Mereba je u 2 Poljskoj ligi . Imao je na 30 utakmica 5 golova.Deep Purple wrote: ↑Mon May 23, 2022 8:17 amRadoja je igrač koji može da zabode van liga letica ugovor od pola miliona po sezoni i da igra u nekoj ekipi u Austriji, Grčkoj i da se bori za evropu i po tom pitanju nije realan. E sad nije ni nemoguće ali mi moramo jak ugovor da mu stavimo na sto i da uozbiljimo klub na više nivoa što takođe nije ni realno.vdn slaninar wrote: ↑Mon May 23, 2022 12:13 am Прави тест за управу је Радоја,знамо да су циге заинтересовани за њега,па је тест дал смеју да га доведу,бар да га питају дал би дошао код нас.Да ли ће наша управа да ради у интересу Војводине или у интересу циганије.
Ja bih krenuo u akciju povratka Medojevića u klub (slažem se sa Vojom po pitanju trenutne forme/kvaliteta trenutnog ali to je igrač koji može mnogo van terena da nam donese) i probao bih da otkupim Rockova.
Ja takođe govorim da ni Gaćinović nije nemoguća misija ali za fudbalere kvaliteta Gaćinovića ili Radoje koji vole klub mora mnogo mnogo da se radi, da vide ti igrači da se klub podiže, da im se obeća ozbiljan projekat, neka solidna plata. Gaćinović je u slobodnom padu. Panathinaikos je veliko ime u Grčkoj ali nije što je bio pre 60 godina kada su se nauzimali trofeja.
Ako može Drmić u Rijeci, Livaja ili Kalinić u Hajduku zašto ne bi mogao Radoja kod nas?
Pričam striktno teoretski ali u praksi moranogo garancija, mora da se radi na mobilisanju navijača, na nekom ozbiljnom projektu za uslove našeg kluba.
Samo ozbiljan i predan rad.
Merebashvili ima 35 godina ali ima dobru sezonu iza sebe, igra standardno u Slovačkoj i ja bih i njega vratio da se oprosti, ljudi ga ovde obožavaju.
Ali se mnogo veća imena od njega nisu oprostila u ovom klubu. Neka bude u 18 da ne uzima nekome mlađem minute ali neka bude tu. Da bude u rotaciji. Neke velike pare sigurno ne bi tražio a to je igrač koji vraća ljude na stadion. Redovno nešto komentariše na instagramu u vezi nas. Velika želja kod njega postoji, sam mi je rekao da ga samo poziv deli od nas i da bi se sigurno vratio. Moram da prestanem sa ovom temom samo ću da se iznerviram koliko se loše radi...
Transferi
Re: Transferi
A i sam mi je lično rekao da bi vrlo rado došao u Vošu ako ga zovu i tu i završio karijeruMinja wrote: ↑Tue May 24, 2022 12:18 am Realno, Mareba, igracki, ne bi doneo nista u ovim godinama, ali...
Bio je vazan igrac, prepoznatljiv, sada vidimo i upamcen. Jedan je od onih koji su, na neki nacin, usli u legendu naseg kluba. Pisali smo ranije, da bi krocio medju simpatizerske "legende" kluba igrac mora da ima to nesto, a sta je to, ko ce ga znati. Ovde nema puno trofeja i velikih utakmica. Mora da bude nesto van toga. E, Mareba je imao to nesto. Sa njim, mi smo bili evropski, ozbiljan tim. Ne vrhunski, daleko od toga, ali profesionalan i takmicarski. Na trenutak nam je vracen zaboravljeni dah evropskog fudbala. Naravno, nije on bio sam. Daleko bilo. Ali, u grupi ozbiljnih igraca koji su nosili nas dres, njegovo ime se izgovara medju prvima. Malo li je? Zaista ne bih imao nista protiv da taj covek zavrsi igracku karijeru u Vojvodini, pa makar igrao i samo epizodnu ulogu.

treba poslati ponudu za Pavkova,ipak on nidje maknut nece od Srbije,a njegovi ukućani su svi nasi navijaci kao i on sam nekada.
Tako da ako ima malo ozbiljnosti ili zezanja trebalo bi imati u vidu njegov povratak !!!
Tako da ako ima malo ozbiljnosti ili zezanja trebalo bi imati u vidu njegov povratak !!!
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Bila bi fora da dovedemo Pavkova i Boaćija.
U svakom slučaju Vidakov je zaslužio i mora u prvi tim. Vukčeviću zahvaliti.

U svakom slučaju Vidakov je zaslužio i mora u prvi tim. Vukčeviću zahvaliti.
"Mali" Milošević ozbiljno konkuriše za prvi tim, a i Bukinac. Danas ih bilo milina gledati. Od ovih rekla-kazala pojačanja ne očekujem ništa.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Prvo ima li ko da zaštiti i njega i klub od troglave beogradske aždaje?
Iako je cela sezona neozbiljna,dajte bar ovde malo ozbiljnosti. Kada bi doveli ovaj ili ovakav dvojac,tacno bih presao da navijam za zvezdu. Realno ni prema Simicu nemam emocija,a kamoli prema ovoj dvojici ili ne daj boze Poletanovicu

