Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
fare

Re: Transferi

Post by fare »

Deep Purple wrote:@Turija Kovačević je realno bio katastrofalan i ne slažem se da je bolji trenutno od Stevanovića. On je napravio par ekscesa koji su doprineli tome da otpadne. (ne znamo koje ali koliko se sećam mislim da je trener spomenuo da je nekog komentarisao u toku utakmice sa klupe) bio je tokom cele polusezone u turbulentnom periodu kako na terenu tako i van njega.
Nije igrao ni kod Lalatovića a bio je njegova velika želja.
Neka je 5 puta gori od pomenute dvojice ali je naše dete voli ovaj klub, ponikao u njemu dok ovu dvojicu boli patka za Vošu a to je velika razlika.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Ništa ajde lepo da dovodimo igrače koji vole klub bez obzira na kvalitet. Mogli smo i Nikolu Kovačevića da vratimo pa lepo imamo dvojicu Kovačevića koji vole klub.
A to što se ne zna koje gori nema veze.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Deep Purple wrote:@Turija Kovačević je realno bio katastrofalan i ne slažem se da je bolji trenutno od Stevanovića. On je napravio par ekscesa koji su doprineli tome da otpadne.
Stevanović je bio barem podjednako katastrofalan. Ne znam koliko ti je još u sećanju evropska odiseja, Stevanović, Busnić i Cucin su bili najgori u kvalifikacijama. Kova sa druge strane među najboljima, može se slobodno reći da i ovo malo dokle smo dospeli, verovatno je najviše njegova zasluga, koliko god to sjebano zvučalo. A Kova je dete kluba, ako im je jebao mater sa klupe, ne samo da nije zaslužio da bude precrtan, već da je zaslužio da dobije traku. Šteta što nije bio jasniji i glasniji.

Ne treba se ložiti na Gambijce, pogotovo iz Anderlehta. Zambijac iz Zambije je i dalje u vrlo svežem sećanju.

Inače neka gambijska ekipa igrača je bazala po prvoj ligi Srbije(famozni Marong, posle i Joof(Iliti Dijuf) i Trajal su bili u kombinaciji), pa me ne bi me iznenadilo da sa istom agencijom(koliko znam iz medija usko spregnutom sa ekipom Superstars) muljamo. Dva njihova centarhalfa prilično neuspešno igraju u prosečnim ekipama u Izraelu na pozajmicama, tako da su idealni za dovođenje u vezu sa nama. Da ne nabrajam imena, ako se potrudite, naći ćete ih. Još će neko preneti od naših "medija".

Da ne pričam koliko je idiotski u zemlju koja je izbacila u poslednjih 20 godina samo i isključivo centarhalfova, zadnjih veznih i trenera koji igraju po principu "Ko pređe pola, nek mu crkne keva", dovoditi strance tog profila...
Deep Purple wrote:Ništa ajde lepo da dovodimo igrače koji vole klub bez obzira na kvalitet. Mogli smo i Nikolu Kovačevića da vratimo pa lepo imamo dvojicu Kovačevića koji vole klub.
A to što se ne zna koje gori nema veze.
Ti nisi upoznat sa hapšenim ciganom? Pride, može. Ništa ne bi bili gori od onih koji nam ostaju. Sa tim se ne možeš nesložiti.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Pa hapšen je on pre desetak godina ali sam imao priliku davno da pričam sa njim i on mi je rekao da je zavoleo klub.
Turija

Post by Turija »

@Deep
Imao je i Stevanovic i te kakvih gresaka u dodavanjima i intervencijama ispred Simica, samo na njegovu srecu, nisu pali golovi, kao kod Kovacevicevih i Kopitovicevih, pa se ne pamte.

A, to sto je Kovacevic komentarisao, kao najverovatnije i ranije Stepanov, to je zato sto im je i stalo do Vose, pa ne izdrze da ne reaguju burno. A kanda je neoprostivo, ako je igrac emotivno vezan za Vosu?

Za tog drugog Kovacevica, ne znam odakle ti to da on voli Vosu?
Ultra je zvezdas i jos ne nesto vise kvalitetan igrac na svojoj poziciji ( ako mislim na istog, tj koji se setao ligom do Spartaka, Vose....?)
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Nema svrhe nastavljati ovu diskusiju. Trener i uprava odlučuju i neka snose odgovornost za svoje odluke.
Ja Kovu gotivim ali mislim da je on svoje bar trenutno odigrao.

@Turija
Da, taj.
On je hapšen malo pre nego što je stigao kod nas.
Danilo

Post by Danilo »

Deep Purple wrote:
Danilo wrote:Mislim da 10 uopste nije u planu, trazi se stoper...neki Gambijac je zelja
https://www.transfermarkt.com/bubacarr- ... ler/292366" onclick="window.open(this.href);return false; Ako je kojim slučajem ovaj pakuj ga sa sve mašnicom.
Taj.
Kakav je
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Danilo Pre tri godine je vredeo 6 mil. Nikada ga nisam gledao. Previše je dobar na papiru da bi izgledalo istinito. Andreleht ga platio bio 8 mill eur.
@Vojo odradi skauting
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Deep Purple wrote: @Vojo odradi skauting
Nemam ja snage vise... sedim ceo dan i razmisljam da l bih sa ovim timom bio u prvih 5... a trazio bih tek nesto vise od 500e mesecno :D
Image
ernesto

Post by ernesto »

Ni Vladimir ni Nikola Kovacevic nemaju kvalitet za Vojvodinu.
Banujte me molim vas :beg:
slanobarac

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote:@Turija Kovačević je realno bio katastrofalan i ne slažem se da je bolji trenutno od Stevanovića. On je napravio par ekscesa koji su doprineli tome da otpadne. (ne znamo koje ali koliko se sećam mislim da je trener spomenuo da je nekog komentarisao u toku utakmice sa klupe) bio je tokom cele polusezone u turbulentnom periodu kako na terenu tako i van njega.
Nije igrao ni kod Lalatovića a bio je njegova velika želja.
Stevanović nije bolji od Kovačevića a igra samo zato što ga je doveo Đorđević. Zamisli, dovedeš ga za 200000 € i onda ga staviš na klupu. Tešiš sebe da si dobar posao uradio a znaš da grešiš. Ali sujeta ti ne da priznaš.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Voja wrote:
Nemam ja snage vise... sedim ceo dan i razmisljam da l bih sa ovim timom bio u prvih 5... a trazio bih tek nesto vise od 500e mesecno :D
Razliku u plati bi preusmerio za Onni-a :mrgreen:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Deep Purple wrote:
Voja wrote:
Razliku u plati bi preusmerio za Onni-a :mrgreen:
bas tako :D Onni je investicija koja se ne bi isplatila samo u slucaju neke teze povrede... ili ostanka sadasnjeg trenera na klupi :D
Image
fare

Post by fare »

Ako se ne varam mi smo Emila prodali pre 2 godine za 350 hiljada lepo ponudimo 150,200 hiljada Mađarima i lepo da ostane kod nas kada smo mogli za Stevanovica dati toliko para možemo i za Emila :D
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

fare wrote:Ako se ne varam mi smo Emila prodali pre 2 godine za 350 hiljada lepo ponudimo 150,200 hiljada Mađarima i lepo da ostane kod nas kada smo mogli za Stevanovica dati toliko para možemo i za Emila :D
120.000, izrečeno mali milion puta.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Post Reply