Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Transferi

Post by Voja »

Rabba wrote: Portugalski portali, koji deluju kao pouzdaniji izvor od komentara sa naših portala, pak tvrde da je Aroka praktično dogovorila sa Ruizom. Nije baš da mu je bio težak izbor.
Portugalci ne priznaju generale :mrgreen:

A sto se Kabica tice posle onog gola mislio sam da ce da izdominira,a sad posle nekoliko meseci mi deluje da ga ceka karijera slicna Mijatovoj
Image
fare

Post by fare »

A šta je sa Čabulom? General ne pušta i dalje? :(
021

Post by 021 »

Voja wrote:A sto se Kabica tice posle onog gola mislio sam da ce da izdominira,a sad posle nekoliko meseci mi deluje da ga ceka karijera slicna Mijatovoj
A gde to da izdominira, na klupi? Bolje da ode ako može, jer ga u slučaju ostanka očekuje kontinuitet grejanja klupe, a time ujedno i veliki rizik da bude psihički ubijen u pojam i doživi sudbinu mnogih talentovanih mladih igrača koje je ovaj klub upropastio. Ipak su Simić i Vukadinović mega igrači, a Kabić još uvek zelen i nedorastao startnoj postavi... :roll:
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Voja wrote:
Rabba wrote: Portugalski portali, koji deluju kao pouzdaniji izvor od komentara sa naših portala, pak tvrde da je Aroka praktično dogovorila sa Ruizom. Nije baš da mu je bio težak izbor.
Portugalci ne priznaju generale :mrgreen:

A sto se Kabica tice posle onog gola mislio sam da ce da izdominira,a sad posle nekoliko meseci mi deluje da ga ceka karijera slicna Mijatovoj
Mislim da se grdno varaš. Ja mislim da će biti sličnija Sergejovoj. Mada, ni Mijatova nije za baciti. 6 i po godina u Bundesu, osvojio kup. A vreme je pred njim.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

MiSmoFKV! wrote: Mada, ni Mijatova nije za baciti. 6 i po godina u Bundesu, osvojio kup. A vreme je pred njim.
Nisam rekao da je losa,cak naprotiv... ali ipak nije glavna scena
Image
Turija

Post by Turija »

021 wrote:
Voja wrote:A sto se Kabica tice posle onog gola mislio sam da ce da izdominira,a sad posle nekoliko meseci mi deluje da ga ceka karijera slicna Mijatovoj
A gde to da izdominira, na klupi? Bolje da ode ako može, jer ga u slučaju ostanka očekuje kontinuitet grejanja klupe, a time ujedno i veliki rizik da bude psihički ubijen u pojam i doživi sudbinu mnogih talentovanih mladih igrača koje je ovaj klub upropastio. Ipak su Simić i Vukadinović mega igrači, a Kabić još uvek zelen i nedorastao startnoj postavi... :roll:
Potpuno se slazem.
Kabic je, posle onih evropskih utakmica i golova, morao igrati bar poluvreme na svakoj utakmici.
Ali, imamo trenera koji ubija svaku kreativnost i kod starijih igraca, a tek kod mladjih da ne pricamo.
Sta moze ocekivati od kreativnosti od trenera koji su bili stoperi tipa udri sto dalje i sto jace loptu i protivnickog igraca.Ista prica je bila i sa Lalatovicem. Da nisu morala biti 2 igraca U21 u postavi, niko ne bi igrao od mladjih.

Za Kabica je najbolje da ode, jer ce tamo napredovati, a ovde samo nazadovati. Problem je sto Vosa od tog transfera, i da je on 5 miliona, nece imati nista, ni u igrackom, ni u svakom drugom pogledu.
Kad je Takac prodat, stigli su reflektori, a sta je Klub iskoristio od svih dosadasnjih (milionskih) prodaja nasih igraca? Nista, samo sve vecu dubiozu, gubljenje postovanja, navijaca, igraca i identiteta.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Kabic je neverovatan talenat. Napadacki odavno nismo imali takvog igraca. Po meni tehnicki je u rangu Gacinovica, ali je fizicki jaci od njega. Takodje momak nema strah, lucidan je i namazan je. Ako se bude razvijao dalje kako treba, buducnost je srpskog fudbala. Zao mi je da ga ne gledamo vise kod nas ... Ali nismo gledali u poslednjih 10 godina nijednog naseg talenta duze od 2 sezone.
Danilo

Post by Danilo »

