Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
slanina

Re: Transferi

Post by slanina »

Ne možemo mi nikog da prodamo,otiće za 150.000 u fehervar il gde god.
Propao transfer u Seriju A: Uroš Kabić ostaje u Vojvodini

Torino hteo da plati tek ako mlado krilo odigra osam utakmica, Novosađani želeli da se zaštite sa 750.000 evra uplate

Vojvodina je videla šansu za zaradu, Uroš Kabić priliku da se oproba u jednoj od „liga petice“, ali će posao morati da čeka. Ako se (i kad) desi. Mada se u jednom trenutku činilo da bi talentovani krilni napadač mogao da obuče dres Torina, u završnici prelaznog roka taj angažman visi o koncu i deluje da se neće ostvariti. Bar ne ove zime.

Transfer je trebalo da bude vredan 2.500.000 evra, međutim, Novosađani i Granate nisu uspeli da se dogovore oko detalja i zato sve upućuje na zaključak kako će momak koji je tek napunio 18 godina ostati na stadionu „Karađorđe“ i tokom prolećnog dela sezone. Da bude na raspolaganju treneru Slavoljubu Đorđeviću u još jednom napadu na Evropu.

Prema saznanjima Mozzart Sporta, Italijani su želeli da „rastegnu“ uplatu, tako što bi prvi iznos od projektovanih 2.500.000 evra prebacili na Vošin račun tek na leto, pod uslovom da Kabić odigra osam utakmica tokom prolećnog dela sezone. Namera predsednika Urbana Kaira i njegovih saradnika je da se zaštite ako se Uroš ne nametne treneru Ivanu Juriću. Na sličan način hteo je da se osigura i novosadaski superligaš, zbog čega je od Torina tražio odmah 750.000 evra za period koji bi njen biser proveo u Seriji A, pa da ostatak novca može i sačeka.

U tom kovitlacu dogovor nije bio moguć i zato se čini da Uroš Kabić neće preći u Torino. Mada, mogao bi put Italije, jer naš portal barata informacijom da je Bolonja – a na njenoj klupi sedi Siniša Mihajlović – nudi obeštećenje od 1.400.000 evra. Ostaje dilema da li bi posao mogao da se utanači u završnici aktuelnog prelaznog roka ili sa sačeka naredni. Opet, nije isti novac u pitanju...
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ini/410848" onclick="window.open(this.href);return false;
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Aman, da li se još iko od preostalih pravih navijača Voše zaista nada da će naš Klub prodati nekog klinca za višemilionsku sumu, i da će iko od nas na tribinama doživeti renesansu neku zbog toga!!??? :cry:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ono, i da prodamo nekog tj. da kupac plati milione to svakako ne bi stiglo do kluba... kako ono bese onomad, Turci platili Stepanova 800 hiljada a mi ga prodali za 200?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Radoja ipak (za sada?) odjavio cigane. To mi je najlepša vest u prelaznim rokovima u prethodnih nekoliko godina.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Samo da konačno bude jasno da li smo trenutno treći tim u Srbiji:

https://www.maxbetsport.rs/tsc-doveo-po ... ke-339521/" onclick="window.open(this.href);return false;

Na forumu je neko, a taj neko će mi nadam se oprostiti, skoro napisao da se borimo sa nekoliko ekipa da budemo 4. tim u Srbiji. Moje skromno mišljenje je da smo po svemu iza TSC i Čukarićkog, a da se sa ostalom partijskom boranijom borimo za niža mesta.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Rabba
Tsc mnogo loše posluje sa finansijama koje imaju.
Do sad su napravili x greški.
Zapravo su jedino dobro poslovali dok je tu bio pokojni Sabo.
Puštaju po meni odličnog Santrača da bi doveli Dukure-a.
U najboljem slučaju su tu negde po kvalitetu.
Da smo pametni da uzmemo Santrača.
Interesantan je doduše onaj prvi strelac Makedonskog prvenstva kog su doveli ali ta liga je para para sa kvalitetom Crnogorske. Mada su se podigle malo Albanske ekipu u Makedoniji.
Bukvalno dovode sve igrače koje smo mi mogli da dovedemo i ako su finansijski mnogo jači od nas.
Najbolji igrači im napuštaju ekipu (Zec, Lukić, Silađi itd)
Doduše doveden je Škuletić koji je za naše uslove vrh napadač. I to je sve. Pogodili su sa Banjcem i to je sve.
Čukarički je dosta kvalitetniji.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

