi se cini da igramo ozbiljan fudbal. Ovako se nije igralo u zadnjih 10 godina.
Sad, da li moze tako da se igra svih 90 minuta. Trebalo bi ali ovo je tek pocetak sezone. Siguran sam da ce biti bolje.
Kako se kaze, ne bi ja tu nista menj'o...
ogi
Administrator

Post by ogi »

Hmm..ne znam kako mozete biti zadovoljni..mi jesmo napadali tokom vecine dela utakmice, ali sve se uglavnom zavrsavalo na kiksevim pojedinaca (Djurovski promasuje ceo fudbal, Mrdja prazan gol!)

- Tadiceva igra ravna nuli
- Mrdja promasuje nemoguce ali ok, sam je u napadu, odsecen..i cini mi se da je u prvom poluvremenu vise igra desno krilo
- Stjepanovic igra sam za sebe (ok imao je jedan dobar udarac i onaj pokusaj glavom, ali to je sve od njega!), loptu previse vuce, uvek za dribing previse
- Odbrana solidna, Pekovic dosta dobar na levom beku..olako smo primili gol..
- Adjuru i Vulicevic su nam vukli igru, mnogo vise ovaj prvi i za klasu su bolji od svih ostalih!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ma sve to stoji, ali kad uzmes u obzir da je prva zvanicna utakmica u sezoni, i kakav smo antifudbal igrali lane u ovo vreme... Ovo barem lici na nesto. Mogu slobodno da kazem da smo vec sada ocigledno mnogo jaci u odnosu na proslu sezonu - sad da li ce to biti dovoljno da prodjemo Austriju u Becu (a sa malo srece verujem da nije nemoguce) to je vec drugo pitanje.

U svakom slucaju cini mi se da je Stepi na pravom putu da od ovoga napravi nesto, i zato mu dajem punu podrsku. Nadam se da ce ostati bar 2-3 sezone pa da uzmemo neki trofej...

:hurray: :hurray: :hurray:
Turija

Post by Turija »

Nije ono što se najavljivalo, ali je bolje nego što sam očekivao.
Imali smo nekoliko slabih pozicija.Stepanović je pokušao izmenama da popravi stanje, ali osim Tumbasevića, niko nije opravdao ulazak.Jedina moja zamerka je što nije ušao Miša, umesto veoma slabog Mrđe.Ali, dolazimo do one moje priče ovde, da se kapiten retko menja :oops: Dakle, traka je i dalje kod pogrešnog igrača.
Mario je ostao u igri samo zahvaljujući golu iz slobodnjaka.Inače, veoma slab.Stojka je pokazao kvalitet, ali je prerano zamenjen (možda ga Stepi i čuva za naredni meć?).Stjepanović ima štofa, ali davi i troši previše lopti.Ostali solidni.
Zadovoljan sam sa igrom Karana, s obzirom na godine i debi.Štoperima je igra veznjaka u defanzivi pravila ozbiljan problem, jer ih je izvlačila ispred 16m, i otvarala prostor pred Brkićem.Isto to važi i za igru bekova.Tako da je po meni i Vuličević odigrao slabije od onog kako može (a bio je i bolestan, što je sigurno ostavilo trag).
Za kraj o najslabijima: Tadić, Mrđa, i za 5 minuta igre, Grozdanoski.
Tadić je zamenjen, ali bezuspešno, jer ništa bolji nije bio ni Maksimović.Mrđi je u napadu podređena čitava naša igra, ali ni to ne može da iskoristi.
Sve u svemu Stepi je bio u pravu.Šanse u Beogradu su bile 50:50.Kakve će biti u Beču, zavisi kakav će tim izvesti tamo?
Nadam se da ćemo biti jači za Kizita, da će igrati Aleksić umesto Tadića, da će biti više odgovornosti u igri (ne mogu se promašiti ziceri i nikom ništa.A bar 3 su bila takva: Mrđa, Stjepanović i Grozdanoski..Miša tako nešto NE PROMAŠUJE)
Imamo još uvek šanse, ali gol u Beču moramo dati.Da li ćemo to moći bez izmena u sastavu? Veoma teško.Praktično nikako. Jedino da neka lopta srećno ,,zaluta" u austrijsku mrežu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Najbolji su danas bili... vaterpolisti... :wink:

A sta reci o danasnjem fudbalu!? Reprezentativnom,klubskom ili o Vosi samo!? Ni sam ne znam.Generalno,beda!!!