Mali ima sve kvalitete da bude ozbiljan igrac.Mislim da je za njegovo dobro da ode na dalje usavrsavanje.I mislim da je Torino odlican izbor.Za nas je cifra u ovom momentu preozbiljna i konacno da ostvarimo ekstra transfer.Da se ne zavisi samo od Srbijagasa.
Ovakvih transfera u prethodnom periodu smo trebali imati bar 5.....Nazalost pokradeni smo.....Micin, Tedic....
AntonioKasano

Post by AntonioKasano »

Izgleda da ima istine. Nadam se da ce momak otici i spasiti se iz ove zabokrecine. Sto se tice cifre, potpuno je svejedno da li je u pitanju 5 hiljada ili 5 miliona evra, garnitura koja rukovodi klubom nece zeleti niti umeti da ih upotrebi za dobrobit kluba.
Last edited by AntonioKasano on Sat Jan 29, 2022 11:33 am, edited 1 time in total.
Turija

Post by Turija »

Sad mi je jasno njegovo lose odigrano poluvreme protiv Slaska.

Neka mu je sa srecom u Torinu. Nazalost, necemo ga gledati u nasem dresu, ali cemo biti ponosni da je ponikao u FCVB i da je igrac Vojvodine.
Nadam se da ce se Kabic tog uvek setiti, ostati navijac Vojvodine i promovisati Vosu kao Sergej.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Danilo
Ima li nešto novo u vezi pojačanja?
Djisa

Post by Djisa »

Deep Purple wrote:@Danilo

Ako je jovanovic :shit: :shit: iz partizana i dalje opcija, nadam se da nema!
Kup je nas!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Djisa wrote:
Deep Purple wrote:@Danilo

Ako je jovanovic :shit: :shit: iz partizana i dalje opcija, nadam se da nema!
Potpisao za Proleter.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Turija
Mali broj trenera u globalu u svetu fudbala izlazi i kuka javno u vezi pojačanja. Čovek radi sa onim što ima i to cenim. Voja je pisao da je čuo za Đorđevića da ne je*e živu silu tako da sam ubeđen da je sigurno zahtevao od uprave pojačanja. Da sačekamo kraj prelaznog roka i da dajemo sud o istom. Ako se dovedu kvalitetni štoper i vezosta mozemo se svi složiti da bi ovaj prelazni rik bio jedan od najboljih u poslednjih par godina na papiru. A Đorđević kao trener ima dobar put zvezda oml, Radnik i Vojvodina i jasno je da ide prirodnim putem i da je i njemu važno da ostavi dobar utisak na klupi da bi njegova karijera nastavila uzlazno prirodnim putem i verujem da je poslednji koji bi radio protiv sebe i kluba.

@Rabba Kao što sam iznad napisao ja sam poslednji koji može da upire pstom u bilo koga ovde i nije mi to bila namera.
Takođe razumem sve što si napisao i jasno mi je da ti je sve dokurčilo ida jednostsvno gubiš bolju kao i svi mi ovde.
Samo mi se čini da sa tvojim razmišljanjem nisi ništa bolji od onih što su se sprdali sa Kordićem i vređali ga.
Jer navodiš da bi radio isto "Lalatoviću/Đorđeviću/Matiću/Stevanoviću/Simiću/Busniću..." ono što su oni Kordiću. I mislim da to nije rešenje jer trener i igrači nisu "krivi" što su u datom trenutku u klubu.
Razumeo bih da si naveo samo Lalatovića i 'pak Matića jer su svašta izjavljivali dok su bili u klubu i odlazili iz istog ali vređanje Đorđevića, Stevanovića, Simića i Busnića koji svoje obaveze izrvšavaju profesionalno (na stranu partije na terenu) i nisu na bilo koji način svojim ponašanjem diskreditovali klub. Ipak veliki broj navijača se oseća isto kao i ti. Ja delim tvoje mišljenje skoro u vezi svega sem vređanja sa tribine igrača. I jasno je da se bar 90% navijača (i ja isto) oseća isto kao i ti, samo je neko manje a neko više tolerantan. :cheers:

