Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Super Liga - sezona 2022/23

Post by Voja »

Ja sam se opredelio za ceo mec u Nisu jer sam znao da ce biti na noz,zao mi je sto propustih pre svega Spartak vec drugo kolo,jer vidim da su se super snasli bez NN i Tufe.
Image
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Voja wrote: Fri Jul 15, 2022 10:09 pm U ovoj sezoni vrlo lako moze da se desi i ubistvo na terenu zbog tih 20 miliona evra sto Liga sampiona daje nasem sampionu sledece sezone. VAR treba iskljuciti za zvezdu i partizan i ustedeti struju i dnevnice.
Upravo to.
Napisah vec to negde prosle sezone. Oni ce se do kraja sezone poklati oko tih novaca.
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Чука је била подрђен ривал већи део текме,свака част Гаћиновићу како је сложио екипу и како је од једне екипе која је раније само ударала лопту направио екипу која се надиграва,играју пресинг од противничког шеснаестерца.Лончар који је мозак екипе и са Дановским се пита за све у организацији игре из пенала пребаци стадион,страшно,реално су заслужили бар бод.Добро је за наш фудбал да имамо што више екипа које се надигравају и труде да играју фудбал,ту су Лучани,Напредак,Спартак,ТСЦ.Чука има искусну,такмичарску екипу,нису нешто играли,имају играче са индивидуалним квалитетом,црнац је покидао код гола,за нашу лигу озбиљан нападач.Мало сам гледао Раднички Партизан да би коментарисао.
Наша лига је чудна(лоша) и сигурно доста бодова се освоји деструктивним фудбалом,тучом на терену и бунарењем,паркирањем аутобуса,за шта је много лакше саставити екипу него наћи пар играча који знају с лоптом.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Radnički sam kriv za izgubljene bodove.Ne daš gol kad treba, onda napraviš idiotske penale.Al što neko već napisa, mi samo treba da gledamo u naše dvorište.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ako se ne varam,posle ovog kola teoretski maksimalno 4 ekipe mogu da imaju svih 6 bodova... Zvezda,Tsc,Vozdovac i GAT ili Mi.Nadam se da cemo napraviti i taj iskorak
Image
Turija

Post by Turija »

http://www.zurnal.rs/fudbal
Bravo za Panajotovica, sto je pokrenuo to pitanje :!:

Jako se ne postuju uspesi klubova izvan Bg kod sudija i u domacim medijima i onda sudije svesno navlace za blizance u utakmicama kad im rezultati ne idu na ruku.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Posle dva kola jedini smo uz nedodirljive sa 6 bodova na tabeli. Uz njih,nas i Vozdovac je sacuvao netaknutu mrezu u prva dva kola,al je skupio 4 boda.
Zanimljivo je da se Napredak ni kuci nije predstavio kao ekipa sposobna da pobedi,tako da mozemo reci da je usao onaj penal bio bi to gubitak velika dva boda.
Image
Turija

Post by Turija »

Gledao sam drugo poluvreme u Krusevcu.
Izgledalu su domacini mnogo slabije nego protiv nas. Mogu biti zadovoljni bodom, jer gol im je ,,visio u vazduhu". Gosti su ozbiljno pretili Petricu, a domaci izgledali nemocni da daju gol da se igralo i do sutra.
Na kraju, u hajlajtsima, sam video stativu Cecarica i par polusansi za Napredak. Drugo poluvreme, bas nista od igre Napretka. Vise nego slabo u svim elementima igre. Sreca da nam ne uzese bod u NS.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Biće ćiribu ćiriba samo da dovedemo kvalitetnu 10ku.
fare

Post by fare »

U timu 2 kola Traore, Milosavljević i Simić a za Baraya nije bilo mesta a bogami i NN.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Dobro, realno, ovi su razguzili tu sirotu Kolubaru u pola sata igre.
Ne mozemo ocekivati NN i Baraya pored Kataija i Pavkova kad su brojke na papiru toliko superiornije.
Turija

Post by Turija »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... tok/425600

Jos jedan dobar potez iz vise razloga.
Po meni, prvi je taj sto navijaci Vose preferiraju najvise Zapad, a privuci ce ljude na Istok besplatan ulaz uz obelezje Kluba.

Jedini problem je gde da kupe obelezje, oni koji ga nemaju, jer nema klupskog shopa.
To pitanje treba brzo resiti.

Drugo, mnogo ce lepse izgledati istocna tribina u tv prenosu, kada je je dobro popunjena i kad se cuju aplauzi i navijanje sa svih tribina.

Trece, doci ce na Istok i potencijalni navijaci Vose, koje se dvoume da plate ulaznicu.

Sve u svemu, lepo se popunjava kapacitet stadiona i stvara navika dolaska na utakmice Vojvodine. :lala:

PS
Inace, ne treba praviti famu od Spartaka. Mozda su samo nesto bolji od prosle sezone? Mozda, a mozda ih je samo hteo gol, posto su se, uglavnom, branili u prva dva kola?
Ocekujem nasu sigurnu pobedu.
Dragojlo

Post by Dragojlo »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ara/425677
Aahahahahaaa, morao sam!!! :lol:
Ovaj je perverznija varijanta onog Gol Gol Mebrahtua što takođe igra u Australiji... :devil:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

A na Malti transparent REAL IZ NISA SVE REDOM SISA :mrgreen: Kakva je ovo egzotika od fudbala .Orkestar pici muziku od prvog sekunda :)
Image
slanobarac

Post by slanobarac »

Voja wrote: Thu Jul 21, 2022 7:04 pm A na Malti transparent REAL IZ NISA SVE REDOM SISA :mrgreen: Kakva je ovo egzotika od fudbala .Orkestar pici muziku od prvog sekunda :)
Ko prenosi, gde se može gledati?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Post Reply