TSC je i mnogo noviji "projekat" od Čuke. Rekoh, moje skromno mišljenje je da smo iza njih. A Santrač od kvaliteta potpisao za Leotar. Nije on tamo slučajno, iako poput drugih forumaša izrazito cenim tvoje mišljenje(iako ne izgleda baš uvek tako)
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Тренутно су стабилнији клубови,са већом финансијском моћи,бољим организацијом.Додуше ми ни не знамо ништа о нашим финансијама.Ал колко је реално да играч при избору клуба тако посматра ствари,не може се клуб одвојити од своје историје,играча који су ту играли,успеха,навијача,града.Тако да смо убедљиво трећи.Преживели смо ми Сартид,Железник,Обилић,Јагодину,Милиционар и друге пројекте,надам се да ће Чука и Тсц израсти у стабилне и озбиљне клубове,да ће превазићи то звање пројекат.Ево пример,сад дође неки играч и сав напаљен прича ја сам играо у Милицонару,Железнику,Сартиду а клинци контају играо зонску лигу,онда дође баја и каже да је играо у Војводини( ми тад се борили за опстанак) клинци поштовање.Нама јесте мука од стања у клубу ал мало о претерамо у критикама.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Vdn, to i napisah, trenutno ispod njih. Istorijski smo broj 3 u Srbiji. Što se igrača novih tiče, siguran sam da ukoliko sada igraču dođu 3 iste ponude od TSCa, Čuke i nas, da bi možda 10% igrača odabralo nas. To je tužna realnost, pacovi koji su nas vodili i koji nas vode su nas tu doveli i tu nas i drže.
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Rabba wrote:Vdn, to i napisah, trenutno ispod njih. Istorijski smo broj 3 u Srbiji. Što se igrača novih tiče, siguran sam da ukoliko sada igraču dođu 3 iste ponude od TSCa, Čuke i nas, da bi možda 10% igrača odabralo nas. To je tužna realnost, pacovi koji su nas vodili i koji nas vode su nas tu doveli i tu nas i drže.
Ја мислим да би код нас дошло много више од 10 % ,баш због тога што нас не можеш гледати тренутно. Посрнули великан ал и даље великан.Можда ће тренутно играч код њих узети већу лову,ал ако одигра добру сезону много већи одјек ће имати као играч Војводине него Чуке или Тсц.Управо од амбиција играча зависи и одабир клуба.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ja koji nisam fudbaler, već osoba koja voli Vojvodinu, sigurno da ne mogu. Onaj ko bira šta mu je bolje u karijeri a nema emocija vezanih za nas... Samo da te pitam, gde će imati bolji odjek? Jesmo li poznati po nečemu, imamo nekakvih uspeha? Utvrđen je neki sistem? Poznati smo jedino po kašnjenju plata, a pritom ne igramo evropska takmičenja, poput blizanaca. U suštini, trenutno, da ispričaš priču o klubu, o trenutnom stanju u istom i skorijioj prošlosti, kao i prođi igrača u inostranstvu, a da ukloniš ime i boje kluba, ne bi osoba znala da li pričaš o, recimo, Radničkom iz Niša ili nama. Tu nam je i mesto. Oronuli i obespravljeni velikan. Pored nas se prolazi sa setom, a dolaze samo oni koji pre 10-20 godina ne bi bili kadri da budu rezerve u Kabelu... Postojimo da bi blizancima davali legitimitet, i da bi se busali u grudi lokalnim iživljavanjem nad nama. Nismo Radnik iz Surdulice, samo zato što smo iz Novog Sada. Ovde dolaziš kad za bolje nisi. Kad smo klinca nekog valjanog doveli u prvi tim? Deca idu u Topolu, na Banovo Brdo, pa čak nam i Gornji fakin Milanovac uzima tihe patnje(barem nama na forumu). 10% prijatelju. I to je optimistična brojka.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Rabba wrote:Kad smo klinca nekog valjanog doveli u prvi tim?
Sad nam je prilika da pokupimo brdo omladinaca po Srbiji,jer omladinci Vose idu na pripreme u Tursku,to je velika stvar,verujem da bi bilo privlacno mnogim klincima :wink:
Image
fare

Post by fare »

Evo sada kada bolje razmislim mislim da je i bolje što nismo Kabu prodali ako odemo u Evropu a ovaj naš mag mu da šansu da se pokaže dobićemo sigurno i više para samo ako mu da ovaj šansu a ako ostane na klupi ili tribinama onda će otići za džabe, a što se tiče Radoje ne verujem da će preći u Zvezdu naši pametnjakovići da ga kontaktirajte i za mnogo manje para bi došao kod nas 100 %.
Danilo

Post by Danilo »

Opet ponavljam posto se vodi stalno ta rasprava ,po budzetu Fk Vojvodina je treci klub u Srbiji, zahvaljujuci pre svega Srbijagasu.Nazalost bez transfera , nema ih .
Sa druge strane po organizaciji kluba , sposobnosti ljudi koji su u klubu smo medju najlosima u superligi.Zasto , jer se kod nas ne zna ko sta radi ,niti ko je za sta odgovoran, raspad sistema.Nema gazde

Sportski, rezultatski 3 klub smo bez premca, tu nema rasprave , proci ce dugo vremena dok se neki Tsc , Čuka ne izjednace i ako izjednace s nama.

Kaba bi bio top transfer za nas , al cuo sam da se neki indijanac hteo dobro da ugradi , menadzer ili ko got
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Danilo wrote:proci ce dugo vremena dok se neki Tsc , Čuka ne izjednace i ako izjednace s nama.
Pa nece se nikad izjednaciti osim ako se ponovo ne ujedini Jugoslavija jer sve ove sadasnje lige su za rahmetli Prvu saveznu go k***c a mi smo tamo bili dvaput sampioni. I 10 puta da osvoje dingdong smesnu ligu to nece biti isto kao nase dve titule.

E sad, drugi par carapa je to sto se od stare slave ipak ne zivi...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Post Reply