Vaši komentari...

Izaberimo najboljeg, putem interneta...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Posle ovog kola,Abu i teoretski!!! :cheers:
Image
1892

Post by 1892 »

Ovaj izbor polako pada u vodu, koja je ovo vec utakmica 3. ili 4. gde glasanje ne uspeva. Stvarno velika steta da ljudi koji prisustvuju utakmici nemaju volje da ovde odvoje 30 sekundi i ispisu svoje glasove !
Come on you Reds!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

1892 wrote:Ovaj izbor polako pada u vodu, koja je ovo vec utakmica 3. ili 4. gde glasanje ne uspeva. Stvarno velika steta da ljudi koji prisustvuju utakmici nemaju volje da ovde odvoje 30 sekundi i ispisu svoje glasove !
Ja bas mislim naprotiv :lol: Mislim da je uspesnija sezona od prethodne (da ne kazem,regularnija 8) ),da smo imali vise glasaca,i ispostovali vise utakmica u gostima.... ali opet,videcemo,kad gospodin Radoye izleti sa svojom statistikom :wink:
Image
uporan

Post by uporan »

1892 wrote:Stvarno velika steta da ljudi koji prisustvuju utakmici nemaju volje da ovde odvoje 30 sekundi i ispisu svoje glasove !
Mislim da je ovde problem, što velik broj ljudi ne prisustvuje utakmicama :cry:
UH!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Da, slazem se sa Vojom, u svakom slucaju nam ne trebaju onakve kontroverze kao prosle godine.

Ove godine smo potukli sve rekorde u vezi ove akcije ali nas je zaista ona lakrdija u reziji tzv. "FSS" u finalu kupa skroz presekla i to se ovde bas da osetiti koliko nas je sve poremetilo. Bojim se da se ista reakcija ne preslika i na sire.

A statistika je zaista zanimljiva, pokazuje neke interesantne trendove i mislim da ce se mnogi iznenaditi kad vide neke cifre!

:wink:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Mislim da je akcija delo svih nas,forumasa i i ne bih se slozio sa 1892 da je za akciju potrebno samo 30 sekundi,naprotiv...treba (na bilo koji nacin) pazljivo odgledati utakmicu,proceniti,prosuditi,zapaziti,doneti odluku,biti svoj... i sve to na kraju prezentovati u topicu u kome se glasa.Tu ujedno vidim i najvecu slabost akcije,a to je samo cisto bodovanje.Na ovoliku brojnost ljudi koji ucestvuju,kada bi jos imali bar po 70% obrazlozenja datih glasova,akcija bi bila vrhunska.Mada,moram priznati da smo i u tom segmentu dosta napredovali
Image
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Glasanje za utakmicu poslednjeg kola JSL sa zvezdom bice otvoreno do petka; onda cemo sabrati sve glasove i izbaciti konacnu tabelu za izbor igraca sezone.

U zavisnosti od raspolozivog vremena, detaljna statistika ce biti objavljena u dogledno vreme (verovatno isto u petak ili najkasnije negde za vikend)!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Voleo bih da pokrenem i ove godine kao i prethodnih akciju za biranje idealnih 11 za ovu tek zavrsenu sezonu ali prosto ne stizem, pregazile me obaveze na poslu. No videcemo vec nesto da smislimo...
Radoye
Administrator

Re: Vaši komentari...

Post by Radoye »

posto je tema za glasanje za 1/8 finala zakljucana ako neko ima neki komentar, predlog ili primedbu neka napise ovde... :deal:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Bogme,Mereba i Boske dodaju gas.... koliko na startu sezone izgledalo izvesno,evo nama zakuvavanja.Jos kad se tome doda,da ce neko mozda i otici u prelaznom roku...
Image
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

vise Mereba nego Boske - pre samo dva kola Abu je bio jedini igrac koji je bio izglasan vise od jednom za pobednika kola (triput) i imao je vise bodova nego njegova dva najbliza pratioca zajedno. A evo sad mu Mereba dise za vrat, razlika je samo 4 boda i jedna pobeda u Abuovu korist.