Sto se nas tice,rekoh ja,eventualno JEDAN!!! Igra i nastup Vojvodine bas onakva kakvom sam i ocekivao - mlitavo!!! Nasa jedina sansa u Austriji ce biti samo ako i taj mec uspemo uciniti mlitavim,u suprotnom,ako im uletimo u masinu,a mislim da hocemo,jer nece oni kao mi Srbi cuvati 1:1 iz gostovanja,vec ce navaliti (eto nama jos jedan GAK).
Moram priznati da dugo godina nisam sa ovoliko straha (cim protivnik predje centar i nadje se na nasoj polovini) gledao Vosinu utakmicu.Uopste nisam zadovoljan odbranom,duva na sve strane,ove Beclije laganica ulazile u sanse.Kako je Acimovic samo prodao nekoliko laznjaka na mecu,a do skora je igrao nasu ligu,sto znaci da ne bi trebalo bas toliko da je bolji od nas.Onaj gol sto primismo,samo jos Bastija (Drincic) moze tako nesto primiti.I jos jedno (moje) zapazanje,da smo mi imali takvu sansu,lopta ne bi od stative usla u gol,vec bi izasla vani,jer mi smo danas igrali poprilicno kukavicki,iako ne deluje tako po broju sansi.

Od igraca (nasih) mi jedino Djurovski prvo poluvreme delovao fudbalski,svi ostali,kao da su zalutali.Zanimljivo mi je bilo i radovanje Maria... imam osecaj da je igrao za BG smekere,a ne za Vosine navijace :wink:

Mislim da ne bi bilo lose opaliti jedno veliko SEZONSKO snizenje za Tadica i resiti se coveka,bar dok onakvi kao Kovinjalo zure na transfermarkt.de :lol:
Licno mi se dopala igra Stjepanovica,jer je jedini trcao uvek ka golu,dizao tempo igri,e sad sto je umislio da je Perica Ognjenovic naseg fudbala.... steta.Adjuru solidan i bice veliko pojacanje,nas Davids.E sad,zanima me iz vaseg ugla... Mario ne moze vise od 45 minuta,ili je zaista mnogo ubojitiji kad je Stoica pored njega!?Cini mi se da ce oni ipak biti solidan tandem,iako mnogi rekose da nema mesta za obojicu na terenu.

Ma i ne pise mi se nesto,u nekom sam rasulu,ali opet,ujutro cu na posao,a ko ce pisati posle podne tek,tako da evo sad pisem neke nevezuse i skacem s teme na temu.... Sta reci o sutevima Tadica (prva sansa),Grozdanovskog (poslednja,jel sansa),zicerima Mrdje....!? Ljudi moji,pa utakmicu je pratilo brdo ljudi po evropi.... ne bi se smeli tako brukati... u jagodini ok,ali ovako pred svetom... :roll:

Steta sto ne pobedismo makar sa 2:1,mada kad malo razmislim,bolje i ovako da (kao) imamo aktivan rezultat,da se pise o nama,nego da nam ovi uvalise jos koji.Inace za sedam dana se ne moze mnogo toga promeniti,tako da ocekujem gotovo isti nastup naseg tima,s tim sto mislim da ce nam Austrija tamo dati minimum 2 komada.

I jos jedno pitanje za Turiju: ne mislis li da nam je bas kapitenska traka oko ruke Mrdje donela 1:1!? Jer ono iskreno nije bio ni F od faula,tako da sam ubedjen da je traka bila na nekoj drugoj ruci,Mrdja bi dobio zuti za simuliranje :wink: sto apsolutno ne znaci da se slazem sa izborom kapitena.... meni to cak stavise smesno!!!
Image
Minja
Administrator

Fotke

Post by Minja »

Kako je utakmica pocela prilicno kasno, brzo se smrko, reflektori su ukljuceni tek pred kraj poluvremena, moj aparat je samo igracka a ni slucajno profi sprava, fotografije su srednjeg do loseg kvaliteta. Nadam se da necete zameriti!

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Ende
BondNS

Post by BondNS »

Ovo će biti sasvi solidna ekipa i lep fudbal za našu ligu, barem meni tako deluje nakon današnje utakmice... imamo samo jedan problem...

NEMA KO DA UČAČKA TU NESRETNU LOPTU U GOL

Mrđa... bolje da ne pričam, a Stjepanović samo kad bi mogao bar jedan duel da ostane na nogama možda bi i moglo da bude nešto od njega
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...

Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Владика
Administrator

Post by Владика »

Мора се признати да се види велики напредак у игри наспрам пролећног дела првенства. Војводина игра храбро, више се трчи и све у свему заиста је деловала као тим који заслужује да игра у Европи. Сада што ми имамо магловите и нереалне представе о некој нашој величини као и пред убеђења колико би којим тимовима требали да дамо голова то је наш проблем. Аустрија има годишњи буџет од 14 милиона евра! То је више од оног са чиме располажемо ми и титови близанци заједно. Опет треба нагласити да је ово била прва такмичарска утакмица црвено-белих.
Нисмо имали среће, по мени реалан резултат би био 5-3 за нас. Праву Војводину видећемо у Бечу када се љубичасти отворе.
http://www.youtube.com/watch?v=RrZcHLs5ZJY
tomicns

Post by tomicns »

Ogi?, Stjepanovic i Mrdja su bili najbolji na terenu ubedljivo, a ne znam zasto svi toliko hvalite igru Mise, kad svaki put kad je dobio priliku nije je iskoristio, cak je bio veoma los na terenu?
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

podbara wrote:Нисмо имали среће, по мени реалан резултат би био 5-3 за нас. Праву Војводину видећемо у Бечу када се љубичасти отворе.
Upravo sam se ulogovao opet veceras,da napisem jos nekoliko recenica i bas ove tvoje dve gore se nalaze i u mojim "temama" za ovo pisanje.
Prvo,cini mi se da smo unistili (bar za sada) ono sto je Vosu zadnjih desetak (ako ne i vise) godina krasilo - cvrsta,pouzdana i stamena odbrana.Pa nesto kontam,nije li vreme da se napokon sa ovakovom odbranom,jednostavno ulazi u svaki mec sa ciljem,odigrati ga "na gol vise".Eto,ti napisa 5:3,to je to... kamo srece da je tako i bilo.S tim,sto moram napisati,da ovaj put mi ipak nismo igrali na gol vise,nego smo igrali i sa previse respekta. Bas me zanima,postoji li u Srbiji trener koji je sposoban voditi ekipu na najprostiji nacin,bez puno mudrovanja i komplikovanih recenica (na konferencijama),koji ce napraviti ekipu koja igra bez respekta!? Antic to ovih meseci veoma uspesno cini sa reprezentacijom,ima li takvog medju nasim fudbalskim (klubskim) "vucima"!?

Podbara,rece ti da cemo pravu Vosu videti kad se ovi otvore.I svi nasi igraci su najavljivali da ce biti tesko protiv bunkera.Pa me zanima,kako ste svi vi ostali videli ovu utakmicu... jesu li Beclije igrale zatvoreno,defanzivno,kukavicki,sa samo jednim igracem na nasoj polovini i samo jednim u nasih 16m kad je prekid za njih!?
Ili mi jednostavno ne znamo da se u paralelnom svetu,igra fudbal u oba pravca i da se trci svih 90 minuta!?

I na kraju,jos jedno malo zapazanje :lol: ,iliti recimo,sta bih ja uradio da sam na mestu trenera Vose koji priprema strategiju za revans.Pripremio bih Danija (drugi spicevi nemaju snagu za to),za 90-ominutni presing na njihovog golmana,kad god mu se vraca lopta,jer je vise nego ocigledno da im je golman panicar i dosta nesiguran i mozda u njemu vidim i nasu najvecu sansu u revansu.Covek veoma lose degazira povratne lopte od saigraca,tako da bih bazirao postavku igraca u prostoru u tim momentima na poseban nacin :roll:
Image
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Daj Vojo mora da nas zajebavas sa tom pricom o golmanu :lol: :lol:
Pravo da ti kazem i meni je delovalo da nam je odbrana suplja kao nikad, tj. bas ti stoperi, kuda smo i primili gol, ne pratim utakmice, tj. ne gledam ih vec neko vreme pa ne mogu puno da kazem. A te price da nas je odbrana krasila, manje vise, znali smo mi da odigramo i 5-4 i 6-5. Pre bih rekao da nas je krasio "na oko" lep fudbal, kakav je ovaj bar priblizno bio danas.
Od kad taj Lovric igra stopera i taj Karan, ocigledno je da su neuigrani, a opet, deluje mi kao i da mi mozemo lakse do tudjeg gola nego prethodnih sezona (tudjeg gola malo boljih ekipa), mnogo lopti je malo falilo da prodju i da izadje nas igrac sam ispred golmana, znaci tu je momenat u pitanju, plus neiskorisceni ziceri, moglo je da bude i 5-1 za nas, pa bi svi ovde ludovali od hvale i srece. Mrdja se solidno otvara, ne znam kakav je taj nas gruzijac jer ga u zivotu nisam gledao. Maksimovicu ne dati vise nikad da igra, a Aleksic umesto Tadica, Kizito umesto Pekovica, a Pekovic na mesto Karana, i to je to po meni.
U Becu neka gori u svakom smislu, 1:3 za nas. TAKO JE.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Locked