Transferi
- Deep Purple
Re: Transferi
Ivanovic je imao prvu dobru sezonu u Sloveniji nakon odlaska iz partizana i sve nakon toga je gradio na tome odnosno ostvarivao transfere i ako igrom nije pokazivao zbog cega ga dovode.
Da se razumemo ima kvaliteta a i zamalo je zavrsio kod nas jer ga je hteo Lalatovic.
Adzic je odigrao mali broj utakmica ali momak ima potencijala da se u Cukarickom vrati na fudbalsku stazu u stilu Radonjica.
Ja se Cukarickog ne plasim zbog igraca kao sto su Ivanovic ili Adzic vec zbog Docica. On im je dusa tima i takav neko nama treba.
Da se razumemo ima kvaliteta a i zamalo je zavrsio kod nas jer ga je hteo Lalatovic.
Adzic je odigrao mali broj utakmica ali momak ima potencijala da se u Cukarickom vrati na fudbalsku stazu u stilu Radonjica.
Ja se Cukarickog ne plasim zbog igraca kao sto su Ivanovic ili Adzic vec zbog Docica. On im je dusa tima i takav neko nama treba.
- Deep Purple
@Karlsson
Mislim da je Adzic bolji igrac od Ivanovica a i ima tek 22-23 godine. Mozda na pocetku zbog manje minuta bhde Ivanovic bolji ali kasnije ocekujem Adzica da proigra.
Nadam se da nikome u klubu ne pada na pamet Pankov nevezano za zvezdu i to sto je tamo otisao prican iskljucivo o igrackim kvalitetima, momak je kiksara.
@Voja
Spomenuo si skoro nesto u vezi skautinga i kako se ne pise kao ranije na forumu. Msm da jednostavno nece niko vise toliko time da se bavi jer jednostavno ne vidimo da klub na bilo koji nacin prati manje poznate strane fudbalere. Za dva dana u Nemacko trecoj ligi mozes pet fudbalera da nadjes koji ce za 150-200k eur godisnje da dodju u nas fudbal i da budu medju najboljim fudbalerima u ligi a da ne pricamo da se malo zagrebe Kipar, druga liga Holandije, Belgije ili recimo prva Grcke gde ima puno stranaca gde je Rastavac i radio.
Ben je bio na pozajmici u nekom slabijem Grckom timu iz Olimpijakosa pa je zvezda napravila pogodak jer je Milojevic poznavao tu sredinu. (Mislim da ga je Milojevic i trenirao) Iskreno mislim da bi i Rastavac trebao nesto slicno da uradi.
Edit: Evo bez skautinga odmah znas ko moze da nam bude pojacanje na vrhunskom nivou za nasu ligu. Evandro sto je bio u Proleteru. Vratio se u Fehervar i odigrao tek jedan minut a videli smo sta momak moze.
@Voja Izvinjavam se zbog preglednosti ali mi je u toku editovanja isteklo vreme za menjanje poruke.
Mislim da je Adzic bolji igrac od Ivanovica a i ima tek 22-23 godine. Mozda na pocetku zbog manje minuta bhde Ivanovic bolji ali kasnije ocekujem Adzica da proigra.
Nadam se da nikome u klubu ne pada na pamet Pankov nevezano za zvezdu i to sto je tamo otisao prican iskljucivo o igrackim kvalitetima, momak je kiksara.
@Voja
Spomenuo si skoro nesto u vezi skautinga i kako se ne pise kao ranije na forumu. Msm da jednostavno nece niko vise toliko time da se bavi jer jednostavno ne vidimo da klub na bilo koji nacin prati manje poznate strane fudbalere. Za dva dana u Nemacko trecoj ligi mozes pet fudbalera da nadjes koji ce za 150-200k eur godisnje da dodju u nas fudbal i da budu medju najboljim fudbalerima u ligi a da ne pricamo da se malo zagrebe Kipar, druga liga Holandije, Belgije ili recimo prva Grcke gde ima puno stranaca gde je Rastavac i radio.
Ben je bio na pozajmici u nekom slabijem Grckom timu iz Olimpijakosa pa je zvezda napravila pogodak jer je Milojevic poznavao tu sredinu. (Mislim da ga je Milojevic i trenirao) Iskreno mislim da bi i Rastavac trebao nesto slicno da uradi.
Edit: Evo bez skautinga odmah znas ko moze da nam bude pojacanje na vrhunskom nivou za nasu ligu. Evandro sto je bio u Proleteru. Vratio se u Fehervar i odigrao tek jedan minut a videli smo sta momak moze.
@Voja Izvinjavam se zbog preglednosti ali mi je u toku editovanja isteklo vreme za menjanje poruke.
Last edited by Deep Purple on Sat Jun 04, 2022 11:41 am, edited 3 times in total.
- slanobarac
Ivanović - Nikolić kakav je to tandem bio u Spartaku!!!
Čuka sa ovim pojačanjima je daleko ispred nas.
Dato je poverenje novoj upravi i sad je sve na njima.
Čuka sa ovim pojačanjima je daleko ispred nas.
Dato je poverenje novoj upravi i sad je sve na njima.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Kliknes na EDIT prethodne poruke,pa iskopiras to sto si napisao ovde,i onda ovu poruku izbrises na X. Cisto da bude preglednije,kad tako treba da dodas neku novu misao.Deep Purple wrote: ↑Sat Jun 04, 2022 11:30 am @Karlsson
Ustvari sad vidim da ti izgleda isteklo vreme za EDIT