Mada je Abu i dalje neprikosnoven po ukupnom broju osvojenih glasova, 283 spram Merebinih 199 i Bosketovih 167 (slede Paja sa 138, Trajko 124, Meda 123, Vule 117, Skuletic 104 itd)...
Minja
Administrator

Post by Minja »

Abu ima puno pravo da se zali na pravicnost ankete. Pa, on pola utakmica nije igrao na "svojoj" poziciji...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Jebiga treba i to uzimati u obzir kad se daju bodovi... Meni je on uvek medju najzapazenijima na utakmici kadgod ga gledam bez obzira na poziciju, zato sto se uvek maksimalno trudi i trci za trojicu, pomaze i odbrani (na prosloj tekmi je imao jedno sjajno uklizavanje i uzimanje lopte bez faula), uvek je neka opasnost po protivnika... Problem je sto kad ga izmaknu na krilo on tamo ne moze da koristi svoje najubojitije oruzje a to su neverovatan odraz i skocnost i fenomenalna igra glavom - no kakvi su nam ostali igraci koji konkurisu za levo krilo Abu je i na toj poziciji za dva koplja ispred svih. Samo, nazalost kad je on levo to obicno znaci da je u spicu umesto njega neko beskorisno drvo...
laki

Post by laki »

Ja ne vidim zasto po svaku cenu u prvih 11 moraju da budu Abu, Brana, Skuletic, recimo. To sto imamo viska centarforova ne znaci da treba da najbolji medju njima, Abu, ide na krilo, jer on nije los ni tamo. Ili zbog ne znam ti ni ja kakvog drugog glupavog razloga. Nema sta da se eksperimentise: Abu i Bojovic (Skuletic) u prvih 11 u napad! Brana na klupu! Mereba ofanzivnog veznog! To su vec trojica u napadu. Znaci za sredinu treba resenje. Pa recimo to moze ovako da izgleda: Boske desno, Boba levo, Meda u sredini. Odbrana: Vule i Paja, Traks i Mojsov (Karan, Frimpong).

Voleo bih da i drugi prokomentarisu formaciju koju sam napisao, posto u mojoj glavi ona izgleda sasvim ofanzivna i sto je najvaznije: BEZ igraca koji igraju na vestackim pozicijama!

ps: Adjuru moze kvalitetno da zameni Medu (ove sezone to u par navrata to i pokazao, ne znam zasto sad nije u kombinaciji, da li je povredjen? ), U napadu imamo izmene u vidu Bojovica (ili Skuletica, u zavisnosti koji pocne, kao i Brane ). U sredini Vuk moze da zameni Merebu (Mozda i Bobu levo, mislim Vuk je levak a pomerio bi se samo malo u levo, ne vidim da bi to trebalo jednom savremenom igracu sredine da predstavlja problem. To da odigra levog umesto centralnog veznog)

Sad opet kazem da mozda ja nisam bas najstrucniji iako se kao laik solidno razumem u fudbal, ali zaista mislim da bi moj predlog bio mnogo bolji od on onog sto smo u par utkmica vidjali: Da Brana igra krilo ili ne daj Boze Abu, dok Brana kao sam igra spica, itd.....
Image
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Laki, ti se vodiš čisto fudbalskim rezonom ovde. To kod nas ne ide tako.
Valjda ti je dosad postalo jasno da će Brana da igra jer treba da se proda, i Mojsov takođe, da će Škuletić biti redovan kod Vukićevića...

U principu mi godinama imao nekih 9 minimum zacementiranih u prvoj postavi koji mogu da igraju na nivou beton lige ne ispadaju iz postave. Dok je tako, nema svrhe da pričamo o taktici. Ali kad smo već kod nje, slažem se, osim što bi umesto Bobe igrao mi Vuk, i Frimpong ili Kovačević a ne Karan bi došli na mesto Mojsova.
Io odio Belgrado
Post Reply