Super Liga - sezona 2024/25
Re: Super Liga - sezona 2022/23
Niste spomenuli jednu sitnicu, a to je da bez saglasnosti Vojvodine utakmica sa CZ ne bi bila odložena. Uspešna ili ne, ova uprava je deo političke strukture koja uništava grad i državu. Kao navijači Vojvodine ne postižemo mnogo žmureći na tu činjenicu.
Pisao sam,samo nisi bio na casuVoja wrote: ↑Sun Jul 24, 2022 9:08 am Ono sto meni daje malu nadu je da i mi moramo pristati na odlaganje,a koliko se secam prosle godine nismo pristali na odlaganje meca sa Partizanom... tako da ni sad ne bi trebalo popustati. Jos ako smo samouvereni,a igranje meca ne utice ni na regularnost prvenstva,apsolutno ga treba igrati u predvidjenom roku. E sad... gledano iz naseg ugla,mozda i nasoj struci odgovara odlaganje,mozda ocekuju da se tim jos bolje uigra,da dodje jos pojacanje,pa mozda cak i i bolje izaci na zvezdu sa skorom recimo 10 od 10 nego 4 od 4. Tek sad mi ona recenica Zbiljica da ne vidi od koga moze izgubiti bodove u prvih 10 kola dobija smisaoGeneralno sam uvek protiv bilo kakvog taktiziranja i odlaganja. Ako ti po rasporedu sleduje taj mec izadji i odigraj ga,ko je bolji nek pobedi i to je to

Inace 11.kolo gostujemo Cuki,a 13. Partizanu

Last edited by Voja on Tue Jul 26, 2022 5:36 pm, edited 1 time in total.

E ovo je i meni zapalo za oko. Tzv "dzentlmenski dogovor"
Jel se oni sprdaju. Ne vidim motiv da mi to pustimo. Imali smo tri utakmice za redom sa 5+ hiljada na tribinama. Hype je nikad veći u poslednjih 15ak godina. Dobra igra, početak sezone i mi odložimo utakmicu sa ciganima.
Koja je logika, mesec dana bez fudbala u NS.
Potpuna nebuloza.
Ovo bi ja recimo pitao Zbiljića kad ga pozovete na forum.
Come on you Reds!
- Deep Purple
Kao da se mi pitamo da li će da se odloži ili ne jer svaki klub ima pravo da traži jednom odlaganje. Ne treba nikakva saglasnost. Po principu možeš da dižeš buku i pišeš saopštenja ali su pravila pravila. Svaki sledeći put klubovi moraju da se dogovore. Pa Hajduk Split i Dinamo odložiše utakmicu prošle sezone koja je direktno uticala na regularnost jer je derbi pomeren za zadnje kolo. Odigralo se posle pet meseci. Navodim samo kao primer. Svaki klub ima pravo jednom da traži. Naravno da nam smeta jer smo u naletu ali džabe kad se ne pitaš ništa.
Radnički je odložio, vrv će i Čukarički i partizan kad dodju na red i tjt.
@Turija @Voja
Samo nek pecka, lako mu je sad kad je u pravu
Ko će pre da dobije ili da da otkaz Amar ili Neša?
@Turija @Voja

Ko će pre da dobije ili da da otkaz Amar ili Neša?

- Red Marquis
- Moderator
Meni se čini da je pređašnjih godina bilo i više odlaganja od jednog po timu zbog Evrope. Tako da...ovo je napredak 

Io odio Belgrado
Ja mislim da i nama odgovara odlaganje.
Da se Malbasic uigra, kao i svi pridosli igraci.
Drugo, nezgodno bi nam pao poticijalni poraz vec u 5 kolu. Narusio bi elan, pobednicku atmosferu i najavu borbe za sam vrh.
Sto se tice posete, ona je malo manja od ocekivane i zbog sezone godisnjih odmora. Tako da mesec dana bez fudbala u NS nije neki velik problem, jer bice Vose na gostujucim terenima, a pauza u 5 kolu dobro ce doci i nasim igracima da predahnu na ovim zegama.
Sve u svemu, mislim da ne treba da zalimo i da se ,,brecamo" zbog odlaganja, bez obzira sto su ga oni predlozili. A, sto je napisao Deep, nismo ni mogli nista, jer prvo odlaganje ne trazi saglasnost, dok sledece trazi.
Da se Malbasic uigra, kao i svi pridosli igraci.
Drugo, nezgodno bi nam pao poticijalni poraz vec u 5 kolu. Narusio bi elan, pobednicku atmosferu i najavu borbe za sam vrh.
Sto se tice posete, ona je malo manja od ocekivane i zbog sezone godisnjih odmora. Tako da mesec dana bez fudbala u NS nije neki velik problem, jer bice Vose na gostujucim terenima, a pauza u 5 kolu dobro ce doci i nasim igracima da predahnu na ovim zegama.
Sve u svemu, mislim da ne treba da zalimo i da se ,,brecamo" zbog odlaganja, bez obzira sto su ga oni predlozili. A, sto je napisao Deep, nismo ni mogli nista, jer prvo odlaganje ne trazi saglasnost, dok sledece trazi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple wrote: ↑Tue Jul 26, 2022 5:50 pm Kao da se mi pitamo da li će da se odloži ili ne jer svaki klub ima pravo da traži jednom odlaganje. Ne treba nikakva saglasnost. Po principu možeš da dižeš buku i pišeš saopštenja ali su pravila pravila. Svaki sledeći put klubovi moraju da se dogovore. Pa Hajduk Split i Dinamo odložiše utakmicu prošle sezone koja je direktno uticala na regularnost jer je derbi pomeren za zadnje kolo. Odigralo se posle pet meseci. Navodim samo kao primer. Svaki klub ima pravo jednom da traži. Naravno da nam smeta jer smo u naletu ali džabe kad se ne pitaš ništa.
@Turija @Voja
Ko će pre da dobije ili da da otkaz Amar ili Neša?![]()
Gde vam to piše da jedan klub može tek tako da odloži meč bez validnog razloga ? Ja sam siguran da to nije istina.
Come on you Reds!
- slanobarac
@1892
Gde vam to piše da jedan klub može tek tako da odloži meč bez validnog razloga ? Ja sam siguran da to nije istina.
Piše na zidu u kancelariji Terzića odmah ispod njegove fotke sa Vučićem. Ja video...verujte mi na reč.
Piše na zidu u kancelariji Terzića odmah ispod njegove fotke sa Vučićem. Ja video...verujte mi na reč.