Vidim da se licitira sa ozbiljnim imenima, mozga bez, pa da poteram ja jednim Kristijanom Ronaldom. 37 mu je godina, sa Junajtedom verovatno produžavati neće, jes da je u godinama ali je za našu ligu Ronaldo, lično.
O kakvim Planićima i Rosićima se ovde debatuje, ako nekog iz Kazahstana, Belorusije, Moldavije, možda Kipra dovedemo od nekih kvazi igrača, treba da se šutamo u dupe. Planić šampion Izraela, ima li logike neke u pričama ili se samo ispaljuju imena da bi se nešto pisalo?
O kakvim Planićima i Rosićima se ovde debatuje, ako nekog iz Kazahstana, Belorusije, Moldavije, možda Kipra dovedemo od nekih kvazi igrača, treba da se šutamo u dupe. Planić šampion Izraela, ima li logike neke u pričama ili se samo ispaljuju imena da bi se nešto pisalo?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Ne bih ja ni Ozila gubio iz vida,mislim da je slobodan...Mozda mu treba novi motiv u zivotu,kad ga vec u Arsenalu nije imao... u Feneru ga nisam ispratio.

Stoji ta prica za Planica,ali ako ne pokusas nikad neces saznati da l si mogao uspeti.
Eto meni je recimo nestvarno bilo da jedan Ailton,West... dodju u Srbiju,bez obzira u koje vreme svog zivota,pa su dosli.
A sa nasim ljudima je jos lakse,jednostavno mnogi se uzele domovine,lagodnog zivota,zasite se treninga,obaveza,PRAVILA,zarade novac preko,a znam mnoge ljude koji bi se od preko vratili ovamo,samo pod jednim uslovom,da ih ceka posao.... znaci nije sve ni u lovi. Realno nigde nema zivota kao u Srbiji i mnogi su toga svesni i vrlo rado bi se odrekli nekih benefita samo da se vrate.Zato Cuka i jeste najpozeljnija ekipa trenutno. Jednostavno igraci nemaju kvalitet da se vrate u blizance,a ovi su em u vrhu lige,em iz prestonice,ima ih u medijima,forsira se ta "zdrava prica".
Vrednosti na transfermarktu su precenjene i ubedjen sam da bi uz malo volje i zelje za pregovaranjem mogli dovesti igraca koji su mnogo bolji nego oni koje najcesce navodimo ovde

- Deep Purple
Naveo sam gore u editovanom delu Evandra koji je bio u Proleteru. Ponovicu se odigrao je tek minut nakon poovratka iz Proletera u Fehervar. Mene je momak odusevio u Proleteru i gledao sam Proleter samo zbog njega. Ako mu se daju minuti u kontinuitetu on je igrac na nivou najkvalitetnijih stranaca u nasoj ligi. Istice mu ugovor za godinu dana. Nije igrao u Fehervaru a pokazao je u Proleteru da je strasan fudbaler na ovom nivou. Mislim da bi morali da pokusamo da otkupimo Rockova i njega u paketu. Mislim da bi Fehervar pustio Evandra na pozajmicu do kraja ugovora ako ima jak ugovor pa da se deli plata. I onda u slucaju da se domognemo evrope da probamo da ga kao besplatnog agenta potpisemo. Idealno bi bilo da se to proba odmah ali nije losa ni varijanta posle godinu dana a i taman vidimo sta moze kod nas. Naravno postoji rizik da bi dobrim igrama skrenuo paznju na sebe blizancima ili nekim plateznije jacim timovima i da bi kao besplatan agent mozda napustio klub i otisao negde drugde ali treba rizikovati.
Last edited by Deep Purple on Sat Jun 04, 2022 12:06 pm, edited 3 times in total.
Radonjić je još u Čukaričkom igrao dobro i to mu je bio prvi seniorski angažman. Adžić će uskoro napuniti 24 godine. Igrač za domaću ligu, za Evropu baš i ne.
Da l je FTBL registrovan kod nas na forumu!?
Mislim da bi bio dobar sagovornik. Inace suska se da Cuke pregovara i sa Ninkovicem ((Milos) 

