Zaista, za početak, odlična ideja!
Vidi,
dulajlo, mislim da tvoje marketinško iskustvo može biti jako značajno, a verujem da ovde ima još ljudi koji bi mogli pomoći!
Mene fascinira Firmin marketing! Ti momci su izvukli ovaj grad iz učmalosti, a svi znamo kako su skromno krenuli. Bukvalno od nule! Garantujem da bi mogli da drže predavanja većini privrednika o uspešnom marketinškom nastupu.
Ja se uhvatio plakata kao pijan plota!
Ali, ne mogu da zaboravim scenu iz Kule, od pre par godina...Nešto sam se vozao tuda, kad ono, u centru - plakat! Najava neke njihove tekme sa nekim "šklj" protivnikom...Pomislih: "Čoveče, ovo kod nas nisam video dugi niz godina!" Odmah sam se setio one naše čuvene table, kod "Krompi"-ja, sa fotografijama od prethodne nedelje!
Dobro, to bi ovi BG uvlakači odmah polupali, kao što bi, verovatno, plakati bili prelepljeni nekim kretenskim najavama koncerata ili slično...
Ali, za početak, možda krenuti sa kafanama i kafićima? Naravno, u dogovoru sa gazdama. Nađemo proverene Vojvodinaše i sa unutrašnje strane izloga njihovog lokala stavimo plakat (manje - više, svi ti lokali imaju neko obezbeđenje). Dobro, ovo jeste rizično za vlasnike, tako da je ideja, pomalo, utopijska...priznajem...Ali, recimo unutar lokala! Ma, svaka kafana ima neki zid za takve stvari...To sam skoro video u Kaću, bila je najava nekog rukometa....Skromno, ali, od nečeg se mora krenuti...Ovo mi je sad, onako, sinulo...bezveze...Možda je glupa ideja, voleo bih da čujem mišljenje drugih forumaša, pa, ako smo za akciju - hajde da nađemo najbolje rešenje!