@Vuke @Red Marquis
Da, jasno mi je šta kažete. I slažem se s obojicom, da ne kažem da se "slažem da se ne slažete"

I da su oni još 'alaviji nego što su moćni, i da je smešno to što kažu da ih kup ne interesuje i sve te fantazmagorije. Nego, ja sam na ovaj scenario pomislio kao na "najgori mogući" (tako i mislim), a nekako me je svakodnevica (obaška i voljeni klub) naučila da uvek verujem u najgori mogući scenario. Ovo mi jednostavno deluje kao potpuno novi "kvalitet" srpskog fudbala. Jer ako Voša nešto uprska, onako ljudski, ili ako nas "oni" pokradu, to će biti nešto što smo videli
xyz puta i znamo kako da se nosimo s time (istrenirani smo), ali ako se ostvari moje "proročanstvo"... Ne mislim tu na nekakvo lažno moralisanje, nego na izgradnju opšte žabokrečine kao snažnog generatora razočarenja, letargije i nezainteresovanosti; nečega mnogo goreg od ove situacije gde postojimo "mi" i "oni" i jasan front između nas. Barem je u mojoj glavi tako.
Mada, ne mogu stoprocentno ni da tvrdim da ne bih progutao sve samo da vidim tog nesretnog Stanojevića kako posle finala čestita našem treneru koji će se do maja verovatno prezivati Bekvalac ili tako nešto...