@Voja
Definitivno bolje izgledamo nego u prethodnih šest meseci.
Sa Vukčevićem dobijamo na brzini prilikom presinga na iznošenje lopte protivničke ekipe.
Npr delim mišljenje u vezi Čovića i ja bih doveo lucidniju zamenu za njega a njega bih gurnuo u špica i imali bi realno solidnu napadački trojku sa Vukčevićem, Matićem i Čovićem gde su sva trojica drugscija vrsta centarfora. Vukčević može da se kreće između linija i da pravim kretanjem pravi dosta problema protivničkim defanzivcima. Matić je fizički jak na leđima može da nosi protivničke štopere, solidno ume da ostavi loptu i ima odličnu realizaciju, dok Čović može da igra lažnog centarfora, spušta se po loptu, sa slobodom kretanja kreće između 30 metsra ispred protivničkog gola i da na taj način pravi pametnju. Ima odličan skok.
Ja bih probao čak i formaciju 4-4-2 sa Čovićem i Vukčevićem kao najisturenijim igračima. Jedan može kvalitetno da se ubacuje iza leđa protivničke odbrane dok drugi može da mu kvalitetno otvara prostor. Pogotovo što Čović ima i sasvim solidan pas i plus u skoku može dosta lopti da pokupi. Ima i dobar udarac sa distance što bi takođe došlo do videla jer bi mu Vukčević ostavljao više prostora ali opet se vraćamo na problem u veznom redu jer bi u toj formaciji vezni red trebao više da radi i Simić bi trebao još više da pomaže. Ali mislim da ovaj vezni red ne bi mogao da izdrži toliki pritisak i da bi padalo mnogo golova u našoj mreži jedino ako bi presing na protivniku od strane krilnih vezista i dva centarfora bio na visokom nivou i da bi time nadomestili manjak kvaliteta u veznom redu i otežali protivniku dosta iznošenje lopte.
Aforizam u vezi lokomotive i mašinovođe je duhovit i može slikovito da objasni situaciju na relacijama u klubu na više nivoa ali isto tako može da dođe neko na poslednje odredištu i da kaže svaka čast mašinovođa kada si u ovakvom stanju voz doterao do odredišta. :mrgreen:

@Slanobarac naravno da trebamo da diskutujemo bilo je situacija i gde smo se slagali a bilo je više gde nismo što je naravno normalno i tako treba da bude da bi diskusija bila na još višem nivou. Zato forum i služi. Kao što sam i pre toga napisao ono iznad je bila samo šala. Razumem i tvoju stranu percepcije ipak ste stariji i sve vam teže pada da gledate ovu komediju od kluba tako da razumem sve to.
I da se nadovežem ne verujem da trener utiče na 70% igre neke ekipe. Ja čak mislim da je do maksimum do trideset posto jer bez adekvatnog igračkog kadra svejedno ko je trener ako ne može da implementira svoje ideje. Može da se kritikuje Đorđević i njegove ideje i to je skroz okej. Jasno je da se ovakva vrsta fudbala retko kome sviđa ali ja mislim da kada bi neko došao i igrao sa ovom ekipom ofanzivniji fudbal da bi primali veliki broj golova jer je tranzicija u veznom redu na veoma niskom nivou i bilo bi puno rupa.

Pokušao sam koliko toliko kvalitetno da odgovorim jer sam ostao dužan odgovore ali je baš frustirajuće vraćati stranice i pisati iznova i iznova pa sigurno nisam uspeo na sve da ostavim moje mišljenje.
Turija

Post by Turija »

@Deep

Razumem da mnogi treneri ne govore javno o potrebnim pojacanjima, ali ovde Djordjevic to cini, tj. ko mu jos treba na kojim pozicijama (stoper i bek).
Razumeo bih, kad bi to bilo u svrhu ,,zavaravanja tragova", a da stvarno trazi centralnog veznog. Iz dosadasnjeg rada i prakse, nismo videli da je to tako, vec bas onako kako kaze. Takvi su se profili igraca dovodili.

Ostalo se slazem, osim za Matica da je dobar u skoku, borbi sa stoperima i da ima dobar pas. Ja to nisam video, vec obrnuto, tj. da samo prelako pada u duelima i simulira, a da mu visoke lopte odnose protivnicki stoperi ( nadskacu ga). Gol jos i da iz nekih situacija u 16m, ali nije ni tu dominantan. Vidis i sam koliko golova daje u poslednje vreme.

Meni jako smeta, sto Vojvodina igra tako sramotno. U stvari, ne igra nista smisleno, vec se gruva lopta napamet na svakom delu terena. Ne vidi se nikakav sistem, zamisao. Vidi se samo strah od greske i brzopletost igraca. Igra kao provincijski tim koji se grcevito bori za opstanak.

Ne sme Vojvodina tako da igra fudbal, ma ko bio trener.
Pa, kad smo ispali iz EXYU lige, igrali smo sasvim solidan fudbal, sto se i potvrdilo u brzom povratku, doselekciji i osvajanju druge sampionske titule.
Post Reply