Za Pavkova se slažem. Imao je šansu sa nama i mi šansu sa njim, nije nam išlo, otišao je posle u Zvezdu i tu ja na sreću ili na žalost kraj priče.
Što se Boaćija tiče on je ipak stranac. U dva navrata je igrao našu ligu, oba puta se dokazao i ne vidim razlog da ga ne dovedemo ako možemo. Pogotovo što mu je zbog slabog golgeterskog učinka i poslednje vreme cena dosta opala.
Što se Boaćija tiče on je ipak stranac. U dva navrata je igrao našu ligu, oba puta se dokazao i ne vidim razlog da ga ne dovedemo ako možemo. Pogotovo što mu je zbog slabog golgeterskog učinka i poslednje vreme cena dosta opala.
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti. ... id=2161618
Ne znam koliko je realno, ali ja bih bas voleo da vidim Pavlovica u Vojvodini!
Ne znam koliko je realno, ali ja bih bas voleo da vidim Pavlovica u Vojvodini!
Kup je nas!
- slanobarac
Gledao sam malo sinoc utakmicu finala domaceg kupa, jedno 20 minuta i odustao. Video sam nemoc partizana u napadu.
Mozda bi mogao doci u obzir (od gore od pomenutih) taj Pavlovic, samo zato sto je mlad.
Ovi isluzeni igraci nam nisu potrebni, jer niti imaju motiv, niti donose ozbiljan kvalitet, a kostali bi mnogo.
To je, otprilike, slicno dolasku Picinija, Falka, Dionija... i XY promasaja transfera u zvezdi, ali njima je to omoguceno.
Vosi svaka para mora doneti benefit. Afrika, Juzna Amerika i domaca liga sa igracima u godinama od 17-25. Brzih i borbenih, solidne tehnike. Brzina i borbenost su danas kljucni fudbalski parametri. Naravno, ne moze igrac biti bas antitalenat sa loptom.
Mislim da nam Vidakov, Milosevic i Majstorovic, vec od letos, moraju biti u najuzoj konkurenciji prvotimaca.
Ofanzivni vezni i dva stopera treba negde ,,iskopati" obavezno, kao prvi prioritet.
Mozda bi mogao doci u obzir (od gore od pomenutih) taj Pavlovic, samo zato sto je mlad.
Ovi isluzeni igraci nam nisu potrebni, jer niti imaju motiv, niti donose ozbiljan kvalitet, a kostali bi mnogo.
To je, otprilike, slicno dolasku Picinija, Falka, Dionija... i XY promasaja transfera u zvezdi, ali njima je to omoguceno.
Vosi svaka para mora doneti benefit. Afrika, Juzna Amerika i domaca liga sa igracima u godinama od 17-25. Brzih i borbenih, solidne tehnike. Brzina i borbenost su danas kljucni fudbalski parametri. Naravno, ne moze igrac biti bas antitalenat sa loptom.
Mislim da nam Vidakov, Milosevic i Majstorovic, vec od letos, moraju biti u najuzoj konkurenciji prvotimaca.
Ofanzivni vezni i dva stopera treba negde ,,iskopati" obavezno, kao prvi prioritet.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- gospodinFKV
Pavlovica i Jojica bih jako voleo da vidim ovde.
Prvo zato sto su na Pavlovica srucili jeziv pritisak, kao sto sruce na svakog klinca, pa onda samo mega talenti, poput Stevanovica i Vlahovica, prodju. Ima vic, dobar je.
Jojica bih pre svega voleo tu da vidim jer je kreativan i iskusan, a svi znamo koliko nam je skripalo u veznom redu. Pored toga, neka me neko ispravi ako gresim, ali mislim da je u celokupnom tom blizanackom mulju jedan od retkih kulturnih ljudi i sportista. Nas celokupan centralni deo veznog reda ima ukupno tri asistencije. On ih je sam upisao 9.
Mogao bih da vidim i Markovica, ali samo u slucaju odlaska i Simica i Vukadinovica.
Prvo zato sto su na Pavlovica srucili jeziv pritisak, kao sto sruce na svakog klinca, pa onda samo mega talenti, poput Stevanovica i Vlahovica, prodju. Ima vic, dobar je.
Jojica bih pre svega voleo tu da vidim jer je kreativan i iskusan, a svi znamo koliko nam je skripalo u veznom redu. Pored toga, neka me neko ispravi ako gresim, ali mislim da je u celokupnom tom blizanackom mulju jedan od retkih kulturnih ljudi i sportista. Nas celokupan centralni deo veznog reda ima ukupno tri asistencije. On ih je sam upisao 9.
Mogao bih da vidim i Markovica, ali samo u slucaju odlaska i Simica i Vukadinovica.
-
А јао маните се гробарских балвана,боље она опција са Металцем,Ступаревић и Ђурић би нам легли,из Вождовца Мијаиловић.Не знам какав статус имају Радовановић у Кортрајку и Вулић у Кротонеу,да ли су стандардни,наравно пре свих Радоја.И тако ми млатимо празну сламу,надамо се, а у реалности очекивати 3 лева бека и 4 задња везна.
Zadnji igrac crnih koji mi se bas bas svidjao kako igra je onaj brazilac zadnji vezni Everton Luiz ovaj sadasnji tim da ne nose taj dres vec neki drugi bila bi borba sa cukom za 2 mesto s tim da mi se vise svidja kako je cuka sredjena sa par igraca na pravim pozicijama imali bi jako lep tim. Od ova tri igraca koja se ovde spominju ja kod Markovica bukvalno nista ne vidim u igri po cemu je bolji od Vukadinovica tako da za njega veliko ne kod Jojica ajde tu nesto i vidim u igri sto je zanimljivo nisam nesto bas mnogo odusevljen da ga vidim u nasem dresu ali ajde ako bi birali ili on ili Poletanovic pa bila bi mrtva trka gde je naj bolje ni jedan od ponudjenih a Pavlovic je isto ono sto i nama Zukic ili Zlicic moze da bude dobro a moze i ne bas ako nije neka velika plata mozda pokusati ali opet ne bih se previse razocarao i ako ne dodje