Пета утакмица финала плеј офа
Раднички - Војводина 3:1 (21:25, 25:20, 25:21, 25:22)
Сезона за заборав… 0/3
OK Vojvodina
Re: OK Vojvodina
Katastrofalno dizanje Milanovica, nedopustivo previse servis gresaka i uzasna igra korektora Stankovica.
Vojvodina nema rezervnog dizaca, koji moze zameniti mladog Milanovica, kada mu ne ide. To je nedopustivo za renome kakav ima OKV.
Zasluzena pobeda Radnickog. Ima iskusnog i vrlo dobrog l tehnicara Kostica. Za njega su bili bolji u ovom Finalu.
Cestitka Kragujevcanima.
Vojvodina nema rezervnog dizaca, koji moze zameniti mladog Milanovica, kada mu ne ide. To je nedopustivo za renome kakav ima OKV.
Zasluzena pobeda Radnickog. Ima iskusnog i vrlo dobrog l tehnicara Kostica. Za njega su bili bolji u ovom Finalu.
Cestitka Kragujevcanima.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Slažem se sa @Turijom, Milanović nema nikakvu zamenu, a kamoli adekvatnu. Na državnom nivou se kuburi s tehničarima već godinama, ali baš da se ne može naći neki pristojan da zameni na par poena... Plašim se da njega više nećemo gledati u našem dresu naredne sezone, jer je momak zaista perspektivan i sjajan za svoje godine.
Više puta se spominjalo, pa valja reći opet. Ovo su pretežno mladi momci, nema tu mnogo iskusnih igrača koji bi rešili ovu petu utakmicu, a to je i te kako falilo večeras. Ipak, mogu reći da je ovo pristojna sezona.
Za samu odbojku je odlična stvar ova dupla kruna Kragujevčana! Iskrene čestitke!
Više puta se spominjalo, pa valja reći opet. Ovo su pretežno mladi momci, nema tu mnogo iskusnih igrača koji bi rešili ovu petu utakmicu, a to je i te kako falilo večeras. Ipak, mogu reći da je ovo pristojna sezona.
Za samu odbojku je odlična stvar ova dupla kruna Kragujevčana! Iskrene čestitke!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- Grbavica.021*
Нема се пара у клубу да би се неко довео.Duplof wrote: ↑Wed Apr 30, 2025 9:33 pm Slažem se sa @Turijom, Milanović nema nikakvu zamenu, a kamoli adekvatnu. Na državnom nivou se kuburi s tehničarima već godinama, ali baš da se ne može naći neki pristojan da zameni na par poena... Plašim se da njega više nećemo gledati u našem dresu naredne sezone, jer je momak zaista perspektivan i sjajan za svoje godine.
Што се тиче утакмице сами себе смо победили али ај идемо даље.
Falio je iskusni Radosavljevic, ali i da je bio na terenu, mislim da ne bi mogao pomoci, jer je veceras problem bio nas dizac i servis.
Meni se, u ovim finalnim utakmicama, dopao nas libero Negic. Mnogo teskih servi je primao dobro, ali to nije materijalizovao dizanjem.
Da smo imali Kostica, lagano bi prvak bio resen u 3 utakmice.
Generalno, nas tim ima jako mlade, dobre i perspektivne igrace. Ta mladost i neiskustvo nosi velike oscilacije u igri, ali momke treba zadrzati nekoliko godina i stvoriti dominantnu ekipu za domacu ligu i konkurentnu za Evropu.
Idemo dalje, medjutim, mora se obavezno dovesti rezervni takmicarski konkurentan dizac.
Meni se, u ovim finalnim utakmicama, dopao nas libero Negic. Mnogo teskih servi je primao dobro, ali to nije materijalizovao dizanjem.
Da smo imali Kostica, lagano bi prvak bio resen u 3 utakmice.
Generalno, nas tim ima jako mlade, dobre i perspektivne igrace. Ta mladost i neiskustvo nosi velike oscilacije u igri, ali momke treba zadrzati nekoliko godina i stvoriti dominantnu ekipu za domacu ligu i konkurentnu za Evropu.
Idemo dalje, medjutim, mora se obavezno dovesti rezervni takmicarski konkurentan dizac.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ljudi jel ste vi svesni da su te sve naša deca i mladi su osim Savovskog i Ranđelovića svaka im čast naspram sebe su imali mnogo iskusniju ekipu a kod nas nosioci Kulpinac 18 godina Kokeza 21 godinu Milanović 20 i da ne nabrajam više ja sam prezadovoljan svaka im čast a Sportsko Društvo treba da je sramota prvo Rukomet finale nisu ništa organizovali i sada 5 meč isto bez naših navijača koji bi mnogo značili našoj mladoj ekipi što se videlo u 4 meču u Novom Sadu.
i ne treba nikog dovoditi sačuvati ovu ekipu 2.3 sezone pa da vidiš.Grbavica.021* wrote: ↑Wed Apr 30, 2025 9:50 pmНема се пара у клубу да би се неко довео.Duplof wrote: ↑Wed Apr 30, 2025 9:33 pm Slažem se sa @Turijom, Milanović nema nikakvu zamenu, a kamoli adekvatnu. Na državnom nivou se kuburi s tehničarima već godinama, ali baš da se ne može naći neki pristojan da zameni na par poena... Plašim se da njega više nećemo gledati u našem dresu naredne sezone, jer je momak zaista perspektivan i sjajan za svoje godine.
Што се тиче утакмице сами себе смо победили али ај идемо даље.