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Deep Purple
Gasite mešalicu, motajte kablove, imamo pobednikaslanobarac wrote: ↑Tue Jul 26, 2022 8:42 pm @1892
Piše na zidu u kancelariji Terzića odmah ispod njegove fotke sa Vučićem. Ja video...verujte mi na reč.![]()

@1892 Mozzart je pisao o tome.
U BH ligi tri utakmice mogu klubovi da odlože, izgleda da oni igraju 2022/24 sezonu

- gospodinFKV
- churguzijanac
Nema raspadanja, pa ne igramo Evropu da nas izduvaju već u avgustu.Ekipa nam ima super potencijal da raste, više nego cigan mala.Oktobar je zapravo pravi mesec da se osamimo na vrhu tabele 

-
Mocart piše da Lučić iz Zvezde ide u Čukarički. Šta će im toliko krila?
Može im se, nemaju oni forum pa da ih pljuju zato što gomilaju igrače i ne forsiraju svoju decuVojvodjanin123 wrote: ↑Fri Jul 29, 2022 10:18 am Mocart piše da Lučić iz Zvezde ide u Čukarički. Šta će im toliko krila?

A uzgred ni nemaju svoju decu

Šalim se malo, ko bi ih znao, pretpostavljam imaju neku koncepciju, mada me mnogo i ne zanimaju. Čukarički mi vodi na listi tih bespotrebno postojećih i odvratnih klubova bez ikakvog smisla i sadržine, a koji ne služe nikome i ničemu. Ovaj predstavlja i znači nešto jedino njegovom tzv vlasniku za trgovačke kombinacije kojima je uvek po potrebi na usluzi blizanačkom smeću. Nekako sterilno im je i izveštačeno sve, od stadiona do igrača. Strašno je što smo dopustili poslednjih godina da se oni predstavljaju nečim vrednim u srpskom fudbalu i da se rangiraju ispred nas.
Gledao sam Radnički i osim ako nisu prodali utakmicu zaista su živi očaj. Dozvolili su da ih neki tamo poluprofesionalci za koje ni Gugl nije čuo oduče od fudbala. Greške na nivou amatera, da ne kažem dece. Odmah na početku prvog produžetka dvojica su izletela na protivničkog golmana i ovaj jedan je samo trebao da doda loptu drugom da je ubaci u prazan gol i nije uspeo.
Tačno mi je krivo što smo sprečili TSC da igra Evropu. Ovi već drugi put od tri učešća u Evropi ispadaju protiv pajaca.
Možda ću da zvučim pristrasno i subjektivno ali na osnovu svega viđenog do sada najbolji utisak od ovih top ekipa na mene je ostavila upravo Vojvodina. Zvezdu nisam gledao protiv Kolubare, ali igrački nije bila ni približno toliko dominantna protiv Mladosti i Radničkog koliko se očekivalo. Partizan i Radnički neću da komentarišem kada se zna. TSC mi deluje možda malo iznad proseka u najboljem slučaju. Čukarički očigledno sklon kiksevima u domaćem prvenstvu i čini mi se da gledaju da dovedu što više atraktivnih imena u tim, a ne da to rade planski, po potrebi i taktici.
Tačno mi je krivo što smo sprečili TSC da igra Evropu. Ovi već drugi put od tri učešća u Evropi ispadaju protiv pajaca.
Možda ću da zvučim pristrasno i subjektivno ali na osnovu svega viđenog do sada najbolji utisak od ovih top ekipa na mene je ostavila upravo Vojvodina. Zvezdu nisam gledao protiv Kolubare, ali igrački nije bila ni približno toliko dominantna protiv Mladosti i Radničkog koliko se očekivalo. Partizan i Radnički neću da komentarišem kada se zna. TSC mi deluje možda malo iznad proseka u najboljem slučaju. Čukarički očigledno sklon kiksevima u domaćem prvenstvu i čini mi se da gledaju da dovedu što više atraktivnih imena u tim, a ne da to rade planski, po potrebi i taktici.