OK Vojvodina

Nije fudbal, ali i oni nose ime Vojvodina!
Grbavica.021*

Re: OK Vojvodina

Post by Grbavica.021* »

Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Пета утакмица финала плеј офа
Раднички - Војводина 3:1 (21:25, 25:20, 25:21, 25:22)

Сезона за заборав… 0/3
Turija

Post by Turija »

Katastrofalno dizanje Milanovica, nedopustivo previse servis gresaka i uzasna igra korektora Stankovica.

Vojvodina nema rezervnog dizaca, koji moze zameniti mladog Milanovica, kada mu ne ide. To je nedopustivo za renome kakav ima OKV.

Zasluzena pobeda Radnickog. Ima iskusnog i vrlo dobrog l tehnicara Kostica. Za njega su bili bolji u ovom Finalu.
Cestitka Kragujevcanima.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Duplof

Post by Duplof »

Slažem se sa @Turijom, Milanović nema nikakvu zamenu, a kamoli adekvatnu. Na državnom nivou se kuburi s tehničarima već godinama, ali baš da se ne može naći neki pristojan da zameni na par poena... Plašim se da njega više nećemo gledati u našem dresu naredne sezone, jer je momak zaista perspektivan i sjajan za svoje godine.

Više puta se spominjalo, pa valja reći opet. Ovo su pretežno mladi momci, nema tu mnogo iskusnih igrača koji bi rešili ovu petu utakmicu, a to je i te kako falilo večeras. Ipak, mogu reći da je ovo pristojna sezona.

Za samu odbojku je odlična stvar ova dupla kruna Kragujevčana! Iskrene čestitke!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Duplof wrote: Wed Apr 30, 2025 9:33 pm Slažem se sa @Turijom, Milanović nema nikakvu zamenu, a kamoli adekvatnu. Na državnom nivou se kuburi s tehničarima već godinama, ali baš da se ne može naći neki pristojan da zameni na par poena... Plašim se da njega više nećemo gledati u našem dresu naredne sezone, jer je momak zaista perspektivan i sjajan za svoje godine.

Više puta se spominjalo, pa valja reći opet. Ovo su pretežno mladi momci, nema tu mnogo iskusnih igrača koji bi rešili ovu petu utakmicu, a to je i te kako falilo večeras. Ipak, mogu reći da je ovo pristojna sezona.

Za samu odbojku je odlična stvar ova dupla kruna Kragujevčana! Iskrene čestitke!
Нема се пара у клубу да би се неко довео.
Што се тиче утакмице сами себе смо победили али ај идемо даље.
Turija

Post by Turija »

Falio je iskusni Radosavljevic, ali i da je bio na terenu, mislim da ne bi mogao pomoci, jer je veceras problem bio nas dizac i servis.

Meni se, u ovim finalnim utakmicama, dopao nas libero Negic. Mnogo teskih servi je primao dobro, ali to nije materijalizovao dizanjem.
Da smo imali Kostica, lagano bi prvak bio resen u 3 utakmice.
Generalno, nas tim ima jako mlade, dobre i perspektivne igrace. Ta mladost i neiskustvo nosi velike oscilacije u igri, ali momke treba zadrzati nekoliko godina i stvoriti dominantnu ekipu za domacu ligu i konkurentnu za Evropu.
Idemo dalje, medjutim, mora se obavezno dovesti rezervni takmicarski konkurentan dizac.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
fare

Post by fare »

Ljudi jel ste vi svesni da su te sve naša deca i mladi su osim Savovskog i Ranđelovića svaka im čast naspram sebe su imali mnogo iskusniju ekipu a kod nas nosioci Kulpinac 18 godina Kokeza 21 godinu Milanović 20 i da ne nabrajam više ja sam prezadovoljan svaka im čast a Sportsko Društvo treba da je sramota prvo Rukomet finale nisu ništa organizovali i sada 5 meč isto bez naših navijača koji bi mnogo značili našoj mladoj ekipi što se videlo u 4 meču u Novom Sadu.
fare

Post by fare »

Grbavica.021* wrote: Wed Apr 30, 2025 9:50 pm
Duplof wrote: Wed Apr 30, 2025 9:33 pm Slažem se sa @Turijom, Milanović nema nikakvu zamenu, a kamoli adekvatnu. Na državnom nivou se kuburi s tehničarima već godinama, ali baš da se ne može naći neki pristojan da zameni na par poena... Plašim se da njega više nećemo gledati u našem dresu naredne sezone, jer je momak zaista perspektivan i sjajan za svoje godine.

Нема се пара у клубу да би се неко довео.
Што се тиче утакмице сами себе смо победили али ај идемо даље.
i ne treba nikog dovoditi sačuvati ovu ekipu 2.3 sezone pa da vidiš.
Post Reply