Možda prepisuju sa foruma, a možda čak i imaju insajdera u klubu? Za Vidakova su prvi objavili informaciju da je produžio ugovor i prvi su postavili sliku sa dresom. Čak dosta pre klupskog sajta.
- churguzijanac
Po meni centralni vezni i dalje najpotrebniji, najbolje stranac iz španske sekunde, grčke, kipra ili neke manje kvalitetne evropske lige.Mislim nesto mora da se plati da ova omladina sa potencijalom dobije na vrednosti i ne klone duhom.Kad kazem omladina ne mislim na zukica ili topica, daleko im lepa kuca.
-
Док се ми појачавамо по коментарима,после Чукаричког и ТСЦ се појачао.По писању ФТБЛ довели су Крајишника,Цветковића и Сашу Јовановића.
Ми вероватно чекамо да видимо колико ће конкуренција да се појача а онда ми доведемо јаче,брже,боље, играче.
Ми вероватно чекамо да видимо колико ће конкуренција да се појача а онда ми доведемо јаче,брже,боље, играче.
- Deep Purple
Hocemo da budemo realni? Tsc nema ideju, katastrofalno posluju. Ova trojica u Cukarickom bi bila upitna i za 18. (Preterao sam ali bi bili rezerve ili rezerve rezervi) Sale Jovanovic katastrofalna realizacija ali ulazi lako u sanse ali opet nije ni pola igraca sto je bio. Krajisnik je solidan igrac ali kao rezervna opcija i njega bih mozda doveo. Cvetkovic ni u najboljim godinama nije pravio razliku po boku a ne danas. Tsc pravi od sebe Lucane izgleda. Krajisnik je pre Metalca bio u Lucanima.vdn slaninar wrote: ↑Sun Jun 05, 2022 8:31 am Док се ми појачавамо по коментарима,после Чукаричког и ТСЦ се појачао.По писању ФТБЛ довели су Крајишника,Цветковића и Сашу Јовановића.
Ajd da budemo realni,Poletanovic bi bio BINGO za gore navedeneDeep Purple wrote: ↑Sun Jun 05, 2022 11:53 am Hocemo da budemo realni? Tsc nema ideju, katastrofalno posluju. Ova trojica u Cukarickom bi bila upitna i za 18. (Preterao sam ali bi bili rezerve ili rezerve rezervi) Sale Jovanovic katastrofalna realizacija ali ulazi lako u sanse ali opet nije ni pola igraca sto je bio. Krajisnik je solidan igrac ali kao rezervna opcija i njega bih mozda doveo. Cvetkovic ni u najboljim godinama nije pravio razliku po boku a ne danas. Tsc pravi od sebe Lucane izgleda. Krajisnik je pre Metalca bio u Lucanima.

Slazem se da TSC bunari samo tako,ali ova tri igraca koje su doveli ili sa kojima pregovaraju su profili igraca koji nisu nosioci vec igraci koji traze kompoziciju od tima,i verujem da bi u skladno skockanom timu bili nezamenjivi. Voleo ti Cvetkovica ili ne,navedi mi naseg beka u zadnjih deset godina koji je ostavio jaci utisak od njega? Decko svaku sezonu ima brdo asistencija,prodora... Jovanovic kada bi uz sebe imao NNa ili takav profil igraca koji ce ga izbaciti u prazno,briljirao bi... ovako u Luacnima je vecinom morao sve sam,a jos i jedini brzinac u timu,zatvore te i to je to... a i kad se izbori za sansu mnogo se trosio pre same sanse i zato je masao.. slicno Simicu kod nas... realno i Simke je najvise masao zicere,jedan na jedan,ali posle mnooogo trcanja da bi usao u takvu sansu. Ukoliko bude imao dobrog distributera lopti Jovanovic ce imati sezonu kao onomad Djuricin u Spartaku. Krajisnik isto,kao sam nista posebno,ali kada se upari sa jos jednim kvalitetnim veznjakom... bedem.
Neeeego.... Suma slobodan igrac!!!